fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Hakkında

2002 yılında kurulan Doğa Koleji; ülkemizin dört bir yanındaki 123 kampüsüyle Türkiye'nin eğitim sektörüne yön vermeye devam ediyor. Doğa Koleji, Dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri yetiştirmektedir.
Öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine göre yapılanan Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüvenli sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi 'ni diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi 'nde ybancı dil eğitim modeli yaşayarak öğrenme temeline dayanmaktadır. Öğrenciler İngilizceyi anadillerinden sonra kendilerini en rahat ifade ettikleri dil olacak şekilde öğrenmektedirler. İkinci yabancı dil eğitiminde ise öğrencilere 4. sınıftan itibaren Almanca dil eğitimi verilmektedir.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi kampüs içerisinde yer alan Fen ve Teknoloji liseleri, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedeflemektedir.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi 'nde uygulanmakta olan robotik kodlama sistemiyle öğrenciler 3D tasarım ve programlama temellerini atarak yeni fikirler keşfederken dijital okur yazarlık seviyelerini geliştiriyor ve günümüz teknolojilerini daha efektif kullanmayı öğreniyorlar.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi 'nde öğrenme süreci ve öğrenci başarısı güvenilir yöntemlerle ölçülerek değerlendirilmektedir. Ölçme değerlendirmede kullanılan çoklu yöntemler sayesinde, özellikle eğitim-öğretimin bilimsel alanında tam öğrenmeyi sağlamaktadır. Öğrenci başarısının ölçülmesi ve değerlendirilmesinde; klasik ölçme değerlendirme araçlarının yanı sıra alternatif ölçme değerlendirme araçları da kullanılmaktadır. Bunlar; performans görevleri, projeler ve diğer benzer çalışmalardır.
Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi sosyal iletişim becerileri gelişmiş, farkındalık yaratabilen, kendisini ve Dünya yı iyi tanıyan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek için öğrencilerine sayısız etkinlik imkanı sunuyor, organizasyonlarda aktif sorumluluk almalarını sağlıyor, sosyal sorumluluk projeleri geliştirmelerini destekliyor.
Yurt içi - yurt dışı eğitim programları ve yurt dışı üniversite danışmanlığı hizmetleriyle Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim kalitesini artırmayı, onlara global bir vizyon katmayı hedeflemektedir. Yurt dışı eğitim programları hedefi; öğrencilerin yabancı dillerini pratik yaparak geliştirmelerini sağlamak ve yurt dışı deneyimi ile erken yaşta öz güven kazandırarak kişisel gelişimlerine destek olmaktır. Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerine binicilik, kürek, basketbol, voleybol, yüzme, judo, badminton, hentbol, step ve jimnastik, futbol, dağcılık ve tırmanma gibi sportif faaliyetlerde bulunma imkanı vermektedir.

Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi, Fırat Caddesi, No:1, Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum