fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Kağıthane ilçesinde bulunan Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi’nde yüksek öğretimden bir önceki basamak olan lise eğitimi gerek üniversite eğitimine hazırlık gerekse yaşam becerilerinin kazanılması sürecinde oldukça kritik bir dönemdir. 21. yüzyıl becerilerine sahip, analitik düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, üretken, bilgiye ulaşabilen ve bilgiler arasında transfer yapabilen, yazılı ve sözlü olarak etkili iletişim kurabilen, bilişim teknolojilerini kullanabilen, eğitim sürecine aktif olarak katılan, ulusal ve küresel değerleri benimsemiş öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen lise eğitimi, yakın gelecekteki genç iş gücünü şekillendireceği için oldukça önemli bir yere sahiptir. Eleştirel düşünce, iletişim becerileri, iş birliği kurabilme ve sürdürebilme becerisi, yaratıcılık, geleceğin çoklu nitelikler gerektiren insan gücünde bulunması beklenen başlıca yetkinlikler arasında yer almaktadır. Küresel farkındalığa sahip, ekonomi okuryazarı, girişimcilik becerileri, sağlık, toplum ve çevre duyarlılığı olan, iyi eğitim almış bireyler, geleceğe yön vereceklerdir.
Özel Kağıthane Mektebim Koleji lisesi bu anlayış ile eğitiminde dünyanın her bölgesinde başarı sağlayabilecek, üretken ve iyi yetişmiş bireylerin topluma kazandırılması esas alınmaktadır. İstanbul Kağıthane ilçesinde bulunan Özel Kağıthane Mektebim Kolejimizde öğrencilerimiz, okul öncesinden üniversiteye kadar “Bütünsel Eğitim Yaklaşımı” ile kendilerini ve dünyayı keşfederek, başarılı bir geleceğe adım adım yürümektedirler. Öğrencinin bulunduğu yaş dönemi esas alınarak tasarlanmış “Bütünsel Eğitim Yaklaşımı” öğrencilerin yetenekleri ve öğrenme şekilleriyle bütünleşerek kalıcı bir eğitime zemin hazırlamaktadır.Öğrenciler 2. sınıftan itibaren İngilizce kullanma yeteneğinin kanıtı olarak kabul edilen Cambridge Assessment English sınavlarına katılır. Bu sınavlar, iletişimsel özellikli olup İngiltere merkezli dil kurumu tarafından gerçekleştirilir. Cambridge Üniversitesinin 7-12 yaş grubuna sunduğu Young Learners (Starters, Movers, Flyers) sınavları, eğlenceli ve ilgi çekici içeriğiyle öğrencileri öğrenmeye teşvik edecek şekilde tasarlanmıştır. Young Learners sınavlarıyla öğrencide oluşturulan temeli, akademik bir düzeye taşıyan KET (Key English Test); PET (Preliminary English Test) ve FCE (First Certificate in English) sınavları ise ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerin dil öğrenme süreçlerinde, kendi gelişimlerini adım adım takip etme fırsatı sunmaktadır.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kağıthane Mektebim Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Merkez Mah. Mermerciler Cad. No:3, Kağıthane/İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum