fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel SMK Eser Anaokulu

Özel SMK Eser Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 09:00/13:00

Özel SMK Eser Anaokulu Hakkında

İstanbul da bulunan Özel SMK Eser Anaokulu 2 ile 6 yaş arasındaki çocuklara, Üsküdar da 2 katlı bir binada okul öncesi hizmet vermektedir ve çocuklara Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak eğitim programı uygulamaktadır. Kurumda kaliteli ve çağdaş eğitim hizmeti sunulmaktadır. Anaokulunun kadrosu yıllardır aynı kişilerden oluşmakta ve pedagoji eğitimi almış uzman kişiler tercih edilmektedir, kurucu ve yöneticisi psikologdur. Okul öncesi eğitime yönelik 4 sınıf bulunmaktadır. Kurumda tam gün görev yapan 4 sınıf öğretmeni, tam zamanlı İngilizce eğitim koordinatörleri ve halk oyunları, mental aritmetik bale, müzik ve jimnastik spor dallarında branş öğretmenleri ile yardımcı öğretmen, yemek ve kat görevlileri bulunmaktadır. Özel SMK Eser Anaokulu'nda çocukların en üst düzeyde bilgi ve beceriye sahip olarak, etik değerleri önemseyen, çevresine sevgiyle bağlı, kendine ve başkalarına saygılı, kendilerine güvenen bireyler olarak yetiştirilmesi hedeflenmektedir. Eğitim çalışan annelere kolaylık sağlaması açısından 08.00 ile 18.30 saatleri arasında verilmekte ve okulda devamlı olarak psikolojik danışman bulunmaktadır. Özel SMK Eser Anaokulu'nda büyük bir bahçe bulunmakta olup binası oldukça geniş bir alana yayılmıştır. Anaokulunda yemekler kuruma bağlı yemekhanede özel aşçılar tarafından yüksek besin değerine sahip ürünlerden hazırlanmaktadır. Kuruma bağlı revirde sağlık hizmetleri sürekli olarak sağlanmakta olup taramalar ve acil durumlarda ilk yardımlar yapılmaktadır. Anaokulunda uyku odası bulunmaktadır. Anaokulunda oyun alanları steril malzemelerle donatılmış olup çocukların zihinsel gelişimlerine elverişli oyuncaklar kullanılmıştır. Servis bulunan Özel SMK Eser Anaokulu'nda ulaşım sırasında servis görevlilerince çocukların emniyeti sağlanmaktadır. Güvenlik görevlileri ve kameralar bulunan kurumda her alanda güvenlik sağlanmaktadır. Rehberlik çalışmaları yapılan anaokulunda psikolojik danışman çocukların zihinsel ve akademik gelişimlerini takip etmektedir. Rehberlik hizmetleri kapsamında ailelere seminerler verilmektedir. Bale, drama eğitimleri verilerek çocuklarda yaratıcılık, empati gibi beceriler kazandırılmaya çalışılmaktadır. Halk oyunları eğitimi verilen anaokulunda milli ve manevi değerlere önem verilmektedir. Anaokulunda İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Kurumda gezi kulübü bulunmakta ve çocuklara doğrudan yaşantılar sunulmaktadır. Müzik kulübü ile çocuklara ritim duygusu ve müzik kulağı kazandırılmaya çalışılmaktadır. Anaokulunda rehberlik servisince belirlenen kontenjanlarda öğrenci kabul edilmektedir. Eğitim programında Gems Metodu kullanılmaktadır.

Özel SMK Eser Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel SMK Eser Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel SMK Eser Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel SMK Eser Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel SMK Eser Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel SMK Eser Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel SMK Eser Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel SMK Eser Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel SMK Eser Anaokulu Yorumları (6)

  • gy

    2-3 yaş arası sınıfı öğretmeni annesi ! Dürdane Hnm a çocuğunuzu gözünüz kapalı bir şekilde emanet edebilirsiniz kendisi her bir çocuğu kendi evladı gibi sahipleniyor ve çocuğunuza birçok şey katıyor sizi çok seviyoruz ailecek.

  • Ms

    Merhaba, Eser Anaokulu üsküdar bölgesinde en güvenilir anaokulu.gecen sene olum 1.5 yaşında idi oğlum. 1 hafta deneme sürecinden sonra özellikle Dürdane hocama her sabah bıraktığımda boynuna atılarak giden bir oğlum oldu.asla ağlamadı benden ayrıldığında, benim için bu çok önemli.

  • Okulun düzen ve ilgi alakasından çok memnunuz. Her zaman çocuklarımızın başında birisi var, onları hiç bir zaman ilgiden mahrum bırakmıyorlar. Dil eğitimleri konusunda biraz daha gelişmeleri gerektiğini düşünüyorum.

  • MEB programının çocuklar için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden Eser anaokuluna ilk geldiğimde çevremdeki velilerin yorumlarıyla gelmiştim ama çok sıcak bakmıyordum. Ama okulun sadece MEBe uygun bir programla gidip, aslında çok farklı eğitim modeliyle çocukları çok geliştirdiğine inandım. iyi ki inanmışım. 2 aydır devam etmesine rağmen kızımın bilgi seviyesindeki artış beni çok mutlu ediyor

  • YS

    Okulda fazla öğretmen bulunması öğretmenlerin çocuklarla daha çok ilgilenmesine imkan sağlıyor. Yemek konusunda neredeyse hiç bir beğenmeyen ve istemeyen oğlum artık neredeyse yemek ayırmaz oldu. Okulun yemekleri bu konuda tam onların ihtiyacı olduğu şekilde yapılıyor.

  • HY

    Uyku odalarının daha özenli ve rahat olması gerektiğini düşünüyorum. Oğlumun uyku sorunu zaten vardı fakat okulda neredeyse hiç uyumamaya başladı artık. Aslında bireysel ilgi ve derslerin işlenişi yararlı geliyor bize gelişim gözlemliyoruz ama bu konuda daha dikkatli olsalar bizi daha mutlu ederlerdi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel SMK Eser Anaokulu İletişim Bilgileri

Salacak Mah. Ahali̇ Sok. No:6 Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum