fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul Ataşehir'de ilkokul eğitimi veren Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu bireysel gelişime dayalı eğitim modelini benimsemiştir. Bireysel Gelişim Eğitim Modeli; Öğrenciyi Tanıma, Zenginleştirilmiş Eğitim ve Bireye Özel Çalışmalar adı altında 3 başlıktan oluşmaktadır. Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu, Bireysel Gelişim Eğitim Modeli kapsamında Öğrenciyi Tanıma başlığı altında; her sınıf seviyesinde öğrencinin bilişsel, fiziksel ve duygusal yönlerini bilimsel verilere dayalı test, envanter ve görüşmeler sonucunda belirlemekte ve yıl boyunca öğrencinin gelişimini yakından izlemektedir.

Okul, Bireysel Gelişim Eğitim Modeli kapsamında Zenginleştirilmiş Eğitim başlığı altında; öğrencilere işitsel, görsel ve kinestetik öğelerle zenginleştirilmiş içerik ve yöntemlerle eğitim vermektedir. Zenginleştirilmiş Eğitim kapsamında; Mind Lab Akıl Oyunları, Eğlenceli Bilim, STEM, Kodris, Kodlama, Maker, Lego Robotik, Dijital Web Portalları, 3D videolar gibi ürünlerden faydalanılmaktadır. Bu uygulamalarla öğrencilerin 21.yüzyıl becerilerine sahip bireyler olarak yetişmeleri amaçlanmaktadır. Bireysel Gelişim Eğitim Modeli; Bireye Özel Çalışmalar başlığı altında ise öğrenciye özel ödev ve etüt programları uygulanmaktadır. Yabancı dil konusunda hassas davranan kurumda, İngilizcenin yanı sıra seçmeli olarak Almanca, Fransızca ve İspanyolca dersleri verilmektedir.

Özel Sevinç Koleji Ümraniye İlkokulunda yabancı dil dersleri alanında uzman Türk ve Native öğretmenlerle birlikte yapılmaktadır. 1. Sınıflarda haftada 18 saat, 2,3 ve 4. Sınıflarda haftada 12 saat İngilizce dersi verilmektedir. Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulunda, Dr. Oktay Aydın tarafından Çoklu Zeka Kuramına göre geliştirilen Yetenek Haritası testi ile öğrencilerin yetenekleri ve ilgileri keşfedilmektedir. Öğrenciler, yeteneklerine ve ilgilerine göre Sevinç Koleji tarafından ders içerikleri oluşturulan Yetenek Akademisinde eğitim almaktadır. Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu öğrencilerin yetenek ve ilgilerine göre gelişim göstermesine olanak sağlamaktadır. Sevinç Koleji uzman öğretmenleri tarafından yıllık planları oluşturulan Yetenek Akademisi, Çoklu Zeka Kuramına göre oluşturulmuş 36 farklı dersi içinde barındırmaktadır.

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulunda çocukların beslenmesine önem verilmektedir. Okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere çocuklara 3 öğün yemek verilmektedir. Yemekler çocukların günlük besin ihtiyaçlarına göre sağlıklı bir biçimde hazırlanmaktadır. Yemek listeleri ailelerinde takip edebilmesi için okul sitesinden yayınlanmaktadır. Okul yemek hizmetini sektörün en önde gelen catering firmasından almaktadır. Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulunda teknolojiden de faydalanılarak güvenlik hizmeti en üst seviyede tutulmaktadır. Okul eğitimli güvenlik birimleri tarafından 7 gün /24 saat korunurken, kamera kayıtları tutulmaktadır.

Özel Sevinç Koleji İlkokulunda, Okul Sağlığı ve Temizliği için de tüm planlamalar, alanında uzman profesör doktorların yer aldığı “Sevinç Eğitim Kurumları Sağlık Kurulu” tarafından belirlenmiş ve tüm tedbirler titizlikle uygulanmıştır.

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Birinci sınıf öğrencilerine ödev veriliyor mu?

- Evet

● Birinci sınıf öğrencilerine sınav yapılıyor mu?

- Hayır

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● İlkokul 1’den 4’e kadar aynı öğretmenle devam edilebiliyor mu?

- Evet

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- a+5b Eğitim Modeli

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce, İspanyolca, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu Yorumları (30)

  • Öu

    Oğlumu diğer okulundan almıştım okul arayışı içinde iken tesadüf sevinç kolejini bulduk.Sanıyorum hayatımda ilk defa boyle bir eğitim ve eğitimci kadrosu ile karşılaştım Nurcan öğretmen Yasemin hanım Meliha hanım A'dan Z'ye bütün kadro müthiş enerjik ve ilgili umarım bu tarz okullar giderek çoğalırBence okul bizi bile geliştiriyor.

  • ns

    Acikcasi cok fazla okul deneyimi yasamadim bu okula ve egitim kadrosuna inandigim icin 2 yildir cocugum buraya devam ediyor.Onu mutlu oldugunu gormek benim de en buyuk mutlulugum.Severek yapilan islerin basari getirecegine inaniyorum, arada bir odevleren sikayetci olsa da bence olmasi gerektigi kadar her sey.Akademik basaridan cok kendini bilen, ozguvenli bir birey benim temennim..suan bu yolda oldugumuza inaniyorum.okula ozel degil ancak pandemi sonrasi egitim ile ilgili alinmasi gereken genel aksiyonlar oldugunu dusunuyorum.

  • SK

    Okulun fiziki şartları çok iyi. Çocuğum okula severek gidiyor. Genel olarak her yönden memnunum.

  • HA

    Okul yönetimi akademik eğitimi ve özellikle sınıf öğretmenleri ile tercih edilebilir bir okul Saliha Mercan Ebru İlbay ve Gürkan hocamız çok çok kıymetli

  • PG

    Okulumuzda 3. senemiz ve çok memnunuz.Hem yönetim kadrosu,hem öğretmenlerimiz çok özverili çalışıyorlar.Her zaman veliler ile iletişim halinde olan ve çözüm odaklı bir eğitim kadrosu var.Yemeklerin okulumuzda pişmesini tercih ederim.

  • BB

    Bir çok okula kıyasla Sınav başarısı yüksek olduğu için tavsiye ederimYok

  • DB

    Pandemi sürecinde birbirinden değerli öğretmenlerimiz ve okul yönetimi hızlı aksiyonlar alarak, bu zorlu dönemi olabilecek en güzel ve verimli şekilde geçirilmesini sağladilar. Veli olarak okul yönetimi ve öğretmenlerimize tek tek teşekkür ediyorum.

  • FA

    Oğlum 3 yıldır bu okula gidiyor ,öğretmenimizden çok memnunuz.Okul yöneticilerinin yaklaşımı çözüm odakliligindan çok memnunuz.

  • FA

    Beklentilerimizi karşılayan konuşmak istediğimizde muhattap bulabildiğimiz bir kurum.

  • İŞ

    Farklı bir özel okulda birinci sınıfa başlattığımız oğlumuzu, yaşadığımız sorunlar neticesinde 2. dönem Sevinç Koleji'ne aldık. Son derece profesyonel okul idaresi, tecrübeli ve sevgi dolu sınıf öğretmenleri, çocuklara okulu sevdiren atölyeleri var. Branş ögretmenlerimiz dahil gerekli görürlerse bilgi paylaşıyor, iletişimde hiç sorun yaşatmıyorlar. Sonrasında yaşadığımız pandemi döneminde de okulun planlaması ve öğretmenimiz sayesinde derslerden hiç kopmadık. İki farklı özel okul deneyimi ile nasıl olur ve nasıl olmazı gördük. Şu an ikinci sınıftayız ve gayet memnunuz.

  • Ao

    Sevinc koleji çamlık yeni adi ile (Ataşehir) kampusunun hem yönetim hemde çalışan personeli her zaman velinin yanında oldugunu hissettirmesi bizim icin cok degerli, Ogretim ve öğrenciye ilgi açısından; Pandemi donemi boyunca Şengül hocam, öğrencilere uzaktan egitim aldıklarını hissetirmeden Atatürk ilkeleri doğrultusunda inanılmaz özveri ile egitim almalari için canla basla mücadele veriyor. Evden, öğrencilerin yani sıra bizim de derslere canli şahit olmamız okula olan güvenimizi arttırıyor.

  • Ö

    Öğretmen ve yöneticilerin ilgisi fevkalade. Fiyat politikası makul. Eğitim yayınları güzel ve kapsamlı.

  • FY

    Ataşehir Sevinç Koleji'nde oğlum 2ci sınıf öğrencisi, pandemi dönemini çok iyi organize ettiler ve başarı sağladılar. Oğlumun öğretmeni Fatma Hanım mükemmel bir öğretmen çok şanslıyız. Müdiremiz Ebru Hanım her konuda çok yardımcı oluyor.

  • AE

    Bütün yapılan çalışmalarda çocuklarımızı sevildiğini hissettirilerek yapılıyor.Eğitimin ve öğretimin en keyifli hale getirilerek çocuklara aktarılmasından çok memnunuz..

  • Öğretmenlerin tutumu ve çocuklara yaklaşımı çok güzel. Sınıf öğretmenimiz Sema Hanım, Ece Hanım, drama öğretmeni Tuğba Hanım ve müzik öğretmeni Başak Hanım gibi öğretmenleriniz için ayrıca teşekkürler.Okulda spor takımları oluşturabilirsiniz. Bahçede oyun alanları oluşturulabilir.

  • St

    Öğretmenimizden çok memnunuz konferans salonumuz görülmeye değerBahçesi biraz daha geniş olabilirdi. Resim müzik derslerini üst katlardaki sınıflarda olmasını tercih ederdim

  • St

    Öğretmenimizden çok memnunuz okul bahçesi biraz daha geniş olabilirdi.konferans salonu en beğendiğim yerResim müzik gibi derslerini daha aydınlık sınıflarda yapmalarını isterdim

  • AL

    Özellikle Sınıf öğretmenimiz çok kıymetli sayesinde hem eğitim hem öğretimde çocuğum çok yol katetti.

  • KV

    İlkokulda önemli olan iyi bir öğretmene rastlamaktı ve Saliha Öğretmenim bizim için büyük bir şanstı ona sonsuz teşekkürler ❤️Sosyal etkinlikler ve İngilizce

  • KT

    Okulumuz akademik olarak çocuklarıma çok şey kattı.Özellikle yabancı dil konusunda native öğretmenlerle çalışılması ve 1.sınıf itibariyle seçmeli 2.bir yabancı bir dil olması diğer okullarla olan farkını çok açık olarak göstermekte...Yönetiminden öğretmenine personelinden güvenliğine kadar her konuda her zaman iletişimde olabileceğiniz bir okul ayrıca fiziki şartları da mükemmel iyiki varsın Sevinç Koleji nice birlikte senelere...

  • Çocuğumuz pandemi sürecinde ilkokula başladığı halde en ufak bir sorun yaşamadık. Gerek yüz yüze eğitim günlerinde gerekse çevrimiçi eğitim günlerinde mükemmel bir program uygulandı. Başta öğretmenimiz Betül Koraltan olmak üzere tüm öğretmenler çocuklar için canla başla çalıştı. Gerçekten öğrencisine ve velisine kıymet veren saygın bir eğitim kurumu. Pek çok özel okulun hissettirdiği ticarethane hissi kesinlikle Sevinç Kolejinde yok. Bu zor zamanlarda bile sıkılmadan , severek yol aldık . Yeni binası ile de fiziksel imkanlarını üst düzeye taşıdılar üstelik bir okul arayışında olan herkese tavsiye ederim.

  • SG

    Okulumuzda 3. Senemiz ve hem yönetimden hem sınıf öğretmenimizden hem de branş öğretmenlerimizden çok memnunuz.Her zaman çözüm odaklıdırlar.En önemlisi kızım okulunda çok mutlu.Yemeklerimizin okulda pişirilmesi daha iyi olabilir.

  • go

    biz cok memnunuz hem sinif ogretmenimiz hemde yabanci dil ogretmenlerini kizimiz cok seviyor

  • DK

    Oğlum 6 yıldır Sevinç Kolejinde eğitim görmektedir. Eğitiminden çok memnunuz. Oğlumun akademik ve kişisel gelişimi açısından her sene iyi ki Sevinçliyiz diyoruz. Yönetici kadrosu ile her zaman etkin iletişim sağlayabiliyoruz. Hepsi çözüm odaklı davranıyorlar ve kısa sürede dönüş sağlıyorlar. Öğrenciler için kulüp çalışmalarındaki çeşitlilik ise her öğrencinin kendi ilgi alanına yönelmesinde çok faydalı oluyor.

  • NU

    Yönetici ka drosunun veli ile iletişimi ve sonuç odaklı ya kla şımı ile profesyonel ve hümanist duruşun har monizasyonu olduğu nu söyleyebilirim

  • Yabancı dil eğitimi çok iyi olan bir okul derslere deneyimli ve alanında uzman öğretmenler giriyor. Fiziksel imkanları da çok iyi temizliği, yemekleri, sağlık, güvenlik gibi tüm verdikleri hizmetlerde hakkıyla yapıyorlar işlerini. İyi ki bu okulu seçmişim diyorum.

  • JA

    Eğitiminden çok memnunuz BİGEM eğitim metodunu kullanıyorlar. Çocuğumdaki gelişim ne kadar doğru bir karar vediğimi gösteriyor okul seçiminde. Bizimki zaten meraklı ve öğrenmeye açık bir çocuk okuldaki eğitim sistemi de tam çocuğuma uygun ezbercilikten uzaklar.

  • HY

    Öğrenci kulüpleri çok iyi çeşitlilik fazla ve ve her öğrenciye hitap edebiliyorlar. Güvenlik de son derece iyi her türlü önlemi almışlar servislerde GPS bulunuyor. Çocuğumuzu her anlamda gönül rahatlığıyla gönderebiliyoruz okula.

  • Eğitim sistemi çok iyi olan bir okul zaten mezun ettikleri öğrencilerinin başarılarından da anlaşılıyor ne kadar iyi oldukları. Oğlumu gönderiyorum ve çok memnunum.Fiziksel imkanları da gayet iyi. her türlü imkan mevcut ve derslerin verimini arttırmak için her şeyi düşünmüşler.

  • nd

    Bir çok alternatif arasından bu okul olmasını neden istedik derseniz, dönem içinde ve okul kapandıktan sonra da aktivitelerine ara vermeden devam etmesi, teknolojiden ve teknik ilerlemeden çok güzel faydalanmaları ve eğitime iyi entegre etmeleri diyebilirim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ataşehir Sevinç Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Küçükbakkalköy Mahallesi. Merdivenköy Yolu Caddesi. No:24 Ataşehir
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum