fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Arnavutköy Liseleri

Arnavutköy liseleri taban puanlarını, kontenjanlarına hızlıca göz atın. Liselerin; veli yorumlarına, fiyatlarına, adreslerine, fiziksel imkanlarına hemen ulaşın. Arnavutköy'de bulunan özel liseler hakkında merak ettiğiniz detaylı bilgilere Arnavutköy özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
22 okul bulundu.
Özel Ünsal Fen Lisesi Özel Okul
Arnavutköy / Mareşal Fevzi Çakmak Mah.
Özel Ünsal Fen Lisesi

Özel Ünsal Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ünsal Anadolu Lisesi Özel Okul
Arnavutköy / Mareşal Fevzi Çakmak Mah.
Özel Ünsal Anadolu Lisesi

Özel Ünsal Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Hadımköy Kariyerim Okulları Teknoloji Lisesi Özel Okul
Arnavutköy / Yassıören Mah.
Özel Hadımköy Kariyerim Okulları Teknoloji Lisesi

Özel Hadımköy Kariyerim Okulları Teknoloji Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Hadımköy Final Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Arnavutköy / Yassıören Mah.
Özel Hadımköy Final Okulları Anadolu Lisesi

Özel Hadımköy Final Okulları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Arnavutköy Fen Bilimleri Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Arnavutköy / Anadolu Mah.
Özel Arnavutköy Fen Bilimleri Koleji Anadolu Lisesi

Özel Arnavutköy Fen Bilimleri Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Arnavutköy Haraççı İmkb Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Haraççı Mah.
Arnavutköy Haraççı İmkb Anadolu İmam Hatip Lisesi

Arnavutköy Haraççı İmkb Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:10 - 16:10
İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hastane Mah.
İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İbrahim Özaydın Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hastane Mah.
İbrahim Özaydın Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi

İbrahim Özaydın Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:10
Bolluca Ticaret Meslek Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hicret Mah.
Bolluca Ticaret Meslek Lisesi

Bolluca Ticaret Meslek Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 15:15
Örfi Çetinkaya Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Nenehatun Mah.
Örfi Çetinkaya Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi

Örfi Çetinkaya Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:10
Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Karlıbayır Mah.
Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi

Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kız İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Taşoluk Mah.
Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Demet Sezen Çok Programlı Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:15
Bolluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hicret Mah.
Bolluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bolluca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hastane Mah.
Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi

Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:15
Arnavutköy Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Mareşal Fevzi Çakmak Mah.
Arnavutköy Anadolu Lisesi

Öncelikle okul müdürümüzün nezaketli anlayışlı bir kişiliği olması hasebiyle gerçek manada bir idareci olduğu ve böyle b...

  • Okul Saatleri:
    09:15 - 15:45
Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Nenehatun Mah.
Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi

Mehmet Akif Ersoy Çok Programlı Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:20 - 11:40
Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Mustafa Kemal Paşa Mah.
Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi

Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Taşoluk Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Mehmet Akif Ersoy Mah.
Taşoluk Anadolu Lisesi

Taşoluk Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:30
Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Nenehatun Mah.
Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Örfi Çetinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Durusu Hüseyin Ökten Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Terkos Mah.
Durusu Hüseyin Ökten Anadolu Lisesi

Süper bir okul bana göre hiç bir eksiği yok akıllı tahtası var

Hadımköy Toki Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Hadımköy Mah.
Hadımköy Toki Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hadımköy Toki Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:50
Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Arnavutköy / Mustafa Kemal Paşa Mah.
Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Lisesi

Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İstanbul Arnavutköy Liseleri

Arnavutköy eğitim seviyesi yüksek ve ekonomik olarak iyi durumda olan ailelerin yaşadığı bir ilçe olmakla beraber birçok devlet, özel okul ve kolejin yer aldığı bir bölgedir. Bu lokasyonda yaşayan ve lise arayışında olan veliler birçok alternatifle karşılaşmakta ve bütün okulları tek tek gezip çocuğu için en doğru okulu seçmeye çalışmaktadır. Gördüğünüz sayfa Arnavutköy'deki liseleri tek bir liste üzerinden sizlere sunmakta ve size zaman kazandırmaktadır. Vakit kaybetmeden kriterlerinize uygun olan okulları filtrelemeleri kullanarak keşfedebilir, detaylı bilgilerine erişerek tercihinizi yapabilirsiniz. Arnavutköy liselerinin taban puanlarına, eğitim ücretlerine, bina, bahçe ve fiziksel alanlarının fotoğraflarına, sınıf mevcutlarına, adres bilgilerine, yabancı dil eğitimlerine, giriş ve çıkış saatlerine erişebilir, okul profillerinde bulunan hakkında yazılarına göz gezdirerek okulun eğitim felsefesi, misyonu ve amaçları hakkında bilgi sahibi olarak aradığınız ideal okul seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Arnavutköy'de kolej bünyesinde bulunan liseler alanında uzman öğretmen kadrosuyla branş dersleri vermektedir. Akademik açıdan yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştirmenin yanında gerçekleştirilen etkinlikler ve aktivitelerle sosyal yönü güçlü bireyler olarak okullardan mezun olmaktalardır. Bölgedeki liseler bu amaca uygun olarak her geçen gün kendilerini geliştirmektedir.


Arnavutköy ilçesinde çok sayıda lise bulunmakta ve veliler kendilerine yakın olan bu liseleri araştırarak çocuklarına uygun olup olmadığına karar vermeye çalışmaktalardır. Okulların haritadaki konumlarını görüntüleyerek evinize en yakın okullarla iletişime geçebilirsiniz. Eğer seçtiğiniz lise size uzak kalıyorsa, liselerin profillerine bakarak sundukları servis hizmetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, okulların sunduğu sağlık, güvenlik, rehberlik ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler de okul profillerinde belirtilmektedir. Bu hizmetler hakkında bilgilenerek çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayacak ideal liseyi kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokuldan mezun olup liseye geçiş sınavlarını tamamlayan öğrenciler ve ailelerinin araştırdığı ilk şey liselerin taban puanlarını ve yüzdelik dilimleridir. Bu sınavların sonuçları açıklandığında öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Arnavutköy lise taban puanları her sene değişmekte ve öğrenciler en güncel taban puanları ve yüzdelik dilimlerine bakarak lise tercihlerini yapması çok önemlidir. Güncel bilgilere ulaşabilmek için tek tek lise gezen öğrenciler çok fazla vakit kaybetmektedir. Sizler bu sorunu yaşamak istemiyorsanız bu bilgilere ulaşmak için hemen listeleme sayfalarını inceleyebilirsiniz. Arnavutköy liseleri taban puanlarını öğrenerek tercih listenizi kolayca oluşturabilir, aldığınız puana uygun olan kurumları keşfederek eğitiminize devam edeceğiniz liseyi belirleyebilirsiniz. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız Arnavutköy özel liseleri inceleyebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Üniversite kapılarını aralayan liseler çocuklarınızın hem mesleğini belirleyeceği hem de kendini her açıdan geliştirebileceği bir eğitim seviyesi olduğundan son derece önemlidir. Bu süreci verimli bir şekilde geçiren öğrenciler bir sonraki eğitim seviyesinde fark yaratmaktadır. Lise eğitimini kaliteli ve alanında uzman öğretmenlerle sürdürmeniz merkezi sınavlarda daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. Sizlerde çocuğunuzun üniversiteye hazırlık sürecini tamamlayıp MEB'in düzenlediği üniversiteye geçiş sınavlarında başarılı olmasını istiyorsanız bütün okulları karşılaştırıp en ideal okulunuzu keşfedebilirsiniz. Bir lisenin sağlayacağı sınav başarısı hakkında iyi bir fikir oluşturmak için o lisenin taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sunduğu sınava hazırlık programlarına dikkat etmek çok önemlidir. Sizer de listeleme sayfaları üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp, çocuğunuzun gelecekteki başarısı için en doğru liseyi keşfedebilirsiniz.


Bir lisenin sağlayacağı üniversite geçiş sınavı başarısı, vereceği akademik eğitimin kalitesi; sosyal, sportif, sanatsal olanakları, kariyer fırsatları ve genel eğitim tecrübesi hakkında iyi bir fikir oluşturmak veliler daha önce kayıt yaptırmış, o okulu deneyimlemiş bireylerin tecrübelerinden yararlanmayı istemektedir. Veliler tarafından yapılan ve liseleri daha tarafsız gözlerden tanımanızı sağlayan yorumlar sayesinde okulların kalitesi hakkında daha iyi bir izlenim oluşturabilirsiniz. Böylece veli yorumları lise tercihleri konusunda sizlere rehberlik edecektir. Ayrıca sizler de bir lise hakkında deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer velilerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Bir gencin çocukluktan yetişkinliğe geçtiği lise döneminde geleceğini düzgün bir biçimde şekillendirebilmesi için bir çok seçeneğe sahip olması çok yararlıdır. Bu bağlamda ülkemizde öğrencilerin farklı hedeflerine hitap eden birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Öğrencilerin geleceklerinde mutlu ve başarılı olmaları için doğru lise türünde eğitim görmeleri çok önemlidir. Her lise türünün müfredatı, ders içerikleri, öğretim yöntemleri, fiziksel yapısı ve akademik hedefleri farklıdır. Veliler listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak çocuklarının hedeflerinin gerçekleşmesi için en iyi desteği sağlayacak liseleri bulabilmektedir. Arnavutköy’de bulunan lise türleri Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Bütün seçenekler arasından sizler için en iyi olan türdeki liseleri kolayca keşfedebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi ayarlayabilirsiniz.


Arnavutköy Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli akademik eğitim sayesinde öğrenciler ve aileleri tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Bu liselerde öğrenciler önce genel akademik eğitim alıp, ardından sözel, sayısal, eşit ağırlık veya dil bölümlerini seçerek kendi ilgileri ve hedefleri doğrultusunda eğitim almaktadır. Arnavutköy Fen Liseleri ise akademisyen veya mühendis olmayı hedefleyen öğrencilerin sıklıkla tercih ettiği bir seçenektir. Bu tür liselerde öğrenciler çeşitli sayısal konular üzerinden ileri düzey bilimsel ve teknolojik eğitim almaktadır. İki tür liseden de mezun olan öğrenciler ülkemizin en iyi üniversitelerine geçiş yapabilmektedir.


Bazı liseler mezun olduktan sonra hemen işe başlamak isteyen veya üniversitede ileri düzey mesleki eğitim almak isteyen öğrencilere mesleki eğitim vermektedir. Bu tip öğrenciler çoğunlukla Arnavutköy Meslek Liseleri tercih etmektedir. Bu tür liselerde edindikleri mesleki eğitim ve kalifikasyonlar sayesinde isterlerse mezun olduktan sonra hemen iş hayatlarına atılabilmektelerdir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler ise Arnavutköy Sağlık Meslek Liseleri tercih etmektedir.


Çeşitli lise türleri ise özel ilgi alanlar ve yetenekleri olan öğrencileri o noktalarda profesyonelleştirmeyi hedeflemektedir. Arnavutköy Sosyal Bilimler Liseleri, adı üstüne sosyal bilimlere odaklanarak kültürel gelişimi ve düşünürlüğü; Arnavutköy Güzel Sanatlar Liseleri görsel sanat dallarında eğitim vererek sanatsal gelişimi; Arnavutköy Spor Liseleri nitelikli spor eğitmenleri ile milli sporcuların yetişmesini ve Arnavutköy İmam Hatip Liseleri de akademik ve dini eğitimi beraber vererek bütünsel ruhsal gelişimi desteklemektedir.


Bazı bireyler gündüzleyin çalıştıkları için lise eğitimleri klasik liselerde devam ettirememektedir. Bu tür bireylere eğitim fırsatı tanımak için çabalayan Arnavutköy Akşam Liseleri bulunmaktadır. Bu liseler akşam vaktinde esnek saatler ile ders vererek emekçi bireylere lise eğitimi sağlamaktadır. Son olarak, Arnavutköy Çok Programlı Liseler birçok farklı eğitim türünü tek çatı altında uygulayarak her tür öğrenciye hitap etmektedir.


Arnavutköy'deki liselerin fiyatları birçok etkene bağlı olarak değişmektedir. Sizler de her bütçeye uygun okulun bulunduğu listelerimizi inceleyerek sizleri ekonomik açıdan zorlamayacak liseleri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca bu site üzerinden okulların düzenlediği bursluluk sınavlarına başvuru yaparak sınavda başarı göstermeniz halinde indirim hakkı kazanabilirsiniz.


Arnavutköy liselerini incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızdan yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Arnavutköy Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Arnavutköy Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Şehit Selçuk Gürdal Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 385.6 450.38 12.57 2.79
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum