fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Hakkında


Kartal ilçesinin Uğur Mumcu Mahallesinde bulunan Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Öğrencilerinin, Vatan’ını, Milleti’ni seven, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, bilgiyi kullanan, ezberleri bozan, özümseyerek öğrenen, Sanat’a, Bilim’e eğilim gösteren yenilikçi anlayışa sahip bir dünya vatandaşı olmalarını sağlamaktadır.
Öğrencilerinin farklı alanlarda kendilerine ve dünyaya değer katacak, motivasyonu yüksek, yetenekli ve başarılı gençler olarak yetiştirmesini hedefler. Bu amaçla öğrencilerin var olan yeteneklerini ortaya çıkaracak, başarılı bir akademik program uygular..
Okul öncesi eğitimin Kartal'daki adresi olan kurum öğrencilerinin; sorumluluk sahibi, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, öz güvenli ve başarılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Okulun fiziki yapısı, öğrencilerin gelişimlerini destekleyici materyallerle donanmıştır.

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu öğrencilerin bedensel gelişimlerini destekleyici aktivite ve faaliyet alanlarını düzenlemekle birlikte çeşitli akıl ve zeka oyunları ile öğrencilerin zihinsel gelişimlerini de desteklemektedir.

Kartal bölgesinde okul öncesi eğitim sağlayan Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu , bünyesine 3 ile 6 yaş arası öğrencileri kabul etmekte ve okul öncesinde yabancı dil eğitimi imkanı tam gün olarak sunmaktadır.
Öğrenci gelişiminin en doğru, yoğun ve eğitimin temeli olan okul öncesi dönemde öğrenciler bireysel yetenek ve kabiliyetlerini öğrenir, eğitiminin temelini bu dönemde alır.
Uğur mumcu mahallesinde yer alan Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Atatürk'ün miras bıraktığı manevi değerleri öğrencilerine sağlıklı biçimde aktarmayı hedeflemektedir.

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Eklektik Yaklaşım

- STEM

- SCAMPER Tekniği

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Montessori Materyalleri

- Çocuk Spor Aletleri

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu Yorumları (20)

  • AS

    Güvenli ve sıcak bir aile ortamı mevcut, gönül rahatlığıyla çocuğumu gönderiyorum. Tüm öğretmenlere başarılarının devamını diliyorum.

  • RC

    Deneyimli kadrosu ile çocukların geleceğinde önemli role sahiplerŞu an için herşey yeterli

  • AD

    Çoçuğum o kadar güvende o kadar huzurlu bir ortamdakiSosyal kişiliği, sosyal zekası, İngilizce dil yeterliliği çok gelişti

  • Ds

    Bu işte en büyük etken işini severek ve mutluluk ile yapmaktır çünkü mutlu olmayan karşısında ki kişiye hiç birşey veremez hele ki bu bir çocuksa bir numaralı kural bu dur. Acet Bilim bunu çok güzel başarabilen ve size güven veren bir kurum biz acet bilimli olmaktan çok mutluyuzVeliler kamera sistemi ile istedikleri anda evlatlarını görebilselerdi çok iyi olurdu ama bu bir eksi değil

  • A

    Çocuğuma güvenebilir bir kurum bulmak için araştırma yaparken bizzat gözlemleyip, donanımlı kadrosuna, çocukların mutlu bir şekilde okuldan ayrılmasına, bilgi ve tecrübesine güvenerek kayıt yaptırdığım bir anaokuludur. Başta bizleri eğitim tecrübesi ve sıcakkanlılığı ile karşılayan kurum müdürü Süreyya Acet hanıma, tüm güler yüzü ve sıcakkanlılığı ile her zaman yanımızda olan Serap Çatal hanıma, tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim. Farkı hissedeceğiniz için herkese tavsiye edebileceğim bir kurumdur.

  • Bana göre bir okulda olması gereken 3 kriter güvenirlik, eğitim kalitesi, çocukların gelişim seviyesi. Bu 3 ana kriteri mevcut, yönetici ve öğretmenleri iyi olan rahatlıkla tanıdıklarima tavsiye edebileceğim bir okul.

  • NB

    Bilgi ve tecrübenin buluştuğu,çağdaş ve yenilikçi eğitim metodları olan kurumsal bir okul.Atatürk ilke ve inkılaplarını önemseyen, çocuklarımızın Atatürk sevgisi ile büyüyebildiği,modern eğitim anlayışı olan harika bir eğitim yuvasıdır. Oğlumun her sabah koşarak okula gitmesi,eve dönerken de aynı mutluluk ve öğrendiği yeni bilgilerle geliyor olması mutluluk verici. Tüm içtenlik ve samimiyeti için Kurucu Müdür Süreyya Acet'e ve Öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Gönül rahatlığı ile çocuklarınızı gönderebilirsiniz.

  • K

    Gerek öğretmen kadrosu gerek öğrencilere sunulan imkanlar doğrultusunda oldukça iyi bir kurum.Çocukların eğitim hayatlarının başlangıcı için sağlam bir ilk adım olarak görülebilir.

  • RD

    Ögretmenleri çok bilgili tecrübeli ve özverili. Eğitim konusunda da diğer konularda da donanımlı bir okul. Benim gibi çocuklarını emanet etme konusunda tedirginlik yaşıyorsanız kesinlikle gözünüz arkada kalmaz.

  • T

    Eğitimcileriniz ve yöneticilerinize çok teşekkürler gönül rahatlığıyla çevremdeki diğer ailelere önericem

  • Ce

    Guvenlik,hijyen ve eğitim açısından çok iyi bir okul. Çevredeki en iyi okullardan biri oldugunu düşünüyorum. Başta okul müdürü olmak üzere, eğitmen kadrosu ve çalışanları çok iyi seçilmiş kişiler. Branslar olmak uzere çok kapsamlı bir okul olduğunu düşünüyorum.

  • h

    Eğitiminin iyi olduğunu bizzat çevremden gördüğüm için çocuğumu da bu okula yollamaya başladım. Sadece eğitime değil güvenliğe, sosyal etkinliklere temizliğe önem veriyorlar.Çocuğum güvenle eğitim alırken benimse için çok rahat.

  • CG

    okul araştırması yapan velilere önerimdir. Başta kurucusu Süreyya hanım olmak üzere okul çok güvenilir temiz ve işini titizlikle yapan bir yer. Güven verdiğini kapıdan girince hemen anlıyorsunuz. Çocuk seven bir yer kesinlikle ÖNERİMDİR, sevgili anne babalar...Hayır şuanlık yok

  • MA

    AB okulları uğurmumcu bölgesinde eğitim kalitesi, güvenirliği,kadrosu ile önde olan bir kurumdur.Çocukların kaliteli bir şekilde eğitim alabilmesi için bütün imkan ve olanaklara sahip,çok ilgili bir okuldur.Okul Müdürü Süreyya Acet başta olmak üzere herkese teşekkür ederim.

  • N

    Gözümden sakındığım kızımı gözüm kapalı emanet ettiğim okulumuz bu güveni anne baba olarak bize verdiği için öncelikle kurum müdüremiz Süreyya hanıma teşekkür ederim. Her zaman referansınız olacağım iyiki varsınız.

  • G

    Eğitim yeterlilikleri açısından mükemmel olmakla birlikte dünyamızın savaştığı covid-19 döneminde çocuklarımıza her türlü imkanı ve ilgiyi sağlayarak hijyen uyumu,önlemi ve personelleriyle mükemmel bir okul.Oldukça başarılı.

  • Ulaşım, Eğitim yaklaşımı, Güvenlik önlemleri ve hijyen, yemek listesinde bulunan yemeklerin temini, Spor-sanatsal faaliyetler, Eğitim materyali ve sınıf mevcutları. **Anaokulu seçiminde önemli olan tüm  kriterler bu okulda fazlasıyla mevcut.** iyi ki size rastlamışız. Hep var olun şubelerce çoğalmanız temennisi ile.. Sayın Okul Müdürü Süreyya Acet'e sevgilerimizleHer zaman gelişmekte olan bir okul.

  • FE

    Kurum Müdürü SÜREYYA ACET 'in ilgisi ve eğitime olan yaklaşımı sayesinde çok memnun kaldık. ilginize Teşekkür ederiz.Şuanda bir eksiklik ve geliştirilmesini düşündüğüm bir şey yoktur.

  • cz

    Başta Süreyya Hanım olmak üzere güvenilir bir kurum. Eğitim ve öğretim anlamında çocuğuma çok bilgi kattılar.Okul tüm yönleri ile tamamlanmış bir okul

  • C

    Başta Süreyya Hanım’ın ilgisi ve öğreticiliği ile mükemmel bir okul. Herkese tavsiye ederim.Her yönüyle tamamlanmış ve tamamlanmaya hazır bir kurum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Acet Bilim Okulları Anaokulu İletişim Bilgileri

Uğur Mumcu Mahallesi, Serçe Sokak, No:21, Kartal / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum