fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Renkli Yetenek Anaokulu

Özel Renkli Yetenek Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 12:30/18:30

Özel Renkli Yetenek Anaokulu Hakkında

2015-2016 eğitim ve Öğretim yılında yeni açılan Özel Renkli Yetenek Anaokulu ile hizmet vermeye başlayan kurum; toplam 1250 m2 kapalı 260 m2 açık kullanım alanına sahiptir. Okul toplam yedi kattan oluşmakta ve her kat kullanılmaktadır. Zemin katta okulun yemekhanesi ve mutfağı bulunan kurumda, giriş katta yönetim ofisleri, öğretmen odası ve Psikolog görüşme odası bulunmaktadır. Geriye kalan 5 katta ise çocuklar için özenle hazırlanmış ekipmanları dikkatle seçilmiş sınıflar bulunmaktadır. Her bir katta 1 sınıf olacak şekilde dizayn edilmiş olan anaokulunun her kat geniş kullanım alanına sahiptir. Her katta çocukların kolaylık ve hijyeni düşünülerek ayrı ayrı tuvaletler yapılmıştır. Geniş bir alana sahip olan sınıflarda çocukların özgürce hareket etmeleri amaç edinilmiştir. Mental aritmetik dersleri ile oyun odaklı matematik dersleri işleyen okul çocukların sayısal zekalarına büyük katkıda bulunmaktadır. 5-6 yaş grupları için özel okula hazırlık testleri uygulanmakta ve çocuklar akademik yaşama hazırlanmaktadır. Okul tam zamanlı olarak İngilizce dersi vererek çocuklara kalıcı bir dil yeteneği kazandırmayı amaçlamaktadır. Müzik kulübü bulunan okulda düzenli olarak orff ritim çalışmaları yapılmaktadır. Bunların yanı sıra çocuğun hem sanatsal algısını hem kendini ifade etme becerilerine büyük etkisi olan drama dersleri her hafta uzman eğitmenler tarafından tekrarlanmaktadır. Çocuklarınız kullandığı her alan 7 gün 24 saat izlenmektedir. Özel Renkli Yetenek Anaokulu'nda hijyenik ortamda sağlık ve mutlu bireyler yetiştirmek amaçlanmıştır. Okulda belli periyotlarda bahçe de dahil olmak üzere profesyonel bir firma tarafından hijyen amaçlı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Ayrıca okulda salgın hastalıkları önlemek amacıyla dönemsel dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır. Grip, nezle gibi durumlarda önlemler alınmaktadır. Özel Renkli Yetenek Anaokulu yemekhanesinde sabah, öğle, ikindi olmak üzere öğün yemek verilmektedir. Yemekhanede yemekler çocukların günlük alması gereken besin değerlerine göre ayarlanmaktadır. Özel Renkli Yetenek Anaokulu'nda hafta sonları çocukların yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla profesyonel eğitimcilerle jimnastik, zumba, modern dans, bale, satranç, mental aritmetik, yabancı drama eğitimleri verilmektedir.

Özel Renkli Yetenek Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

Özel Renkli Yetenek Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Renkli Yetenek Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Renkli Yetenek Anaokulu Yorumları (16)

  • K

    2 senedir kızımız bu anaokula gidiyor ve gerçekten mutlu anlar yaşayıp severek gidiyor ve eğitim olarak da çok iyi

  • NM

    Çok kurumsal çok ilgili gerçek anne şefkati ile ilgileniyorlar sadece kendi öğretmenleri değil tüm okul öğrtmenleri ve yöneticileri çok memnunum 2 yılımız bitti seneye inşaallah tekrar birlikteyizSadece bahçemiz ufak

  • EY

    Herkesin güler yüzlü olması, profesyonel çalışma sistemi, her özel gün ve konunun kültürümüze örf adetlerimize göre işlenmesi, etkinliklerin dolu dolu olması ve hiç boş gün geçmeden sürekli aktif olması açısından memnunum.Şu ana kadar problem yaşamadım.

  • Sevgi dolu eğitimciler ve güven dolu bir okulYok

  • KE

    Sınıfları çok güzel , öğretmenlerin hepsi güler yüzlü ve enerjik ,eğitim sistemini çok beğeniyoruz

  • NG

    Öğretmenlerimizin her biri çok değerli ve kızıma birer anne gibi yaklaşıyorlar. Yaptığım tercihin ne kadar dogru olduğunu kızım bana gösteriyor. Geceleri bi saatte kalkip anne gizem öğretmene gidelim diyor

  • M

    Bahçesi, canlı hayvanları, oyun parkı, spor salonu var ve tüm bina sadece anaokulu olduğu için çocuğumu güvenle gönderiyorum. Öğretmenlerinin hepsi birbirinden seçkin. Çocuğum bu okula başladığından beri çok güzel şeyler öğrendi. saygılı ve kibar bir çocuk yetiştirmeme yardımcı oldukları için teşekkür ederim.

  • SB

    Gerek kurucuları, gerek öğretmenleri ve diğer personelleriyle gözümüzün arkada kalmadığı, güven kavramının baş rolde olduğu, rengarenk sıcacık okulumuz.. iyi ki varlar, hep var olsunlar.

  • B

    Samimi içten çalışkan eğitimcileri olup çocuklarımıza davranışları da bu yönde... Bu nedenle severek Gidiyoruz okulumuza...

  • Ea

    2 yıldır okulumuzdayız ve kedisiyle tavuğuyla,öğretmenleriyle,yemek temizlik yapan ablalarıyla çok mutluyuz... Minik canlarınızı rahatlıkla emanet edeceğiniz ana kucağıdindan sonraki yeriniz olabilir☺️

  • O

    Bir çok okulu gezip gördüm.Okulun hijyeni,yemekleri,kullanılan malzemeler evimizde nasıl dikkat ediyorsak okulumuzda da öyle. ,öğretmenleri herşeyiyle çok memnunum.tum ekibe cocuguma kattiklarindan dolayi sonsuz Tskler.

  • Y

    Merhaba oğlum 15 aylıktan bu yana okulda eğitim görüyor ve okul çocuklara para gozuyle değil bir birey bir anne baba sevkatiyle yaklaşıyor oğlum şuan 3 yaşında ve İngilizce eğitim sayesinde konuşabiliyor.Okulun bütün kadrosuna çok teşekkür ederim iyiki renkli yetenek okulları ailesindeyiz iyiki varsınız.yağızalp balıkciOkulun eksik yanı yoktur bulan olursa helal olsun. Derim

  • AK

    Gerçekten hem bizlere hem çocuklarımıza verilen emekleri nasıl öderiz bilmiyorum. Daha küçücük yavrularımıza kendi ayakları üstünde durarak bir şeyler üretmeyi birlikte yaşamayı öğreten nitelikli bir okul. Ümraniye civarından anaokulu arayanlara tavsiye ederim.

  • MG

    Bizim anaokulundan tüm beklentilerimizi karşılamak için canla başla bir gün olsun bile şikayet etmeden sorunlara çözüm odaklı yaklaşan işini çok seven bir okul. Çocuklar mutlu anneler mutlu burada.

  • KA

    Tavsiye üzerine tanışmıştık ama iyi ki de tanışmışız. Bir yavrum daha olsa gözüm kapalı gönderirim. Gerçekten ilgili ve samimi bir okul. Anaokulu'nda beklentileriniz nedir diye sorarsanız gidin benim dünyam anaokulunu gezin görüm derim.

  • SB

    Çalışanların hepsi,mutfak personelinden öğretmenlere kadar helal süt emmiş dürüst kimseler. Çocuğunuzu bir yere emanet ederken en önemli unsur güven ise eğer benim dünyam anaokulu size en iyisini vaadetmekle kalmıyor çocuğunuzun hayallerinizdeki gibi insan ilişkilerine sahip bir eğitim ortamı sunuyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Renkli Yetenek Anaokulu İletişim Bilgileri

Şerifali Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:148, Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum