fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu 08.30 ile 16.00 saatleri arasında eğitim öğretim hizmetleri sunmaktadır, sonrasında 17:15 e kadar nöbetçi öğretmen bulunmaktadır. Okulumuz 2013-2014 eğitim öğretim yılında açılmış olup deneyimli yönetim ve eğitim-öğretim kadromuz ile öğrencilerimizin istek ve yeti yeteneklerini geliştirme ve Türk Milli Eğitiminin eğitim-öğretim müfredat programını takip edebilecekleri öğrenci düzeyine uygun etkinlik ve sosyal aktivite temelli eğitim-öğretimin ilke ve yöntemleri doğrultusunda önce iyi ve çağdaş bir insan olabilme, çağımızın gereksinimlerine ve donanımına sahip kendine güvenen, yenileyebilen, kendini her ortamda ifade edebilen, çağın gereksinimlerine göre geliştirebilen Türk Milli Eğitiminin İlke ve Amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Bu bağlamda öğrencilerimizin çeşitlendirilmiş çoklu deneyimler kazanmalarını sağlamak, hayata bağlı, karşılaşabilecekleri sorunları çözebilen, çözüm yollarını ararken, yılmayan yüksek odaklanma güdü istek ve yeteneğine sahip ulusal standartta akademik müfredatımız ile okulumuzda kullandığımız teknolojik araç gereçler ile deneyimli öğretmenlerimizin uyguladıkları yöntem teknikler ile her öğrencimizdeki bireysel farklılıkları ön plana çıkaran öğrenci merkezli eğitim öğretim ilke ve yöntemleri ile temellerini sağlam şekilde Okulöncesi (anasınıfı) İlkokul ve Ortaokulumuzda almaktadırlar.
Ayrıca, okulumuzda tüm öğrencilerimiz Layered Co-Teaching English programını tam anlamıyla katılmak için desteklemekteyiz. Programda İngilizce ve Türkçe temel bilgi ve beceriler edinme kavramsal anlayışı geliştirme, sorumluluk alma, aldığı sorumluluğu yerine getirme ile programın öğrenilmesi için gereken bilgi ve becerileri öğretmen ve öğrenci arkadaşları ile paylaşarak uygun eğitim öğretim ikliminde uluslararası dil olan İngilizceyi anlamak, anlatmak ve konuşabilmek, yazmak gibi bir misyonumuzu deneyimli kadromuz ile vermekteyiz.
Bunları yaparken uluslararası bireyler yetiştirmeyi amaçlamakta ve bu vizyonumuzu gerçekleştirmekteyiz.

Bu amaçla 5G ingilizce programı tüm becerilere yönelik tasarlanmakta, bu programa katılan öğrencilere yabancı dil eğitimi proaktif içerikler ile kazandırılmaktadır.
Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu'nda öğrenciler ayrıca GT Academy programını katılarak bu program boyunca bir dizi disiplinler üstü beceri sosyal beceriler iletişim becerileri, düşünme, usa vurma, araştırma, öz yönetim becerili kazanarak, bu kazandıklarını günlük hayatlarına uygulama fırsatını bulmaktadırlar.
Açıklamaya çalıştığımız okulumuzdaki eğitim öğretim sürecinde her sınıfımızda en az biri sınıf öğretmeni, diğeri İngilizce öğretmeni olmak üzere iki öğretmen ile eğitim-öğretim sürecini yürütmekteyiz, öğrencilerimiz bu sayede İngilizce’yi ana dilleri gibi konuşmakta ve yabancı dil gelişimlerini günden güne geliştirmektedirler.
Yabancı dili sadece dil yeterliliği ile sınırlandırmayan öğretim programımızda aynı zamanda İngilizce mental aritmetik dersleri de verilerek öğrencilerimizin sayısal dersleri içselleştirerek İngilizce öğrenmelerini sağlamaktayız.

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu'nda öğrencilerimiz sanatsal ve teknolojik etkinlikleri bu amaçlara hizmet eden atölyelerde beceri geliştirmeyi hedefleyen araç-gereçler ile uygun programlar ile gerçekleştirmekteyiz.
Aynı zamanda öğrencilerimize dersler dışında ‘enstrüman çalabilme’ sanat ve spor yeti ve yeteneklerini ortaya çıkarma ve geliştirmeye devam etmekteyiz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Nadiren

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun kendi araçları ile

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu Yorumları (9)

  • ÖK

    Merhaba çok sevdiğim yeğenim bu okulda eğitim görüyor, 4.sınıfta bu yıl yabancı dil ve sınıf öğretmenlerimizden çok memnunuz kaydımızı da 5.sınıfa yeniledik tavsiye ederiz, Ömer öğretmene ve Bella teacher'e tüm ekibe teşekkür ederiz.

  • TB

    Anasınıfında verilen eğitimi çok beğeniyorum. Çocukların gelişimi ve öğrenimleri keyifle ve kolay oluyor. Her gün sosyalleşmeleri ve dil gelişimleri için de çok güzel. Okulumuzu seviyoruz.

  • Na

    Genel olarak memnunum özellikle Yeşim hn ilk kayıt dönemimiz 3 yıl öncesi her yıl aynı zariflikte yardımcı olur bıkmadan usanmadan her soruma naif birşekilde aydınlatana kadar anlatır Nihal hanım karşılamada çok ince zarif kibar gerçekten pozitif enerji yayıyor bizlere ve tabiki çocuklarımıza eğitim olrakta çok memnunum dans aktiviteleri vs çok iyi buluyorum....Kesinlikle yemekhane bu yıl hangi firmayla devam ediyorlarsa önümüzdeki yıl katii suret değişmeli çünkü sene başından beri birçok kez dile getirmemize rağmen birarpa boyu yol katedemedi. Çocuklarımız neredeyse 3 öğün okulda yedikleri içinde benim için yemek olayı çoooookk önemli okul değişikliği dahi düşünebilirim herşey artıdayken bu olay negatife dönüştürüyor malesef:((

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkür eder gerekli taleplerinizi ilgili bölüme aktarmak üzere iletmiş bulunmaktayız. iyi günler dileriz.

  • ÖY

    Gerek ingilizce eğitimi gerek akademik eğitimde gerçekten çok iyi bir okul.Herşeyden önemlisi çocuklarım çok mutlu-anaokulunda ve ilkokulda öğrencim var 1 yılda ingilizce konuşmaya başladılar. Hafta sonu bile pazartesiyi iple çekiyorlar. Teşekkür ederiz herşey için. Beylikdüzü bölgesinde çok yabancı öğrenci var ama bu kurumda 2 kişiye rasladım sadece onlarında ingilizceleri çok iyi buda beni rahatsız etmedi kendi çizgisi olan bir kurum.

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

  • OK

    Çocuklar için görsel ve işitsel her yönden etki yaratarak bilgiyi kalıcı hale getiriyorlar. Eğitimdeki tecrübelerini çocuklarımıza yansıtıyorlar

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

  • Yoğun akademik programına ne kadar uysalar da aralarda sanat ve müzik ağırlıklı dersler dağıtarak çocukların bunalmasını önlüyorlar. Bilgiler daha kalıcı ve öğrenme etkili oluyor

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

  • UA

    Okulun gerek bilimsel yaklaşım temelli ve sık sık deneyler yaptıran, özellikle dil eğitimine verdiği önemle öne çıkan bir okul olduğunu duyarak kızımı 2 yıl önce kaydettim. Bugüne dek tek şikayetim olmadı açıkçası

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

  • HU

    Geziler ile çocukların yeni şeyler tatmasını amaçlıyorlar fakat gezilerin sayısı biraz az. Okul mevcutları ve şartlarda biraz engel ama keşke daha çok yapabilseler

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

  • SY

    Dil eğitimi konusunda kendini tartışmaya bile gerek yok. Sırf bu yüzden tercih ettik ve diğer ders hocalarından ve eğitim anlayışından memnun kaldık

  • Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür eder iyi günler dileriz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Amerikan Kültür Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Kavaklı Mah. Deniz Aktaş Cad. N:30, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum