fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu'nda AkSoFiDu eğitim modeli ile öğrencilere; akademik başarı, sosyal etki gücü, fiziksel bütünlük, duygusal gelişim, sistemli düşünme, etkili iletişim kurma, riski göze alma, bilgiyi kullanma gücü, ilkeli olma, canlı ve cansız bütün ortama duyarlı olma, açık görüşlü olma, dönüşümlü düşünme, mücadele kabiliyeti başta olmak üzere çok yönlü davranışlar kazandırılmaktadır. Globalleşmenin gereği olarak yüzyılın gerekliliklerini yakalamak, çağdaş medeniyetler seviyesine çıkabilmek, diğer ülkelerle teknolojik, ekonomik ve kültürel açıdan iletişim kurabilmek için yabancı dil öğretiminin iyi eğitilmiş ve alanında yeterli bilgisi olan öğretmenlerce yürütülmesi gerekmektedir. Yabancı dil programları da öğrencilerin ihtiyaçları dikkate alınarak programlanan Dil portfolyosuna sahiptir. Okulda dil programları, ulusal ve uluslararası birikim ve deneyimleri, belirli disiplinler ve üniversitelerin değerli görüşleri alınarak tasarlanmıştır. Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu'nda okuyan öğrencilerin bireysel ders çalışma zamanları daha fazladır. Okuldaki öğrencinin; hafta içi gündüzleri okul, akşamları dershane etüdü, hafta sonları ise dershanede yoğun programları olmayacaktır. Öğrenci, Okulda hafta içleri ”hem dershane hem okul” programını birlikte görecek, böylece bireysel ders çalışmaya daha fazla vakit ayıracaktır. Öğrenciler sınavlara hazırlık için dershane eğitimine ihtiyaç duymazlar: Dershaneler okuldan geri kalan zamanlarda öğrenciyi sınava hazırlamaya çalışır. Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu'nda böyle bir sorun yoktur. Ders programı içerisinde sınavlara hazırlık dersleri ve okul programı birlikte verilmiştir. Özel Sancaktepe Bil Ortaokulu'nda öğrenci tam gün eğitim göreceği için bu iki program en verimli şekilde uygulanacaktır. Okulda ise sınava hazırlanan öğrenciler hafta içi günde 8 dersten haftalık toplam 40 saat ders göreceklerdir. Ayrıca dersten sonra öğrencilerin bireysel soru çözüm saatleri ve bire bir özel ders imkanları da olacaktır. Ortalama sınıf mevcutları 15-18 kişi olarak planlanmıştır. Böylece öğrenciler daha etkili ve daha iyi şartlarda ders dinleme imkanına ulaşacaklardır.

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu Yorumları (6)

  • ÇY

    Seher Sena hocamızın geçen sene öğrencisiydik, çok enerjik ve sistematik bir ders anlatma şekli var. Nokta atışı sorular çözüyor ve soruların püf noktalarına deyinerek anlatma şekli var diğer hocalarımız da gayet güzel anlatımı var. Okulun oldukça iyi puanlar mevcut.

  • ÇK

    Butik okul konseptin de ilkokul ve ortaokul sürecindeki öğrencilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan gerek yabancı dil, gerek LGS çalışmalarıyla doyurucu bir eğitim içeriğine sahip, hem sosyal hem akademik anlamda başarı odaklı bir okul . herkese tavsive ediyorum.

  • SD

    Dershane kökenli bir okul olması dolayısıyla hem sınav hazırlığını, hem de okul konseptini çok iyi uygulayan bir kurum. Yeni binalarında 3 dönüm bahçe içerisinde tamamen doğal yollarla çocukların oyun kültürüne destek veren, hazır materyallerden uzak, çocuğun yaratıcılığını ön plana çıkaran, botanik bahçesinde tarım uygulamaları yapan, kümeslerinde tavukları olan, bahçesinde köpekleri ve hayvanları ile çocuklarımıza hem doğa, hem hayvan sevgisini aşılayan bir okul. Bizim için en önemli şey düşünme ve yaratıcılık. Çocuklarımda bu değişimi fark ediyorum. Bazen bir pazarda, bazen bir kırtasiyede, bazen de marketteler. Hayatın tam içinde. Karşılaştığım en küçük sorunla hemen ilgilenilmesi beni oldukça memnun ediyor. Çok pahalı okulların görselleri var, bu okul ise tamamen öğrencilerin kendi kurgularına göre şekil alıyor. Gelişmiş ülkelerde gıpta ile baktığım esneklik var bu okulda, öğretmenleri ilgili, idari kısmı çözüm odaklı.

  • Mt

    Okul dershaneden dönme bir okul olduğu için akademik başarısı çok yüksek. Son dönemlerde bu başarıyı sosyal etkinliklerle desteklemeye başladıkları için istediklerimizi karşılıyor. Öğrencimiz mutlu. Fiyat olarak büyük kolejlerden çok daha ucuz. Eğitimi çok daha iyi. Eğitime gönül vermiş yöneticileri ile aradığım yer. Fiziksel olarak okul görünümü yok. Ama bir okuldan fazlası var. İçeri girin ve tanışın derim.

  • UK

    Butik okul konseptinde ortaokul sürecindeki öğrencilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan geren yabancı dil gerek teog çalışmalarıyla doyurucu bir eğitim içeriğine sahip daha çok sınav odaklı bir okul. Çocuğunuzun iyi bir liseye yerleşmesini istiyorsanız ve çocuğunuzunda hedefleri varsa burası doğru adres diyebilirim.

  • ME

    Teog odaklı bir ortaokul süreci istiyorsanız en iyi şekilde lise sınavlarına hazırlama konusunda uygun programı oluşturarak çocukların iyi liselere yerleşmesini sağlayabiliyorlar yani yapması gereken işi en iyi şekilde yaptıklarına inanabilirsiniz. Mezunlarının sınav ortalamaları oldukça iyi puanlar ve yerleştirmeler mevcut

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Bil Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Safa Mah, Atatürk Cad. No:399/A, Sancaktepe / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum