fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 12:00/18:00

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu Hakkında

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu, Bağcılar ve Çekmeköy’de iki şubesi bulunan 26 yıllık köklü bir kurumdur. Geniş bahçesi, aydınlık sınıfları, laboratuvarı, sanat atölyesi, spor salonu, müzik atölyesi ve oyun alanları bulunan kurum, Bağcılar'da kendi müstakil binasında hizmet vermektedir. Öyküm Bağcılar Anaokulu'nda her sınıfta biri yabancı "native" olmak üzere iki öğretmen bulunmakta ve tam zamanlı İngilizce eğitimi verilmektedir. “Her çocuğun mutlu bir öyküsü olmalı!” mottomuzdur. Yüksek beklentilerle sınanmayan, birbiriyle yarıştırılmayan, denemekten-yapmaktan çekinmeyen, günden güne güveni gelişen, kendisine sunulan fırsatlarla potansiyelini ortaya çıkaran, çevresiyle barışık ve 21. yüzyılın evrensel değerleriyle donanmış çocuklar mutlu çocuklardır.
Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu, erken çocukluk programı ile evrensel değerleri edinebilecek alt yapıyı oluşturmaktadır. Hazırlanan eğitim programları Montessori, Reggio Emilia, High/Scope, Bank Street gibi yaklaşımları harmanlayan eklektik, mix programlardır. Çocuğa kendini fark edecek, çevresini araştırıp deneyimleyecek fırsatları sunar. Öte yandan yaşamını metropolde sürdüreceğini, bilgi-teknoloji çağında yaşayan-üreten bir birey olacağını, kendi olmak için daima çaba harcaması, mücadele etmesi gerekeceğini bilerek, bilgi ve beceri kazanması için çocuğu destekler. Çocuk için en önemli fırsat oyundur. Oyun çocuk için bir yaşam, yaratıcılık ve bilgelik alanıdır.
Temel etkinliklerimiz anadil, matematik, fen, görsel algı ve dikkat, sanat ve tasarım, drama ve müzik-orff’tur. Okulumuz European Schoolnet Academy üyesi olup fen-matematik çalışmalarını STEM yaklaşımıyla yapılandırmaktadır.
Branş etkinliklerimiz İngilizce, kodlama, satranç, jimnastik, dans ve yaz aylarında yüzmedir. Her ders alanında yetkin öğretmenler tarafından verilmektedir. Sınıfta biri yabancı iki öğretmen bulunmakta, yabancı öğretmen eşliğinde "tam zamanlı İngilizce" eğitimi verilmektedir.
Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu'nda aylık program ile İngilizce, STEM, Kodlama, Görsel Algı ve Dikkat bültenleri her ay ebeveynlerle paylaşılmaktadır.
Bağcılar'da bulunan okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısından oluşan beslenme programı web sayfasından güncel olarak yayınlanmaktadır. Çocukların günlük besin ihtiyacı hesaplanarak, beslenme uzmanının görüşüyle ve okulun kendi aşçısı tarafından hazırlanan menü, mümkün olan en doğal yiyeceklerle sunulmaktadır.
Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu 7.30-18.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Aile Danışmanı ve Çocuk Gelişimi Uzmanı olan yöneticilerimiz; aileleri çocukların gelişimsel dönemleri, gelişimsel sorunları ve çözüm yolları ile gelişimsel olmayan (ebeveyn ayrılığı, güvensiz bağlanma veya başka nedenlere dayanan) sorunları ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmek ve desteklemek için tam zamanlı olarak kurumda bulunmaktadır. Danışmanlarımız aynı zamanda rutin aralıklarla çocuk gelişimi ile ilgili eğitici sunumlar ve bültenler hazırlayarak ebeveynlerle paylaşmaktadır.
Çocuğun duygusal, bedensel, akademik gelişiminden söz ederken "fırsat" sihirli bir sözcüktür. Çünkü merakı giderilen, sorma-araştırma-deneme-yapma "fırsatı" sunulan her birey potansiyelini en üst düzeyde gerçekleştirebilir. Bu anlamda "okul öncesi" bireyin yaşamındaki en önemli süreçlerden biridir. Öğretmenin gözlemci-kolaylaştırıcı lider rolünde yer aldığı, çocuğa merakını kışkırtacak öğrenme ortamlarının sunulduğu, deneme-yapma olanağına sahip zengin materyaller içeren bir okul öncesi kurumu çocuğun gelişimi için en doğru adrestir. Bağcılar Öyküm Anaokulu 26 yılı aşkın bir süredir Bağcılar'da bu fırsatı yaratmak misyonuyla hizmet vermektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu Soru - Cevap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Kaba Motor Becerileri

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- STEM

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu Yorumları (31)

  • NY

    Nalan hanım olsun, Çağdaş bey olsun ve değerli öğretmenlerimiz, gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir okulumuz.

  • YT

    Sahibi Nalan Hanım ve Çağdaş Bey çok ilgili, bilgili ve tecrübeliler. Kızımın öğretmeni Gülsüm öğretmenden çok memnunuz. Çocuklara sevgiyle yaklaşan bir öğretmen. Okuldaki diğer öğretmenlerde sevgi dolular.bildiğim kadarıyla bağcılardaki en uzun süreli faaliyet veren okul.kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim.görüşme sonrası muhtemelen sizinde görüşünüz olumlu olacaktır. Bu okulla görüşmeden kayıt yaptırmamanızı öneririm.

  • Z

    Çocuğunuzu gözünüz kapalı teslim edebileceğiniz bir okul.Nalan Hanım ve Çağdaş Bey'in özverili çalışmalarıyla çocuklarımızı sadece okul yaşamına değil,gerçek hayata da hazırlayan STEM+A eğitim anlayışıyla hareket eden bir okul.Kizim 8 aydır Öyküm anaokulunda.Basimiza gelen en güzel şey bu kuruma denk gelmek.Selma hocamız basta olmak üzere her ogretmeni çocukları öğrenci olarak değil kendi çocukları gibi görüp gelişimlerine her yönüyle destek oluyorlar.Yemek listeleri aylık yayınlanıyor.Ekmekleri sabah fırından özel olarak alınıyor birçok defa şahit oldum.Guvenli,temiz,bilim odaklı harika bir okul.Her yönüyle yılların deneyimiyle kendini tamamlamış bir okul.Eksik olan hiçbir tarafı yok.Ne yaptığını bilen insanlar tarafından yönetiliyor.

  • ÖÖ

    Öyküm Anaokulu ailesi ile geçen yıl tanıştık. Oğlumuz 2 yıldır okulumuza devam ediyor. Eğitimci bir veli olarak genel itibariyle hem okulun kurucuları hem de eğitim kadrosunun gayet ilgili olduğunu ve çocukların bireysel ihtiyaçlarına yönelik oldukça verimli çalışmalar yaptığını söyleyebilirim. Okul öncesi eğitim sürecinin önemini de göz önünde bulundurursak Öyküm Anaokulunun her veli ve öğrenci için çok doğru bir seçim olacağını düşünüyorum çünkü ilk günden başlayarak çocuğumuzun okula adaptasyon-oryantasyon sürecini kolayca atlatmasında, akranları ile doğru ilişki kurmasında, yemek yeme alışkanlıklarının bile düzelmesinde, dil ve konuşma, iletişim becerilerinin gelişmesinde vs. daha birçok konuda desteklerini bize sonuna kadar hissettirdiler. Özellikle okul kurucu, yönetim ve eğitim kadrosu ile her an, her konuda iletişim kurup kolaylıkla istişare edebiliyorsunuz. Bu anlamda tüm Öyküm Anaokulu ailesine içten teşekkürlerimi sunuyorum. Kendileri ile tanışmak bizim için büyük bir şanstı. ☺️

  • MG

    Cocugumuzun severek gittigi, güvendiğimiz okul. En önemlisi yöneticileri çözüm odaklı. Anlaşıldığınızi ve size yardımcı olunmak istendiğini hissettiginiz okul. Aktiviteleri ve İngilizce eğitimleri başarılı. Çocuğumun öğretmenini sevmesi, evde ondan bahsetmesi, yeme alışkanlıklarının düzelmesi ve kendini geliştirmesi şahane birsey. Biz çok memnunuzÖğle yemeği menusunun daha alternatifli olmasını isterim.

  • Çok memnunum oğlumun gelişimi açısından fark yarattı , bağcılar bölgesinde böyle bir okul olmasına ayrıca şaşkınız

  • Anaokolundan çalışanlardan tutun binası konumu öğretmenleri yöneticisi hepsinden çok memnunum . Çocuklarımız bizim için çok değerli onları bu zamanda böyle güvenilir bir anaokulu bulup gönderebildiğimiz için şanslıyız . Teşekkür ederiz.

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizleri tanıdığımız ve yavrumuzu bize emanet ettiğiniz için biz de öyle. Çok teşekkür ederiz.

  • MK

    Oğlum mayıs ayında başlamıştı. O süreden bu yana okula devam ediyor ve gayet mutlu. Öğretmen-öğrenci ilişkileri çok kuvvetli ve ilgililer. Temizlik-hijyen konusunda da son derece titizler. Dersler, etkinlikler, oyunlar çok keyifli ve eğitici. Tavsiye ederim

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Siz de her zaman yakından takip eden, hemen geri bildirimde bulunan, okulla iletişim halinde bir velisiniz. Sürekli iletişim içinde olmak, bilgi alış verişinde bulunmak, gerektiğinde beraber hareket edebilmek, evle okulu yakınlaştıran ve çocuklarımıza olumlu yansıyan bir süreç. Biz de çok teşekkür ederiz.

  • KS

    Çalışan bir anne olarak 2 çocuğumunda güvenle ve sevgiyle bakıldığını bilmek güzel bir duygu.Öneri olarak günlük yediklerini ve ne kadar yediklerini takip edeceğimiz bir sistem geliştirebilirler. Hergün öğrenebiliyoruz sorduğumuzda bu arada. Sadece öneri olarak söyleyebilirim.

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İki kardeşin kucağımızda büyümesi de bir o kadar güzel bir duygu. Okulumuzun hemen girişindeki panoda aylık yemek listesi mevcut, dedemiz yavruları bırakırken, alırken bakabiliyor. Miktarlarla ilgili öğretmenimizden bilgi alıyor. Bunun dışında web sayfamızda yemek listemiz her daim güncel olarak bulunuyor. Sevgiler.

  • MY

    Merhabalar, oğlum 2 aydır eğitim görüyor Oğlumda geç konuşma problemi vardı, 2 ayda güzel yol katettik , yöneticilerden öğretmenlere ,öğretmenlerden yardımcı öğretmen ve yardımcı ablalara kadar hepsi çok ilgililer. Üstelik hijyen bakımından muhteşem ❤ Bağcılarda gezmedigim okul kalmamıştı ama Öyküm Anaokulunu gördükten sonra tamam dedim ve gerçekten en doğru kararı vermişiz kesinlikle tavsiye ediyorum asla başka bir okul araştırmayın ❤

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Oğlumuzun yol arkadaşı olmak çok kıymetli, çok keyifli.

  • MY

    Oğlumda geç konuşma problem vardı 2 aydır eğitim görmekte ve 2 ayda ciddi bir gelişim katettik yöneticilerden öğretmenlere yardımcı öğretmenden yardımcı ablaya kadar hepsi çok ilgili ve temizlik bakımından gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum

  • MY

    Oğlumda geç konuşma problem vardı 2 aydır eğitim görmekte ve 2 ayda ciddi bir gelişim katettik yöneticilerden öğretmenlere yardımcı öğretmenden yardımcı ablaya kadar hepsi çok ilgili ve temizlik bakımından gerçekten çok iyi kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her çocuk kendi hızında ilerler, buna saygı duymak gerekir. Bazen çeşitli nedenlerle kendi potansiyelleri ile doğru orantılı bir ilerleme göremeyiz, o zaman da nedenlerini bulmak, çözmek ve kendi ilerleme hızına ulaşması için işbirliği ile desteklemek gerekir. O işbirliği sağlandığında çocuğun ivmelenmesi için optimum koşullar da sağlanmış oluyor ve olumlu sonuçlar hemen peşi sıra geliyor. Her yavrumuza kendi potansiyelini en üst noktada değerlendirebileceği çevreyi, olanakları, fırsatları sunmak için çabalıyoruz; olumlu sonuçlar alınca da en az sizler kadar mutlu oluyoruz.

  • M

    Gerek hijyen açısından gerekse öğretmenlerin ilgili ve güleryüzlü yaklaşımı açısından olsun tüm çevremizden Öyküm anaokulu üzerine tavsiye almıştık. Bizlerde okulu gezip gördükten sonra vakit kaybetmeden kayıt yaptırdık oğlumuzu. Çok memnunuz, içimiz rahat ve güvenle bırakıyoruz. Tavsiye ederiz

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Beklentilerinizin karşılanıyor olmasından dolayı çok mutluyuz, teşekkür ederiz.

  • AB

    Oğlumun ilk anaokulu, ama bir gün bile değiştirmek duşünmedık. Okul değil, aile ortamı gibi. Oğretmenler kendi çocuklarını gibi seviyorlar ilgileniyorlar. Hep spor hem englizce gerek herşeyde oğretyorlar. Çok memnunum, herkeze tavsiye ederim.

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • B

    2 yıldır çocugumu gönderiyorum çok memnunum çocuğum hep severek gidip geliyolar öğretmenlerimiz ve okul yönetim kadromuz harika insanlar herkese tavsiye ederimDaha ne olabilirki

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yavrularımızın severek, koşarak geldiği okul olmak... En büyük mutluluk bu!

  • Bağcılar için geniş bir araştırmadan sonra karar verdim okulumuza ve her gün iyi ki diyorum. Çocuklarınızın ilimle ve bilimle büyümesini ve bunun ilkeli, idealist öğretmenler tarafından yapılmasını istiyorsanız Öyküm'ü seçmelisiniz. Ben de bir eğitimci olarak eğitim anlayışlarını takdir ediyorum. Çocuğunuza özel, çocuk olduklarını unutmadan eğlenerek öğreten mis gibi bir yuva ♥️Eğitim modellerini güncellemeleri dünyadaki eğitim modellerini ve araç - gereçlerini kullanabilmeleri

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çünkü her çocuk özel, her çocuk biricik... Yeter ki onlara bunu keşfedecek fırsatları sunabilelim. Çok teşekkürler...

  • Bk

    Özel bir evlada sahibim, bu sene anaokulu için kayıt olduk diğer çocuklarla ve okulla uyum konusunda düşünceliydim ama öyle kolay uyumu yakaladık ki .Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz harika. Ders ve etkinlikler aktiviteler her gün dolu dolu çok memnunum

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz de adım adım beraber ilerlediğimizi görmekten çok mutluyuz.

  • ŞÖ

    4 yıldır oğlumu gönül rahatlığıyla gönderiyorum aile olduk öğretmenlerini çok seviyor

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kocaman bir aileyiz gerçekten. Çok teşekkürler...

  • GS

    Okul öncesi eğitimin önemini keşfetmiş bir veli olarak tesadüf eseri tanıştığım ve o günden sonra kafamda hiçbir soru işareti bırakmayan yönetici ve tüm kadrosuyla bizden takdir görmeyi sonuna kadar hakkeden Öyküm Anaokulu iyi ki var.

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul öncesi dönem; katkılarıyla, kazanımlarıyla çocuğun bütün hayatını etkiliyor gerçekten. Özgüvenli, sosyal, kendi potansiyelini keşfetmiş ve geliştirmiş olarak adım atıyorlar okula... Bunun önemini biliyor ve en uygun koşulları sunmaya çalışıyoruz bizler de... Hep birlikte!

  • RA

    İki çocuğumu da gözüm kapalı buraya verdim bir gün tereddüt etmedim,daha doğrusu ettirmediler sagolsunlar.. Öğretmenlerin hepsi alanında uzman çocuklarımıza en az kendi çocukları kadar iyi bakıyorlar.. Emeklerinize sağlık,iyi ki Öyküm anaokulu

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bir anne-babanın iki evladını da bize teslim ederek gönül rahatlığı içinde mesaisini gerçekleştirmesi; anne babanın huzurlu, çocukların mutlu olması... Ne mutlu bize!

  • Dk

    Kesinlikle tercih edilecek bir okul...herşeyiyle 10 üzerinden 10 diyebilirim...öğretmenlerimiz ilgisi sevgisi dikkati herşeyden önemli ve gerçekten hakkıyla yapıyorlar.kizim okulunda çok mutlu...o mutluysaa ben daha da mutlu Herşey her yönüyle bence yeterli...bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadık Allah yaşatmasın.Nalan hanımin,çocuklara onlar benim yavrularım demesi çok mutlu edici.hepsini ayrı ayrı seviyorum.hepsine bol sevgiler

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çocuk mutlu ve güvende olduğu yerde olabildiğince gelişir. Ona bir ağaç gibi sere serpe büyüyeceği, gelişebileceği zengin ve verimli bir toprak olmak, su olmak... Önceliğimiz tam da bu! Sevgiler.

  • EA

    Tüm öğretmenler Başta Çağdaş bey ve Nalan hanım olmak üzere eğitim kalitesi çok yüksekOkulun daha az kolonlu ve düz ayak girişli olmasını dilerdim mutlaka kurum bunun ıle alakalı adım atmıstır fakat en onemlısı verdıklerı egıtım kalıtesı

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok ve çeşitli materyallerle, çağdaş ve özenli bir okul öncesi programıyla, bizi anlayan ve hedeflerimize paydaş olan öğretmenlerimizle o sıcak ve verimli kucak olmaya çalışıyoruz. Çok teşekkürler.

  • Gy

    2.5 yasinda kizim 3 aydir kreste ve gercekten kızından konusma becerisi guzel yonde ilerliyor gercekten iyiki öyküm anaokulunu tercih etmişim öğretmenlerin ilgisi ve güler yüzlülüğü oldukca memnun edici

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bilişsel, duygusal, sosyal, fiziksel ve dilsel olarak gelişmelerini sağlayacak-destekleyecek bir çok deneyim yaşatmaya çalışıyoruz. Gereksinim duyduğu fırsatlara buluşan her çocuk gelişiyor, hem de nasıl bir hızla... Bunu görmek, ortak olmak en büyük mutluluğumuz bizim de, çok sağolun.

  • Öo

    Mükemmel bir anaokulu çevre ve bir çok anaokulu var ama burası gerçekten bir ayrı güzel temiz düzenli ve çocuklarımızı kendi çocukları gibi koruyup kolluyor lar güler yüzlü olmaları yani gerçekten gönül rahatlığı ile bırakabileceğimiz bir anaokulu

  • Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Fiziki çevrenin temiz ve düzenli olmasını gerçekten önemsiyoruz. Öğrenim araç-gereçleri, oyuncaklar, üretmeye teşvik edecek materyaller çocukların hemen yakınında ve düzenli bir şekilde bulunmalıdır. Dağınıklık kafa karışıklığı ve verimsizliğe neden olur. Çevresi bu hassasiyetle düzenlenen çocukların bu konuda hassasiyeti ve farkındalığı olur. Detaylar önemlidir. Fark ettiğiniz için teşekkürler.

  • Gözümüz arkada bir an bile kalmadan hiç acaba diye düşünmeden çocuğumuzu emanet ettik her sabah. Son derece güvenilir aile sıcaklığının olduğu bir ortam kesinlikle tavsiye ederim.Hiçbir yan yok keşke ilkokul seviyesiyesinde de eğitim verebilseler.

  • HA

    Okulumuzdan öğretmenlerimizden ve yöneticilerimiz den çok memnunuz keşke daha önce gonderebilseydik oglumuzu.emegi geçenlere minnetarizOkulumuzdan öğretmenlerimizden ve yöneticilerimiz den çok memnunuz keşke daha önce gonderebilseydik oglumuzu.emegi geçenlere minnetariz

  • Ua

    2 cocugum var ikiside okulda guvende huzurda tavsiye edebileceğim okuldur. Çocuk gelisiminde mükemmeller...

  • B

    İki çocuğumuda öyküme gönderiyorum hiç bizaman pişman olmadım çocuklarım çok mutlu gidiyolar hem idari olarak hemde öğretmenlerimiz muhteşem insanlar onları çok seviyoruz çocuklarınızı göndermek isteyen veliler sizlerde gönül rahatlığıyla çocuğunuzu emanet edebilirsiniz

  • SA

    Öykümüz anaokulumuz yuvamiz oldu.Kızım bu okulda buyudu gözüm kapali gönlum rahat bisekilde verdigim guvendigim bi okul kizimin gelecegine isik tutan yol gosteren yuva muhtesem bi anaokulu mudurumuze ve. Ogretmenlerimize cok tesekkur ederiz bize bu mutlu guvenilir ortami sagladiklari icin iyiki öyküm ana okulu varsin

  • Eu

    Güle eğlene gidip hem eğlendiğimiz hem öğrendiğimiz şahane 2.evimiz öğretmenlerimizin şefkatli yaklaşımları emekleri evladıma kattıkları cok güzel ☺️Şu an için yok

  • AA

    Öğretmenleri ve idarecileri çok değerli İnsanlar öncelik bu biz veliler için eğitimleri ve öğrencilerle iletişimleri ilgi ve alakaları on numara 5 yıldız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bağcılar Öyküm Anaokulu İletişim Bilgileri

Çinar Mah. 7/2 A Sok. No:18, Bağcilar/İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum