fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İlkin Eğitim Anaokulu

Özel İlkin Eğitim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:15
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:45/17:00

Özel İlkin Eğitim Anaokulu Hakkında

İstanbul Esenyurt semtinde bulunan Özel İlkin Eğitim Anaokulu bahçeli müstakil binasında çocukların istek ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak donanıma sahip alanları mevcuttur. Çocukların birer birey olarak kabul edildiği okulda, bireysel farklılıklar, yetenek ve öğrenme becerilerinin farklılıkları göz önüne alınarak eğitim ve öğretim verilmektedir. Sanat ve spor etkinliklerinin çocukların ileriki yaşamlarında da onların gelişimlerini destekleyici yaşam kalitesini artırıcı etkileri ön planda tutularak her gün bu etkinliklere düzenli olarak yer verilmektedir. Okulun yaz okulu uygulaması mevcuttur. Yılın 12 ayı hizmet veren okuldaki yabancı dil etkinlikleri ve ilkokula hazırlık ders etkinliklerinde çocukların ezberlemeden konuları kavramaları esas alınmıştır. Çocuklar sebep sonuç ilişkisi kurarak konuları kavrayabilmektedirler. Okulda öğrencilerin sağlığı konusunda hassa bir tutum sergilenmektedir. Öğrencilerin kayıt işlemleri sırasında sağlık testi istenmekte, çocukların okula getirdikleri herhangi bir ilacın kullanılması için velinin ilaç formunu doldurması gerekmektedir. Öğrenciler bulaşıcı bir hastalık geçirdiğinde okula geri dönerken doktordan okula dönebilir raporu almaları gerekmektedir. Okul özel bir residence içerisinde yer almakta giriş ve çıkışlarda güvenlik kontrol noktaları bulunmaktadır. Tüm okul personeli olağanüstü bir durumda yükümlülükleri ve ilk yardım konusunda kurumumuz tarafından gerekli eğitimi almışlardır. Okulda servis hizmeti bulunmakta olup öğrencilerin güvenli bir ulaşım hizmeti alması için servis araçları düzenli olarak bakımdan geçmekte, araçlar gerekli ekipmanlara sahiptir. Servis sürücüleri gerekli eğitimleri almış tecrübeli sürücülerdir. Çocuklar okuldan velileri dışında birileri tarafından alınacaksa velilerin bunu yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir. Ayrıca çocuklar okula gelmeyecekleri zaman velileri nedenini ve süresini bildirmek zorundadır.

Özel İlkin Eğitim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel İlkin Eğitim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:15 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:45 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel İlkin Eğitim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel İlkin Eğitim Anaokulu Yorumları (7)

  • İlgileri alakaları gözlemleri çok iyi.Guvenle.emanet edebilirsiniz yaz okuluyla da devam ediyoruz .Herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden evlatlarinizinemanet edebilirsiniz .

  • Ep

    Biz İlkin Eğitim Kurumlarından okul olarak ve yöneticilerin tutumu olarak çok memnunuz. Karşımızda hep bir muhatap buluyoruz ve her konuda bize açıklar. Çocuğumuzda çok büyük ilerlemeler gözlemledik hem öğretmenler hem de yöneticilerin bizi yönlendirmeleri bizim için çok değerliydi. Okulumuzdan çok çok memnunuz :)

  • AB

    Kızımı 2 yıldır bu okula gönül rahatlığıyla emanet ediyorum. Başlangıçta aradığım kriterler, Çocuğumun hergün mutlu birsekilde okula gitmek isteyecegi, herdaim güleryüzlü ögretmenlerin olduğu, Modern bir bakış açısı olan, hijyene sonsuz önem veren, sosyal faaliyetleri gezileri olan bir okuldu. Tamda istediğim yeri buldum. Seneyede kızım bu okulda...

  • ÖT

    Kızımı bu okula gönderiyorum ikinci okulu. önceki okulunda öğretmenleri çok ilgisizdi veliler olarak bu konuyu bir çok kez dile getirdik ancak değişen bir şey olmadı biz de çocuğumuzu bu okuldan aldık. Şimdi öyle bir sorunumuz kalmadı ilkokula başlayana kadar buradayız

  • HD

    Öğrencilerin sağlığına önem veriliyor okulda. Temizlik olsun güvenlik olsun verilen hizmetlerde tüm detayları düşünmüşler. Öğretmenleri son derce ilgili kendi çocukları gibi önemsiyorlar.

  • ŞD

    Yaz okulda var okulda bir buçuk senedir yolluyorum çocuğumu yaz okuluna da katıldı. Yaz okulunda oyun ve spor ağırlıklı işleniyor çocuklar senenin yorgunluğunu atarken bir çok şey öğrenmeye devam ediyor.

  • MK

    Çocuğumu bu okula gönderiyorum fiziksel yapısı çocukların dersleri nitelikli bir şekilde işlemesi ve rahatça oyun oynayabilmesi için yeterli. Oyuncaklar da çocukların olası bir kaza yaşamasına sebep olmayacak şekilde.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İlkin Eğitim Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. Önay Garden Residence, Esenyurt/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum