fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:10/16:00

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu Hakkında

stanbul ilinde bulunan Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu, Başakşehir semtinde eğitim öğretim hizmetleri vermektedir. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'nda eğitim vermeye başlayan kampüs 11.000 m2 kapalı, 3.300 m2 lik açık alana sahiptir. Sınıf ölçüleri ortalama 50 m2'dir. Tüm sınıflarda sürekli internet bağlantısına sahip dokunmatik LED panel akıllı tahtalara bulunmaktadır. Merkezi ısıtma-soğutma sistemi çalışanların ve öğrencilerin iklim değişikliklerinden en az şekilde etkilenmelerini sağlamaktadır. Kampüste ise açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzu, tırmanma duvarı, görsel sanatlar-müzik-satranç-yaratıcı drama atölyeleri, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı, ekolojik tarım alanı, 88 kişi kapasiteli sinema salonu, 310 kişi kapasiteli konferans salonu bulunmaktadır. LEED sertifasına sahip binaçevre dostu olma niteliğini taşımaktadır. “Akıl Oyunları” dersinde; zekâ oyunlarıyla öğrencilerin akıl ve zeka gelişimlerine ve akademik başarılarına da katkı sağlanmaktadır. “Sustainable Education Programme” ile üstün potansiyele sahip öğrencilerin eğitimine yönelik zenginleştirilmiş eğitim programıyla zekânın dinamik yapısına katkı sağlayarak dünyada bu alanda uygulanan stratejileri tüm ilkokul öğrencileri ile buluşturuyor, farklı ve hızlı öğrenen çocukların ‘’etiketlenmeden’’ potansiyellerini en üst seviyede kullanabilecekleri ortamlar sunulmaktadır. ‘’Yaşam Becerileri’’ derslerinde; Odalarını toplamayı, Kahvaltılarını hazırlamayı, Kıyafetlerini düzenlemeyi, Tuvalet kurallarını, Sıraya girme ve insanlara saygı duymayı, Ayakkabılarını bağlamayı öğrenerek, öğrendiklerini beceri haline getirebilmeleri sağlanmaktadır. Öğrenciler sportif, sanatsal, kültürel olarak kendilerine destek olacak sosyal kulüplerden ilgi ve yeteneklerine uygun haftada iki ders saati süren faaliyetlere katılabilmektedirler.
Öğrencilerin okuma-yazma gelişimini desteklemek adına çalışmalar sürdürmekte olan Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu, yazma konusundaki çalışmalarıyla ön plana çıkmaktadır. İlkokul 1.sınıftaki öğrencilerin parmak kas ölçümleri yapılandırılarak psikomotor gelişimlerini kapsayan değişkenler üzerinde hassasiyetle çalışmalar sürdürmektedir. İlkokul 2.sınıftan itibaren öğrencilerin okumasına yönelik çalışmalarını devam ettirmektedir. Özel Cihangir Okulları Bahçeşehir İlkokulu öğrencilere Cidokya (okuduğunu anlama uygulamaları) düzenlemektedir. Öğrencilere kondisyon ölçümlemeleri yapılandırılarak fiziksel gelişim takipleri yapılmaktadır. Bu sayede öğrencilerin sportif yönleri taranarak tespit edilmektedir. Kişisel gelişim programları düzenlenerek öğrencilere rehberlik sunulmakta ve gelişmeler okul-aile işbirliği içerisinde sürdürülmektedir. Cihangir Okulları’nın öncü uygulamalarından biri de ÖSE yani öğrenme stilleri envanteridir. Özel İlkokulu’nda müzik dersleri 3. Sınıfa kadar Orff tekniği ile işlenmekte ve devamında enstrüman eğitimine geçilmektedir.

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:10 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu Yorumları (4)

  • VY

    Velilerle irtibat halinde kalınması kızımın ilerleyişini görememe yardımcı oluyor. Bundan dolayı çok memnunum. Zaten okul genel hatlarıyla ortalamanın üstü. Yeterli imkanlara sahip şık bir okul. Emeği geçenlerin eline sağlık. Gelecek nesiller için böyle okullara ihtiyacımız var.

  • TC

    Çocukların okulu sevmesi için çalışıyorlar. Bu veli olarak benim memnun kaldığım bir şey haliyle. Ayrıca başarıya giden yolda dersleri öğretmenleri sevmek önemli ki kızım da severek gidiyor. Tavsiye edebileceğim bir okul.

  • GS

    Binası sınıfların ferahlığı genel olarak ise okul hijyeni çok uygun. Bu noktada aileler düşünmeden tercih edebilirler. Eğitim sistemi son derece başarılı. Bu başarı tecrübeli öğretmenlerle sağlanıyor. Öğretmenlerin de hakkını vermek gerekir bu noktada. Teşekkür ediyorum tüm kadroya.

  • MK

    Yeşili binaların üstünde değil bahçesindeki ağaçlarda görmek isterdim ama hakkını yemeyeyim fiziksel imkanları çok da kötü değil. eğitimde başarılı güzel bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Tevfik Fikret Cad. Turgut Özal Bulvarı, No:72, Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum