fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 19
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:40/17:50
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce
Devlet Teşviği: Yok

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Velibaba Mahallesi Karbeyaz Sokak’ta bulunan Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi 3 yıldır Pendik ve çevre ilçelerden gelen öğrencilere, üstün başarı ve kaliteyi hedefleyen bir kurum olarak hizmet vermektedir. Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi’nin akademik perspektifi ile temeli atılmış olan Bil Okulları çatısı altında köklü bir geçmişin birikiminden beslenmekte olan okulumuz, öğrencilerimiz için söz konusu köklü geçmişin üzerine sağlam bir gelecek inşa etmeyi amaçlayan bir misyonla eğitim-öğretim camiasındaki varlığını sürdürmektedir.
Değişmekte ve gelişmekte olan dünya konjonktürünü takip ederek; bu durumu eğitim-öğretim sürecine başarılı bir şekilde entegre ederek çalışmalarını planlamakta olan okulumuz, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerini bünyesinde barındırmaktadır.
Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi olarak öğrencilerin ilgi alanlarının ve bireysel farklılıklarının da göz önünde bulundurularak MEB müfredatına ek olarak geliştirilen programlarla farklı bakış açılarının eyleme dönüştürülmesinin önü açılarak, mevcut yeteneklerin artırılması ve geliştirilmesine imkân sunulmaktadır. Bu kapsamda Robotik Kodlama, Hızlı Okuma, Görsel Sanatlar, Satranç, Gitar, Bağlama, Okçuluk, Badminton ve Yabancı Dil geliştirme kursları düzenlenmektedir.
Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi'nde öğrencilerimize içerisinde bulundukları minimal dünyanın dışında var olan evrensel dünyayı tanıma imkânı sunarak, bu kapsamda Dünya dilleri arasında en çok önem arz eden İngilizce ve Almanca öğretimi yapılmakta ve bu dillerin kavranmasına yönelik çeşitli aktiviteler düzenlenmektedir(İngilizce gecesi gibi…). Uygulamakta olduğumuz mentörlük sistemi ile velilerimizi eğitim-öğretim sürecinin her anından haberdar ederek, alınan feedback’ler doğrultusunda yeni stratejiler geliştirilerek velilerimiz de sürecin bir parçası olmaktadır.
Dijital iletişimin her alana sirayet ettiği günümüzde, içerisinde bulunduğumuz çağın imkânlarını öğrencilerimizle paylaşmak için ‘canlı ders’ sistemi ile yüz yüze yapılan öğretim süreci pekiştirilerek öğretimde verim ve kalite artışı hedeflenmektedir.
Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi'nde sınav grubu öğrencilerimiz için uygulanmakta olan ‘Kafes Sistemi’, ‘Branş Denemeleri’ ve tüm öğrencilerimiz için yapılmakta olan ‘Konu Tarama Testleri’ ve ‘Aylık Deneme Sınavları’ ile öğrencilerimizin soru çözme pratikleri geliştirilmekte ve sınav kaygılarının minimize edilmesi amaçlanmaktadır. Bu süreçte öğrenci-öğretmen diyaloğu aktif tutulmakta ve tüm süreç ve sonuçlardan velilerimiz haberdar edilmektedir. Aynı zamanda sürecin verimini artırmak adına, yapılan tüm sınavlarda öğrencilerimizin yanlış yaptığı konu ve sorulardan oluşan kişiye özel ‘Sıfır Hata’ kitabı hazırlanmaktadır.
IOS ve Android Programları ile öğrencilerimizin devamsızlık durumları, sınav sonuçları ve ödevlerin kontrolü sağlanarak, veli-öğretmen-öğrenci üçgeninde verimli bit takip süreci sürdürülmektedir. Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi'nde Belirli gün ve haftalarda yaratıcı etkinliklerin tasarlanmasıyla öğrencilerimizin sosyal becerileri arttırılmakta ve çoğunluk karşısında kendilerini ifade etme yetenekleri de pekiştirilmektedir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %0.5 %100
%0.51 - %1 %100
%1.01 - %3 %90
%3.01 - %4.5 %80
%4.51 - %6.5 %70
%6.51 - %8.5 %60
%8.51 - %11 %50
%11.01 - %14 %40
%14.01 - %30 %30

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %80-%85

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    19
  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:40 - 17:50 şeklindedir.
  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (82)

  • Ba

    Okula bu yıl başladık. Eğitim sisteminden ve güler yüzlü kadrosundan çok mutluyuz. Butik okul olması ayrıca güzel herkese tavsiye ederim.

  • Ya

    Oğlumu bu sene başladı akademik çalışmalarından tutun etkinliklerine kadar güvenliğine yemeklerine kadar her şey o kadar düzenli ve güzel ki. Çevremdeki herkese öneriyorum iyi ki çocuğumu bil kolejine vermişim.

  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz

  • Sk

    Öğretmen, idare ve güvenlik ıçısından başarılı bir okulAkıllı tahta uygulamasına geçilmesi, sıraların tek kişilik olması, çocukların boş zamanını değerlendirmesi için ders çalışıp kitap okuyacağı ve dinleneceği alan yapılabilir.

  • Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz

  • İK

    Okul tek kelime ile muhteşem.okulda disiplin eğlence,gezileri,hocalar ve her şeyi ile muhteşem bu okulu anlatmak kelimeler yetmez

  • KT

    9 uncu sınıfta oğlum var okul ve cevresi çok temiz güvenilir cevre egitmenler cok ilgili alakalı genc dinamik kadro hedefli istikrarli ogrenci veli öğretmen ilişkisi cok başarılıReklamınızı yani tanitiminizi az yapıyorsunuz daha cok tanıtın bunu hak ediyorsunuz

  • HK

    İlk yardımdan yemek yapmaya ve fen bilimleri deneylerine kadar çocukların yeteneklerini geliştirmek üzere tasarlanan harika atölye imkanları var. Sınıflar kalabalık değil ve bireysel ilgi üst düzeyde. Tavsiye ediyoruz...

  • BA

    Keşke ilkokulu da olsa ve küçük kızımı da versem dediğim; çok güzel bir kadroya sahip butik bir okul. Her konuda size ve öğrencinize yardımcı oluyorlar. Sorunsuz bir pandemi yılı geçirdik, teşekkürler...

  • MA

    Sınıflar kalabalık değil. Tam bir özel eğitim havasında eğitim görüyor çocuklarımız. Her türlü sorununuzla yakından ilgilenen güzel bir kadrosu da var. Teşekkürler Gün Işığı...

  • İK

    İkinci yerleştirme sonuçlarından da istediğimiz sonucu alamayınca Gün Işığına kayıt yaptık. Son derece güler yüzlü ve ilgili bir kadrosu var. Okul, ferah ve güzel bir yerde. Sosyal ve fiziksel imkanları da çok güzel..

  • YY

    Bize göre Pendiğin en iyi koleji. Daha önce kızım için 2 farklı kolej deneyimimiz oldu. Buradaki ilgi ve kaliteden çok memnunuz. Teşekkürler...

  • SB

    Kızım ortaokulda oğlum ise lisede kayıtlı. Şimdiye kadar gösterilen ilgiden çok memnunuz. Butik bir okul olması da tercih edilmesi için güzel bir neden.

  • DZ

    Bu yıl 11. sınıf olduk ve Gün Işığı'ndaki 3. yılımız. Çok memnunuz. Emeklerinden dolayı tüm kadroya teşekkürler...

  • İG

    Sunulan imkanlardan, eğitimin kalitesinden ve ilgili sağlam kadrosundan çok memnun kaldık. Bu yıl da Gün Işığı diyoruz...

  • VC

    Bu yıl biz de Gün Işıklı olduk. Şimdiye kadar gösterilen ilgiden çok memnunuz. Eğitim açısından da deneyimlerimizi burada sizler için paylaşacağız.

  • HA

    Tavsiye ile kayıt yaptırdık şimdi de biz tavsiye ediyoruz. Kadronun eğitime ve bireye vermiş olduğu değer çok güzel..

  • EG

    Pandemi dönemini verimli ve sorunsuz atlattık. Gün Işığı, eğitimin uzaktan yakından olan farkını ortadan kaldıracak kadar özveri ile çalışan bir kurum. Teşekkürler...

  • SB

    Henüz yeni kayıt yaptırdık. Ancak şu ana kadar ki ilgiden çok memnunuz. Komşumuzun oğlu gidiyor ve çok memnun. Okul konum itibari ile şehrin gürültüsünden ve karmaşasından uzak, butik bir okul.

  • EA

    Özellikle pandemi dönemini sıfır sorunla atlattık. Yönetim dahil tüm kadro çok ilgili. Bu yıl da Gün Işığı diyoruz. Teşekkürler..

  • PA

    Özellikle buradaki yorumlar tercihimizde çok etkili oldu. Gerçekten de yorumlardaki gibi ilgili ve kaliteli bir eğitim kurumu. Teşekkürler...

  • NA

    Fiziki ve sosyal olanakları ile tercih edilmeye değer bir kolej. Güler yüzlü ve ilgili kadrosu ile de ekstra özel hissettiriyor Gün Işığı..

  • SS

    Büyük bir kararsızlık içerisindeyken bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kayıt yaptırdık. Bu yıl 11. sınıf olduk ve tercihimizle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi ifade etmek isteriz. Tavsiye ediyoruz..

  • ÖT

    Sınava yönelik sağlam bir alt yapı oluşturulmasında son derece özveri ile çalışmalar yürüten kaliteli bir kadrosu var. Gösterilen ilginin sonucunu oğlumun başarısında farkettik. Teşekkürler Gün Işığı...

  • MC

    Diğer kurumlar gibi fazlaca adını duymamış olabilirsiniz. Henüz Gün Işığı olarak çok yeni ancak eskilerin üzerinde bir kalite sunuyor. Gösterilen ilgi de kalitesine artı değer katıyor. Tavsiye ederiz..

  • PK

    Başka bir kurumda eğitim görüyorduk ancak pandemi dönemini çok sıkıntılı geçirdik. Bu yıl tavsiye üzerine buraya kayıt yaptırdık. Devam eden arkadaşlar çok memnun.

  • AB

    Pendikte oturanlar için güzel bir şans burası. Gösterilen ilgiden ve eğitimin kalitesinden son derece memnunuz. Teşekkürler..

  • AS

    Zamanın en kıymetli hazine olduğunu bilen bir anlayış içerisinde geleceğe sağlam yatırım yapmamıza olanak sağlayan profesyonel bir ekip ve kaliteli bir eğitim. Daha ne olsun ki... Teşekkürler Gün Işığı.

  • Sunulan sosyal -fiziksel olanaklar, etütler ve kadro muhteşem. Arkadaşımın tavsiyesi ile kayıt yaptık. Şimdi de biz tavsiye ediyoruz.

  • YV

    Oğlum iyi bir lise kazanamayınca kaydını buraya yaptırdık. Şimdi 2. yılımız kadrodan ve eğitimden son derece memnunuz. Teşekkürler...

  • NH

    Kızımın eğitimi için vermiş olduğumuz en iyi karar bu okula kayıt yaptırmak oldu. İstemiş olduğumuz bölümün kazanılmasındaki katkılarını asla yadırgayamayız. Şimdi diğer kızımı da buraya kaydettik. Tavsiye ediyoruz..

  • İA

    Sınıf mevcudunun devlet okullarını aratmayan kolejler gibi değil burası. Mevcut az, eğitim kaliteli. Düşünenlere tereddütsüz tavsiye ediyorum.

  • BB

    Bahçesi, kapalı spor salonu, laboratuvarı ve en önemlisi eğitiminin kalitesi... Dahasını bizzat görmek için kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim. İki kızım da burada eğitim aldı ve çok memnun kaldık.

  • EK

    Bu yıl mezun olacağız nasipse ama Gün Işığı kadrosu ile olan gönül bağımız devam edecek. Sağlam ve kaliteli bir kadroya sahip. Sunulan hizmet ve birebir ilgi size özel hissettirecek. Tavsiye ediyoruz..

  • YU

    Henüz kaydımızı yapmadık. Ancak oğlumuzun arkadaşı gidiyor ve çok memnun. Bu yıl biz de Gün Işığı'nda olacağız.

  • Verilen eğitimden ve kadronun ilgisinden çook memnun kaldık. Bu yıl da yine Gün Işığındayız. TEŞEKKÜRLER..

  • AE

    1 yıl eğitim gördük ama imkanımız elverirse tekrar aynı kurumda devam edeceğiz. Herkes için sorunlu geçen pandemi dönemini son derece sorunsuz ve verimli geçirdik. Emeği geçen tüm Gün Işığı ailesine teşekkürler...

  • Gün Işığı ile karşılaşmış olmak hem bizim hem de kızımız için büyük bir şans. Kaliteli bir kadrosu ve kaliteli bir eğitimi var.

  • MK

    Nasıl bir okul acaba diye endişe içerisinde kayıt yaptık ve bugün tavsiye decek kadar memnunuz. Fazla söze gerek yok, mükemmel, çok iyi, harika bir eğitim kurumu...

  • SS

    Adı pek duyulmamış olsa da yakın zamanda eğitim kalitesinden herkesin haberdar olacağını düşündüğümüz ve 3. yılımızda da beraber olacağımız harika bir eğitim kurumu. Tavsiye ediyoruz.

  • EE

    Tavsiye üzerine hem kızımı hem de oğlumu kayıt ettik. Sunulan eğitimden ve ilgiden son derece memnunuz. Teşekkürler Gün Işığı..

  • YA

    Fiziksel olanakları, sosyal olanakları ve ilgili kadrosu ile kaliteli hizmet sunan bir okul. Keşke daha önce burada olabilseydik dediğimiz ve 1 yılda 2 yıllık verim alabildiğimiz bir kurum.

  • AS

    Sınıf mevcutlarının devlet okulu gibi kalabalık olduğu kolejleri gördükten sonra buradaki sınıf mevcudu ile yapılan eğitime vip eğitim dedik. Oğlumuz memnun ve başarılı. Teşekkürler...

  • YK

    Kadrosuyla, eğitimiyle, kalitesiyle gerçekten özel hissettiren bir kurum. Bu yıl 2. yılımız olacak buradayız ve sanırım 3. yılda da yine Gün Işıklı olacağız. Sizleri de beklerizz..

  • RC

    Butik bir okul olma avantajını özellikle pandemi döneminde yaşayarak öğrendik. Öğretmenlerin öğrenciye karşı birebir sorumlulukla ilgi göstermesi bizlere iyi ki dedirtti. Tavsiye ediyoruz.. Hem de şiddetle..

  • SH

    Keşke daha önce üyesi olabilseydik dediğimiz bir okul. Gerek sunulan olanaklar gerekse de eğitimin kalitesi ile gününüze ve hayatınıza hakikaten ışık olan bir kurum. Teşekkürler Gün Işığı...

  • YK

    Konumu itibarı ile sessiz sakin ve ulaşım olanaklarına kolay erişim sağlanabilen bir kurum. Sunulan olanaklar ve eğitim kalitesi son derece mükemmel..

  • MK

    Tam istediğimiz standartlarda kaliteli bir okul. Kızımın kaydını yaptıktan sonra 2 arkadaşı da bu kuruma kayıt yaptırdı. Zamanınıza ve emeğinize değer veren bir kadrosu var.

  • Buradaki yorumlar üzerine iletişime geçtik ve kaydımızı yaptık. Sunulan İmkanlar son derece güzel. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu kayıt edebileceğiniz başarılı bir kurum.

  • SA

    Okuldan yüz yüze uzak kaldığımız bu salgın dönemlerinde bile ilgisini hiç eksiltmeyen bir kurum. Bu yıl da yine GÜN IŞIĞINDAYIZ...

  • MK

    Hijyenik ortamı, kaliteli eğitimi ve uygun fiyatı ile tercih edilmesi gereken bir kurum. Tavsiye üzerine kayıt yaptırdık ve son derece memnunuz.

  • MK

    İki çocuğum da bu kurumda eğitim alıyor ve oldukça memnunuz. Arayış içerisinde olanlara gönül rahatlığı ile tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.

  • ZP

    Diğerlerini bilmiyoruz ama Gün Işığını herkese tavsiye ediyoruz. Zamanınıza ve emeğinize değer veren bir kurum. Lokasyon olarak da ulaşımın rahat sağlanabileceği bir yerde. Tavsiye ediyoruz..

  • MB

    Sunulan eğitimin kalitesinden tutun da eğitim ve yönetim kadrosuna kadar herşey mükemmel. Özellikle pandemi döneminde gösterilen ilgi ve alaka kayda değerdi..Teşekkürler...

  • AD

    Sosyal olanakları ve eğitimi ile tercih edilmeye değer bir kurum. Tavsiye ediyoruz. Teşekkürler Gün Işığı..

  • SD

    Seçeneğiniz değil tercihiniz olacak kadar kaliteli bir kurum. Buradaki 2. yılımız. Tavsiye ediyoruz.

  • TA

    İstediğiniz her konuda size yol gösteren, zaman farketmeksizin öğrencinize yardımcı olan, sınavda başarılı olmaya yönelik çalışmalar ve stratejik bir planla eğitim veren güzel bir kadro ve güzel bir okul..

  • MD

    Pek çok özel eğitim kurumunun yaptığı gibi sadece kayıt esnasında değil orada bulunduğunuz sürece size değerli hissettiren ve özen gösteren harika bir kurum. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

  • SB

    Pandemi dönemi olmasına rağmen ilgi ve kalite hiç eksilmedi. Eğitime önem veren bir kurum. Kolej eğitimi düşünenlere tavsiye ediyoruz.

  • AF

    İstediğimiz liseyi kazanamayınca tavsiye üzerine kayıt yaptırdık. Oldukça memnunuz, bu yıl 2. yılımız. Tüm emek veren Gün Işığı kadrosuna teşekkürler...

  • Fiyatı ve eğitim kalitesi diğer bir çok kuruma göre oldukça iyi. Samimi ve özenli kadrosu ile evladımız için gözümüz arkada değil.

  • Kızıma gösterilen ilgiden ve eğitimin kalitesinden çok memnunuz. Butik bir okul olması da avantjları arasında yer alıyor.

  • İK

    Farklı bir kurumla anlaşmak üzereyken tavsiye üzerine kayıt yaptırdığımız bir okul. Birebir ilgi ve kaliteli bir eğitim mevcut. Tavsiye ediyorum..

  • SK

    Birçok kurum denedikten sonra tavsiye üzerine bu kuruma kayıt yaptırdık. Çok memnunuz. Butik bir okul olması öğrenciler için büyük bir avantaj. Kadro, hem veli hem de öğrenci memnuniyetini sağlama konusunda son derece titiz. Tavsiye ediyoruz. Teşekkürler Gün Işığı..

  • FB

    Asla pişmanlık yaşamadığımız harika bir kurum. Son derece ilgili bir kadrosu var.

  • FB

    Son derece kaliteli bir eğitimi var. Konum olarak da güzel bir yerde bulunuyor. 2 yıldır buradayız ve çok memnunuz.

  • SA

    Başarınız için elinden gelenin fazlasını yapan ilgili bir kadrosu var. Sınıflar kalabalık değil. Butik, sıcak ve kaliteli bir eğitim kurumu.

  • ŞD

    Size ve zamanınıza değer veren, size değerli hissettiren kaliteli bir okul. Buradaki yorumlar üzerinden iletişime geçtik ve kızımızı kaydettik. Mükemmel bir kadro... Teşekkürler Gün Işığı...

  • AN

    Tavsiye ile kayıt yaptırdığımız butik bir okul. Son derece ilgili bir kadrosu ile oğlum kendi evinde gibi eğitim görüyor. Pandemi döneminde dahi kalitesinden ve ilgisinden seviye kaybetmeyen harika bir kurum.

  • SB

    Pendik'te 3 kolej değiştirdik hiçbirinde buradaki eğitimin kalitesini bulamadık. Kızımız memnun, mutlu ve başarılı. Biz de öyle...

  • AF

    Herkesin uzaktan eğitimden şikayetçi olduğu dönemde bile yüz yüze eğitimin kalitesi ve verimini aldık. Butik bir okul olması nedeniyle vip kalitesinde hizmet sunuyor. Teşekkürler Gün Işığı..

  • CC

    Sıcak samimi ve başarılı butik bir okul. Geç tanıştık ama iyi ki bir üyesi olmuşuz. Düşünenlere tereddütsüz tavsiye ediyorum. Teşekkürler Gün Işığı...

  • AG

    Sakin ve huzurlu ortamı, güçlü ve ilgili kadrosu ile iyiki varsın Gün Işığı. Tavsiye üzerine kızımı kaydettim. Ve çook memnunum..

  • PS

    Çocuğumun geleceğe dair ümidinin kesildiği anda bu kurumla yollarımızın kesişmiş olması bir mucize. Teşekkürler Gün Işığı... Hakikaten oğlumuzun geleceğine ışık oldunuz...

  • Arkadaşlarımdan duydum öğrenci ile ilgilenme, güvenli okul olma noktasında çok iyi bir okul. Arkadaşımın oğlu okula devam ediyor ve çok iyi bir eğitim sistemi var. Kayıt yaptırmayı düşünüyorum

  • HB

    pandemi döneminde olmamiza rağmen öğretmenlerimizin ve okul idaresinin çabalarıyla hiç sorun yaşamadık. Okulumuza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Günışığı ailesinden olduğumuz için çok mutluyuz.

  • Butik ve küçük bir okul. Fazla öğrenci olmadığı için öğrenciler ile birebir ilgileniyorlar.

  • K

    Bireysel ilgi ve alakadan çok memnunuz. Üniversite için kaliteli alt yapı sunuyor.

  • K

    Öğretim ve sosyal faaliyet odaklı bir okul. Butik bir okul olması öğrenciler için büyük avantaj.

  • Aile ortamında öğrencilerinizin güzel eğitim alacağı sevdiğimiz bir kurum . Çocukların eğitim alacağı sınıflar az kişi ve öğretmenler çocuklar ile ilgililer. Kesinlikle düşünmelisiniz

  • ZE

    Eğitimi çok kaliteli bir okul . Öğrenciler pandemi dönemini çok verimli atlattılar

  • SE

    Gayet güzel, öğretmen kadrosu çok iyi. Yardımseverler. İdari kadro da öyle. Tavsiye ederim.

  • SY

    Lgs sınavından istediğimiz verimi alamadığımız için günışığını tercih ettik. Kızım emin ellerde aile gibi sıcak bir ortam ders odaklı ve öğrenciler için elinden geleni yapan bir kadrosu var.

  • Ey

    Çocuğum ile birebir ilgileniliyor. Kadrosu profesyonel ve güler yüzlü bir isteğiniz olduğunda mutlaka çözüme kavuşturuluyor

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik Bil Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Velibaba Mahallesi Ankara Caddesi Karbeyaz Sok No:6 Pendik/İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum