fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Kadıköy Liseleri

Kadıköy'de yer alan tüm devlet ve özel liseler arasından ideal okulunuza hemen karar verin; Kadıköy lise taban puanlarına ve kontenjanlarına dair bilgi sahibi olun. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Kadıköy özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
51 okul bulundu.
%10 İndirim Özel Acıbadem Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Acıbadem Mah.
Özel Acıbadem Anadolu Lisesi verified

İlgili öğretmenler ve okul yönetimi kalabalık olmayan sınıflar çocuğun zayıf olduğu derslerle ilgili ek etüdler ünive...

Özel Bahariye Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Osmanağa Mah.
Özel Bahariye Koleji Anadolu Lisesi verified

Öğretmen kadrosu aile gibi çocukları sahiplenmesi, gözümüz arkada kalmadan çocuğumuzu emanet etmek çok güzel bir duygu....

%25 İndirim Özel Kadıköy Key Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Hasanpaşa Mah.
Özel Kadıköy Key Koleji Anadolu Lisesi verified

Son derece ilgili öğretmenler ve okul yönetimi kalabalık olmayan sınıflar çocuğun zayıf olduğu derslerle ilgili ek etüdl...

Özel Kadıköy Anakent Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Merdivenköy Mah.
Özel Kadıköy Anakent Koleji Anadolu Lisesi verified

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik yönü güçlü bir okulsınavlara hazırlık konusunda tecrübeli eğitim kadrosu o...

%10 İndirim Özel Kadıköy YÖM Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Hasanpaşa Mah.
Özel Kadıköy YÖM Okulları Anadolu Lisesi verified

Dünya değişiyor, yaşam değişiyor, eğitim de değişmeli. yöm de bu değişimi yakalayan nadir okullardan biri. çocuklarımız...

Özel Atacan Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Kozyatağı Mah.
Özel Atacan Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi verified

Özel Atacan Eğitim Kurumları Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Diğer Okullar

Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Bostancı Mah.
Özel Bilimsel Analiz Anadolu Lisesi

Okulu gördüm kayıt olduk.çok ilgililer.butik okul . sınıflar 8 kişilik buyönden hoşuma gitti.üniversiteye çok güzel haz...

Özel Saint Joseph Fransız Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Caferağa Mah.
Özel Saint Joseph Fransız Lisesi

Çok sayıda aydının yetiştiği bu okulda başarısızlığa yer yok.

Özel Çevre Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / 19 Mayıs Mah.
Özel Çevre Koleji Anadolu Lisesi

En güzel yıllarımı geçirdiğim, istanbulun merkezinde bulunan eski okulum. sosyal aktivitelerini ve öğrencilerin fikirler...

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:00
Özel Kadıköy Dilko Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Osmanağa Mah.
Özel Kadıköy Dilko Anadolu Lisesi

Öğretmenleri çok başarılı.öğrencilerle iletişimleri çok iyi.yönetim ilgili çözüm odaklı.öğrencileri motive ediyorlar.kız...

Özel Kadıköy Irmak Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Caddebostan Mah.
Özel Koşuyolu Final Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Koşuyolu Mah.
Özel Koşuyolu Final Anadolu Lisesi

Sınıflarının mevcudunun az olması salgın döneminde koşuyolu final anadolu lisesini tercih etmemize sebep oldu.. tecrübel...

Özel İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Acıbadem Mah.
Özel İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi

Özel İSTEK Acıbadem Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İSTEK Semiha Şakir Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Caddebostan Mah.
Özel İSTEK Semiha Şakir Anadolu Lisesi

Özel İSTEK Semiha Şakir Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kadıköy Birey Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Rasimpaşa Mah.
Özel Kadıköy Birey Anadolu Lisesi

Özel Kadıköy Birey Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:00
Özel Koşuyolu Caddem Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Koşuyolu Mah.
Özel Koşuyolu Caddem Anadolu Lisesi

Özel Koşuyolu Caddem Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kadıköy Çağlar Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Rasimpaşa Mah.
Özel Kadıköy Çağlar Koleji Anadolu Lisesi

Özel Kadıköy Çağlar Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İSTEK Acıbadem Fen Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Acıbadem Mah.
Özel İSTEK Acıbadem Fen Lisesi

Özel İSTEK Acıbadem Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kadıköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Caferağa Mah.
Özel Kadıköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi

Özel Kadıköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:30
Özel FMV Işık Okulları Erenköy Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Erenköy Mah.
Özel FMV Işık Okulları Erenköy Anadolu Lisesi

Özel FMV Işık Okulları Erenköy Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel FMV Işık Okulları Erenköy Fen Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Erenköy Mah.
Özel FMV Işık Okulları Erenköy Fen Lisesi

Özel FMV Işık Okulları Erenköy Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Koşuyolu Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Kadıköy / Koşuyolu Mah.
Özel Koşuyolu Koleji Anadolu Lisesi

Özel Koşuyolu Koleji Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Kadıköy / Acıbadem Mah.
General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

General Ali Rıza Ersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Kadıköy / Bostancı Mah.
Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şenesenevler Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Kadıköy Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Kadıköy / Hasanpaşa Mah.
Kadıköy Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kadıköy Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:00

İstanbul Kadıköy Liseleri

Listeleme sayfasında bulunan okulları seçerek Kadıköy liseleri hakkında tüm detaylara vakit kaybetmeden ulaşabilirsiniz. Kadıköy'de lise seviyesinde eğitim veren kurumların fotoğrafları, bursluluk sınavları, puan bilgileri, eğitim felsefesi, verilen yabancı dil eğitimi, okul faaliyetleri, öğrenciler için sağladıkları fiziksel imkanlar, rehberlik hizmetleri ve sınıflarda yer alan öğrenci mevcuda kadar birçok bilgiye kolayca ulaşarak, aradığınız ideal okul seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Kadıköy ilinde bulunan tüm lise seviyesinde kolejlerin bir arada bulunduğu listelerimiz aracılığıyla sizin için yararlı olabilecek birçok bilgiden yararlanabilirsiniz. Velilerin okullar hakkında yazdıkları yorumlar, okulların fotoğraf galerileri, iletişim bilgilerine okulların sayfalarından ulaşabilirsiniz. Kadıköy'de yer alan lise eğitim anlayışları, eğitim planları, özel okulların fiyatları ve daha birçok bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz. Zaman kaybetmeden sizin ve çocuğunuzun geleceği için ideal okulu keşfedebilirsiniz.


Eğitime büyük önem verildiği bir ilçe olarak öne çıkan Kadıköy’de pek çok lise bulunmakta, liselerin sayısı her daim artmaktadır. Harita üzerinden arama yaparak evinize yakın Kadıköy liselerini bulabilir, randevu talep ederek kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer seçtiğiniz lise size uzak kalıyorsa, liselerin profillerine bakarak sundukları servis hizmetleri hakkında detaylara erişebilirsiniz. Ayrıca, okulların sunduğu sağlık, güvenlik, rehberlik ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler de profillerinde yer almaktadır. Bu hizmetler hakkında bilgilenerek çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayacak liseleri kolayca keşfedebilirsiniz.


Liseye geçiş sınavını tamamlayan ortaokul mezunları, liselerin taban puanlarını ve yüzdelik dilimlerini araştırarak lise tercih süreçlerini yönlendirmektedir. Sınav sonuçları açıklandığında da öğrenciler ve veliler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktalardır. Kadıköy lise taban puanları ve yüzdelik dilimleri her sene güncellenmekte, öğrenciler en güncel rakamları bulmaya çalışmaktadır. Bu süreçte okulları tek tek gezmek zorunda kalabilen öğrenciler zaman kaybetmektedir. Sizler bu sorunu yaşamak istemiyorsanız bu bilgilere ulaşmak için hemen listeleme sayfalarını inceleyebilirsiniz. Burada bulunan güncel bilgiler sayesinde tercih listenizi hızlıca oluşturabilir, kontenjanlar dolmadan kaydınızı yapabilirsiniz.


Lise dönemine başlayan öğrencileri ilköğretim boyunca görmedikleri bazı değişiklikler ve zorluklar karşılamaktadır. 4+4+4 sisteminin son safhasına girmiş olan öğrenciler daha zorlayıcı, daha branşlaşmış dersler ile karşılaşmakta; çeşitli ulusal veya uluslararası projelere katılmakta, kariyer planlaması yapmakta ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Öğrencilerin bu sınavlarda elde ettikleri başarıları, hangi üniversiteleri kazanabileceklerini, hangi bölümde okuyacaklarını, alacakları üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla iş hayatlarındaki başarılarını doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı, lise tercih sürecinde olan öğrenciler ve veliler sınav başarısı sağlayacak üniversiteleri tercih etmektedir. Kadıköy'de eğitim öğretime devam eden okullar üniversiteye geçiş sınavlarında öğrencilerinin elde ettiği sınav başarıları ile öne çıkmaktadır. Kadıköy liseleri bu yüzden çokça tercih edilmektedir ve Kadıköy bölgesinde yer alan okullara diğer ilçelerinden de birçok öğrenci gelmektedir. Liselerin sağlayacağı sınav başarısı hakkında iyi bir fikir oluşturmak için taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınava hazırlık programlarına dikkat edilmelidir. Sizler de listeleme sayfaları ve okul profilleri üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp çocuğunuzun gelecekteki başarısını garantileyebilirsiniz.


Türkiye’de birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Her lise türünün müfredatı, fiziki yapısı, yönetimi ve hedefleri değişiklik göstermektedir. Hangi tür lisede eğitim görmek istediğini belirlemek isteyen öğrenciler bu lise türlerin farklılıklarına göz atmalıdır. Öğrencilerin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda bir lise türünü tercih etmesi çok önemlidir. Kadıköy’de bulunan lise türleri; Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin doğrultusunda eğitim sağlayacak bir eğitim kurumunu seçebilirsiniz.


Kadıköy Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim sayesinde sıklıkla aileler tarafından tercih edilen, tüm Türkiye’nin eğitim alanında ismini duyurmuş eğitim kurumları olarak öne çıkmaktadır. Kadıköy Fen Liseleri ise akademik kariyer veya mühendislik hedefleyen öğrenciler için en doğru seçenektir. Bu tür liselerde öğrenciler çeşitli sayısal konular üzerinden ileri düzey bilimsel eğitim almaktadır. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine öğrenci yerleştiren bu iki lise türü, iletişim becerileri gelişmiş, problem çözme yeteneğine sahip bireyler yetiştirmektedir.


Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri bir an önce meslek sahibi olmak isteyen öğrenciler sıklıkla tercih ettiği bir lise türüdür. Bunun yanında üniversite hayali olan öğrenciler de Kadıköy Meslek Liseleri’nde aldıkları mesleki eğitimi ilgilendikleri sektör üzerinden eğitim veren üniversitelere geçerek devam ettirebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe meslek sahibi olmak isteyen öğrenciler de Kadıköy Sağlık Meslek Liseleri tarafından verilen mesleki eğitim ve kariyer fırsatlarından yararlanabilmektedir.


Bazı lise türleri ise özel ilgi alanları ve yetenekleri olan öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif veya ruhsal anlamda gelişmelerini ve ilgi alanlarında profesyonelleşmelerini hedeflemektedir. Kadıköy Sosyal Bilimler Liseleri sözel derslere ve kültürel gelişime, Kadıköy Güzel Sanatlar Liseleri sanatsal beceri gelişimine, Kadıköy Spor Liseleri sportif eğitim ve fiziksel sağlığa, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Liseleri ise dini eğitim ile ahlaki ve ruhsal gelişime odaklanmaktadır. Bu liselerde geleceğimizin düşünürleri, sanatçıları, milli sporcuları ve din insanları yetişmektedir.


Gün içinde çalışması gereken veya başka sebepten dolayı eğitimlerini normal liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Kadıköy Akşam Liseleri çok değerli bir seçenektir. Bu liseler akşam saatlerinde eğitim vererek öğrencilerine çalışırken öğrenimlerine devam etme fırsatı tanımaktadır. Son olarak, Kadıköy Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri bir araya getiren okullardır. Bu tür okullarda hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye ve hedeflerine hitap edilmektedir.


Kadıköy kolejleri de anaokulundan başlayarak lise seviyesine kadar eğitim veren bütünsel eğitim kurumlarıdır. Kolejlerde okuyan öğrenciler, okul değişimi yapmadan tüm kademelerde eğitim alabildikleri için uyum sorunu yaşamamakta, hayat boyu sürecek arkadaşlıklar kurmaktalardır. Ayrıca öğrencilere kaliteli bir yabancı dil eğitim imkanı sunan Kadıköy Kolejleri öğrencilerini en az iki yabancı dili akıcı bir şekilde konuşabilecek seviyede mezun etmektedir.


Velilerin çok merak ettiği Kadıköy lise fiyatları ise birçok farklı değişkene bağlı olarak farklılık göstermektedir. Okul sayısı çok olduğu için her bütçeye uygun bir okulun bulunduğu ilçedeki okulların fiyatlarına listelerde sıralanan okulların profillerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca, liselerin sadece kayıt ücretleri değil, yaz okulu, servis, kırtasiye ve yemek ücretleri de okulların sayfaları üzerinde belirtilmektedir. Tüm bu rakamlara bakarak bütçenize en uygun okulu kolaylıkla bulabilirsiniz. Birçok Kadıköy liseleri indirimler sunmaktadır. Erken dönem kayıtlarında çeşitli indirim fırsatları bulmak mümkündür. Kadıköy'deki kolejler de bursluluk sınavı düzenlemekte ve başarılı öğrencilere burs imkanı sağlamaktadır. Bu site üzerinden bu sınavlara hızlıca başvuru yapabilir, indirimli fiyatlarla okullara kayıt gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz de randevu alarak kayıt ücretleri hakkında konuşmak için yüz yüze görüşme de gerçekleştirebilirsiniz.


Kadıköy liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Kadıköy Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Kadıköy Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
İstanbul Atatürk Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 488.2 500 0.15 0.01
Erenköy Kız Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 378.28 455.35 14.03 2.28
Kadıköy Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 475.61 486.85 0.68 0.19
Hayrullah Kefoğlu Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 430 458.64 5.28 1.96
İstanbul Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 425.37 469.13 5.89 1.11
Göztepe İhsan Kurşunoğlu Anadolu Lisesi Anadolu Lisesi Almanca 421.22 445.81 6.5 3.29
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum