fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi

Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi Hakkında

İstanbul Ümraniye'de bulunan Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi donanımlı sınıfları, kaliteli eğitim programları ve alanında uzman eğitmen kadrosu ile farkını ortaya koymaktadır. Okulda keşfetme becerilerini ortaya çıkaran, bireysel farklılıklarını geliştiren, öğrenmeyi zevkli hale getiren, değerler algısını sağlam temellere oturtan, proje tabanlı modern öğretim modelleri uygulanmaktadır.
Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi çocukların keşfetme becerilerini ortaya çıkaran, bireysel farklılıklarını geliştiren, öğrenmeyi zevkli hale getiren, değerler algısını sağlam temellere oturtan, proje tabanlı modern öğretim modelleri uygulanmaktadır. Okul binasında öğrenciler, son teknolojiyle donatılmış, bilgisayar ve internet kullanımına uygun sınıflarda, dokunmatik ekranlı ve bilgisayarlı akıllı tahtalarla ders görmektedir. Sınıf dışı eğitim ve aktiviteler için okulda; laboratuvarlar, sanat ve müzik atölyeleri, kütüphane ve bilgisayar destekli araştırma odaları, spor ve kültürel etkinlik alanları bulunmaktadır.
Öğrenci koçluğu sistemi bulunan Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi'nde bu sistem ile öğrencilerin okul hayatı ve dersleriyle ilgili kendilerini hedefsiz ve isteksiz hissettikleri durumlarda onlara yardımcı olunmaktadır. Öğrencileri motive etmek başlıca hedeftir. Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi eğitim çalışmaları, MEB Müfredat Programları esas alınarak, İrfan Bakış Açısı ile öğrencilerin akademik, sosyal, kültürel, fiziksel gelişimleri ve bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak yapılandırılmıştır. Rehberlik birimi en doğru yaklaşım için, öğrencilerin bireysel gelişimlerini ve farklılıklarını izlemekte olup öğrencilerin kendini anlaması, problemlerini çözmesi, gerçekçi kararlar alması, kapasitelerini geliştirmesi, çevresine dengeli ve sağlıklı bir uyum yapması ve böylece kendini gerçekleştirmesi için çalışmalar yapmaktadır. Okulda MEB destekli akademik eğitimler ve kulüp çalışmalarının yanı sıra robotik kodlama eğitimine de önem verilmektedir. Robotik kodlama ile öğrencilerin mantıksal yaklaşımı, verileri analiz ve organize etmeyi, sorunları küçük ve yönetilebilir parçalara bölerek çözmeleri sağlanmaktadır. Bu eğitimdeki temel amaç öğrencilerin öğrenmekte zorlandığı matematik dersini eğlenceli yollarla kavramalarını sağlamaktır.
Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi'nin amacı yaşam boyu öğrenmeyi öğrenen gelişime açık, manevi ve ahlaki değerleri kazanmış, davranışlarına yansıtmış, akademik ve teknolojik açıdan yeterli, sorgulayıcı düşünme becerisi gelişmiş, geçmişiyle barışık ve geleceği şekillendirebilecek vizyona sahip, öz güven sahibi ve inisiyatif kullanan, duyarlı bireyler olarak yetiştirmektir. Okulda güvenliğe önem verilmektedir öğrencilerin güvenliğini tehlikeye atabilecek durumlara karşı önlemler alınmıştır. Ayrıca öğrencilerin sağlığı açısından da temizliğe önem verilir. Tecrübeli ve gerekli eğitimlerden geçmiş personellerle çalışma konusunda okul yönetiminin hassas bir tutumu vardır. Yemekler temiz, sağlıklı ve lezzetli bir şekilde hazırlanarak öğrencilere sağlıklı beslenme imkanı verilir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %2 %100
%2.01 - %4 %90

Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Madenler İrfan Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi İletişim Bilgileri

Madenler Mah. Teraziler Cad. No:36, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum