fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi

Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:50
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Türkiye ve Dünya da başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen İstanbul Beylikdüzü 'nde bulunan Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi kurumsallaşmış eğitimi ve alanında uzman öğretmenleri, yönetici kadrosuyla öğrencilerine kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi eğitim sisteminde öğrencilerinin kariyerine odaklanmaktadır. Okulda öğrencilerin sadece akademik olarak başarı göstermelerinin yanı sıra kişisel ve sosyal açılardan da gelişimlerine önem verilmektedir.
Ayrıca öğrencilerin iş hayatına hazır olmalarını ve başarılı olmalarını sağlayacak alt yapı eğitim de verilmektedir. Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri alanında uzman öğretmenler tarafından eğitim almaktadırlar. Öğrenciler uluslararası ölçme ve değerlendirme programlarıyla İngilizcelerini üst seviyeye çıkarta bilme imkanı bulmaktadırlar.
Öğrenciler okulda uluslararası proje yarışmalarına katılmaktadırlar ve bu sayede kendilerini geliştirmekte, hedeflerine yaklaşmaktadırlar. Okul içerisinde bulunan Genç Gönüllüler kulüpleri ve Okul Meclisleri ile öğrenciler sosyalleşmekte ve grup çalışmalarını öğrenmektedir. Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi öğrencilerine başarılı bir eğitimin yanında sosyal, kişisel ,bedensel ve spor aktivitelerde de başarılı olmaları için okul içerisinde birçok imkan sunmaktadır.
Kampüs içerisinde yemekhane, havuz, kapalı spor salonu, kantin, kütüphane, bahçe, müzik odası, oyun alanı, bilgisayar laboratuvarı ve konferans salonu bulunmaktadır. Okulda yabancı dil eğitiminde İngilizce dersleri verilmektedir. Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi'nde güvenlik ve rehberlik servisi bulunmaktadır. Öğrencilerin okul içinde güvenliğini tehdit edebilecek herhangi bir durum oluşmaması için okulda bulunan güvenlik görevlileri tarafından giriş ve çıkışlar kontrol edilmektedir. Kurumda bulunan rehber öğretmenleri öğrencilerle grup ve bireysel çalışmalar yaparak öğrencilerin gelişimlerine destek sağlamakta ve yaptığı gözlemleri velilerle paylaşmaktadır.
Okyanus Anadolu Lisesi nitelikli bireyler yetiştirip, fark yaratmak amacıyla “Mental Aritmetik” ve “Hızlı Okuma” dersleriyle de öğrencilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi kulüp ve yetenek dersleriyle her öğrencinin kendini yeteneklerini keşfedebileceği bir sosyal faaliyet imkanı sunmakta, öğrencilerin kendilerini değerli hissetmesini sağlamaktadır. Okul içerisinde sanatla ilgilenen ve öğrenciler için müzik odası, vurmalı çalgılar odası, resim atölyesi ve ayrıca tiyatro, dans, halk oyunları gibi aktivitelerin sergilenebileceği bir konferans salonu bulunmaktadır.

Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:50 şeklindedir.
  • Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beylikdüzü Okyanus Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Mevlana Mah. Halim Çelebi Caddesi, No:1, Esenyurt / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum