fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Tuzla Ortaokulları

Tuzla'da yer alan tüm ortaokul hakkında birçok bilgiyi sizin için hazırladığımız listelerimiz aracılığıyla hemen bulun ve size en uygun okulu keşfedin! Bütçenize en uygun özel ortaokulların detaylı bilgilerini incelemek isterseniz Tuzla özel ortaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
33 okul bulundu.
Özel Boğaziçi Akademi Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Orta Mah.
Özel Boğaziçi Akademi Koleji Ortaokulu verified

Sınıf mevcudu çok az, okul kadrosu akademik yönden donanımlı, bahçesi çok güzel doğal ortam

Diğer Okullar

Özel Tuzla Okan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Akfırat Mah.
Özel Tuzla Okan Koleji Ortaokulu

Yeniliklere açık sistemli, tecrübeli yönetimi , öğretmenleri ve arkasında üniversitenin çok buyuk destegi olan güzel bir...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Fen Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Postane Mah.
Özel Fen Koleji Ortaokulu

Örnek bir kolej olduğunu düşünüyorum. uluslararası bir okul. ileride çok daha iyi yerlere gelip diğer okullara referans...

  • Okul Saatleri:
    08:20 - 16:30
Özel Eğitmen Koleji Tuzla Merkez Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / İstasyon Mah.
Özel Eğitmen Koleji Tuzla Merkez Ortaokulu

Özel Eğitmen Koleji Tuzla Merkez Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Tuzla Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Aydıntepe Mah.
Özel Tuzla Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Tuzla Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Koç Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Tepeören Mah.
Özel Koç Ortaokulu

Özel Koç Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Kurtköy Bilfen Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Tepeören Mah.
Özel Kurtköy Bilfen Koleji Ortaokulu

Özel Kurtköy Bilfen Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Doğru Formül Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Aydıntepe Mah.
Özel Doğru Formül Koleji Ortaokulu

Özel Doğru Formül Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Eğitmen Koleji Tuzla Villa VIP Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Postane Mah.
Özel Eğitmen Koleji Tuzla Villa VIP Ortaokulu

Özel Eğitmen Koleji Tuzla Villa VIP Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Tuzla Açı Koleji Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Yayla Mah.
Özel Tuzla Açı Koleji Ortaokulu

Özel Tuzla Açı Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Tuzla Kale Okulları Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Postane Mah.
Özel Tuzla Kale Okulları Ortaokulu

Özel Tuzla Kale Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Tepeören Terakki Vakfı Ortaokulu Özel Okul
Tuzla / Tepeören Mah.
Özel Tepeören Terakki Vakfı Ortaokulu

Özel Tepeören Terakki Vakfı Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Evliya Çelebi Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Tuzla / Yayla Mah.
Evliya Çelebi Ortaokulu İstanbul

Evliya Çelebi Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:30
Orhanlı Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Orhanlı Mah.
Orhanlı Ortaokulu

Orhanlı Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:10 - 12:00
Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Aydıntepe Mah.
Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler Ortaokulu

Rotary Bölge Vakfı İşitme Engelliler Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:30
Vala Gedik Özel Eğitim Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / İçmeler Mah.
Vala Gedik Özel Eğitim Ortaokulu

Vala Gedik Özel Eğitim Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Pirireis Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Postane Mah.
Pirireis Ortaokulu

Pirireis Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:50
Ulubatlı Hasan Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Tuzla / Aydınlı Mah.
Ulubatlı Hasan Ortaokulu İstanbul

Ulubatlı Hasan Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Hacıoğulları Hilmi Sonay İmam Hatip Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / İstasyon Mah.
Hacıoğulları Hilmi Sonay İmam Hatip Ortaokulu

Hacıoğulları Hilmi Sonay İmam Hatip Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Tezer Taşkıran Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Aydıntepe Mah.
Tezer Taşkıran Ortaokulu

Tezer Taşkıran Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 15:20
Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Yayla Mah.
Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu

Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:00
Dede Korkut Ortaokulu Tuzla Devlet Okulu
Tuzla / Aydınlı Mah.
Dede Korkut Ortaokulu Tuzla

Dede Korkut Ortaokulu Tuzla aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:50
Muzafferda-Güzide Pulur İmam Hatip Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Mimar Sinan Mah.
Muzafferda-Güzide Pulur İmam Hatip Ortaokulu

Muzafferda-Güzide Pulur İmam Hatip Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Yunus Emre Ortaokulu Tuzla Devlet Okulu
Tuzla / Şifa Mah.
Yunus Emre Ortaokulu Tuzla

Yunus Emre Ortaokulu Tuzla aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Aydınlı Ortaokulu Devlet Okulu
Tuzla / Aydınlı Mah.
Aydınlı Ortaokulu

Aydınlı Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 12:20

İstanbul Tuzla Ortaokulları

Tuzla birçok özel ve devlet eğitim kurumunun bulunduğu ve birbirinden farklı özelliklere sahip okulların hizmet verdiği bir ilçedir. Çocuğunuzun hedefleri doğrultusunda seçebileceği birçok okulun bulunduğu bölgede faaliyetlerini sürdüren birçok özel ve devlet ortaokulu yer almaktadır. Bu kurumların detaylı bilgilerini görüntüleyerek sizlere uygun olup olmadığına karar verebilir, okullarla iletişime geçerek kayıt için randevu alabilirsiniz. Tuzla ortaokulları arasından tercihinizi kısa sürede yapabilir, çocuğunuzun kaliteli eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Bunun dışında kurumların; fotoğraf galerilerine, eğitim ve kırtasiye ücretlerine, ortalama sınıf mevcutlarına, yabancı dil olanaklarına, kulüp bilgilerine, giriş ve çıkış saatlerine ulaşabilir, filtrelemeler yaparak kriterlerinize uygun okulları hemen keşfedebilirsiniz.


Tuzla'daki ortaokulları arasında kolej bünyesinde bulunan ve uzun yıllardır hizmet veren okullarda bulunmaktadır. Tuzla kolejleri yabancı dil eğitiminde belli bir kaliteyi yakaladıkları için veliler tarafından tercih edilmekte, ayrıca fiziksel imkanlarının çeşitliliği öğrencilerin bedensel gelişimlerini desteklemektedir. Ortaokul eğitimi sonucunda MEB'in düzenlediği sınavlara giren öğrenciler burada başarı göstererek lise dönemini verimli geçirebileceği bir okulu seçmek istemektedir. Bu durumda öğrencilerin kendini akademik olarak geliştirebileceği bir ortaokulu bulabilmesiyle mümkün olmaktadır. Çocuğunuzun kendini her açıdan geliştirebileceği eğitim kurumlarının tamamına tek bir liste üzerinden ulaşabilir, merak ettiğiniz soruların cevaplarını okul profillerini ziyaret ederek bulabilirsiniz.


Harita üzerinden Tuzla'da bulunan ortaokulları inceleyerek, size en yakın olanları tespit edebilirsiniz. Çocuğunuz bu okullara rahatlıkla ulaşabilir ve taşıma konusunda sorun yaşamaz. İlçelere göre arama yaparak çevrenizdeki okulları bulabilirsiniz. Eğer daha uzak bir okula kaydolmayı düşünüyorsanız, okulun profilini inceleyerek sunulan servis hizmetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu şekilde, çocuğunuzu güvenli bir şekilde ev ile okul arasında taşıyacak okulları kolayca belirleyebilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmetleri değil, aynı zamanda rehberlik, beslenme, sağlık ve güvenlik hizmetleri detaylı bir şekilde yer almaktadır. Okulların sunduğu hizmetlere ve kampüslerinde bulunan olanaklara göz atarak, çocuğunuz için istediğiniz her şeyi sağlayacak okulları seçebilirsiniz. Tuzla'daki ortaokullarda genellikle kütüphane, konferans salonu, spor alanları, fen laboratuvarları ve yemekhane gibi fiziksel donanımlar bulunmaktadır. Fiziksel özelliklere göre arama yapabilir ve okulların profillerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgileri göz önünde bulundurarak, çocuğunuza keyifli ve etkili bir eğitim deneyimi sunacak Tuzla ortaokullarını kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul dönemine geçiş yapan öğrenciler, eğitim hayatlarında ilk kez merkezi sınavlara hazırlanmaktadır. Liseye Geçiş Sınavları'na (LGS) yönelik hazırlık sürecine başlayan öğrenciler, okullarındaki öğretmenlerinden, rehberlik biriminden ve yönetimden çeşitli konularda destek alarak bu dönemi geçirmektelerdir. Okul yönetiminin düzenlediği sınav hazırlık programları ve müfredatlar, rehberlik biriminin sunduğu psikolojik destek, ve değerli öğretmenlerin verdiği akademik eğitim, öğrencilerin başarısını etkilemektedir. Tuzla ortaokullarında öğrencilerini LGS'ye hazırlamak adına düzenli aralıklarla deneme sınavları yapılmakta ve öğrenciler bu sayede eksiklerini tespit edebilmektedir. Bu süreçte, öğrenciler yoğun bir tempoda ders çalışmakta ve psikolojik desteğe ihtiyaç duymaktadır. Tuzla ortaokullarındaki rehber öğretmenler, eğitimin her aşamasında öğrencileri motive etmek ve sorunların çözümünde aktif bir rol üstlenmektedir. Kurumlardaki rehber öğretmenler, öğrencilere bu süreçte destek olmakla birlikte öğrencilerin problemlerini hızlı bir şekilde çözebilmek için çaba sarf etmektedir. Rehberlik birimleri aynı zamanda öğrencilerin lise tercih dönemlerinde danışmanlık yapmakta ve öğrenci için en uygun liselerin seçilmesinde rehberlik etmektedir.


Ortaokul dönemi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 4+4+4 sisteminin orta aşamasını kapsamakta ve ilköğretimden liseye geçişin son evrelerini oluşturmaktadır. Ortaokula yeni başlayan öğrenciler, daha önce deneyimlemedikleri bir öğrenim süreci ile karşılaşmaktadır Daha zorlu ve ciddi derslerle, sınavlarla karşılaşan öğrencilerin, bu zorluklarla sağlıklı bir şekilde başa çıkabilmesi için doğru desteği sağlayacak bir okulda olmaları önemlidir. Okulların profillerinde yer alan tanıtım yazıları, okulların eğitim felsefelerini, anlayışlarını, misyonlarını ve vizyonlarını öğrenmenize yardımcı olabilmektedir. Bu sayede okulların akademik, psikolojik ve ruhsal destek konularında nasıl hizmet vereceğini görebilirsiniz.


Her öğrencinin hedefleri ve hayalleri farklı olduğu gibi, her okulun eğitim anlayışı da farklıdır. Öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmesi için kendi hayallerine ve bireysel ilgi alanlarına uygun bir eğitim yaklaşımıyla öğrenim görmesi gerekmektedir. Veliler, çocuklarının en uygun eğitimi almasını sağlayacak okulları bulmak için ortaokulların benimsediği eğitim yaklaşımlarını ve kullandığı öğretim metotlarını liste üzerinden görebilmektelerdir. Tuzla'daki ortaokullar, çeşitli eğitim modellerini kullanmaktadır. Eğitim uzmanları ve pedagoglar tarafından hazırlanan çeşitli eğitim yaklaşımları, farklı alanlarda güçlüdür. Çoklu zeka modeline odaklananlar, tam öğrenme modelini uygulayanlar, sınav odaklı eğitime yönelenler ve diğer birçok eğitim türüne odaklananlar gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış okulları, listeleme sayfasında kolayca bulup değerlendirebilmek okulların profilleri üzerinden mümkündür.


Öğrencilerin bu dönemde gerçekleştirdikleri sınav hazırlıkları ve elde ettikleri sınav başarıları, geleceklerini büyük ölçüde etkilemektedir. Bu nedenle, veliler, daha önce başarı sağlamış ortaokulları tercih etmek ve gelecekte de başarılarını sürdürecek okulları seçmek istemektedir. Tuzla'da, sınav hazırlığına önem veren, yüksek başarılar elde etmiş ve öğrencilerini her yıl iyi liselere yerleştirmiş birçok ortaokul bulunmaktadır. Okulların profillerinde yer alan çeşitli detaylara bakarak, sağlayacakları sınav başarıları hakkında bir fikir edinebilirsiniz. Veliler, mezunların başarılarına, liseye geçiş oranlarına ve sınav hazırlık programları gibi detaylara ulaşmayı amaçlamaktadır. Sizler de bu bilgilere okulların profillerini inceleyerek ulaşabilirsiniz.


Tuzla ortaokullarının sınav başarıları ve sundukları eğitim hizmetinin kalitesi hakkında daha iyi bir anlayış elde etmek için bu okullara çocuklarını göndermiş olan velilerin veya bu okulların mezunlarının deneyimlerinden faydalanmak oldukça faydalıdır. Listelenen okulların profillerinde birçok Tuzla ortaokulları yorumları mevcuttur. Bu okullara çocuklarını gönderen ebeveynler tarafından yapılan yorumları okul profillerinden inceleyebilirsiniz. Bu yorumlar, okulu daha önce deneyimlemiş, olumlu ve olumsuz yönleri hakkında bilgi sahibi olan ebeveynler tarafından yapıldığı için okul tercihi konusunda size rehberlik edeceklerdir. Eğer siz de bir ortaokul hakkında deneyimlerinizi paylaşmak istiyorsanız, o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin tercih sürecine katkıda bulunabilirsiniz.


Tuzla'daki ortaokullar, dil gelişiminin bu yaşlarda daha kolay gerçekleştiğini bildikleri için alanında uzman ve deneyimli eğitmen kadroları ile yabancı dil dersleri sunmaktadır. Tuzla kolejleri ikinci yabancı dil eğitimi ile birer dünya vatandaşı yetiştirme hedefi doğrultusunda sürekli çalışmakta ve bu konuda kendilerini güncellemektelerdir. Tuzla'daki kolejler listesi düzenli olarak güncellenmekte ve en doğru bilgileri sağlamak amacıyla sürekli revize edilmektedir.


Tuzla ortaokul fiyatları, eğitimin kalitesine ve sağlanan fiziksel imkanlara bağlı olarak çeşitlilik göstermektedir. Bölgede geniş bir okul seçeneği olduğu için her bütçeye uygun okul bulma şansı bulunmaktadır. Okul profillerini inceleyerek size uygun olan okullarla iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, okullar erken kayıt avantajları sunarak velilere çeşitli indirimler sağlamaktadır. Okulların erken kayıt dönemlerine, sitemiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. Tuzla ortaokul avantajlarından yararlanmak için listeleme sayfalarına ve okulların profillerine göz atabilirsiniz. Tuzla’daki özel okullar ve kolejler, bursluluk sınavları düzenleyerek başarılı olan öğrencilere belirli oranlarda burs imkanı sağlamaktadır. Bu sınavlara Okul.com.tr üzerinden başvuru yapabilir ve indirim kazanma şansını değerlendirebilirsiniz.


Tuzla ortaokullarını detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Tuzla Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum