fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Silivri Liseleri

Silivri liseleri taban puanlarına, fotoğraf galerilerine ve iletişim bilgilerine hemen göz atın. Silivri liseleri ile ilgili detaylı tüm bilgilere kolayca ulaşın. Bölgenizdeki özel liselerin detaylı tüm bilgilerine Silivri özel liseleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
22 okul bulundu.
Özel Mektebim Koleji Silivri Fen Lisesi Özel Okul
Silivri / Alipaşa Mah.
Özel Mektebim Koleji Silivri Fen Lisesi

Yurtdışı eğitim fırsatlarının en büyük tercih nedenimizdi. ve silivri de ki en nitelikli eğitimi verdiklerini okula başl...

Özel Silivri Sınav Koleji Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Alibey Mah.
Özel Silivri Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Disiplin anlamında çok başarılılar , okulun içi sanki 5 yıldızlı otel gibi, eğitim kadrosundan ve idareden çok memnunuz....

Özel Mektebim Koleji Silivri Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Alipaşa Mah.
Özel Mektebim Koleji Silivri Anadolu Lisesi

Bu okulda geleceğe umutla bakan, çalışkan öğrencileri yetiştirmekten daha ne güzel ne olabilir ki

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:30
Özel Silivri Final Okulları Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Mimar Sinan Mah.
Özel Silivri Final Okulları Anadolu Lisesi

Ogretmenlerin ilgisinden cok memnunum , cocuklari takipleri ve eksiklerini tamamlama konusunda taviz vermiyorlar , duzen...

Özel Silivri Deniz Akşam Lisesi Özel Okul
Silivri / Cumhuriyet Mah.
Özel Silivri Deniz Akşam Lisesi

Özel Silivri Deniz Akşam Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    17:00 - 20:30
Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Gümüşyaka Mah.
Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:30
Özel Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Yeni Mah.
Özel Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi

Özel Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İstanbul Yıldırım Akşam Lisesi Özel Okul
Silivri / Kavaklı Mah.
Özel İstanbul Yıldırım Akşam Lisesi

Özel İstanbul Yıldırım Akşam Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Silivri Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi Özel Okul
Silivri / Yeni Mah.
Özel Silivri Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi

Özel Silivri Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:50
Değirmenköy İmkb Çok Programlı Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Fevzipaşa Mah.
Değirmenköy İmkb Çok Programlı Lisesi

Değirmenköy İmkb Çok Programlı Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 17:00
Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Selimpaşa Mah.
Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi

Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:05
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Selimpaşa Mah.
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:50
Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Yeni Mah.
Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi

Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:55
İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Ortaköy Mah.
İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Yeni Mah.
Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Çok iyi bir okul, bir sürü olanak sağlıyor ve öğretmenleri harika. gerek müzik aletleriyle, gerek resim odalarıyla sanat...

Silivri Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Alibey Mah.
Silivri Anadolu Lisesi

Silivri Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:45 - 13:50
Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Cumhuriyet Mah.
Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:20
Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Selimpaşa Mah.
Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi

Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Selimpaşa Mah.
Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi

Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:05
Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Yeni Mah.
Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Silivri Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:00
Gümüşyaka Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Gümüşyaka Mah.
Gümüşyaka Anadolu Lisesi

Gümüşyaka Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:15
Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Devlet Okulu
Silivri / Yeni Mah.
Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 15:40

İstanbul Silivri Liseleri

Silivri bölgesinde bulunan ve aradığınız kriterlere uygun olan liselerin detaylı bilgilerine ulaşmak isterseniz okul profillerini inceleyebilir, aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Üniversitenin kapılarını açacak olan lise eğitiminin nitelikli bir kurumda sürdürülmesi çocuğunuzun gelişimi için son derece önemlidir. İlçede yer alan okulların tamamını gezerek çocuğu için en doğru okulu bulmak isteyen veliler bu süreçte zaman kaybetmektedir. Sizler de çocuğunuz için en doğru okulu okulları tek tek gezmeden bulabilir, detaylı bilgilerini görüntüleyerek uygun olanlar ile yüz yüze görüşme gerçekleştirebilirsiniz.


Silivri’de yıllardır öğrenci yetiştiren köklü liseler bulunmaktadır. Silivri'deki liselerin; bina ve bahçe fotoğraflarına, eğitim ve servis fiyatlarına, adres bilgilerine, öğrencilere sunulan fiziksel imkanlara, ortalama sınıf mevcutlarına ve yabancı dil olanakları gibi birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Bütüncül bir yapı içerisinde eğitim veren Silivri kolejleri, bünyesinde bulunan liseler ise özel lise arayan velilerin bir numaralı tercihi olmaktadır.


Liseye geçiş sınavlarını tamamlamış olan öğrencilerin ilk araştırdığı şey hedefledikleri liselerin taban puanları ve yüzdelik dilimleridir. Bu sınavların sonuçları açıklandığında öğrenciler bu puanlara göre lise tercih listelerini oluşturmaktadır. Silivri lise taban puanları her sene değişmekte ve öğrenciler en güncel taban puanları ve yüzdelik dilimlerine ulaşmaya çalışmaktadır. Bu süreçte okulları tek tek gezmek zorunda kalabilen öğrenciler zaman kaybetmektedir. Sizler listeleme sayfaları üzerinden Silivri Liseleri taban puanları ve yüzdelik dilimlerine dair en güncel rakamları bulabilirsiniz. Bu sayede hiç vakit kaybetmeden çocuğunuzun girebileceği tüm liseleri görebilirsiniz. Silivri liseleri taban puanlarını öğrenerek tercih listenizi kolayca oluşturabilir, aldığınız puana uygun olan kurumları keşfederek lise eğitiminizi alacağınız kurumu belirleyebilirsiniz. Eğer devlet okullarını tercih etmiyorsanız Silivri özel liseleri inceleyebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi gerçekleştirebilirsiniz.


Lise dönemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanan zorunlu 4+4+4 sisteminin son safhasını kapsamaktadır. Temel eğitim süreçlerinin sonunu getirecek olan öğrenciler hayatlarının çok önemli bir geçiş sürecini yaşamaktadır. Bu süreçte öğrenciler ilköğretimde edindikleri temelin üzerinde daha zorlu konular işlemekte, daha branşlaşmış dersler ile karşılaşmakta, kariyer planlaması yapmakta ve üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaktadır. Bu geçiş döneminin çok büyük bir kısmı üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanarak geçmektedir. Bu süreçte merkezi üniversiteye geçiş sınavlarında çıkacak konulara yönelik konu anlatımı ve soru çözümleri ile öğrenciler hazırlanmaktadır. Üniversitenin kapılarını açan lise eğitimini deneyimli ve alanında uzman öğretmenlerle sürdürmeniz daha başarılı olmanıza olanak sağlayacaktır. Öğrencilerin bu sınavlarda elde edecekleri başarıları, hangi üniversiteleri kazanabileceklerini, hangi bölümde okuyacaklarını, alacakları üniversite eğitiminin kalitesini ve dolayısıyla profesyonel hayatlarındaki başarılarını doğrudan etkilemektedir. Bunun farkında olan veliler ve öğrenciler lise seçerken okulların sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturarak tercihlerini yönlendirmektedir. Liselerin sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturmak için taban puanlarına, üniversiteye geçiş oranlarına, mezunlarının başarısına ve sundukları sınava hazırlık programlarına dikkat etmek gerekmektedir. Listeleme sayfaları üzerinden bu bilgilere kolaylıkla ulaşıp, çocuğunuzun gelecekteki başarısı için en doğru Silivri lisesini bulabilirsiniz.


Bir lisenin sağlayacağı üniversite geçiş sınavı başarısı, vereceği akademik eğitimin kalitesi; sosyal, sportif, sanatsal olanakları, kariyer fırsatları ve genel eğitim kalitesi hakkında bir fikir oluştururken o okulu deneyimlemiş bireylerin tecrübelerinden yararlanmak gerekmektedir. Bu listelerdeki okulların profillerinde birçok Silivri Liseleri yorumları bulunmaktadır. Silivri liselerini daha önce tercih etmiş ve bu okullar hakkında fikir sahibi olan velilerin yaptığı yorumlar lise seçiminde sizlere rehberlik edecektir. Veli yorumları okulların hangi noktalarda eksik kaldığını, hangi yönleriyle fark yarattığı görmenizi sağlayacaktır. Bu da o okulun çocuğunuz için iyi bir okul olup olmadığını belirlemenize yardımcı olacaktır. Ayrıca sizler de bir lise hakkında deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer velilerin lise tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Bir gencin geleceğinin şekillendiği lise döneminde onun çeşitli seçeneklere erişimi olması çok önemlidir. Bu bağlamda ülkemizde birçok farklı tür lise bulunmaktadır. Her öğrencinin kendi hedefleri ve ilgileri doğrultusunda eğitim sağlayan bir lise türünü seçmesi gerekmektedir. Her lise türünün müfredatı, yönetimi, fiziki yapısı ve hedefleri farklıdır. Listeleme sayfaları üzerinden lise türüne göre aratma yaparak hedeflerinizin gerçekleşmesi için en doğru okulu bulabilirsiniz. Silivri’de bulunan lise türleri Anadolu liseleri, fen liseleri, fen ve teknoloji liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liseleri, Anadolu sağlık meslek liseleri, sosyal bilimler liseleri, güzel sanatlar liseleri, spor liseleri, Anadolu imam hatip liseleri, akşam liseleri ve çok programlı liseler olarak sıralanmaktadır. Bütün seçenekler arasından sizler için en iyi olan türdeki liseleri kolayca keşfedebilir, randevu alarak kayıt görüşmesi düzenleyebilirsiniz.


Silivri Anadolu Liseleri verdikleri nitelikli ve geniş kapsamlı akademik eğitim sayesinde sıklıkla aileler tarafından tercih edilen eğitim kurumlarıdır. Bu liselerde öğrenciler önce genel akademik eğitim alıp, ardından sözel, sayısal, eşit ağırlık veya dil bölümlerini seçerek kendi ilgileri ve hedefleri doğrultusunda eğitim almaktadır. Akademik kariyer hedefi olan ve bu bağlamda kaliteli bir eğitim almak isteyen öğrenciler için Silivri Fen Liseleri değerli bir seçenektir. Bu liselerden mezun olan öğrenciler geleceğin bilim insanları ve mühendisleri olarak yetişmektedir. İki tür lisenin de mezunları Türkiye'nin önde gelen üniversitelerine yerleşmektedir.


Silivri Meslek Liseleri, okuldan mezun olduktan sonra bir meslek sahibi olmak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilmektedir. Bu liselerde mesleki eğitim alan öğrenciler sertifikasyonları ile mezun olduktan sonra kalifiye eleman olarak çalışabilmektedir. İsteyen de üniversitede çalışmayı hedefledikleri sektör ile ilgili bir bölüme geçip kariyerlerini ilerletecek mesleki becerileri edinebilmektedir. Özellikle sağlık sektöründe çalışmak isteyen öğrenciler için ise Silivri Sağlık Meslek Liseleri bulunmaktadır.


Bazı lise türleri öğrencilerin kültürel, sanatsal, sportif veya ruhsal gelişimini sağlamak için yapılandırılmıştır. Silivri Sosyal Bilimler Liseleri tarih, felsefe, edebiyat, coğrafya gibi derslere odaklanarak mezunlarını üniversitelerin sözel bölümlerine yerleştirmektedir. Silivri Güzel Sanatlar Liseleri ise çeşitli sanat dallarında yetenekli olan öğrencileri profesyonel sanatçı olarak eğiten okullardır. Silivri Spor Liseleri de çeşitli spor dallarında uzmanlaşmış olan öğrencileri milli sporcu olmak için yetiştiren eğitim kurumlarıdır. Silivri İmam Hatip Liseleri ise akademik ve dini eğitimi beraber vererek ruhsal gelişimi sağlamaktadır.


Bazı bireyler gündüzleyin çalıştıkları için lise eğitimini normal liselerde alamamaktadır. Gün içinde çalışan veya başka sebepten dolayı eğitimlerini normal liselerde devam ettiremeyen öğrenciler için Silivri Akşam Liseleri çok değerli bir seçenektir. Bu liseler akşam saatlerinde eğitim vererek öğrencilerine çalışırken öğretim süreçlerine devam etme fırsatı tanımaktadır. Son olarak, Silivri Çok Programlı Anadolu Liseleri ise diğer tüm lise türlerinde bulunan eğitimleri bir araya getiren okullardır. Bu tür liselerde hem akademik hem mesleki eğitim sağlanmakta, her tür öğrenciye ve hedeflerine hitap edilmektedir.


Velilerin çok merak ettiği Silivri lise ücretleri ise birçok farklı değişkene göre farklılık göstermektedir. Silivri lise fiyatlarına ulaşmak isterseniz, okul profillerini ziyaret edebilir, bütçenizi zorlamayacak olan okullardan randevu alabilirsiniz. Ayrıca sizler için okullardan alınan özel indirimlerden yararlanarak avantajlı fiyatlarla kayıt gerçekleştirebilirsiniz.


Silivri liselerini detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Silivri Liseleri - Sıkça Sorulan Sorular

Silivri Liseleri Taban Puanları

Okul Adı Okul Türü Yabancı Dili Taban Puanı Tavan Puanı En Düşük Yüzdelik En Yüksek Yüzdelik
Prof Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi Fen Lisesi İngilizce 441.58 470.76 3.78 0.99
Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu lisesi Anadolu Lisesi İngilizce 393.48 441.64 11.09 3.77
Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum