fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Beylikdüzü Ortaokulları

Beylikdüzü ortaokulları hakkında tüm bilgilere hemen ulaşın. Fiyatlar, fotoğraflar, iletişim bilgileri ve adresler hakkında fikir sahibi olun. Beylikdüzü'nde bulunan özel ortaokullar hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşmak için Beylikdüzü özel ortaokulları listemizi ziyaret edin.
44 okul bulundu.
%25 İndirim Özel Mektebim Koleji Beykent Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Mektebim Koleji Beykent Ortaokulu verified

Ortaokul eğitimini ciddiye alan ve öğrencilerin kalıcı öğrenmelerini sağlayan tekniklerle çalışan, donanımsal olarak yet...

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:00
Özel Beylikdüzü Key Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü Key Koleji Ortaokulu verified

Kızım 7.sınıfta. okulda kendine güvenen, manevi değerlere, sosyal değerlere değer veren bireyler olarak eğitim alıyorlar...

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu verified

Alanında profesyonel ve işini severek yapan öğretmenler ile en yenilikçi metodları bilim ışığı ile birleştiren, i...

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:30
Özel Amerikan Kültür Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Kavaklı Mah.
Özel Amerikan Kültür Koleji Ortaokulu verified

Eğitim konusunda kesinlikle tavsiye ederim yabancı dil eğitimi mükemmel çocuklarımızın güvenle bırakabileceğiniz bir ai...

Özel Beylikdüzü Açı Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Kavaklı Mah.
Özel Beylikdüzü Açı Koleji Ortaokulu verified

Özel Beylikdüzü Açı Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beylikdüzü ETA Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü ETA Koleji Ortaokulu verified

Özel Beylikdüzü ETA Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Diğer Okullar

Özel Bir Dünya Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Kavaklı Mah.
Özel Bir Dünya Koleji Ortaokulu

Bir dünya koleji, birebir eğitim olanakları açısından tercih edilmesi gereken bir okul. öğrencilerin akademik başarısını...

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu

Hem akademik hem sosyal anlamda başarılı bir okul. sınav da başarı beklentisi olan anne babaların ortak görüşü sınav tem...

Özel Beylikdüzü Sultan Fatih Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Dereağzı Mah.
Özel Beylikdüzü Sultan Fatih Koleji Ortaokulu

Teknolojik fırsatlarıyla yeni çağın türk gençlerini yetiştirme davasına kendini adamış dört dörtlük öğretmenlerin hakkın...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Arev Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Beylikdüzüosb Mah.
Özel Arev Okulları Ortaokulu

Özel Arev Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:20 - 16:20
Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Marmara Mah.
Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Ortaokulu

Özel Marmara Evleri İhlas Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Beylikdüzü Bilnet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü Bilnet Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Bilnet Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Beykent Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beykent Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Beykent Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:00
Özel Beylikdüzü Gökkuşağı Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü Gökkuşağı Koleji Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Gökkuşağı Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:15
Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Barış Mah.
Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel ERA Koleji Beylikdüzü Marmara Evleri Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Beylikdüzüosb Mah.
Özel ERA Koleji Beylikdüzü Marmara Evleri Ortaokulu

Özel ERA Koleji Beylikdüzü Marmara Evleri Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:20
Özel Beylikdüzü Bilim Vadisi Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Marmara Mah.
Özel Beylikdüzü Bilim Vadisi Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Bilim Vadisi Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu

Özel Beykent Okyanus Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beylikdüzü Medeniyet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Yakuplu Mah.
Özel Beylikdüzü Medeniyet Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Medeniyet Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Bilim Yaşam Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beyfen Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beyfen Koleji Ortaokulu

Özel Beyfen Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 19:00
Özel Beylikdüzü Final Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Adnan Kahveci Mah.
Özel Beylikdüzü Final Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Final Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beylikdüzü İsabet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Dereağzı Mah.
Özel Beylikdüzü İsabet Okulları Ortaokulu

Özel Beylikdüzü İsabet Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:25
Özel Beylikdüzü Marina Vizyon Koleji Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Marmara Mah.
Özel Beylikdüzü Marina Vizyon Koleji Ortaokulu

Özel Beylikdüzü Marina Vizyon Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:30
Özel Değişim Okulları Ortaokulu Özel Okul
Beylikdüzü / Kavaklı Mah.
Özel Değişim Okulları Ortaokulu

Özel Değişim Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

İstanbul Beylikdüzü Ortaokulları

Beylikdüzü İstanbul'un hızla gelişim göstermiş ve nüfusu her geçen gün artması nedeniyle birçok özel okul ile beraber butik okullarında yöneldiği ve kampüs açtığı bölge haline gelmiştir. Okulların yeni yeni açıldığı lokasyonda binalar modern bir yapıya sahipken, günümüz ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip şekilde dizayn edilmiştir. Sizlerde bölgenizde bulunan Beylikdüzü ortaokullarını incelemek ve detaylı bilgi sahibi olmak için listeleme sayfalarına göz gezdirebilirsiniz. Uygun bulduğunuz okullarla görüşme talebi oluşturabilir, kısa sürede sizlere geri dönüş yapmalarını sağlayabilirsiniz.


Beylikdüzü'ndeki ortaokullarının sayısı fazla olduğundan aranan her türlü kritere uygun okul bulunmaktadır. Okulların; fotoğraflarına, eğitim ve servis ücretlerine, sınıf mevcutlarına, fiziksel imkanlarına, okula giriş ve çıkış saatlerine sizin için özel olarak hazırladığımız profillerden ulaşabilir, bizleri arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Okulları tanıtan hakkında yazılarını okuyarak eğitim sistemleri, misyon ve vizyonları ile ilgili fikir sahibi olabilir, okulları tek tek gezmeden tanıma şansı yakalayabilirsiniz. İstanbul Beylikdüzü ortaokulları genellikle büyük bahçelere sahip ve ulaşımın servis ile sağlandığı bir yapıya sahiptir.


Beylikdüzü kolejleri butik okullara nazaran daha geniş olanaklara sahip olmakta, sunduğu imkanlar ile fark yaratmaktadır. Beylikdüzü'nde de birçok kolej bulunmakta ve ortaokul seviyesinde eğitim vermektedirler. Bu okullar anaokulundan lise seviyesine kadar çocuğunuzun eğitim serüvenini yürütebileceği kurumlar olduğundan gönül rahatlığıyla kayıt yaptırabilirsiniz.


Çocuğunuzun ulaşım sorunu yaşamadan gidebileceği ortaokulları görmek için Beylikdüzü ortaokullarının haritada görüntülenen konumlarına bakarak evinize yakın okulları bulabilirsiniz. Bulunduğunuz ilçeye göre de arama yapabilirsiniz. Eğer daha uzak kalan bir ortaokulu beğendiyseniz o okulun profiline bakarak sunduğu servis hizmeti hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmeti değil, rehberlik, güvenlik, sağlık ve beslenme hizmetleri hakkında da bilgiler bulunmaktadır. Okulların profillerinde sunulan hizmetler ve fiziksel donanımlar hakkında bilinçlenerek çocuğunuza arzuladığınız eğitim deneyimini yaşatacak okulları bulabilirsiniz. Beylikdüzü’ndeki ortaokullarda genellikle kütüphane, sanat atölyeleri, spor alanları, havuz, laboratuvarlar ve yemekhane gibi donanımlar bulunmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden fiziksel donanımlara göre arama yapabilir, okulların profillerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgilerin bilinci ile çocuğunuza zevkli bir eğitim deneyimi yaşatacak Beylikdüzü ortaokullarını kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul dönemi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tasarlanan 4+4+4 sisteminin orta kısmını kapsamaktadır. İlkokuldan ortaokula geçiş yapan öğrenciler yepyeni bir eğitim deneyimi ile karşılaşmaktadır. Daha zorlayıcı ders konuları ve ciddi sınavlar ile yüzleştikleri bu süreçte onlara doğru desteği ve rehberliği sağlayacak olan okulları bulabilmek çok önemlidir. Okulların profillerinde bulunan tanıtım yazılarını okuyarak okulların eğitim felsefelerini, misyonlarını, vizyonlarını ve eğitim anlayışlarını öğrenebilirsiniz.


Beylikdüzü ortaokulları farklı eğitim yaklaşımlarını benimseyerek eğitim vermektedir. Her öğrencinin kendi hedefleri, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda okul seçimini yapmalıdır. Öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri için kendi hayallerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim yaklaşımı ile öğrenim görmeleri çok önemlidir. Ebeveynler, çocuklarının bu ihtiyaçlarına uygun bir eğitim almasını sağlamak için Beylikdüzü’ndeki ortaokulların hangi eğitim yaklaşımlarını benimsediğini ve hangi eğitim modellerini uyguladıklarını listeleme sayfalarında görebilmektedir. Beylikdüzü’ndeki ortaokulların kimisi yabancı dil ağırlıklı eğitime, kimisi ekoloji eğitimine, kimise uluslararası eğitime, kimisi de üniversiteye geçiş sınavlarına hazırlanmaya ve daha birçok çeşit eğitim stiline odaklanmaktadır. Okul.com.tr üzerindeki listeler sayesinde çocuklarınızın hedeflerine ve hayallerine uygun okulları kolayca bulabilir ve değerlendirebilirsiniz.


Ortaokul döneminde öğrenciler eğitim hayatlarında ilk kez ulusal merkezi sınavlara hazırlanma sürecinden geçmektedir. Öğrencilerin geleceğinin belirlendiği lise dönemine geçiş yaptıkları sınavlara hazırlanmaya başlayan öğrenciler birçok konuda destek için okullarının öğretmenlerine, rehberlik birimine ve yönetim kadrosuna dayanmaktadır. Yönetimin hazırladığı sınav hazırlık programları ve müfredat, rehberlik biriminin sağladığı psikolojik destek ve öğretmenlerin verdiği eğitim öğrencilerin başarılarını belirlemektedir. Öğrencilerin bu dönemde yaptıkları sınav hazırlığı ve edindikleri sınav başarıları geleceklerini doğrudan etkilemektedir. Bundan dolayı öğrenciler ve velileri mezunlarına daha önce sınav başarısı sağlamış, gelecekte de sağlayacak olan ortaokulları tercih etmektedir. Beylikdüzü’de sınav hazırlığına odaklanan, yüksek başarılara imza atan, öğrencilerini her sene en iyi liselere yerleştiren birçok köklü ortaokul bulunmaktadır. Okulların profillerinde bulunan çeşitli bilgileri göz önünde bulundurarak o okulların sağlayacağı sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturabilirsiniz. Bu bağlamda mezunların başarılarına, liseye geçiş oranlarına ve sınav hazırlık programları gibi detaylara dikkat edilmelidir. Tüm bu bilgileri okulların profillerine bakarak bulmak mümkündür.


Beylikdüzü ortaokulları listeleri üzerinden kolej fiyatları, ortaokulların fiziksel imkanları, sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetleri; yabancı dil eğitimi olanakları, kulüp faaliyetleri, iletişim bilgileri, okul saatleri ve okulların verdiği hizmetler hakkında bilgilere ulaşabildiğiniz gibi, başka velilerin ve mezunların yaptığı yorumlara da erişebilirsiniz. Beylikdüzü ortaokulları listelerinden ulaşabileceğiniz ve okul tercihi noktasında sizlere yol gösterecek olan veli yorumlarını okuyarak, okulların artı ve eksi yönleri hakkında fikir sahibi olabilir ve tarafsız gözlerin bu yorumları sayesinde çocuğunuz için en doğru okulu kolayca bulabilirsiniz. Beylikdüzü ortaokulları yorumları, bu kurumlar hakkında daha bütünsel bir fikir oluşturmanızı sağlayarak, lise tercih sürecinizi kolaylaştırmaktadır.


Ortaokul eğitiminin sadece sınav hazırlığından ibaret değildir. Ortaokul öğrencilerinin her birinin çok yönlü gelişim için yüksek potansiyeli bulunmaktadır. Bu bağlamda ortaokulların çocuklara çeşitli sosyal aktiviteler sunması çok önemlidir. Listeleme sayfasında bulunan filtreleri kullanarak istediğiniz aktiviteleri sunan Beylikdüzü ortaokullarını görebilirsiniz. Beylikdüzü’nde her çocuğun yeteneklerine ve ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler düzenleyen ortaokullar bulmak mümkündür. Sizler de okulların profillerine bakarak hangi aktiviteleri düzenlediklerine göz atabilirsiniz.


Yabancı dil eğitiminin önemi hem ülkemizde hem uluslararası platformlarda her geçen gün artmaktadır. İkinci yabancı dil edinmek bir gencin geleceği için çok büyük bir avantajdır ve genç yaşta verilen dil eğitimi daha etkili olacaktır. Beylikdüzü ortaokulları İngilizce dışında birçok dilde dil eğitimi sunmaktadır. Çeşitli ortaokullarda İspanyolca, Fransızca, Almanca, Arapça, Çince ve daha birçok lisan ikinci yabancı dil olarak öğretilmektedir. Listeleme sayfalarında filtreler ile dil eğitimine göre arama yaparak çocuğunuza kaliteli yabancı dil eğitimi sağlayacak okulları belirleyebilirsiniz.


Beylikdüzü’nde çeşitli imkanlar sağlayan, çeşitli eğitim felsefelerini benimsemiş yüksek sayıda ortaokul bulunmaktadır. Okulların geniş bir fiyat aralığında bulunması sayesinde her aile kendi bütçesine uygun ortaokul bulabilmektedir. Okulun fiziksel donanımlarına, teknolojik altyapısına, yabancı dil eğitimi fırsatlarına ve genel eğitim kalitesine göre değişen Beylikdüzü ortaokul fiyatları hakkında bilgi edinmek isteyen veliler, okulların profillerinde görüntülenen tahmini figürlere göz atarak kendi bütçelerine en uygun okulları bulabilmektedir.


Beylikdüzü ortaokul avantajları yakalamak için listeleme sayfalarına ve okulların profillerine göz atabilirsiniz. Beylikdüzü kolejleri ve özel ortaokulları sık sık erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları sağlayarak öğrenci kabul etmektedir. Birçok özel okul bursluluk sınavları düzenlemekte, başarılı öğrencileri bünyesine katmaktadır. Başarılı öğrenciler indirimlerden ve burs fırsatlarından yararlanarak daha uygun fiyatlar ile kayıt olabilmektedir. Okul.com.tr üzerinde özel ortaokulların ve kolejlerin bursluluk sınavları hakkında detaylara erişip, bu fırsatları yakalama şansını elde edebilirsiniz. Bu sınavlara okul.com.tr üzerinden kolayca başvuru yapabilir, çocuğunuzun kaliteli bir eğitim almasını kolaylaştırabilirsiniz.


Beylikdüzü ortaokullarını detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Beylikdüzü Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum