fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/19:00
Sabahçı: 09:00/12:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu Hakkında

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu, 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim vermekte olup, çocuk gelişimi konusunda uzman eğitim kadrosuyla çocuklara eğlenerek öğrenme fırsatı sunmaktadır. Montessori eğitim yaklaşımı ile eğitim planlarını hazırlayan kurum, öğrencilere kendi deneyimleri doğrultusunda öğrenme imkanı vermektedir. 15 kişilik sınıflarda eğitim gören çocuklar, hem sosyalleşmekte hem de yeteneklerini geliştirmektedirler. Rehberlik ve psikolojik danışman hizmeti verilen Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu'nda, çocukların davranışları ve iletişim becerileri yakından takip edilip, ailelerle paylaşılmaktadır. Bu kurumda 8.00-19.00 saatleri arasında eğitim verilmekte ve bu sayede çalışan ebeveynlerin mesai saatlerine uygunluk sağlanmaktadır. Servis hizmeti de verilen bu anaokulunda çocukların ulaşımı güvenle sağlanmaktadır. Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu'nda düzenlenen atölye etkinlikleri ile öğrencilerin temel motor becerilerinin gelişimi desteklenmektedir. Öğrencilerin bilişsel ve fiziksel gelişimleri için kurumda verilen branş dersleri çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmektedir. Çocukların düzenli gelişimi için uyku odaları olan bu kurumda anaokulu öğrencilerinin hijyenik koşullarda dinlenmesi sağlanmaktadır. Öğrencilerin ilkokul kademesine hazırlandığı kurumda İngilizce dersleri ile öğrencilerin yeni bir dil becerisi kazanması sağlanmaktadır. Öğrenci merkezli eğitim yaklaşımı ile kurum, bölgede öne çıkan okullar arasındadır.

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu Yorumları (8)

  • de

    Çocuğumu bu yaşına kadar hiç kimseye emanet etmemiştim. İlk başta çok tereddüt etsem de bana öyle güven sağladılar ki artık gözüm kapalı teslim ediyorum. Sahipleri gerek Melis hanım olsun gerek Yeter hanım gerek öğretmenleri eğitim odaklı olduklarını ve çocuklara sürekli yeni bilgiler kattıklarını bana kanıtladılar. Çocuğumun davranış problemi ve hiperaktivitesi olmasına rağmen yılmadan çaba gösterip çocuğumu topluma kazandırdılar. artık çocuğumla rahatça dışarda gezebiliyorum. Hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız, sayenizde Muhammed'im temelini sağlam atıyor.

  • Eu

    Çocuğum yaklaşık 1 senedir bu okula gidiyor. Sahipleri cok ilgili. En ufak bir problemi bile çözüyorlar. Çocuğumun gelişimi gayet güzel. Etkinlikleri, egitim sistemleri, temizlik ve titizlikleri olsun herseyleriyle bizden tam not alıyorlar. Diger çocuğum 3 yaşına bastığında onu da yazdiracagim. Hersey icin tesekkur ediyoruz

  • MA

    Anneler olarak evlatlarımıza aşırı düşkün ve duyarlı bireyleriz heryerde gözümüz arkada kalabiliyorlar iken Sayın Yeter Hanım ve Sayın Melis Hanım sayesinde içinizin rahat edeceği, çocuğunuz da yaşadığınız herhangi davranış bozukluğu olduğunda saat kaç olursa olsun rahatlıkla arayıp bilgi alabileceğiniz, gerek eğitim,gerek sosyal faaliyetler ve çocuklara yaklaşım tarzları ile muazzam bir kurum. Kızım eğitim hayatına kendileri ile devam etmekte ve gerçekten kızımda ki gelişim sayelerinde yaşıtlarının ön saffasinda.

  • kb

    Yeni sahiplerinin eğitimci ve özellikle bir ortağının Uzman Psikolog olması beni cezbetti. Kalite güven ve huzur dolu bir ortam. Çocuğum 3.5 yaşında konuşma geriliği olmasına rağmen artık konuşuyoruz. sayenizde :) Emeklerinize sağlık, şiddetle tavsiye ediyorum

  • Kızım 2 yaşından 6 yaşına kadar bu okulumuza gitti,şimdi ise 2.5 yaşında ki oğlum gidiyor,bütün velilere tavsiye ederim,benim 1 gün bile gözüm arkada kalmadı. Herşeyiyle mükemmeller,Ayşe öğretmenimiz, Sultan Öğretmenimiz, Selim Hoca'miz, Allah hepsinden razı olsun,iyi ki varlar

  • mb

    biz de tavsiye üzerine kayıt yaptırmıştık,oldukça ilgililer...maliyet / fayda açısından bakarsak ücretine göre verdiği hizmet başarılı... velilerle daha sık toplantı yapılabilir,gerçi bu katılıma bağlı...

  • HG

    Merhaba umarım okul yetkilileri okur . Bağcılar'da oturuyorum ,3 yaşına giren çocuğum için anaokulu bakıyordum abartısız 15 okula girip çıkmısligim onlarca müdür öğretmenle görüşmüslugum var sonra Yavuz Sultan Selim Anaokuluna akrabam sayesinde gittim görüşmeler oldu Güleryüz geniş sınıflik temiz görünce beğendim ama bitmedi benim için önemli olan M.e.b bağlı olması güvenlik tedbirlerinin kontrolu ve sağlık Bakanlığı'nın kontroluydu hepsi tamdı bende kayıt yaptırdım 2 seneye yakın çocuğum önce Allah'a sonra okula emanet artıları çokVeli girişi kalabalık oluyor dışarıya oturma için yer yapılabilir.

  • F

    -Çocuğum yemeklerinden memnun evde yemeğimi yemiyorum okulda ki Sahure hanımın yemeklerıne bayılıyor arada sırada mutfaga gidip Sahure hanımı rahatsız edip yemek tarifi alıyorum ,kendisine buradan teşşekkür ederim. -Eğitim konusunda dedikleri vaadleri yapıyorlar -Merkezi konumda olması tramvayanın yanında bulunması çok yararlı -İdari birimde çalışan Sultan hoca ve Selim bey den memnunum-okulun karsısında ortaokul var çıkışına denk gelırseniz biraz kalabalık olabiliyor pek olumsuzluk sayılmaz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yavuz Sultan Selim Anaokulu İletişim Bilgileri

Güneştepe Mah. Yavuz Seli̇m Cad. No:45A, Güngören / İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum