fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi

Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/18:45

Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Bakırköy 'de bulunan Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi , bir okulun başka bir okuldan daha iyi olması gerektiğini savunan dünyanın önde gelen eğitim sitemleri konusunda araştırmalar yapmış bu araştırmalar sonucunda Türkiye’ye örnek teşkil edebilecek bir sistem oluşturan, Ulusal ve Uluslararası birçok iş birliği olan Ment Eğitim Kurumları tarafından kurulmuştur. Okulun amacı ; uluslar arası düzeyde, çok yönlü bilim ve sanat insanı olma potansiyeline sahip bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda , Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi , yetenekli ve istekli öğrencilerin yüksek bir akademik düzeyi hedeflemesine, İngilizce ve Türkçe dillerinde akıcılık kazanıp bu dilleri iyi öğrenmesine olanak verecek bir akademik programı benimsemiştir. Programın hedefi öğrencilerin açıkça, içten ve yapıcı biçimde iletişimde bulunma, istek ve yeteneğini geliştirebilmek ve geniş bir uluslararası görüşü benimsemelerini sağlamaktır. Öğrenciler hayatları boyunca öğrenmeyi sürdürmeye, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeye ve 21. yüzyılda başarılı olabilmek için hayati bazı bilgileri öğrenmeye özendirilmektedir. Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi girişimcilik, ekonomi, finans, yönetim, patent alma süreci ve proje hazırlama, temel ofis programlama, kodlama, sanatsal okur yazarlık, sosyal sorumluluk projeleri, sinema, tiyatro çalışmalarıyla henüz lisedeyken dünya standardında vicdanlı ve ahlaklı bir birey olarak yetişmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilere yurt dışında okuyacak öğrencilerin SAT, TOEFL, IELTS gibi sınavlara hazırlıklarının sağlanması, başvurularının hazırlanması ve referanslarının oluşturulması sağlanır. Türkiye’de Üniversite okuyacak öğrencilerin yoğun, düzenli ve sistemli bir şekilde YKS sınavına hazırlanmaları sağlanır. Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi yazın İngiltere ve Amerika’da öğrencilerin Dünya'nın en iyi dil okullarında eğitim alma fırsatı sağlanmaktadır. Öğrencilere Türkiye’de ve Uluslararası platformlarda sosyal sorumluluk projeleri üretip katılmalarına imkan verilmektedir. Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi'nde her hafta değerlendirme sınavları ile öğrencilerin eksikleri belirlenmekte ve eksikler doğrultusunda ek programlar danışmanlar ile birlikte oluşturulmaktadır. Okul içerisinde bulunan ment kütüphanesinde 5.000 kitaplık matbu, 25.000'den fazla kitap ve makale içeriğine sahip dijital kütüphane erişimi bulunmaktadır.

Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 18:45 şeklindedir.
  • Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (1)

  • TG

    40 yıllık eğitimciyim, 30 yılımı eğitim yöneticisi olarak geçirdim bu Okulu da kızımın burada öğrenci olması nedeniyle yakından tanıyorum. Güler yüzlü personel, her Öğrencisi ile yakından ilgili rehberlik sevisi, eğitim öğretim de başarıya odaklanmış yönetici ve Öğretmenler, bire bir eğitim alabilecek kadar sınıf mevcutları, sanatsal faaliyetler, insana kendini değerli hissettiren fiziki ortam. İyi ki Ment Koleji var, kurucularına ve her düzeydeki eğitim çalışanlarına teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ment Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Basınköy Mahallesi, Çekmece Yolu Caddesi, No:1, Bakırköy/İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum