fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:55/18:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi 'inde temel eğitimini bitiren öğrenciler akademik başarıları ve sınavlardan aldıkları puanla tercihlerine göre Final Okulları Anadolu Lisesi programına katılmaktadırlar.
Bu kurumda uygulanan öğrenme modelleri, sunumlar, etkinlikler, sınavlar ve en önemlisi alanında iyi öğretmenlerle çocukları hem yaşam hem de sınav başarısına hazırlamaktadırlar. Öğrencilerin lisenin sonunda seçecekleri meslekleri daha iyi tanımaları için etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerle hem öğrenciler girecekleri sınava için daha motive olacaklar hem de seçecekleri meslekler için daha kararlı ve bilinçli birer birey olacaktırlar.
Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi öğrencilerin sınavlarda daha başarılı olmalarını hedeflemektedir. Bu yüzden hafta içi günlük ders programlarının yanında hafta sonu ek dersler, deneme sınavları ve hafta içi ek ders programlarıyla öğrencilerin konuları daha iyi pekiştirmelerini sağlamaktadır. Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi'nde bulunan birebir öğrenci koçları ve rehber öğretmenleri de bulunmaktadır. Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi'nin özenle seçilmiş ve alanında uzman, öğrencilerinin özelliklerine göre hareket edebilen öğretmenler tarafından öğrenciler hem sosyal açıdan hemde sınav başarısı için hazırlanmaktadır.
Lisede öğrencilerin ileride seçmeyi düşündükleri meslekleri tanımaları için okullara etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklerle, öğrencilerin girecekleri sınavlar için motive olmalarına ve hedeflerini gerçekleştirmeleri adına daha çok motive olmaları açısından büyük bir katkısı bulunmaktadır. Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi'nde bulunan rehberlik ve psikolojik danışma merkezi, öğrencilerine uyguladıkları testlerle onların hedeflerini gerçekleştirmelerine ve mutlu bireyler olarak yaşamlarına devam etmelerine katkı sağlamaktadırlar. Okulda derslerini anlamakta veya sınavlara hazırlanmakta sorun yaşayan öğrenciler için, haftanın farklı günlerinde devam ettikleri, öğretmenlerin ve öğrencinin isteğine göre bireysel veya grup olarak düzenlenen, sınıf düzeyindeki derslerin pekiştirildiği ve sorun yaşanan konuların ortadan kaldırıldığı etüt çalışmaları düzenlenmektedir.
Bu okulda öğrenciler yabancı dil öğrenimini, gramer uygulamaları ile başlayıp bol alıştırma çalışmalarıyla sürdürmemektedir. Öğrencilerin duyarak, dinleyerek, duyduklarını tekrar ederek, onlara anlam yükleyerek, sesleri taklit ederek ilerleyen bir şekilde dil öğrenmeleri sağlanmaktadır. Bu sayede öğrenciler yabancı dilleri daha iyi kavrayabilmektedir. Bu şekilde kalıcılığı artmaktadır.
Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi'nde beslenme, sağlık ve hijyen konularına büyük bir titizlikle özen gösterilmektedir. Yemek listesi, çocukların gelişimlerine uygun, günlük alınması gereken kalori miktarlarını karşılayacak şekilde, beslenme uzmanı ve okul doktoru tarafından hazırlanmaktadır. Okulda dersler 08.55-16.00 arasında işlenmektedir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
480 - 501 %80
450 - 479 %70
420 - 449 %60
350 - 419 %50
300 - 349 %30

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

● Okulda Hangi Mesleki Bölümler Mevcut?

- Web Programcılığı

- Tasarım Teknolojileri

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:55 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi Yorumları (19)

  • Özel Beykoz Final Anadolu Lisesi oldukça disiplinli, öğretmen kadrosu olarak genç ve dinamik, öğrenciler ile çok ilgili, akademik ve sosyal başarıya önem veren bir kurumdur. Bundan sonraki senelerde de Özel Beykoz Final Anadolu Lisesi ile yolumuza devam edeceğiz. Hiç tereddüt etmeden çocuklarınızı emanet edebileceğiniz aile ortamı sağlayan bir kurumdur.

  • Bulunduğu lokasyonu, bahçe imkanı ve öğretmen kadrosunun genç ve dinamik olması.

  • SO

    Öğretmenlerimizi ve idarecileri seviyoruz. Etrafımıza tanıdığımız insanlarada tavsiye ediyoruz.

  • FG

    Okulun bahçesinin doğa ile iç içe olması, temizlik görevlilerinden memnunum.

  • Ou

    Öğrencimiz ile ilgili haberdar olmam gereken durumlarda benimle anlık iletişimde bulunduğunuz için teşekkür ederim.

  • YI

    Öğretmenlerin öğrencileri kendi çocukları gibi sahiplenmesi, kapsayıcı ve kucakçı olması.Etüt-Kafes günleri öğrencinin merkezi bir noktaya servisle bırakılması

  • MY

    Öğretmenler ilgili ve akademik konuda başarılı. Değişmesini istediğim konular yok.

  • UG

    OKUL COK GENİŞ 3 TANE SPOR SAHASI VAR. EDEBİYAT ÖĞRETMENİ HÜMEYRA HOCAYA BAYILIYORUM.OKULUMUN HAYVANLARININ BAHCEDE SERBEST GEZMESİ BENİ COK MUTLU EDİYOR.AKIL OYUNLARINDA FAHRİ HOCAM İLE YARISIYORUZ.İYİKİ VARSINIZ.YEMEK MENÜSÜ DAHA GENCLERE HİTAP EDERSE SEVİNİRİM .

  • Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • BEYKOZ FİNAL OKULLARININ ESKİDEN BERİ ÖĞRENCİSİYİM. BU YIL 9. SINIFTA OKUYORUM.OKULUMDAKİ ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİNİ SEVİYORUM. ÖĞRETMENLERİM ÇOK İYİ, BİZİ ÇOK SEVİYORLAR.LOKASYON OLARAK BENİM İÇİN UYGUN AMA DOĞA İLE İÇ İÇE OLMASINI DAHA COK SEVİYORUM.

  • LG

    KONUM OLARAK COK GÜZEL BİR OKUL . BÜYÜK KIZIM BURDAN ÜNİVERSİTEYE YERLEŞTİ. ŞİMDİ KÜÇÜK KIZIMIDA VERDİM. DİLERİM ODA ABLASI GİBİ BU OKULDAN GÜZEL BİR ÜNİVERSİTEYE YERLEŞİR.

  • BB

    OKULUNUZDAKİ HOCALAR VE İÇERDEKİ HAYVANLARINIZ ÖGRENCİLERİNİZE TERAPİ GİBİ OLUYOR ÇOK İNCE AMA BAŞARILI BİRKATKIDA BULUNMUŞ.MÜDÜR HANIM ÇOK GÜLER YÜZLÜVE TAMBİR EGİTMEN ÇÖZÜM ODAKLI TEŞEKKÜRLER FİNAL LİSESİ

  • BC

    Kızım ozel Beykoz final Anadolu lisesi 11. Sınıf öğrencisi olulumuzdan çok memnunuz . Buradan başta okul müdürümüz yasemin Gürçay ve öğretmenlerimize çocuklarımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederimBenim için okulda eğitim öğretim ve okulun disiplinli olması çok önemli . Bu şekilde devam etmeleri dileğiyle

  • YG

    12. SINIFA GİDEN KIZIM OKULUMUZU ÇOK SEVİYOR.EĞİTİM NOKTASINDA VERDİGİNİZ ETÜT ,EK DERS VE BİREBİR DERSLER SAYESİNDE TEKRAR BİR DERSHANEYE GÖNDERME İHTİYACIMIZ OLMADI.KURUMDAKİ HOCALARIMIZA VE YÖNETİME BİZE HER NOKTADAKİ DESTEKLERİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

  • Ag

    Oğlumda bu okuldan mezun ve şu anda kızım 10. sınıfa gidiyor, hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar aksine yine olsa yine gözümü kırpmadan çocuğumu vereceğim bir okul. öğretmnler, yaklaşımları, ders takipleri bence her konuda süper.... Lise öğretmenlerimize, müdürümüz yasemin hanıma ve bizimle her konuda iletişime geçen halkla ilişkiler havva hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • SC

    Öğrencim 2 yıldır bu okulda okuyor. Eğitim noktasında cok basarılı bir kurum.Üniversite yerleştirme sonuçları cok başarılı olduğu için araştırarak vermiştim.Öğretmenlerin öğrenciler ile birebir ilgilenmesi , sınıfların cok kalabalık olmaması, birebir etüt proğramı olması ve okulun fiziki şartları vazgecilmezlerim arasındadır. İdareye ve tüm öğretmenlere cok teşekkür ederim.

  • GK

    Özverili eğitim veren örneği çok az bulunan değerli bir eğitim kurumu.Başarılarının devamını dilerim.

  • Gt

    Okulumuzda öğrencilerle tek tek ders programı verip ilgileniyorlar ,çok memlunum ben çocuğumun hastalığından dolayı bu okulu seçtim şükür ki mahcup olmadım oğlum çok mutlu severek gidiyor ders başarısı da çok iyi verdikleri emekler için öncelikle yasemin hanıma ,Bülent beye ve okulun tüm öğretmenlerine çok teşekkür ederimOkul çok güzel hayvanlarla ağaçlarla kısacası doğayla iç içe

  • TY

    Güzel bir okul. Dersler zamanında ve önemsenerek işeniyor. Okul yöneticisi Yasemin Gürçay Hanım, okulun disipliniyle ve öğrencilerle çok ilgileniyor ayrıca çözüm odaklı birisi. Okulun yeri ve fiziki koşulları harika, doğayla iç içe.

  • Bi

    Beykoz final anadolu lisesi mezunuyum. Okul bana çok güzel şeyler kattı. Yasemin hocamın ve bülent hocamın ellerinden öpüyorum. Hocalarım benim için çok değerlisiniz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beykoz Final Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Çengeldere Mahallesi, Atlas Caddesi, No:9, Beykoz / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum