fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu Hakkında

İstanbul Kağıthane İlçesinde bulunan Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu’nun hedefi farklı alanlarda kendilerini geliştirmiş öğrencileri, ulusal ve uluslararası alanlarda okullarını en iyi şekilde temsil edecek şekilde eğitim vermektir. Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu’nda Ortaokul düzeyinde eğitim hizmeti sağlayan kurumuz , Mektebim Okullarının kalite anlayışını öğrencilere aktarmaktadır.İstanbul Kağıthane ilçesindeki değişen ve gelişen dünya teknolojisini yakından takip etmekte olan okulumuz, öğrencilerine 21. yüzyıl gereksinimlerini kazandırmayı amaçlamaktadır.
Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulunda, deneyimli eğitim-öğretim kadrosu ile zengin eğitim programını öğrencilerle buluşturarak okul, öğrenci merkezli eğitim hizmeti sağlamakla birlikte öğrenci ihtiyaçları göz önünde bulundurularak sürekli olarak güncellenmektedir. Ortaokul öğrencilerimiz B kapısından okula giriş-çıkış sağlamaktadırlar. Okulumuz Okulun fiziksel imkanları dahilinde öğrenciler, serbest zamanlarını etkin ve yararlı bir biçimde değerlendirebilmektedir.
 Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu bünyesinde bulunan kapalı jımnastik salonu,sanat atölyesi,labratuar,müzik salonu, bilgisayar sınıfı gibi aktivite alanları ile öğrencilerin fiziksel ve sosyal gelişimlerini desteklemektedir. Öğrencilerin okula güvenle varabilmeleri ve gün sonunda evlerine sorunsuz bir şekilde varabilmeleri adına servis imkanı da bulunmaktadır. Okulda İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil eğitimi olarak Alman'ca dersleri verilmektedir. Verilen bu dersler sayesinde öğrenciler akademik anlamda ilerleyen yıllarda ihtiyaç duyacağı bilgi ve becerileri etkin bir şekilde kazanmaya başlamaktadırlar. Özel Mektebim Okullarında 5.ve 6.sınıfta başlayan LGS hazırlık programı 7.ve 8.sınıflarda hızlanmakta ve hafta içi ve hafta sonu etüt programları oluşturulmaktadır. Öğrenciler hem sınıf etüdü hemde bireysel etüdler ile desteklenerek öğrencilerin sorunsuz bir şekilde bir sonraki ders konusuna geçmesi amaçlanmaktadır. Mektebim öğrencileri akademik birimlerce disiplinler arası yaklaşımla oluşturulan eğitim içeriğiyle, hedeflenen kazanımları edinirken bir yandan da ulusal ve uluslararası platformlarda bilimsel çalışmalarıyla yer alırlar. Bireysel farklılıkları zenginliğe dönüştürmek ve eş zamanlı olarak akademik açıdan da hayata hazırlanan öğrencileri yetiştirmek Mektebim Okulları Ortaokul ve Lise Eğitiminin temelini oluşturmaktadır. Bu temelden hareketle 21.yüzyılın gerekleri olan “bilgiyi arama, değişik türdeki yazılı kaynakları okuyabilme, öğrenmeyi öğrenme” niteliklerini kazandırarak öğrencilerin kendilerini gerçekleştirmeleri hedeflenir. Mektebim öğrencileri, okul öncesinden üniversiteye kadar “Bütünsel Eğitim Yaklaşımı” ile kendilerini keşfeder ve başarılı bir geleceğe adım adım yürürler. Öğrencinin bulunduğu yaş dönemi esas alınarak tasarlanmış “Bütünsel Eğitim Yaklaşımı”, öğrencilerin yetenekleri ve öğrenme şekilleriyle bütünleşerek kalıcı bir eğitime zemin hazırlar.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mahallesi Mermerciler Caddesi No:3 Kağıthane/ İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum