fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu

Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 23
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/18:00

Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul Bahçelievler'de eğitim veren Özel İlkseç Vakfı Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu’nda öğrencilerin akademik başarılarının yanında duygusal, sosyal bilişsel gelişimlerinin en üst seviyeye çıkartılması için çeşitli eğitim yöntemleri uygulanmaktadır. Bu eğitim yöntemleri öğrencilerin her yönüyle gelişimlerini sağlayabilmeleri için gerekmektedir. Öğrenciler çoklu zeka metoduna uygun öğrenme stilleri belirlenmiş yaparak yaşayarak öğrenen ve yeniden yapılandırmacı sorgulayan tam öğrenme modelinin sentezlendiği eğitim modeliyle eğitilirler.
Özel İlkseç Vakfı Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu'nda bütün bu sentez eğitim yöntemlerinin en önemli merkezi İslami pedagojik modeli olarak alınmaktadır. Bu model öğrencinin ilkokul eğitim sürecini tamamlayana kadar ilkokulun eğitiminin her kademesinde var olan uygulanan bir modeldir. Bu modelin ışığında ilkokuldan mezun olan her Diriliş koleji öğrencisi; 2 yabancı dili pratikte konuşmaya başlamış. Kuran okuma ve anlama süreçlerini kendi potansiyeline uygun bir şekilde geliştirmiş İslami pedagojik metotla birlikte göre yetişmiş, proje geliştirebilen, objektif ve eleştirisel düşünebilen, ailesi ve sosyal çevresiyle mükemmele yakın ilişkileri olan, nasıl hitap etmesi gerektiğini bilen, duyarlı, sosyal öz güveni yüksek, çevresine ve doğaya ülkesinde ve Dünya da ümmetin birliğine özel değer veren, yeni fikirler üretebilen, arkadaşlarıyla ilişkilerini düzenleyebilen, kendi başına nitelikli kararlar alabilen, potansiyeline uygun, akademik başarıyı yakalayabilen, kendi dininin sosyal ve bireysel özelliklerini yerine getiren, hafızlık sürecinde aşama kaydetmiş olarak ortaokul hayatına başlamaktadır.
Özel İlkseç Vakfı Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu, fiziki açıdan gelişmiş bir konuma sahiptir. Okul da öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini desteklemek amacıyla serbest zamanlarını yararlı geçirebilecekleri birçok alan sunulmaktadır. Bu bağlamda yetişen öğrenciler kültürel ve sosyal açıdan da gelişmiş olmaktadır.

Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    23
  • Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Arapça, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu Yorumları (5)

  • Öd

    Akademik dersleri ve hemde islami ilimleri önemseyen İstanbul'da gönül rahatlığıyla gönderebileceğiniz bir okul. Gerek öğretmen gerek idari kadro olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir okul.

  • EE

    Gerek dünyevi gerek uhrevi hizmetleri en iyi şekilde veren ülkemize oldukça faydalı bulduğum bir eğitim yuvası. Yönetim kadrosu, verilen eğitim, İslami eğitim ve sosyal faaliyetleri İslami kriterleri birleştiren bir okul denebilir eğer okulu tanımayanlar varsa.

  • NK

    Tam aradığımız istediğimiz bir eğitim kurumu olduğu için tercih ettik. Yüzümüzü kara çıkarmadı hiç bir okul çalışanı ve hocalarımız sağolsun. Oğlumuzda da okulla ilgili gayret gördükçe iyi ki dedik. Allah gani gani razı olsun böyle bir okulun temellerini atanlardan.

  • EC

    1. sınıftan itibaren Kur'an-ı Kerim eğitimini başka hiç biryerde göremeyeceğiniz bir titizlikle öğrencilerine vermelerinin bizde parayla karşılığı asla olamaz. Keşke daha çok olsa daha çok kazansa bu kurum çünkü dünyadaki tüm güzel nimetleri hak edecek paha biçilemez ilim ve irfanı çocuklarımıza kazandırıyorlar.

  • TK

    Böyle okullar bir an önce tüm ülke çapında açılmalı ve hizmete girmeli. Hem dini ve manevi yönü güçlü çocuklar yetiştirirken hem de bilim dünyasına alimler yetiştirerek bizleri en iyi ve en doğru şekilde dünya çapında temsil edebilecek gençler yetişiyor burada.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçelievler Yeniden Diriliş Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Yenibosna Merkez Mah. Çınar Cad. No:22, Bahçelievler / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum