fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Göymen Anadolu Lisesi

Özel Göymen Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/18:30

Özel Göymen Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Göymen Anadolu Lisesi İzmir, Bornova'da bulunmaktadır. Kişi sayısına uygun ferah ve donanımlı sınıflarında butik eğitim sunmaktadır. Özel Göymen Anadolu Lisesi'nde bireysel farklılık ve eksikler gözetilerek, konu eksiği olmadan öğrencileri sınav sistemine uygun şekilde yetiştirerek akademik başarıya taşımak ve kariyer planlarının ilk adımını atmalarını sağlamak ilk hedeftir. Özel Göymen Anadolu Lisesi'nde MEB müfredatına göre 2 kat fazla ders saatiyle, uygulamalı laboratuvar dersleri ve proje destekli öğrenciyi öğretime dahil eden VİP eğitim uygulanır. YKS hazırlık sürecine destek olarak kurs ve yaz kampları ile 11. ve 12. sınıflara özel programlar yer almaktadır. Bu programlar doğrultusunda, üniversite yerleştirme oranlarımızda, yüksek başarı oranı görülmüştür. 9-10.sınıf müfredatında Almanca - İngilizce bazlı, ulusal ve uluslararası projelere yer verilmektedir. Bu projeler doğrultusunda Özel Göymen Anadolu Lisesi'nde hem yabancı dil ve yaratıcı girişimciliğini geliştiren, hem de ülkemizdeki sınav sisteminde başarıyı hedefleyen ve yakalayan bireyler yetiştirilmektedir. Akademik odaklı eğitim anlayışımızın dahilinde, öğrencilerimizin sosyal ve psikolojik gelişimlerini sağlayacak, okul dışı gezilerimiz ve okul içinde aktivitelerimiz de bulunmaktadır. Öncelikli hedef mutlu ve başarılı öğrencilerdir.

Özel Göymen Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Göymen Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Göymen Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Göymen Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Göymen Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Göymen Anadolu Lisesi Yorumları (10)

  • Geçmiş dönem velilerindenim. 2 çocuğumun da üniversiteye giden yolculuğunu hayata geçiren eğitim, öğretim ve tüm kadrosuna teşekkürler. Sıkıntılı sınav süreçlerinde öğrenciler kadar bizleri de motive eden, rahatlatan yaklaşımlarınız çok değerliydi.

  • MF

    Göymen koleji kurucusu Şenay hanımla ilk kızım için okul arayışındayken tanıştık. Kızıma ve bana verdiği güvenle okula kaydını yaptırdık, çok verimli bir eğitim dönemi geçirdik. Buna istinaden oğlumu da hiç düşünmeden bu okula yazdırdım.Şuan 10.sınıf emin adımlarla hedefine doğru ilerliyor. Okul kurucumuz Şenay Hanıma ve sevgili öğretmenlerimize gösterdikleri ilgi ,alaka ve özverili çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkürler.

  • SE

    İyi bir Lise eğitimi almak ve üniversite sınavında hedeflerinize ulaşmak isteyenler için doğru seçim Göymen Koleji. Neden mi yıllarını geleceğimiz olan gençlerimizi donanımlı başarılı bireyler yetiştirmeye adamış, hem sevecen hem disiplinli eğitim anlayışı ile hareket eden bir eğitim kadrosu var.Öğrenci ve öğretmenlerle birlikte gezi, eğlence aktivite daha sıklıkla yapılabilir.

  • HG

    Eğitim kurumları arasında açık ara öğrencinin başarısını herşeyin üstünde tutan ve bunun için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan adeta her bir öğrenciyi kendi çocuğu göre Göymen Anadolu Lisesi ne sonsuz teşekkürler.

  • EE

    İyi ki yolumuz kesiştiği dediğimiz okulumuz ve öğretmenlerimiz. Her zaman yanımızda oldukları için çok teşekkür ederim.

  • ÜŞ

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki. Göymen koleji İçin öncelikle Kurucularından tutun ,Müdür ,Müdür yardımcısı, Öğretmen Öğrenci ilişkiler ve iletişimler mükemmel.Bir Veli olarak şunu belirtmek isterim ki gönül rahatlığıyla evlatlarınızı gerek piskoloji gerek başarı olarak emanet edebileceğiniz güvenilir bir kurum .Çoçuğumun eğitim hayatı süresinde her konuda bizden desteklerini hiç eksik etmediler çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız .Göymen Koleji ve Ailesi.ödev kontrolü konusunda dikkat edilmesi.

  • Dk

    İki kızımıda göndermiş olduğum Göymen Kolejinde büyük kızımın değerli öğretmenlerinin katkıları ile elde ettiği iyi başarı sonucunda diğer kızımın da zorlu pandemi sürecinde öğretmen ve veli işbirliği içerisinde ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Okulun gerek fiziki koşulları gerek eğitim kalitesi ile İzmir'de çocuklarınızı gönül rahatlığı ile gönderebileceğiniz butik bir kolejdir. Yöneticisi Sayın Şenay Göymenin ve Rehberlik öğretmeni Özlem hanımın birebir ilgisine teşekkür ederiz. Dilek Kıran

  • ZF

    Butik bir okul olmasının avantajlarını bu okulda oldukça yaşayabiliyorsunuz. İdarecilerinin ve öğretmenlerinin samimi ve iletişime açık olmaları, öğrenciyle bire bir ilgilenmeleri nedeniyle önce oğlumu şimdi de kızımı aynı okula gönderdim. Oğlum sayelerinde hiçbir kurs ve özel ders almadan istediği üniversiteyi ve bölümü kazandı. Kızım da sınıfında arkadaşlarıyla oldukça mutlu. Kızıma matematiği sevdirdiler. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

  • Üİ

    Okulumuz kadrosu ve yönetimiyle güvenli gönderdiğimiz bir kurum. Akademik anlamda çocuğumuzun gelişimiyle yakından ilgilenilmesi,takibinin sıkı sıkıya yapılması,veli olarak bizlerin bilgilendirilmesi yönüyle herkese tavsiye edebileceğim bir kurum .

  • Benim oğlum bu okul sayesinde hedefinde olan İYTE Moleküler biyoloji ve genetik bölümünü kazandı. Okul uzman kadrosu ile size aile sıcaklığını hissettirir her türlü konuda her zaman desteğini size hissettirir. Okul vizyon sahibi yenilikçi uygulamalarla,(kitap okuma saatleri...) birebir dersleri ile, öğrencinin eksik olduğu alanları tek tek belirleyerek daha ileriye gitmesini sağlar. Sürekli yapılan deneme sınavları sınav kaygısı sıfırlar. Öğrencilere birebir koçluk sistemi ile rehberlik konusunda üst düzey hizmet verilir. Gözünüz kapalı kuruma güvenebilir ve çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.Herşeyin en iyisini düşünürler hem de sizden daha çok. Değişecek birşey yok ki ❤️

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Göymen Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Doğanlar Mah. 1542 Sok. No:6 İç Kapi:1 , Bornova / İzmi̇r
0 232 335 1618
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum