fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Ümraniye Ortaokulları

Ümraniye ilçesinde yer alan ortaokullar arasından size en uygun olanı hemen keşfedin! Bütçenize en uygun özel ortaokulların detaylı bilgilerini incelemek isterseniz Ümraniye özel ortaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
58 okul bulundu.
Özel Ümraniye GEN Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Çamlık Mah.
Özel Ümraniye GEN Koleji Ortaokulu verified

Başta değerli okul müdüremiz dilek hanım ve onun saygıdeğer eğitim neferlerine, sahip oldukları bilgi birikim ve tecrüb...

Özel Ümraniye Final Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Fatih Sultan Mehmet Mah.
Özel Ümraniye Final Okulları Ortaokulu verified

Okulda akademik ve sosyal acıdan denge olması benim için en önemli kriter bu acıdan çok başarılı emeği geçen öğretmen ve...

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:15
Özel Akil Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Mehmet Akif Mah.
Özel Akil Okulları Ortaokulu verified

Akil koleji’nde 2 yıldır öğretmenlik yapmaktayım. gerek öğrencileri gerek idare kısmı ile çok samimi vakit geçirilebiliy...

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Mehmet Akif Mah.
Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu verified

Okuldaki 5. yılımız öğretmenler gayet ilgili sürekli öğrenci ile ilgili bilgi aktarımı sağlanıyor. sınıf mevcutları az...

Özel Ümraniye Bil Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Cemil Meriç Mah.
Özel Ümraniye Bil Koleji Ortaokulu verified

Özel Ümraniye Bil Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ataşehir Düşünür Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Şerifali Mah.
Özel Ataşehir Düşünür Koleji Ortaokulu verified

Özel Ataşehir Düşünür Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Diğer Okullar

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Armağanevler Mah.
Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu

Eğitimcilerin kurduğu, eğitim odaklı bir okul bir okul. öğrenci sayısı az, iletişim kuvvetli, öğrencilerle birebir ilgil...

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Madenler Mah.
Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

5.siniftan başlayıp şu anda 7.sinif olan sevgili oğlum bu güzel okulda 3 yıldır eğitim yolculuğuna devam etmektedir.bir...

Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Saray Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji Ümraniye Ortaokulu

Teog sınavlarında ortalamalar gayet umut verici olduğu için tercih ettik. okulun akademik başarısının yanı sıra sosyal...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Ümraniye Birey Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Site Mah.
Özel Ümraniye Birey Koleji Ortaokulu

Benim için 5 yıldızlı bir okul okulu okul yapan içindeki iyi yürekli öğretmenlerdir hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim ço...

Özel Ümraniye Birikim Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Saray Mah.
Özel Ümraniye Birikim Okulları Ortaokulu

Doğal çim bahçesi , yüzme havuzu ve stem atölyeleri ile mükemmel bir okul

Özel Ümraniye Bilgiçağı Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Şerifali Mah.
Özel Ümraniye Bilgiçağı Koleji Ortaokulu

Öğretmen ilgisi çok iyi sürekli takip var.öğrenci isteği her an bilgi alabiliyor.veliye zamanında öğrenci hakkında bilgi...

Özel Atakent Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Atakent Mah.
Özel Atakent Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Atakent Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yiğit Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Necip Fazıl Mah.
Özel Yiğit Okulları Ortaokulu

Özel Yiğit Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Ümraniye MBA Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Çakmak Mah.
Özel Ümraniye MBA Okulları Ortaokulu

Özel Ümraniye MBA Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Madenler İrfan Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Madenler Mah.
Özel Madenler İrfan Okulları Ortaokulu

Özel Madenler İrfan Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:30
Özel Ümraniye İsabet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Adem Yavuz Mah.
Özel Ümraniye İsabet Okulları Ortaokulu

Özel Ümraniye İsabet Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Özel Ataşehir Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Şerifali Mah.
Özel Ataşehir Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu

Özel Ataşehir Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ümraniye Erse Okulları Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Dudullu Osb Mah.
Özel Ümraniye Erse Okulları Ortaokulu

Özel Ümraniye Erse Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bilfen Koleji Yenişehir Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Mehmet Akif Mah.
Özel Bilfen Koleji Yenişehir Ortaokulu

Özel Bilfen Koleji Yenişehir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bilfen Koleji Esenşehir Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Madenler Mah.
Özel Bilfen Koleji Esenşehir Ortaokulu

Özel Bilfen Koleji Esenşehir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ümraniye Era Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Fatih Sultan Mehmet Mah.
Özel Ümraniye Era Koleji Ortaokulu

Özel Ümraniye Era Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Anabilim Eğitim Kurumları Ümraniye Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Çakmak Mah.
Özel Anabilim Eğitim Kurumları Ümraniye Ortaokulu

Özel Anabilim Eğitim Kurumları Ümraniye Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Boğaziçi AS Koleji Ortaokulu Özel Okul
Ümraniye / Şerifali Mah.
Özel Boğaziçi AS Koleji Ortaokulu

Özel Boğaziçi AS Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Kazım Karabekir Ortaokulu Ümraniye Devlet Okulu
Ümraniye / Dumlupınar Mah.
Kazım Karabekir Ortaokulu Ümraniye

Kazım Karabekir Ortaokulu Ümraniye aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 12:30

İstanbul Ümraniye Ortaokulları

Ümraniye ortaokulları listesinde bulunan devlet ve özel eğitim kurumlarının birçok bilgisine ulaşarak aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim hayatında değerli bir basamak olan ortaokul dönemini kaliteli bir şekilde geçirmesi son derece önemlidir. Çocuğunuza uygun ortaokullarını hemen keşfetmek ve okullar ile kolayca iletişime geçmek için sitemiz üzerinden iletişim formu doldurabilirsiniz. Ümraniye'de ortaokul yoğunluğu fazla olduğundan aranan her kritere uygun okul bulmakta mümkün olmaktadır. Ümraniye ortaokulları listesinden okulların; fotoğraf galerilerine, fiyatlarına, sınıf mevcutlarına, haritadaki konumlarına, kulüp bilgilerine ve sunduğu fiziksel imkanlarına ulaşmanız mümkündür. Bu bilgiler ışığında okulları karşılaştırarak, çocuğunuz için en iyi ortaokulu kolayca bulmanız mümkündür.


Bütüncül bir yapı içerisinde eğitim veren Ümraniye kolejleri bölgede öne çıkan eğitim kurumları olarak göze çarpmaktadır. Öğrencilere akademik başarı kazandırmak adına sürekli kendisini geliştiren, teknolojiyi eğitimde etkin ve yarar sağlayacak şekilde kullanan bu kurumlar sizler için iyi bir tercih olabilir. Listelerimizde devlet ortaokulları da bulunmaktadır. Bu okullarında bilgilerini görüntüleyerek tercih edeceğiniz okula karar verme sürecinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Ümraniye'deki ortaokullar, ilçenin farklı mahallelerine dengeli bir şekilde dağılmış durumdadır ve hemen hemen her mahallede bir devlet bir de özel ortaokul bulmak mümkündür. Harita üzerinden Ümraniye'deki tüm ortaokulları görebilir, size en yakın olanları hızlıca bulabilirsiniz. Çocuğunuz bu okullara ulaşım sıkıntısı yaşamadan rahatlıkla gidebilecektir. Mahalleye göre arama yaparak da size yakın okulları görmeniz mümkündür. Çalışan ebeveynler için servis olmazsa olmazdır. Okul sayfalarından okulların servis hizmetlerinin olup olmadığı bilgisine ulaşabileceğiniz gibi servis ücretlerini de görüntüleyebilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmetleri değil, aynı zamanda sağlık ve güvenlik gibi diğer hizmetleri hakkında da detaylar bulunmaktadır. Veliler okulların sunduğu hizmetlere ve kampüslerinde bulundurdukları fiziksel donanımlara bakarak, çocuklarına sağlanmasını istedikleri her şeyi değerlendirmektedir. Ümraniye'deki ortaokullar genellikle kütüphane, konferans salonu, spor alanları, bahçe, fen laboratuvarları ve yemekhane gibi fiziksel donanımlara sahiptir. Listeleme sayfaları üzerinden fiziksel özelliklere göre arama yapılabilmekte ve okulların profillerinde daha detaylı bilgilere erişilebilmektedir. Bu bilgiler ışığında, çocuğunuza keyifli ve etkili bir eğitim deneyimi sağlayacak Ümraniye ortaokullarını kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul dönemi ilköğretimden liseye geçişin son evrelerini kapsamaktadır. Bu dönemdeki öğrenciler, daha önce karşılaşmadıkları daha zorlu dersler ve sınavlarla yüzleşmektedir. Bu süreçte, velilerin öğrencilerin bu zorluklarla baş edebilmesi için doğru desteği sağlayacak bir okul seçmesi önemlidir. Ümraniye'deki ortaokulların eğitim felsefeleri, amaçları, misyonları ve haklarında bilmek istediğiniz daha birçok bilgiyi okulların tanıtım yazılarını okuyarak edinebilirsiniz. Böylece, okulların nasıl akademik, psikolojik ve ruhsal destek sağlayacağını daha iyi anlamanız mümkün kılınmıştır. Her öğrencinin hedefleri ve hayalleri farklı olduğu gibi, her okulun eğitime yaklaşımı da farklıdır. Çocuğunuzun en iyi eğitimi alabilmesi için kendi hayallerine ve bireysel ilgi alanlarına uygun bir eğitim yaklaşımını benimseyen okulları bulmanız çok yararlı olacaktır. Ümraniye’deki çeşitli ortaokullar farklı eğitim modelleri kullanmaktadır. Eğitim uzmanları ve pedagoglar tarafından hazırlanan çeşitli eğitim yaklaşımları arasında tabiat eğitimi, Uluslararası Bakalorya eğitimi, sınav odaklı eğitim ve daha birçoğu bulunmaktadır. Listeleme sayfasında eğitim anlayışına göre arama yaparak, çocuğunuzun hedeflerine uygun eğitim veren ortaokulları kolayca inceleyebilirsiniz.


Bu dönemde öğrenciler, Liseye Geçiş Sınavları (LGS) gibi ulusal sınavlara hazırlanmaya başlamaktadır. Bu süreçte, öğrencilerin başarılı olabilmeleri için okullarının öğretmenleri, rehberlik birimi ve yönetiminden destek alabilmeleri çok önemlidir. Ümraniye ortaokulları, öğrencilerini liseye geçiş sınavına hazırlayabilmek adına düzenli aralıklarla deneme sınavları yapmaktadır. Bu deneme sınavları, öğrencilerin sınav formatına alışmalarını sağlamakta ve eksikliklerini tespit etmelerine yardımcı olmaktadır. Sınav hazırlık sürecinde öğrenciler, çok yoğun bir tempoda ders çalıştığı için bu dönemde psikolojik destek önemlidir. Ümraniye ortaokullarındaki rehber öğretmenler, öğrencileri motive etme, problemlere çözüm bulma ve genel olarak öğrencilerin iyi bir akademik performans sergilemelerine destek olma konusunda aktif bir rol oynamaktadır. Rehberlik birimleri, öğrencilerin lise tercih dönemlerinde de önemli bir rol oynamataktadır. Öğrencilere, en uygun liseleri seçme konusunda danışmanlık yapıp onları gelecekleri için en iyi tercihleri yapmalarında yönlendirmektelerdir. Veliler, çocuklarının sınav başarısını artırmak ve onları iyi liselere yerleştirmek için bu süreçte ortaokulların geçmiş başarılarına, sınav hazırlık programlarına ve liseye geçiş oranlarına odaklanmaktadır. Sizlerin de bu bilgilere listeleme sayfalarından ve okulların profillerinden ulaşabilirsiniz.


Okul tercih süreci boyunca diğer velilerin ve mezunların deneyimlerinden yararlanabilmek gerçekten değerli bir fırsattır. Üsküdar ortaokulları hakkında yapılan veli yorumları, okulların sunduğu eğitim hizmetinin kalitesi, sınav başarıları, öğrenci memnuniyeti gibi kritik detaylar hakkında önemli bilgiler içerebilmektedir. Okul sayfalarında yer alan ve daha önce o okula çocuğunu göndermiş olan ailelerin tecrübelerini içeren Ümraniye ortaokulları veli yorumları sayesinde okulların artı ve eksi tarafları ya da geliştirmeleri gereken yönleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar Ümraniye'deki ortaokullar arasında seçim yapan velilere rehberlik etmekte ve işlerini kolaylaştırmaktadır. Eğer sizler de çocuğunuzu gönderdiğiniz bir okul hakkında deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz, okulun profiline yorum bırakabilirsiniz. Değerli yorumlarınız diğer ailelere yardımcı olacak ve onların tercih sürecini kolaylaştıracaktır.


Ümraniye ortaokulları, öğrencilerin sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sportif, sanatsal ve kültürel gelişimleri için de çeşitli imkanlar sunmaktadır. Bu, çocukların bireysel yeteneklerini keşfetmeleri ve kendilerini farklı alanlarda geliştirmeleri için harika bir fırsat tanımaktadır. Bu aktiviteler arasında futbol, hentbol, jimnastik gibi spor dalları; origami ve seramik gibi görsel sanatlar; gitar, keman, piyano gibi müzik enstrümanları ve daha birçok etkinlik bulunmaktadır. Ümraniye’de her çocuğun bireysel yeteneklerine ve ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler sunan ortaokullar bulmanız mümkündür. Hangi okulun çocuğunuza en uygun olan aktiviteleri sağladığını öğrenmek için listeleme sayfalarındaki filtreleri kullanabilir ve okulların profillerine göz atabilirsiniz.


Bir yabancı dil bilmek bir zamanlar büyük ölçüde fark yaratan, etkileyici bir yetenek olsa da günümüzde herkesten beklenen bir özelliktir. Özellikle genç yaştan ikinci bir yabancı dil edinmek, gelecekteki kariyer ve kişisel gelişim için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Ümraniye ortaokulları, İngilizce dışında birçok dilde ikinci yabancı dil eğitimi sunarak öğrencilere çok yönlü bir dil becerisi kazandırmayı hedeflemektedir. Hangi dillerin öğretildiğini görmek ve çocuğunuzun ilgi duyduğu veya öğrenmek istediği dillere odaklanan okulları bulmak için listeleme sayfalarındaki filtreleri kullanabilirsiniz.


Ümraniye'deki ortaokulların fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu faktörler arasında okulların sunduğu imkanlar, eğitim kalitesi, bölgenin genel ekonomik koşulları ve diğer ekstralar bulunmaktadır. Bu nedenle, bütçenize uygun okulları belirlemek ve kayıt ücretleri, kırtasiye ve yemek ücretleri gibi detayları öğrenmek için okulların profillerini inceleyebilir, güncel rakamlara ulaşabilirsiniz. Ümraniye'deki kolejler ve özel ortaokullar genellikle erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları sunarak öğrencileri aralarına kabul etmektedir. Ayrıca, bursluluk sınavları düzenleyen özel okullar, başarılı öğrencilere burs fırsatları sağlayarak onların eğitim maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olmaktadır. Bu bursluluk sınavlarına başvurarak, çocuğunuzun yetenekleri doğrultusunda ekonomik avantajlardan yararlanabilir ve uygun bir ortaokul seçiminde maliyetleri azaltabilirsiniz. Okul.com.tr üzerinden bu sınavların detaylarına ulaşabilir ve doğrudan sınavlara başvurabilirsiniz.


Ümraniye ortaokullarını detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Ümraniye Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum