fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce
Devlet Teşviği: Yok

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi Hakkında

Şişli, Esentepe Mahallesi'nde bulunan Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi, öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkararak en iyi sonucu almalarını hedeflenmektedir.
Kurumda dersler başlamadan önce “Sınıf Belirleme Sınavı” yapılmaktadır.

SINIF MEVCUTLARI 16 İLE 20 ÖĞRENCİ ARASI OLUP SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLMEKTEDİR!

Öğrenciler bilgi düzeylerine göre gruplanarak her öğrenci kendi başarı durumuna uygun sınıflarda eğitim görür.
Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi'nde tarama ve deneme sınavları yapılmaktadır. Böylelikle öğrencilerin başarı durumları ve konuları ne kadar pekiştirdikleri daha iyi anlaşılmaktadır. Okulda deneme ve sınav sonuçlarına göre ek ders ve tekrar dersleri yapılır. Derse katılamayan ya da işlenen konuyu yeteri kadar anlayamadığını düşünen öğrenciler öğretmenleri ile konuşup randevu alarak tekrar grup halinde ders çalışır.

Öğrenciler için her gün ders bitiminde öğretmenlerine birebir soru sorabileceği soru çözüm saatleri vardır. Bu soru çözüm saatleri ile öğrendiklerini pekiştirir ve öğrenciler ek deneme sınavları ile sınav ortamına hazır hale getirilir.

Şişli, Esentepe Mahallesi'nde bulunan Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi'nde yabancı dil eğitiminde İngilizce ve Almanca dersleri üst düzey yayınlarla verilir. Öğrencilerin yabancı dili “yaparak-yaşayarak” öğrenmeleri önem taşımaktadır. Bu doğrultuda çalışmalar yapılmaktadır. En fazla 20 kişilik sınıflarda eğitim öğretim çalışmaları sürdürülür.

Kurumda araştırma yapabilmelerini sağlamak amacıyla oluşturulan çalışma salonları bulunmaktadır. Çok sayıda hazırlık kitabının bulunduğu kütüphanede öğrenciler gün boyu okul derslerine ve sınavlara çalışabilir.
Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi'nde öğrencilere bilimsel düşünmenin yollarını öğretmek amacıyla oldukça donanımlı ve modern fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları bulunmaktadır.

Öğrencilerin sportif etkinliklere ve beden eğitimi derslerine büyük önem verilir. Ayrıca her öğrenci kişisel gelişimi ve eğilimi doğrultusunda sanatsal çalışmalar yapmaya yönlendirilir. Okulda farklı kulüplerde öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik çalışmalar yapılmaktadır.

Ayrıca rehber öğretmenler tarafından kariyer planları yapılır. Öğrenciler ve veliler ile görüşmeler sürdürülür. Rehber öğretmenler, öğrencilerin sinema, tiyatro, müze, müzik ve şiir dinletisi, film, belgesel gösterimi gibi etkinliklerle enerjilerini pozitif olarak biçimlendirir.

Her sınıfın dersine giren öğretmeni olmak şartı ile eğitim danışmanı vardır. Dönem boyunca öğrencinin durumunu takip eder, düzenli veli ile irtibat halinde olur.
12. sınıflara özel ara dönem tatillerinde OTEL DERS KAMPLARI uygulanarak öğrencileri üniversite sınavına hazırlıkta büyük destek sağlanır.

Şişli, Esentepe Mahallesi'nde bulunan Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi Zincirlikuyu, Mecidiyeköy, Gayrettepe lokasyonlarına yakın bir şekilde konumlanmış bir özel Anadolu lisesidir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
490 - 500 %100
480 - 489 %90
470 - 479 %80
460 - 469 %75
450 - 459 %70
430 - 449 %65
420 - 429 %60
410 - 419 %55
400 - 409 %50
390 - 399 %45
370 - 389 %40
360 - 369 %35
300 - 359 %30
250 - 299 %25
200 - 249 %20

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Sayısal

- Dil

- Eşit Ağırlık

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %90-%95

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi Yorumları (26)

  • EY

    Okula 12. Sınıfta geldim yeni bir öğrenci olmama rağmen kısa sürede 4 senedir okulda olan 12. Sınıf öğrencileriyle ve öğretmenlerle kaynaştım sıcak bir ortam var. Eğitim açısından her olanak sağlanıyor öğrenci çalışmayacak olsa bile çalışmak zorunda hissediyor. Motivasyon konusunda çok iyi ilerleniyor.

  • Ben bu okulun öğrencisiyim hocalar çok ilgili ek derslerin olması konuları tekrar etmemiz açısından çok iyi oluyor okul sonraları hocalarla birlikte ders çalışmak bana katkı sağlıyor okulumdan çok memnunum ben 11. Sınıfta kayıt oldum fakat keşke liseye ilk başladığımda burayı tercih etmiş olsaydım

  • GY

    Seçkin öğretmen kadrosu öğretmenlerin ilgisi gerçek anlamda çocuğuma çok fayda sağladı bu yıl daha bir başarılı öğretmenlerimize buradan tek tek teşekkür ediyorumHer şeyden çok memnunum teşekkürler final

  • Öe

    Öğretmenlerin ve idarenin öğrencilerle ilgisi ve takibi çok güzel. Eğitim alanında çok başarılı bir okul çocuğumu güvenle gönderiyorum

  • Yeğenim, Besiktas Final Akademi Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Eğitim süreci boyunca; soru-çözüm ofisleri, ek dersler, sessiz sınıf çalışma imkanları tanınmıştır. En önemlisi akademik başarının yanında öğrencinin sosyal anlamda da gelişmesi adına yapılan çalışmalar bizi çok mutlu etmiştir. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, sunduğumuz imkanların hepsi öğrencilerimizin gelecekte kendilerinden memnun bireyler olmaları adına yapılmaktadır. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ŞA

    Okul yönetimine sonsuz tsk ediyorum öğrencilerle çok ilgili ve veli bilgilendirmeli harika her türlü konuda herzaman bilgi vermişlerdir öğretmenler biz velilerden daha cok dertlerine sıkıntılarına ortak olup yardımcı olmaktadırlar tüm öğretmenlerimizi her yerde gururla bahsetmekteyim okulumuz çok değerli kadroya sahip eğitim yuvasıdır güvenilir adresImkanlar dahilinde güvenlik konusunun artırılması

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz bizler için çok değerli. Güzel yorumunuz için sizlere teşekkür ederiz.

  • Sd

    Okul gerek öğretmen gerek idari personel olarak çok ileri seviyede çocuklarımız için her şey düşünülmüş Kantin alanı oldukça iyi ve fiyatlar uygun ürün çeşitliliği oldukça fazlaydı.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • nc

    bu okulda olduğum için çok mutluyum çok verimli geçiyor ögretmenlerin ilgilisi alakası çok güzel 12.sınıf öğrencisiyim 4 senedir bu okuldayım hiç değiştirmeği düşünmedim sınava hazırlanacak olan ve sosyal becerilerini ortaya çıkarmak isteyen ögrencilere tavsiye ederim

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili öğrencimiz, değerli yorumundan dolayı sana teşekkür ederiz. Sevgiler.

  • Eb

    Mezun bir öğrenci olarak : Okulun akedemik kadrosu öğrenciler için gerçekten çok iyi dönem içindeki takıldıkları ve sormak istedikleri şeyleri her zaman ofis ve tenefüs saatlernde hocalarla paylaşabilirler.Geliştirilicek bir yanı olduğunu düşünmüyorum

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili mezun öğrencimiz, değerli yorumundan dolayı sana teşekkür ediyoruz. Hayatının geri kalanında başarılar diliyoruz.

  • Mv

    Akademik başarı için öğrencilerin destek alabileceği mükemmel bir eğitim sistemi ve yks hazırlık için başarılı, tecrübeli kadrosu ile akademik başarınıza yön verecek.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • EK

    Finalle Kazanacaksınız derken ne kadar ciddi olduklarını aldığımız eğitimden sonra en iyi şekilde anladık, ilgi ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler :)

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Başarıya giden yolda bizi tercih ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz.

  • L

    Gerek eğitimi ve alanında uzman eğitim kadrosu olsun gerek yayınları olsun kuzenimin çok memnun kaldığı bir okul, hem okul hem kurs ihtiyaçını fazlasıyla karşılıyor

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • DM

    Veli ve öğrencisi ile her zaman iletişimde olan okul idaresi güleryüzlü ve ilgili öğretmen kadrosu bulunan bir okulGençlerimizin fiziksel gelişimi ve enerjilerini atabilmeleri açısından pandemi dönemi hariç tabi sportif etkinliklere katılımları iyi olur

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sosyal faaliyetlerimizi duyurular kısmından paylaşıyor olacağız.

  • FD

    Öğretmen kadrosunun alanına çok hakim, öğrenci ile iletişimlerinin çok etkili olduğunu düşündüğüm bir okul. Akademik başarının yanında, öğrencileri sosyal hayata da dengeli ve sağlıklı bir şekilde hazırlamak adına çabalayan bir kadro var. Elbette idarenin de veliler ve öğrencilerle iletişiminin dengesine ayrıca değinmek isterim. Bu yönleriyle içimi rahat ettiren bir okul.Pandemi süreci sebebiyle sosyal etkinlikler yapılamıyor şu an ama ileride bu alanda çok seçenekli etkinlikler yapılmasını umuyorum. Çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimleri açısından dersleri kadar önemli olduğunu düşünüyorum sosyal etkinliklerin.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Sosyal faaliyetlerimizi duyurular kısmından paylaşıyor olacağız.

  • Os

    Muhtesem öğretmen kadrosu ile aile sıcaklığı yasatan muhtesem bir okul ilgi ve alakaları şahane

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ÖK

    İyi öğretmen kadrosuyla ve yılların verdiği tecrübeyle üniversite sınavına iyi hazırlıyor. Eğitim öğretim açısından oldukça etkili. Okul olarak da öğrencilerle ve velilerle iletişim halinde güzel bir koordine yürütülüyor.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • YK

    Muhteşem bir okul, temizlik disiplin teknoloji bakımından donanımlı, güLer yüzlü hocalarıyla tam bir eğitim yuvası...

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • U

    Gerek konumu,fizyolojik yapısı gerekse öğretmen ve idari kadrosu,disiplini ile İstanbul’da sayılı okullardandır.Final etiketini zaten tartışmaya gerek yok.Herşeyden daha fazla kıymet verdiğiniz çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsiniz.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • kk

    hedefiniz özellikle üniversite sınavlarına hazırlık ise 1 numaralı tercihiniz olmalı. eğitim kadrosu, sistemi ve yayınları ile takdiri hakediyorlar. hem okul hem kurs konseptini çok iyi şekilde oturtmuşlar.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • ÖK

    Final Anadolu Lisesi hem en iyi şekilde üniversiteye hazırlıyor hem de çocuklarımızı zihinsel bedensel olarak geliştirici dersleri veriyor Öğrencinin yapamadığı dersi yapabilmesi için ek dersler soru çözümleri her türlü çözüm aranıyor Özellikle bu çok hoşumuza gidiyor Sınav sonuçları tek tek analiz edilerek çocuğa geri dönüş sağlıyorlar Öğrencinin sorunlarıyla başarısıyla bire bir ilgileniyorlar Veliyle iletişim halinde olmaları da ayrı bir güzel Çocuğun başarı düzeyi bu okul ile birlikte artıyor Böyle faydalı bir okulu görmekten memnuniyet duyuyoruz.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemli.

  • Sg

    Disiplinli, başarılı öğretmen kadrosu ve eğitim noktasında gerek lise eğitimini gerek üniversiteye hazırlık sürecini çok güzel verimli ve koordineli bir şekilde tecrübesiyle aktaran hazırlayan öğrencinizi önemseyen ve bulunduğu lokasyon itibariyle güvenilir akademik anlamda çok iyi bir eğitim kurumu, ve en önemlisi herkonuda karşınızda bir muhatabınızın olması...kesinlikle tavsiye ediyorumFazlası var eksiği yok :)

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • MG

    Eğitim açısından gayet iyi hocalarımız da alanında tecrübeli başarılı insanlar

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • T

    YILLARDIR SÜREGELMİŞ EN İYİ EĞİTİM MARKASI OLAN AYNI ZAMANDA DENEYİMLİ ÖĞRETMEN KADROSU BULUNMASI NEDENİYLE TERCİH SEBEBİMİZDİR. FİNAL ANADOLU LİSESİ YENİ OKUL BİNASINDA DAHA İYİ İMKANLARLA KAMPLARIYLA ETÜTLERİYLE HEDEFE 1 ADIM DAHA YAKLAŞTIRIYOR.BİZ FİNALLE BAŞARDIK.

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Bt

    Metro, metrobüs, otobüs ve minibüs duraklarına 5 dk mesafede olması, 40 yıllık geçmişi olan bir markanın merkez şubesi olarak deneyimli kadrosu, geçmişteki başarıları, final yayınları ve sistemiyle gerçekten güven veren bir okul, emeklerine sağlık

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • S

    Öğrencileriyle yakından ilgilenen bir kadroya sahip eksik kaldıkları eğitim konularıyla ilgili ders programı hazırlıyorlar her gün ek ders veriliyor . Tüm çalışanları Güleryüzlü..

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • K

    Final eğitim kurumlarının en eski ve en başarılı anadolu lisesi olması referansı ile geldiğimiz okulda gayet memnun devam etmekteyiz Bölgenin en dolu ve farklı metaryel ve kamplarla desteklenen eğitim sistemine sahip olmakla beraber, öğretmen kadrosunun deneyimli ve yazar kadrosundan olması gözümüzü arkada bıraktırmıyor, yeni binasında imkanları iyileştirdikleri için de ayrı teşekkür ederiz

  • Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beşiktaş Final Akademi Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi, Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak, No:13, Zincirlikuyu / İstanbul
0 212 963 2071
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum