fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu Hakkında

Okul öncesi dönemin çocukların kişiliklerinin ve karakterlerinin gelişimi için önemli olduğunun farkında olan Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu çocukların özgür bir ortamda gelişim gösterebilmesi için 3-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim vermektedir. Kendine ait binası bulunan ve fiziksel olarak donanımlı olan okul İstanbul'un Kartal bölgesinde bulunmaktadır. Çocukların her açıdan gelişimini desteklemek isteyen okul bunun için farklı eğitim modelleri benimseyerek çocuklara farklı alanlarda eğitimler vermektedir. Kişilik ve karakter gelişimine oldukça önem veren okul verdiği değerler ve karakter eğitimleri ile psikolojik olarak sağlıklı, değerlerini bilen , özgür karakterleri bireyler yetiştirmektedir. İletişim kabiliyetlerini geliştirici olan Türkçe ve dil etkinlikleri okuma saatleri ile desteklenerek çocukların farklı kelimeler öğrenip doğru cümleler kurmasını sağlamaktadır. Matematik gibi bu etkinlikte çocukları ilkokula hazırlayan etkinliklerdendir. Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu eğlenceli İngilizce öğretimi ile çocukların oyunlar ve şarkılarla yabancı dil eğitimi almasını sağlamaktadır. Çocukların okul alanları haricinde eğlenceli vakit geçirebilmesi için çeşitli eğlenceli geziler düzenlenmektedir bu geziler kültürel ve sanatsal açıdan da gelişimleri desteklemektedir çünkü müzeler, sanatsal yerler, tiyatro gibi yerlere de geziler düzenlenmektedir. Deneyimleme öğrenme sürecinde kritik noktalardandır bunu bilen okul matematik ve fen alanlarında çocukların deneyler yapmasına olanak sağlayarak kalıcı bilgiler edinmelerini sağlamaktadır. Bu etkinlik ve derslerin haricinde serbest zamanlarda çocukların oyunlar oynaması ve uygun havalarda bahçede vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Kurum fiziksel gelişimleri destekleyici aktiviteler ve eğitimlerde düzenlemektedir bunlardan bir tanesi çocukların kendi bedenlerini tanıyıp yeteneklerine yönelebilmesini sağlayan beden eğitimi dersidir. Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu beslenme konusunda oldukça hassastır dolayısıyla yemeklerin hazırlanışında oldukça seçici davranılmaktadır. Yemekler hazırlanırken günlük kalori ihtiyaçları gibi temel konular değerlendirilmektedir. Çocuklara uygun olarak hazırlanmış yemekhanede sabah kahvaltısı , öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek çocuklara sunulmaktadır.

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu Yorumları (8)

  • AB

    Özel Çınardere lale bahçesi anaokulundan çok memnunum. Çocuğum her gün okula farklı bir heyecanla gidiyor. Öğretmenini okulunu çok seviyor. Tüm personeli güler yüzlü. Çocuklara yaklaşımları son derece sevecen. Bir eğitimci olarak gözlemlediğimde çocukları tüm gelişim alanlarında destekleyici, aynı zamanda öğrenmeye ve keşfetmeye teşvik edici bir çok etkinlik planladıklarını görüyorum.Çocuğum okuldan çok mutlu dönüyor. Yemekler son derece doyurucu.Gün içinde yapılan etkinliklerin fotoğraflarının gönderilmesi ve günlük bilgilendirme yapılması bizi çok mutlu ediyor.Son derece memnunum. Tüm lalebahçesi personeline bir teşekkürü borç bilirim.

  • ER

    Okula ulaşım kolaylığı, eğitmenlerin güler yüzü, içtenliği ve çocuklar ile yakından ilgilenmesi sebebiyle aile ortamını aratmayan bir anaokulu. Montessori eğitimi düzeyinde yapılan etkinlikler çocukların görsel ve işitsel hafizalarini kuvvetlendirici olması cocuklara ayrıca çok katkı sağladığı için tüm personele teşekkürlerimi borç bilirim.

  • KE

    Deneyimli ve Tecrübeli Kadrosuyla Vermiş Olduğunuz Eğitim için Teşekkürlerimi Sunarım Böyle Özverili Bir Kadroyla daha iyi Yerlere Gelmeniz Dileğiile Başılarılarınız Temenni ederim... Okulunuzun Öğretmenleri ilgi ve Alakası Öğretim ve Anlatım Güzelliği Dini Biligilerin Doğru ve Güzel Anlatımı Yemek ve Hijyen Güzelliği Temizlik bakımından ilgi ve özen Yapılan Hizmetin Hakkını Verdiğiniz içi Teşekkürlerimi Sunarım...

  • Ml

    Çinardere Lalebahcesi Ana Okulu Gayet Temiz Ve Nezih Olup Çocukların Maddeten Ve Manen Güzel Ortamlarda Yetiştiren Nadir Yerlerden Bir Yer.Biz Ebeveyn Olarak Beğendik Sizlerede Tavsiye Ederiz ...

  • ED

    Çocuğum okulunu ve öğretmenlerini çok seviyor.Bunun yanı sıra öğretmenlerinin benim bile farkına varamadığım özel ilgi alanları ve yetenekleri konusunda çocuğumu keşfedip beni yönlendirmeleri gerçekten çok hoşuma gitti. Yemeklerde Hiçbir hazır gıdanın kullanılmıyor olması da okulu tercimizde önemli bir faktördü.Güvenle çocuğumu emanet edebiliyorum.Tüm bu hassasiyetleri için okul yönetimine Teşekkür ederim .

  • Ng

    Çınardere anaokulu gerek konum itibari ile gerek temizlik ve titizlik itibari ile ender bulunan anaokuludur.personel kadrosuda çok kalifiyelidir ben çocuğumu verdim ve gayet memnunum her yönden.sizlerede tavsiye ederim Saygılar..Eksik gördüğüm yani yok.

  • Eb

    Kesinlikle tavsiye ederim. Her konuda çok başarılı oldukları gibi değerler eğitiminde kesinlikle bir numara eğitim veriyorlar.

  • FA

    Özel Çınardere LALEBAHÇESİ Anaokulu gerçekten 3-6 yaş aralığındaki çocuklar için çok verimli bir okul,personeli,temizliği,düzeni gerçekten çok güzel, yemekler ve kahvaltılar taze ürünlerden hazırlanıyor,güler yüzlü personeli ile eğitim ve öğretime devam ediyor,herkese tavsiye edebileceğim bir Anaokulu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çınardere Lale Bahçesi Anaokulu İletişim Bilgileri

Hürriyet Mahallesi, Altıntaş Sk. No:4 (Saklı Vadi Konakları Sitesi) Kartal/İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum