fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlk Anılar Anaokulu

Özel İlk Anılar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel İlk Anılar Anaokulu Hakkında

Velilerin çocuklarını Güven ve Huzur içerisinde bırakabilecekleri ,Geniş bir Bahçe alanına sahip ,Ulaşımı rahat bir okul olan, İlk Anılar Anaokulu ,Mesleki tecrübesi 25 yıl (10 yıl Öğretmenlik ,15 yıl Okul müdürü ) olan Okul Öncesi Eğitimcisi Aynur YILDIRIM tarafından kurulan Anaokuludur. Çocukların öğrenme şekilleri ve öğrenme hızları birbirinden farklıdır. Bu sebeple ,İlk Anılar Anaokulu, çocukların breysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak hazırladığı Eğitim programıyla (Montessori ,Hıgh /scope ,Regia Emilla ,Scamper ,Gems ) Özgüveni yüksek ,Merak duygusunu geliştiren ,Soran sorgulayan ,Sorumluluk sahibi ,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen Butik bir Anakuludur. Alanlarında uzman sınıf öğretmenlerinin verdiği eğitime artı olarak Anaoklumuzda ;İngilizce ,Satranç ,Jimnastik ,Orf /Müzik ,Akıl oyunları ,Yaratıcı Drama gibi çocuklarımızın gelişimine katkı sağlayan Branş derslerimiz ve yaz tatilinde Yaz Okulumuzda yüzme ,Binicilik ,ve Jimnastik derslerimiz vardır.

Özel İlk Anılar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel İlk Anılar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlk Anılar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İlk Anılar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel İlk Anılar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlk Anılar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel İlk Anılar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlk Anılar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlk Anılar Anaokulu Yorumları (12)

  • GK

    Oğlumu 2,5 yaşından beri güvenle, aklım onda kalmadan rahatça gönderdiğim okulumuz. Hem kurucu müdür Aynur hanım , hem de ekibi son derece başarılı. Atatürkçü eğitim felsefesiyle; kendini ifade edebilen, özgüveni yüksek, analitik düşünen çocuklar yetiştirmeyi kendilerine prensip belirlemiş bir okul. Branş derslerinde ingilizce, bale, robotik kodlama, jimnastik, satranç, dans, origami, orff ve ritm, el sanatları, modern dans mevcut. Bu sene İspanyolca dersi de eklendi. Montessori eğitim sistemi kullanılıyor. Yemekler okulda kendi mutfaklarında kendi aşçıları tarafından pişiriliyor. Aylık yemek listesi çocukların kalori ihtiyaçlarını karşılayacak ve düzenli olarak her besin türünden yemelerini sağlayacak şekilde planlanmış. 5-6 yaş grubu ilkokula hazırlayıcı nitelikte. Tavsiye ederim

  • MD

    Gerçekten çok beğendiğim bir okul. İstememiştim ilk başta fakat okul maddi ve manevi olarak çok güzel bir okul. Eğer düşünüyorsanız mutlaka öneririm. Çok memnunum.

  • NC

    Öncelikle Öğretmenlerin duyarlı olması ve işlerini severek yapması çok hoşuma gitti okulun temizliği fiyatı ve eğitimide gayet iyi düşünen veli arkadaşlarıma tavsiye ederim.

  • N

    Gerçekten Okulun başında bu işin içerisinden gelme başarılı bir Müdüre hanımın olması çocuğumu gönül rahatlığıyla bu okula vermemdeki en büyük etken.

  • KD

    Okuldan çok memnunuz.Öğretmenlerin ilgisi, sabrı, güleryüzü, dikkati; okulun temizlik ve sakinliği çocukları çok olumlu etkileyecek diye düşünüyorum.Oğlumu okuldan mutlu bir şekilde alıyorum ve o da alışmaya başladı.İlgisi ve emeği olan herkese teşekkürler.

  • sv

    cocuklarin fiziksel ve duygusal gelisimlerine gosterdiginiz ozenin olumlu sonuclarini cok net bir sekilde kendi oglumda gozlemleyebiliyorum.cok tesekkurler...

  • BU

    Benim için en önemli şey güven duygusu, deneyimli kadrosu ve yöneticisiyle okuluma çok güveniyorum. Çocuğuma olumlu alışkanlıklar kazandırıyor ve verimli eğitim süreciyle başarılarının devamını diliyorum.

  • AA

    Eşim 3 yaşındaki kızımı o okula götürmek istediğinde ilk başta tereddüt etmiştim kartalda oturuyor olmamız ve maltepe'ye gitmesi konusunda fakat çocuğumdaki olumlu değişimler ve geri ılımlı ilgili ve özverili insanları gördükçe aklımdaki tedirginlikler olumlu düşüncelere döndü iyiki varlar iyi ki tanıma şansım olmuş.

  • Y

    Her anne baba için en önemli şeylerden biri de güvenilir ve kaliteli bir anaokulu bulmaktır. Oğlum için anaokulu arayışındayken İlk Anılar Anaokulu'na görüşmeye gittim ve ilk andan itibaren, gerek okulun fiziki koşulları gerekse öğretmenlerimiz ve Aynur Hanım bende "yüzde yüz güven" duygusu uyandırdı. Geçen zaman, hiç yanılmadığımı ve çok iyi bir tercih yaptığımı gösterdi. Çocukların yaşlarına uygun etkinlikler ve eğitim, güven, huzur, mutluluk... kısacası bir çocuk için gerekli her şey okulumuzda var. Bunların içinde en önemlisi de güven ve çocuğumun mutluluğu bence. Oğlum her gün koşa koşa okula gidip büyük bir mutlulukla eve dönüyor. Memnuniyetimi ne kadar ifade etsem az... Her şey için çok teşekkür ederim İlk Anılar Anaokulu

  • DY

    Okulda hergün cok çeşitli ve yararli eğitimler olmasindan milli bayramlarda yapilan organizasyonlardan cok memnunum Bir de sinif ici yapilan etkinliklerde öğretmenler cocuklari cok guzel hazırlıyor hergun okulun ilk günü ozen gösterilmesi mutluluk verici

  • Sv

    Mükemmel bir okul egitimiyle konumuyla hijyenligiyle ögretmenleriyle sevgi ve saygılarıyla.iyiki sizi tanıdım ilk anılar anaokulu Gözümün arkada kalmadıgı içimin rahat ettigi oglumun ikinci evi diyebilirim

  • ev

    4 yasindaki oglumu aklimda hic bir soru isareti dahi kalmadan guvenle emanet edebiliyor olmak bir anne olarak benim icin en onemli kriterlerden bir tanesi.okulumuzdaki tum igretmenlerimiz ve okul muduremiz sayesinde cocugumdaki olumlu gelismeleri net bir sekilde gozlemleyebiliyorum. benim en hassas oĺdugum konularin basinda yemek gelir.ogunlerin ozenle ve titizlikle hergun taze pisiririliyor olmasi arti puan. tum cocuklara sevgiyle ve sabirla yaklasiminiz icin tesekkurler. iyiki varsiniz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlk Anılar Anaokulu İletişim Bilgileri

Altintepe Zakkum Sk. No:6 Küçükyali-Maltepe/Istanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum