fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi

Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Beykoz 'da bulunan Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi alanında uzman eğitim kadrosu, başarı odaklı çalışmaları ve değişen Dünya 'da kendi devamlı yenileyen eğitim sistemi ile öğrencilerine kaliteli bir eğitim imkanı sunmaktadır. Üniversiteye giriş sınavı dönemi içerisinde Türkiye'nin en donanımlı eğitim olanaklarını öğrencilerine sunmaktadır. Öğrencilerine günlük ders eğitimlerinin yanında verdiği , birebir ders, ek etütler ve online eğitim sistemleriyle daha iyi öğrenmelerini ve konuları daha iyi pekiştirmelerini sağlamaktadır. Dönem içerisinde öğrencilerinin başarılarını tespit etmek amacıyla düzenli olarak öğrencilerine deneme sınavı yapmaktadır. Kişiye özgü eğitim modeli, kodlama eğitimi ve STEM eğitim yaklaşımları ile başarılı eğitimini sürdürmektedir.. Sosyal ve kültürel faaliyetler ile öğrencilerin sosyal hayatlarında da başarılı bireyler olmaları için çalışmaktadır. Rehber öğretmenleriyle birlikte öğrencilerin sınav sonuçları analiz edilmekte, eksik oldukları konular tespit edilmekte ve daha sonra etüt çalışmaları, soru çözümü sistemi ile öğrencilerin konuları daha iyi pekiştirmeleri sağlanmaktadır. Öğrencilerinin akademik eğitiminin yanı sıra kişisel gelişimleri için sosyal aktivitelerde de bulunmaları amacıyla etkinlikler ve eğitim içerikli yurtiçi yurtdışı programlar düzenlenmektedir.Sınava hazırlık merkezi birimiyle öğrencilere sınava hazırlık desteği verilirken etkin kariyer planlaması desteği de sunulmaktadır. Kişiye özgü danışmanlarla öğrencilere yalnızca Türk üniversitelerine değil Dünya üniversitelerine de hazırlama imkanı sağlanmaktadır. Öğrencilere online eğitim imkanı verilmektedir. Online eğitimle öğrencilerin konuları daha iyi pekiştirmelerine ve öğrencilerin ev ortamında bile Metodbox ile rahatça soru çözümlerine ve testlere ulaşabilmeleri sağlanmaktadır.

Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi Yorumları (14)

  • Dd

    Eğitim konusunda bir numara öğrencilerine bir maddi kazanç olarak değil kendi cocukları olarak değer veriyorlarKitapları biraz pahalı

  • Ey

    Kaliteli eğitim veriyor çocuklarla çok ilgileniyorlar ve çok kaliteli öğretmenleri varfiyatı çok yüksek keşke her bütçeye uygun olsa

  • İlgi alaka çok güzel ve kızımın okulunu öğretmenlerini sevmesi mutlu olması

  • ZY

    Kavacık çevresinde lise kademesinde çocuklarınızı güvenle gönderebileceğiniz bir okulOlumsuz bir yanını görmedim

  • BA

    Kavacık Uğur Anadolu Lisesi'ni arkadaşlarıma ve velilere şiddetle tavsiye ediyorum.Yok.

  • MC

    Özel okul düşünüyorsanız ilk tercihiniz olmalı diyebilirim. Tüm personel eğitim ve öğretim konusunda elinden gelen tüm çabayı göstermekle birlikte öğrencilerin gelişimin takibini de çok iyi bir şekilde yapmakta.

  • ÇO

    Okula bu sene başladık. Dokuzuncu sınıfız. Tereddütlerim vardı açıkcası. Şimdi iyi ki kızım bu okulda diyorum. Öğretmenlerimiz çok ilgililer,müdürlerimizde aynı şekilde.Bahadır bey,Eyüp bey,Özlem hn. Kendilerine buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı şekilde tüm öğretmenlerimizede çok çok teşekkürler. Uğurlu olmak çok güzel.Okulumuzun hiç bir eksik yanı yok.

  • AO

    Öncelikle Kavacık Uğur okullarında ki öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum .İlk senemiz dokuzuncu sınıftayız okulu eğitim sistemini araştırdım kızımla bir çok okul ziyaretimiz oldu . Burda mutlu olacağını söyledi ve Uğurlu olduk . Benim için önemli olan mutlu olaması çünkü sevdiği yerde ,verimli olur bir şeyler öğrenir iyi bir eğitim alır . Kızım okula severek gidiyor . Öğretmenlerimizi sorduğumda hepsinin den memnun . Danışman hocamız Şule hanım benim için çok değerli kızımı okulda ona emanet ediyorum. Çözüm odaklı olamaları çok güzel müdüründen öğretmenine herkesin birbirine karşı anlayışlı ve fikirlere değer verildiğine inanıyorum .Yabancı dil eğitimine önem vermeleri de çok güzel .Olumsuz bir şey yaşamadım .

  • YG

    Her aile gibi biz de çocuklarımızı elimizden geldiği kadarıyla iyi yetiştirmeye çalışıyoruz.İyi bir eğitim uğruna bir çok fedakarlığa katlanıyoruz. Uğur Lisesinde çocuğum kişisel yeteneklerini daha iyi tanıma fırsatını bulacağına inanıyorum. Başta Eyüp Hocamız olmak üzere yöneticilerin ve öğretmenlerin öğrencilerle bire bir ilgili olduğunu gözlemliyorum. ilginin devam etmesi ve başarının ortaya çıkması durumunda diğer çocuğum içinde tercih sebebi olacaktır. teşekkür ederim.okul kitap ve kıyatet ücretlerini yüksek buluyorum.

  • FA

    İlk günden itibaren aynı özveri ile emek veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Mesleklerini sevdikleri o kadar belliki.Oğlumu güvenerek emanet ediyorum. Çok teşekkür ediyorum.

  • Öa

    Merhaba,kızım bu okula başladığından beri mutlu gidip geliyor öğretmenlerimizin ilgisi cok iyi mudurlerimizinde.cok disiplinli bir okul olduğu için cok mutluyum içim cok rahat diyebilirim temenim inşallah Kızımın guzel sonuçlarla bu okulu bitirmesidir,başta müdürümüz Bahadır beye Eyup beye ve bütün oğretmenlerimize tesekkur ederizOkulun özel kitaplarının fiyatının yüksek olması birde kantinin daha cok çeşitle geliştirilmesi

  • YB

    İlkokul ve ortaokulu farklı özel okullarda okuyan oğlum lise de Uğur Kavacık Anadoku lisesi' nde halen öğrenim görmektedir. Diğer okullarda kendimi hep müşteri gibi hissettim fakat bu okulda gördüğüm tutum ve yaklaşım ile oğlumu bu okulda öğrenim görmesi ile ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım ve hem kendim adıma hem de oğlum adına çok mutlu oldum. Özellikle üniversiteye hazırlık aşamasında okulun ne kadar özveri ile çalıştığına şahit oldum. Okulda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

  • BD

    Oğlum bu sene Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi'ne başladı. İlk günden itibaren hem öğretmenlerimiz hem de idari görevliler çok yardımcı oldu. Oğlum okuluna severek gidip geliyor. Etüdlerden de çok faydalanıyor. Tüm okul çalışanlarına emekleri için teşekkür ederim. Saygılarımla

  • ad

    bahçe kapısından adım attığımda hissettim enerjisini...güvenlik görevlisinden bize çay ikramında bulunan hanımefendiye kadar işte benim oğlum burada olmalı dediğim bir okul..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kavacık Uğur Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Kavacık Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. Balamir Sk. No:7 Kavacık / Beykoz / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum