fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:20

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu Hakkında

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu İstanbul’un Tuzla ilçesinde yer alan son derece modern ve teknolojik bir anaokuludur. Okula gidiş geliş saatleri sekizden akşam üzeri saat on altı yirmiye kadardır. Okulun psikolojik danışmanlık hizmeti mevcuttur. Bu sayede okula ilk başladığında uyum sorunu yaşayan ve arkadaş edinemeyen öğrencilere destek sağlanmış olunuyor. Okulun kendisine ait bir adet güvenlik sistemi mevcuttur. Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu'nda bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin taze ve organik olmasına önem verilir. Gün içerisinde çocuklar için sabah kahvaltısı ve öğle yemekleri burada hazırlanır. Deneyler ve gözlemler sayesinde ilk kez tanışılan cisimler incelenir ve çocukların öğrenme isteği canlandırılır. Bu sayede çocukların araştırmacı kişilikleri ortaya çıkarılır. Yemekhane, bahçe, oyun alanı ve tuvalet gibi alanlarda daha ayrıntılı olmak üzere temizlik kurallarına büyük önem veriliyor. Okul içerisinde çocuklara yaz okullarında veya belli zamanlarda yüzme kurslarının verildiği bir adet havuz mevcut. Yabancı dil eğitimi olarak evrensel bir dil olan İngilizce tercih edilmiştir. Ayrı bir ders olarak gösterilmesi tercih edilmeyen İngilizce eğitimi günlük yaşam içerisinde konuşmalar ve şarkı söyleme olarak yerini alır. Bazı uygulamalar İngilizce yapılır. Yüzmenin dışında çocukların bedensel gelişimlerine destek vermek açısından Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu'nda jimnastik dersleri uygulanmaktadır. Çocukların beden dillerini daha iyi kullanabilmeleri için bale ve dans etkinlikleri düzenlenmektedir. Müzik kulübü ile daha akıcı ve kendini ifadede daha güçlü çocuklar yetiştirilirken, bilişim kulübü sayesinde teknolojik aletlere ilgi duyan çocukların önü açılıyor. Okul bahçesindeki değişik aksesuar ve oyuncaklar ile çocukların merakı cezbedebiliyor. Normalde derslerin bitiş saatleri 16.20’dir. Fakat velinin isteği doğrultusunda öğrenci 16.30’a kadar okulda kalabilir. Fakat bu durumda eve dönüş veliye aittir. Okul bahçesinde bir adet oyun parkı mevcut. Ayrıca bir adet futbol sahası bulunuyor. Okul bahçesinde çocuklara trafik kurallarının öğretilmesi için ayrı kırmızı bir alan oluşturulmuş. Bu alanda beyaz boya kullanılarak dikkat çekmesi sağlanmış. Görsel sanat etkinliklerinin yapıldığı ayrı bir alan ile çocukların görme ve ellerini rahat kullanabilme yetisi güçlendiriliyor. Geniş yemekhane son derece ferah ve temiz bir alan olarak kullanıma açılıyor.

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu Yorumları (3)

  • EA

    Sanat dersleri fazla çocukların ilgi alanlarını keşfetmeleri için çok büyük avantaj ekstradan kurslara göndermek zorunda kalmıyoruz çünkü bu derslere tecrübeli eğitmenler giriyor ve kaliteli bir eğitim veriliyor. Genel olarak eğitiminden çok memnunuz.

  • MG

    Kızım öğretmenlerini çok seviyor. Öğretmenleri hem alanında uzman hem de çocuklarla çok ilgileniyorlar. Dersler uygulamalı olarak işleniyor çocuklara ezber yaptırmıyor öğrenmeyi öğretiyorlar. Çocuğum eğitim hayatına burada başladığı için çok memnunum

  • ÇK

    Eğitim kalitesi ile kendisini kanıtlamış bir okul. Çocuğum anaokulunda sadece oyun oynamasın bir şeyler de öğrensin kültürel birikim elde etsin istedim bu okula gönderdim. Beklentimi karşıladı diyebilirim henüz yeniyiz okulda umarım bu çizgide devam eder ilgi alaka

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tepeören Terakki Vakfı Anaokulu İletişim Bilgileri

Tepeören Mah. Medeniyet Bul. No:55L, Tuzla / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum