fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu , her biri alanında uzman kalifiye eğitim kadrosuyla, geleceğin dünyasına yön verecek olan nesiller yetiştirmek amacındadır. Son teknoloji ile donatılmış 24 kişilik özel sınıflar, uygulamalı derslere özel derslikler, kütüphane, Fen Bilgisi laboratuvarları, kapalı ve açık spor salonları, konferans salonu, kafeterya, yemekhanesi bulunan okulda öğrencilerine kusursuz bir hizmet sunmaktadır.
Okul yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli ve kendisi olarak ortaya çıkabilen bireyler yetiştirmek amacındadır. Ahlak ve Din eğitimine de yer verilmektedir. Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilimleri derslerinin dışında dikkat gelişimi, anlamlı ve hızlı okuma, okuduğunu anlama, güzel yazma ve güzel konuşma çalışmaları yapılmaktadır.
Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulunda Öğrenci kulüpleri bulunmakta olup gezi ve münazara etkinlikleri yapılmaktadır. Okulda psikolejik danışmanlık ve rehberilik birimi bulunmakta olup rehberilik birimi öğrencilerin özgüveni yüksek, psikolojik yönden sağlıklı, sorumluluk sahibi, girişimci, mutlu ve başarılı bireyler olabilmeleri için çeşitli çalışmalar yapar, gelişimlerini takip eder ve öğrencilerin sorunları olduğunda onlara yardımcı olur. Öğrencilerin sağlığı için gerekli önlemler alınmış olup Okulda, 8:30-16:00 saatlerinde tam gün görev yapan bir sağlık personeli bulunur. Tüm donanımıyla acil durumlarda ilkyardım yapmak da dahil olmak üzere öğrencilerin sağlık durumunu sürekli izlenir. Bilgisayar kayıtlarında her öğrenci için bir sağlık dosyası tutulmaktadır.
Okulda yemekler hijyen koşullarına uygun olarak okulun tam teşekküllü mutfağında hazırlanır. 200 kişilik yemek salonunda servis yapılır. Yemek yapımında kurum tarafından belirlenen kaliteli ve güvenilir markalar kullanılması zorunludur. Periyodik aralıklarla sağlık taramasından geçen yemekhane çalışanları, tüm hazırlıklarını ve servislerini eldiven, ağız maskesi, yemekhane terliği, bone kullanarak gerçekleştirir.
Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu'nda hijyene önem verilmekte olunup tüm katlar, tuvaletler ve lobiler her teneffüste mutlaka temizlenir. Temizlik çalışanlarına hizmet içi eğitim seminer programları düzenlenerek, hizmet kalitesi sürekli olarak en üst düzeye çıkartılmaktadır.
Okul servis ve güvenlik hizmeti de vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu Yorumları (15)

  • ŞK

    Sahne programları ve etkinlikler, çocuğumuzun güven duygusunu artırırken, işbirliği ve takım çalışması becerilerini geliştirmesine de olanak tanıyor. Bu tür etkinlikler sayesinde çocuğumuz, kendini ifade etme ve sahip olduğu yetenekleri sergileme fırsatı buluyor.

  • AB

    Özellikle kitap fuarları, müzeler ve bilim merkezleri gibi mekânların gezilerde öncelikli olarak planlanması, çocuğumuzun geniş bir bakış açısına sahip olmasını ve farklı alanlarda ilgi ve yeteneklerini keşfetmesini sağlıyor. Okulun bu yönde düzenlediği etkinliklerin çocuğumuzun gelişimine olumlu katkı sağladığına inanıyorum.

  • FB

    Çocuğumuzun okulumuzun düzenlediği geziler sayesinde tarihle buluşması ve milli-manevi değerleri benimsemesi gerçekten değerli. Bu geziler, öğrencilerimizin bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlarken, aynı zamanda iletişim becerilerini ve sorumluluk duygusunu da geliştirmelerine yardımcı oluyor.

  • FE

    Sabah namazlarının ailece kılınması teşvik edici bir yaklaşım . Bu tür etkinliklerle çocuğumun dinî sorumluluklarını öğrenmesine ve yaşamasına yardımcı oluyoruz. Okulun sevgi dolu atmosferi de ayrıca takdire değer.

  • AK

    Ahlak ve din eğitimi konusundaki çalışmalar, çocuğumun karakter gelişimine olumlu katkı sağlıyor. Bu sayede sadece bilgi değil, aynı zamanda güzel ahlak da kazanıyor.

  • EG

    Manevi değerlerin önemsendiği ve yaşatıldığı bir okulda çocuğumun olması beni gerçekten mutlu ediyor. Kandiller gibi özel günlerde düzenlenen etkinlikler, onun manevi yönden de gelişmesine katkı sağlıyor."

  • PK

    Okulumuzun öğrencilere sunduğu birebir destekler gerçekten takdire şayan. Çocuğumun özel ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde yaklaşılması ve bireysel derslerle desteklenmesi, onun başarısını artırmak adına büyük bir adım."

  • ÖO

    Güvenle okutup, Huzurla gelişimini izleyip, Umutla geleceğe hazırlayabileceğiniz bir okuldur Biltek okulları ilkokul Kampüsü.

  • SY

    Öğrencilere her anlamda destek olan eğitim kadrosundan memnunuz. Sınıf öğretmenimizle sürekli iletişim halinde olmak bu dönemde çok önemli ve veli işbirliği ile her şeyi çözümleyebiliyoruz. Değerlerini bilen nesiller yetiştirme gayretiniz için teşekkür ederiz.

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Sayın Velimiz, kıymetli yorumlarınız için bizler de Sizlere teşekkür ederiz .

  • CB

    Allah razı olsun, Din ve Ahlak eğitimi alanında her geçen sene daha planlı,programlı olduğunu düşünüyorum.

  • KG

    Sevgiyi , muhabbeti, kardeşliği Paylaşmayı, öğreten bir okul demek Tam da benim öğrencim için geçerli, paylaşmak nedir , Teşekkür nedir Biltekte öğrendi yavrum

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok kıymetli velim bizi onurlandıran bir yorum yaptığınız için biz de sizlere teşekkür ediyoruz.

  • ŞK

    Tavsiye üzerine bu okulu seçtik ve gerçekten de çok iyi bir okul. Verilen eğitim çok iyi her alanda. Ayrıca rehberlik servisinden de çok memnunuz bir çok çalışma yapıyor ve öğrencilerle titizlikle ilgileniyor. okul yönetimi öğretmen ve personel seçiminde çok titiz

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Her zaman desteklerinizi bekliyoruz.

  • Çocuğum bu okula gidiyor ilk iki senesini başka bir okulda okumuştu. en baştan bu okula göndermediğimiz için çok pişmanız. Sınıflr kalabalık değil ve öğretmenler her öğrenciyle özel olarak ilgilenebiliyor. Ezberci eğitimden de uzak lmaları çok iyi her öğrencinin anlama ve kavrama kapasitesinin farklı olduğunu göz önününde bulundurarak ders işliyorlar.

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Her zaman desteklerinizi bekliyoruz.

  • PA

    Öğrenci kulüplerinin sayısı fazla bu da öğrencilerin ilgi alanlarını keşfedebilmeleri için imkan sağlıyor. ayrıca eğitmenlerin hepsi alanında uzaman okul özellikle bu konuda çok hassas. Biz kızımızı gönderiyoruz ve gayet memnunuz

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Her zaman desteklerinizi bekliyoruz.

  • ES

    Eğitimi çok iyi sadece branş derslerinde değil sosyal aktivitelerde sanat ve spor derslerinde, yabancı dilde de. Okulu ticarethane olarak görmüyorlar kaliteli bir hizmet vermek ve öğrencileri topluma fayadalı bireyler olarak yetiştirmeyi hedef edinmişler.

  • Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Her zaman desteklerinizi bekliyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy Biltek Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Kurtköy Mah. Hızır Reis Cad. No:25, Pendik / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum