fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu

Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:00

Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu Hakkında

İstanbul’da ilkokul hizmeti sunan Özel TED Rönesans Koleji İlkokulunun donanımlı sınıfları ve kütüphanesi sayesinde çocuklara iyi bir ilkokul eğitimi verilmektedir. Proje tabanlı ve yapılandırmacı bir eğitim modeli benimsenen ilkokulda çocukların yeteneklerini geliştirebilmek için kulüp odalar, müzik ve görsel sanatlar atölyeleri önemli bir yere sahiptir. İlkokulda pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri dersler saat 08.00’de başlar ve 16.00’da son bulur. 4 ders yapıldıktan sonra 40 dakikalık bir öğle yemeği arası bulunmaktadır. Saat 14.30’da ise 10 dakikalık bir ara beslenme öğünü bulunmaktadır. Cuma günleri ise çocuklar saat 08.00’da derse başlar ve 13.40’ta ders son bulur. Haftanın 4 günü 80 dakikalık blok ders uygulaması da yapılmaktadır. Okulda öğrencilerin sosyal açıdan gelişimi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmesi için spor takımları bulunmaktadır. Bu takımlar arasında voleybol, tenis, basketbol bulunur. Ayrıca öğrenci kulüpleri de aktif olup müzik kulübü, satranç kulübü, taş boyama, English fun club, lego kulübü, dans, çılgın roller, resim, küçük kaslarımı geliştiriyorum, eğlenceli atletizm, piyano kulübü, modern dans kulübü, sinema kulübü, fotoğrafçılık kulübü, lego robotik kulübü, çamurla boyanın dansı, grafik web tasarımı, masa tenisi bu kulüpler arasında yer alır. Derslerin daha verimli işlenmesi için de fen laboratuvarı, matematik laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı ve 3D sınıfı bulunmaktadır. Öğrencilerin sosyal sorumluluk yönlerinin gelişmesi daha bilinçli ve yardımsever bireyler olması için toplum hizmeti çalışmalarını; çevre ve doğaya yönelik çalışmalar, hayvanlara yönelik çalışmalar, yaşlılara yönelik çalışmalar ve dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Özel TED Rönesans Koleji İlkokulunda hafta sonu etkinlikleri ve yaz okulu da bulunmaktadır. Okulda güvenlik üst seviyede olup öğrencilerin okul içinde herhangi bir sorunla karşılaşmaması için okulda güvenlik görevlileri bulunmaktadır. Yemekler hijyen kurallarına bağlı olarak hazırlanır ve yapımında sağlıklı besinler kullanılır. Sadece yemekhanede değil tüm okulda temizliğe önem verilen okulda düzenli aralıklarla sınıflar, tuvaletler ve tüm zemin kontrol edilir. Okulun servis hizmeti de bulunmaktadır.

Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce, İspanyolca, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu Yorumları (6)

  • GB

    Kaliteli Egitimi, cocuklara olan profesyonel yaklasim, konularinda Çok deneyimli ve ilgili egitim kadrosu, fisiksel şartlarının güzelliği, sağlıklı okul yemekleri, sosyal aktiviteleri bir okuldan bekleyeceğinizden çok daha fazlası. Ted farkı okulun her bir alanında tüm personeli ile sizleri kendisine hayran bırakıyor.

  • PA

    Branş derslerinde iyi oldukları kadar sosyal etkinliklerde de iyiler öğrencilere robot muamelesi yapmıyorlar ayrıca sosyal sorumluluk projelerinin de olması çok güzel öğrencilerin çevreye ve topluma duyarlı olması için çok faydalı. Öğrenciyi çok yönlü eğitmekte olan bir okul

  • SB

    Kızımı bu okula gönderdim ve çok iyi bir eğitim aldı öğretmenleri çok ilgili ve alanında uzmanlar fiziksel imkanları bakımından da eksiksiz olduğu için ortaya kaliteli bir eğitim çıkıyor. Amaçları çocukların mutlu ve topluma faydalı bireyler olması bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar.

  • KK

    Güvenlik üst seviyede sadece okula girip çıkanları kontrol etmekten ibaret değil. öğrencilerin sağlığını da düşünüyorlar. Çocuğum okuldayken aklım onda kalmıyor. Verilen eğitim ise çok iyi hem branş derslerinde hem yabancı dilde hem de sosyal etkinliklerde. Dört dörtlük bir okul

  • NA

    eğitimi iyi ezberci olmayan ve branş derslerine takılıp kalmamış öğrencilerini çok yönlü geliştirmeyi hedefleyen bir okul. bunun için de pek çok öğrenci kulübü bulunuyor hem sanat hem spor alanında çeşitlilik çok. fiziksel imkanları da tüm bu çalışmalar için yeterli.

  • HD

    Öğrencilerine yarış atı muamelesi yapmayan, sosyal aktivitelerde başarılı, toplumsal farkındalığı olan bireyler yetiştiren nadir okullardan biri olduğunu düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel TED Rönesans Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Aydınevler Mah. Siteler Yolu, No:13, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum