fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Küçük Dahiler Anaokulu

Özel Küçük Dahiler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6,5
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 10:00/17:00

Özel Küçük Dahiler Anaokulu Hakkında

Özel Maltepe Küçük Dahiler Anaokulu Eğitim Programı Yapılandırmacı (Constructive) Öğrenme Yaklaşımı,Öğrenme Stilleri ve Çoklu Zeka Modelini çalışmalarının odak noktasına yerleştirmektedir. Bununla birlikte okul öncesi eğitimde etkin olan Montessori , High Scope, Reggio Emilia, Waldorf, PYP (Primary Years Program), High Scope ve Gems yaklaşımlarını içeren Eklektik bir yaklaşım benimsemektedir. Özel Maltepe Küçük Dahiler Anaokulu Özgün Eğitim Programı; * Farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiştir. * MEB ilkeleri korunmuştur. * İlkokul programları ile uyumlandırılmıştır. * Zengin sosyal yaşantıları içerir. * Beş gelişim alanını (bilişsel,dil,sosyal-duygusal,motor,öz bakım becerileri) kapsamaktadır. Okulumuz özellikle fen bilimleri ve matematiğe karşı toplumda var olan ön yargının erken yaşlarda kırılması, öğrencilerin bu branşlara ilgi duyması, bu alanlarda yaratıcılıklarının artması için programında farklı uygulamalara yer vermektedir.Fen Doğa çalışmaları ile fen bilimleri alanından deneylerle zihinlerindeki sorulara cevap bulmaktalar ve kavramları yaparak yaşayarak öğrenmektedirler. Özel Maltepe Küçük Dahiler Anaokulu Yaşam Becerileri Eğitim program kapsamında ;kendini tanıma,güvenli ve sağlıklı yaşam,öz yeterlilik,etkili iletişim,sorun çözme,sosyal yaşam ve profesyonel yaşam becerileri öğrencilere kazandırılır.Yeteneklerle ilgili gözlem ve değerlendirmeler yapılarak başlayan program , yeteneklerinin tanınması ve yönlendirme desteğini kapsar.Okulumuzda öğrencilerin yetenek gelişimi yıl boyunca yakından takip edilir. Velilerimize de Akademik Geri Bildirim toplantıları ile paylaşılır.Süreç okul Psikoloğumuz ile birlikte yürütülür. Özel Maltepe Küçük Dahiler Anaokulu İngilizce öğretiminde ''Çift Dilli Eğitim'' yöntemi uygulanır. Yabancı dil, İngilizce dersi dışında farklı alanlarda da deneyimlendikçe güçlendirilir. ''Öğrenmenin kalıcı olması için özgün materyaller , gerçek nesneler kullanılarak zengin bir eğitim programı sağlanır. İngilizce öğretmeni tüm etkinliklerde ve okul içinde sadece İngilizce konuşur ve aktiviteleri okul öncesi öğretmeni ile birlikte gerçekleştirir. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi olarak okulumuzda; * Öğrenci ile bireysel görüşme , * Veli ile birebir yapılan görüşmeler, * Akademik Geri Bildirim görüşmeleri, * Aile Eğitimleri çalışmaları yapılmaktadır. Erken dönemlerden itibaren destekleyici ortamlar hazırlamak ve gelişimlerini takip etmek önemlidir.Bu program 36-72 aylık çocukların zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini ,Motor,Sosyal Duygusal, Dil ve Bilişsel alanlarda gelişimlerinin en üst düzeyine ulaşmalarını sağlık,bakım ve beslenmelerinin uygun şekilde desteklenmesini,toplumsal yaşam için gerekli olan iletişim kurma,empati,sorumluluk alma,işbirliği gibi sosyal becerileri geliştirmesini sağlamaktadır.

Özel Küçük Dahiler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

Özel Küçük Dahiler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6,5
  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Küçük Dahiler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Küçük Dahiler Anaokulu Yorumları (9)

  • 3 yıldır okulunuza gelıyoruz.oğluma Çok şeyler kattınız.emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.küçük dahiler ailesinde olmaktan çok mutluyuz

  • Ak

    Gözünüz arkada kalmadan gönderebileceğiniz, eğitimi ile kolej mantığında (hatta daha da iyi) hareket eden bir okul. Kartal'da oturmama rağmen oğlum 2 senedir orada. Acaba bugün ne yedi, güzel vakit geçirdi mi, özenli mi hareket ediyorlar, nasıl davranıyorlar sorusunu aklıma getirmeden çocuğumu emanet ettiğim ciddi bir kurum. Yönetimin desteği, her aradığınızda hemen aksiyon almaları takdire şayan. Asla butik bir okul değil. İlkokulu olsaydı da keşke devam etsek diyorum :)

  • GA

    İki çocuğumu da gözüm kapalı emanet edebildiğim bir kurum. Hem bir anne hem de eğitimci olarak iyi ki sizi tanımışım. Çocuklarımın sevgi dolu bir ortamda, akıl, bilim ve toplumsal değerler ışında yetiştiğini görmek huzur ve mutluluk veriyor. İyi ki varsınız.

  • AU

    Eğitim açısından sürekli kendini geliştiren ve yeniliklere açık bir okul. Öğretmenimizin sıcak ve naif yaklaşımı ile kızım mutlulukla okula gidiyor.

  • ŞÇ

    Eğitim programlarını sürekli olarak biz velilerle paylaşıyorlar aynı şekilde yemek takvimini de. Bu şekilde biz çocuklarımız aslında ne yapıyor ne yediriyorlar diye düşünmeden huzurla evlatlarımızı emanet ediyoruz

  • LY

    Çift yabancı dil veren bir koleje gitmesini istiyorum oğlumun bu yüzden hem İngilizce hem Almanca eğitimi olduğunu duyunca kayıt yaptırdım ve dil eğitiminden başta olmak üzere çocuklara yaptırılan aktivitelerden çok memnunum

  • F

    Okulun bahçesi ve bu bahçeye sürekli çocuklarla beraber bakılıp ekim dikim yapılması çok güzel. Hem doğa sevgisini aşılıyorlar hem onlara bu konuda bilgi vermiş oluyorlar

  • SO

    Okul öncesi aşamada çocukların kendi dilleri ile tanışması ve İngilizce ile tanışması için harika bir adres. Dil çalışmalarından çok memnunuz

  • AS

    Okulun oyun faaliyetleri gelişim açısından çok mükemmel. Çocuğumun el göz becerileri gelişti. Kendini daha net ifade etmeye başladı.Beslenme konusunda verilen bilgi eksikliği var. Ek olarak düzenli eğitim planı ve çocuk gelişimi konusunda veli bilgilendirme eksikliği mevcut.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Küçük Dahiler Anaokulu İletişim Bilgileri

Feyzullah Mah.mehtap Sok. No:12 Adatepe-Maltepe/İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum