fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu

Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu Hakkında

İstanbul Üsküdar'da bulunan Özel Acıbadem Okulları, 08.30 ve 16.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Acıbadem ve Çamlıca Kampüslerinin yanı sıra Gül Ağacı Anaokulu ve Sultantepe Anaokulu olarak 4 şubeden oluşmaktadır. Okulda tam donanımlı en fazla 22 kişilik dersliklerde eğitim sürdürülmektedir.
Özel ortaokulunun bünyesinde; yemekhane, kapalı spor salonu, laboratuvar, kütüphane, akıllı tahta, futbol sahası, sanat atölyesi, müzik odası, bahçe, bilgisayar laboratuvarı, konferans salonu, ahşap atölyesi, peyjaz atölyesi, masal odası, zarafet atölyesi bulunmaktadır. Okul kütüphanesi öğretmenlerin ve öğrencilerin çok amaçlı kullanımına açık bir yapıda bulunmaktadır. Kütüphane içerisinde ansiklopedi, sözlük, atlas, sanat ve bilim kitapları, romanlar, şiir kitapları bulunmaktadır. Seminer, toplantı, yıl sonu gösterileri ve tiyatro gösterileri gibi daha birçok etkinliğin gerçekleştiği geniş kapasiteli konferans salonu öğrenci hizmetine açıktır. Işık, ses sistemi ve teknik donanıma sahip salon çok amaçlı kullanılmaktadır.
Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu, atölyelerinde öğrenciler duygularının dışa vurumunu sağlayabilmekte, geniş perspektifli düşünme, kendilerini özgürce ifade edebilme becerisi oluşturabilmekte ve teknoloji tasarım, seramik ve el sanatları derslerini ve kulüp çalışmalarını yürütmektedirler. Okulda hafta sonu ekstra eğitim verilmekte olup yaz okulu uygulaması mevcuttur. Okul güvenlik kameraları ile gün boyu izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Güvenlik hizmeti "Eubsa Turkey" tarafından yapılmaktadır. Güvenlik elemanları, okulda bulunan öğrencilerin ve öğretmenlerin, gelen misafirlerin can ve mal güvenliğini sağlamakla görevlidir. 24 saat güvenlik hizmeti mevcuttur.
Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu'nda temizlik hizmeti kurum bünyesinde çalışan personeller tarafından sağlanmaktadır. Görev yerleri belirlenmiş kat görevlileri düzenli olarak temizlik hizmetini yerine getirmektedir. Okulda rehberlik ve servis hizmeti mevcuttur. Branş dersleri dışında İngilizce, futbol, voleybol, masa tenisi, basketbol, atletizm, ekoloji, drama, koro, el sanatları, okçuluk, tekvando, badminton, peyzaj, bisiklet, yazarlık ve müzik eğitimi verilmektedir.
Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu içerisinde sosyal ve kişisel beceri gelişimine yönelik 32 farklı kulüp bulunmaktadır. Okulda personel ve öğrencilere yemek hizmeti kurumumun kendi mutfağında deneyimli personel tarafından hazırlanır. Yemek servisi ve sonrasındaki tüm hizmetler tecrübeli personeller tarafından gerçekleştirilir. Menüler, mevsim sebzelerine, öğrenci ihtiyaç, yaş ve gelişim düzeylerine göre seçmeli olarak hazırlanır ve okulun İnternet sayfasında aylık olarak yayınlanır. Servis hizmeti verilmekte olup öğrencilerin güvenli ve sorunsuz ulaşımları için servislerde serviscell kullanılmakta ve servis hostesleri görev yapmaktadır

Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Acıbadem Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Acıbadem Mah., Çeçen Sok., No:48 Akasya Sitesi İçi - Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum