fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:10

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu’nda Türkçe ve Sosyal eğitiminde Sistematik Okuma ve Araştırma İnceleme Tabanlı öğretim modeli uygulanmaktadır. Key Koleji, Birey eğitim kurumlarının birikimi ile LGS sınavlarına hazırlık hız kesmeden sürdürülmektedir. Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu'nda Active Living Modeli ile Zeka ve Psikomotor Beceri eğitimi uygulanmaktadır.
Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu bünyesinde,
Kültür ve Edebiyat Kulübü
Yayın ve İletişim Kulübü
Kütüphanecilik Kulübü
Sivil Savunma Kulübü
Gezi
Tanıtma ve Turizm Kulübü
Çevre Koruma Kulübü
Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü
Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma
Çocuk Esirgeme
Kızılay ve Benzeri Kulüpler
Fotoğrafçılık Kulübü
Kooperatifçilik Kulubü
Bilinçli Tüketici Kulübü
İzcilik Kulübü
Trafik Güvenliği ve İlkyardım Kulübü
Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma ve Okul Müzesi Kulübü
Demokrasi
İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü
Engellilerle Dayanışma Kulübü
Yeşili Koruma Kulübü
Çocuk Hakları Kulübü
Felsefe veya Düşünce Eğitimi Kulübü
Satranç Kulübü
Futbol Kulübü
Basketbol Kulübü
Voleybol Kulübü
Havacılık Kulubü
Badminton Kulübü
Binicilik Kulübü
Masa tenisi Kulübü
Kort Tenisi Kulübü
Okçuluk Kulübü
Yüzme Kulübü
Dağcılık/Tırmanma Kulübü Active Living Kulübü
Tiyatro Kulübü/Drama
Piyano Kulübü
Resim/Görsel Sanatlar Kulubü
Halk Oyunları Kulübü
Pulculuk Kulubü
Keman Kulübü
Bağlama Kulübü
Modern danslar Kulübü
Ebru Kulübü
Gitar Kulübü
Meslek Tanıtma Kulübü
Bilişim ve İnternet Kulübü
Denizcilik Kulübü
Bilim-Fen ve Teknoloji Kulübü
Matematik Kulübü
Uzay bilimleri Kulübü
Sağlık
Temizlik
Beslenme ve Yeşilay Kulübü
Tarih Kulübü
İngilizce Kulübü
İspanyolca Kulübü
Robotik Kulübü çalışmaları yürütülmektedir. Key Koleji bu çalışmaları sayesinde öğrencilerin çok yönlü gelişimlerine katkıda bulunmakta, sosyalleşmesine, bilinçlenmesine, ilgili ve becerili olduğu alanları öğrenmesine ve bir hobi edinmelerine olanak sağlamaktadır. Öğrenciler Key Koleji'nde etkin ve yararlı bir biçimde eğitim görmektedir ve öğrenciler için özel olarak hazırlanan eğitim programları sayesinde geleceğe daha sağlam adımlar atmaktadır. Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu İngilizce ve İspanyolca eğitim vererek öğrencilerin çift dil konusunda bilinçlenmesine aynı zamanda Türkçe dilini etkin ve düzgün kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Key Koleji uluslararası standartlarda eğitim vermektedir. KEY Kolejleri İstanbul, İzmir ve Iğdır'da çocuklarınıza eğitim vermeye devam ederek genç nesilleri yetiştirmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu Soru - Cevap

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 3

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu Yorumları (11)

  • Okul seçimi, bir anne ve babanın çocuğu için verebileceği belki de hayati kararlardan biridir. Bizim için de bu karar süreci bir o kadar zor ve önemliydi. Gezdiğimiz birçok okulda hassasiyetimiz çocuğumuzun akademik olarak gelişmesini sürdürürken bunun paralelinde sosyal olarak da ilerlemesini sağlamaktı. İşte, bizim Key Okullarıyla tanışmamız böyle başladı. İnsan ilk önce emin olamıyor, yaşamak ve görmek istiyor. Kısa bir süre sonunda kararımızın ne kadar doğru olduğunu en başta anlatılan tüm detayların bire bir uygulandığını görmek inanılmaz güven vericiydi. Genel prensipleri olan aynı zamanda her bir çocuğun ihtiyaçlarını da gözeten, en üst kademeden en alt kademeye kadar herkesin neredeyse her öğrencinin adını bilerek öğrenciye kendini özel hissettirmeleri oğlumun her gün severek gittiği bir okul olmasına neden oldu. Sorunlar olmadı mı hiç? Oldu elbet ama çözümlerimiz hep sorunlarımızdan önemli oldu, hiçbir zaman çözümsüz kalmadık. Öncelikle bizden desteklerini hiç esirgemeyen sınıf öğretmenimiz Fatoş Altunbaş'a İngilizceyi bize sevdirirken öğreten Barış Bezgin hocamıza ve her veliden gelen geri bildirimi dikkate alan okul müdürümüz Emre Aytek ile Key ailesinin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederim. Key Ortaokulu velisi Arzu Şaşmazer

  • ME

    Kadıköy Key Kolejine tavsiye üzerine geldik, 2 yıldır okulda kızım okuyor, iyiki de gelmişiz. Biz genel olarak eğitim kalitesinden ve ögretmenlerimizin akademik olarak bilgilerinden kızımıza ve veli olarak bizlere gösterilen ilgiden çok memnunuz. Bir sorun olduğunda hemen aksiyon alıyorlar, bu önemli bence. Kapıdaki görevliden, muhasebesine, hademesinden okul müdürüne kadar hepsine teşekkür ediyorum iyi bir uyum yakalanmış, umarım hep böyle devam edersiniz. Temiz ve nezih bir okul.Sosyal aktivite olarak müzik ve resim derslerinin daha etkin kullanılmasını istiyorum. Özellikle müzik dersinde bir enstrüman kullanmayı öğretmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

  • HY

    okulu çok beğeniyoruz herkese çok öneriririz çocuğumuz burada eğitim görüyor biz memnunuz

  • OD

    Uzun araştırmalar sonucu Kadıköy de hem akademik, hem yabancı dilde hemde sosyal anada başarılı olan ve bunları bir denge içerisinde götürebilen bir okul bulabildik. Büyük bahçesinde çocukların güzel vakit geçire bildiği bir okul hem de. Dershane, İngilizce kursu, spor okulu, ve sanata eğitimi hepsi bir arada artık çocuklar ile ordan oraya koşturmuyoruz çünkü okulumuz hepsini bize bir arada sunuyor hemde ek bir ücret ödemeden hem zamandan hemde nakitten tasarruf teşekkürler bilgi yolu.

  • Bizlerde her anne baba gibi okul secimi kafamızı karıştırır iken Kadıköy Bilgiyolu Koleji ile tanışınca aradığımız herşeyi bulduğumuzu anladık. Gerek ögretmenlerin ilgisi ve alakası gerekse idarecilerin ilgisi ve alakası diyer okullara göre çok daha fazla. Haftalık ve aylık sınavlar da çocugunuzun durumunu ve gelişimini görebiliyorsunuz. Buna göre her çocugunuza ozel eksiğini tamamlayıcı etüt programı geliştiriliyor. İyiki bu okulu seçmişiz

  • HT

    Benim çocuğum 2 yıldır bu okulda eğitimini sürdürmekte. Bu okulu arkadaş çevremiz tavsiye etmişti, arkadaşlarımızın ısrar edince çocuğumu yazdırdım. İyi ki yazdırmışım. Öğretmenleri her biri kendi branşlarında oldukça başarılı, güler yüzlü, çocuklarla birebir gayet güzel ilgileniyorlar. Dershanecilik altyapısından dolayı okul başarısı oldukça yüksek. Çocuklara bir yandan öğretim verirken bir yandan sosyal aktivite etkinlik ve klüp çalışmaları ile hayata hazırlıyorlar. iyi ki sizi tercih etmişiz.

  • AB

    Bilgiyolu Kolejinde 3.yıla girdik. Her yönüyle harika bir okul konum olarak eğitim olarak çok güzel. Öğrenci takip sistemi çok başarılı online olarak öğrencimiz ile ilgili tüm bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Cocuğum çok severek gidiyor. iyi ki böyle bir okuldayIz. Ögretmenler ve okul idaresi harika, hem disiplin hem eğitim yönünden eksiksiz, bu okulda biz bir aile olduk herkese tavsiye ederim her yönüyle aranılan bütün özellikler bu okulda var, asla pişman olmaz siniz

  • EH

    Her birimizin en değerli varlığı olan çocuklarımızın okul arayışı biz anne babalar için sancılı bir süreçtir bizim içinde öyle oldu hem akademik eğitim, hem iyi bir yabancı dil eğitimi ve hemde sosyal aktivitelerin iyi olması başarılı ve özgüvenli bir çocuk yetiştirmek için olmaz ise olmaz bizler çok şanslıyız Bilgiyolu Koleji ve eğitimcileri ile tanıştığımız için emeklerinize sağlık.

  • BA

    Okul ile tanışmam tavsiye oldu ve 6. sınıftaki oğlumu gönderdiğim bu okulda, daha kapıdan içeri girdiğimde bir aile ortamı ile karşılaşmak beni çok mutlu etti. Okulda Sınıflar kalabalık olmadığından öğretmenler çocuklar ile birebir ilgilenebiliyor. Yaşanan her türlü gelişmede veli ile irtibat halinde olmaları kıymetli bir uygulama. Okulun konumu çok iyi. Ayrıca çocukların derslerinin yanında sosyal olarak gelişimine özen göstermeleri de takdire şayan. Özellikle aylık olarak yapılan binicilik dersleri bir harika Tüm ekibe çok teşekkür ederim.

  • JT

    Bu sene üçüncü yılımız olacak eğitim kadrosunun hepsi branşlarında uzman hepsi çok ilgili .En önemlisi çocuğum okula mutlu gidiyor mutlu dönüyor .Bu okulla birlikte akademik olarak başarısı çok arttı . Sosyal aktivite ve etkinlikler sonucu özgüven ve kendini ifade edebilme yetenegine çok katkıda bulunduklarını düşünüyorum . Bu ifade edebilmenin ingilizcede de olamsı ekstra memnun edici yoğun İngilizce programı oldukça tatmin edici özellikle hafta da iki akşam öğretmenleri tarafından evden aranarak İngilizce konuşma yapmaları harika bir uygulama, gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

  • AG

    Birey Eğitim Kurumları Bilgiyolu Koleji Ortaokulu ailesi içinde olmaktan çok mutluyuz. Bir eğitimci ve bir veli olarak başta kendi çocuğum olmak üzere öğrencilerin hem akademik başarıları için hemde birebir iletişim içerisinde olması son derece mutlu edici. Çocuklarımızın sosyalleşmesi içinde birçok farklı aktivite yapılmakta akademik ve sosyal denge tatmin edici Ortaokuluna teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Key Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Caddesi, No:10, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum