fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Marmara Deha Anaokulu

Özel Marmara Deha Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Marmara Deha Anaokulu Hakkında

İstanbul Pendik Esenler Mahallesi'nde eğitim vermekte olan Özel Marmara Deha Anaokulu' muz, 2011 yılında ufak adımlarla eğitim-öğretim hayatına başlamıştır. 10 yıl gibi bir sürede gelişerek kendini kabul ettirmiş, büyük bir kurum haline gelmiştir. 2015-2016 eğitim-öğretim dönemine yeni, binasında, yeni ismiyle başlamıştır.

EGiTiM
MEB MÜFREDATINA UYGUN EGITIM PROGRAMIMIZ HAZIRLANMAKTADIR. DEGERLER EGiTiMi
VERILMEKTEDIR. INGiLIZCE AKADEMiK VE TAM ZAMANLI OLARAK VERiLMEKTEDiR. AKIL VE ZEKA OYUNLARI AKADEMiSI, DERIN BEYIN EGiTIMLERi, BiLiM ATÖLVESI V.B. EGiTiMLERLE ZEKA VE BEViN GELiSIMLERINE DESTEK OLUNMAKTADIR. MÜZiK, PiYANO , DRAMA VE FOLKLOR, BALE EGITIMLERIYLE SANATSAL YÖNLERI GELiSTIRiLMEKTEDIR HOBI DERSLERi iLE YATKINLIKLARI
KESFEDILMEKTEDiR.
ANLASMALI OLDUGUMUZ DANISMANLIK KURUMUYLA SÜREKLI PEDAGOG HIZMETI VERiLMEKTE
AYRICA ÖGRETMENLERIMIZE DE SÜREKLI EGiTIM SEMiNERLERi ILE MESLEKi GELiSiMLERiNE KATKIDA BULUNULMAKTADIR. BÜYÜK KIS OYUN VE SPOR SALONUYLA, ÜÇ TARAFI ÇEVRiLi BAHÇEMiZ DE BEDENSEL GELISIMLERI VE EGLENCELi VAKIT GEÇIRMELERI SAGLANMAKTADIR.
TÜM BUNLARIN YANI SIRA ASIL ÖNEMLI OLAN BOS BiLGI DEPOSU BEYiNLER DEGiL, ÖGRENMEYi
SEVEN ARASTIRMACI ÇOCUKLAR YETISTIRMEYi AMAÇ EDINDiK. SiZDEKI DEGERiNIN FARKINDA OLARAK AYNI DEGERI VEREREK ÇOCUKLARIMIZA YAKLASIYORUZ. EMANETINIZE HAKKIYLA SAHiP çIKMAYI HEDEFLiYORUZ. GELiN GELECEGiMiZE BiRLiKTE iNSA EDELiM.


İstanbul Pendik Özel Marmara Deha Anaokulu olarak,gücümüzü bunca yıllık veli memnuniyetiyle ve en önemlisi gönlümüzdeki çocuk ve eğitim sevdasından alıyoruz. Bundan sonra da aynı sevdayla en kıymetli varlıklarımızın en kıymetli yıllarını doğru planlamak için hizmet vermeye devam edeceğiz.

TEMEL DEGERLERiMiZ
*ÜLKEMIZDE VE DÜNYADA OLUSAN OLAY VE OLGULARI ANALiZ EDEN, SORGULAYAN VE DEGISIMLERE YÖN VEREBILECEK, ÖRNEK OLABiLEN DUYARLI BiR NESiL YETiSTIRMEK ICIN ÇALISIRIZ.
*KENDI HAKLARINI BILEN, KORUYAN; TOPLUMUN VE ÜLKESiNIN MENFAATLERiNI KENDi
MENFAATLERININ ÜSTÜNDE TUTABiLEN, ÜLKESINi EN AZ CANI KADAR SEVEN BiR NESIL YETISTIRMEK iÇiN VARIZ
*ÇEVREYE DUYARLI BiR TOPLUM iCiN HER BiR BIREYiN EMEK VE GAYRETi iLE KATKIDA BULUNMASI
GEREKTIGiNE iNANIYORUZ.
*EDINILMIS DEGER VE GÜZELLiKLERIN SADECE KORUNMASI DEGiL AYNI ZAMANDA GELiSTIRiLMESi
GEREKTIGINE iNANIYOR, BUNUN iÇIN DE FERDi FARKLILIKLARA ÖNEM VERiYORUZ.
*HER FERDIN KESFEDiLMEYi BEKLEYEN BIR SIR OLDUGUNA VE BUNU KESFETMEK iÇiN BiRLiKTE
HAREKET ETMEK GEREKTIGiNE iNANIYORUZ.
AMAÇLAR
BiLGiVi EZBERLEMEKTEN COK BiLGiVE ULASABiLEN, BiLGiVi KULLANABiLEN, ÜRETKEN, KiSiLiKLi,
EVRENSEL VE KÜLTÜREL DEGERLERi KAZANMA YOLUNDA GELiSiM GÖSTEREBILEN, AYRICA DAHA SONRAKI GELiSIMi IÇiN GEREKLi OLAN BECERILERIN FARKINDA OLAN VE BUNA SÜREKLiLiK KAZANDIRABILEN BiREYLER YETISTIRMEK.


3-6 yaş, çocukların tüm karakter, kişilik ve eğitimlerinin temelinin atıldığı yıllardır. Gayemiz, bu önemli zaman diliminde çocuklarımızın zihinsel, duygusal ve davranışsal gelişimlerini mili ve manevi değerlerin ışığında evrensel ve çağdaş temellere oturtarak geliştirmektir.



Özel Marmara Deha Anaokulu olarak;


GÜVENLİK:

Okulumuz MEB'in belirlediği her türlü güvenlik standartlarına uygun hale getirilmiştir. 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir ve merdiven, bahçe, kapı, pencere olacakta tüm tedbirler alınmıştır.


BESLENME


Özel Marmara Deha Anaokulu' muzda beslenme olarak; kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünü verilmektedir. Yemek listesi aylık olarak çocukların gelişimine destek olacak şekilde uzman önerileri dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Yemeklerimizde doğal tereyağı, zeytinyağı ve sıvı yağ harici yağlar kullanılmamaktadır. Katkı maddesi olan yiyeceklerden ve hormonlu gıdalardan uzak durulmaktadır. Meyve sularımız taze veya yazdan komposto yapılmış meyvelerden yapılmaktadır. Günlük ve taze süt ile ev yoğurdu kullanılmamaktadır. Pastörize süt ve yoğurt kullanılmamaktadır. Yemeklerimiz kendi mutfağımızda hijyenik bir ortamda ve günlük hazırlanmaktadır.

EĞİTİM

Özel Marmara Deha Anaokulu' nda MEB müfredatına uygun eğitim programı hazırlanmaktadır. Değerler eğitimi verilmektedir. İngilizce akademik ve tam zamanlı olarak haftanın 5 günü verilmektedir. Akıl ve zeka oyunları akademisi, satranç vb.. eğitimlerle zeka ve beyin gelişimlerine destek olunmaktadır. Müzik, piyano, drama ve folklor, bale eğitimleriyle sanatsal yönleri geliştirilmektedir. Hobi dersleri ile yetenekleri keşfedilmektedir.


Pendik Marmara Deha Anaokulu 'nda Uygulamalı fen dersi atölye çalışmalarıyla öğrendiklerini deneyimleyerek pekiştirmeleri sağlanmaktadır. Haftanın 5 günü rehberlik hizmeti verilmektedir. Rehberlik servisimiz çocuklarımızı yakından gözlemleyip , velilerimize bilgilendirme yapmaktadır. Ayrıca eğitmenlerimize de sürekli eğitimci eğitimi verilmektedir. Büyük kış oyun ve spor salonuyla, üç tarafı çevrili bahçemizle bedensel gelişimleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanmaktadır.


Tüm bunların yanı sıra asıl önemli olan boş bilgi deposu beyinler değil, öğrenmeyi seven, araştırmacı çocuklar yetiştirmeyi amaç edindik. Sizdeki değerinin farkında olarak aynı değeri vererek çocuklarımıza yaklaşıyoruz. Emanetinize hakkıyla sahip çıkmayı hedefliyoruz. Gelin geleceğimizi birlikte inşa edelim.

MiSYONUMUZ
ÖZEL MARMARA DEHA ANAOKULUNDA ÖGRENCILER, BILGiVi EZBERE DAYALI OLARAK DEGIL, ARASTIRARAK, SORGULAYARAK, YAPARAK VE YASAYARAK EDiNiRLER. COCUKLAR, ÖZ DiSIPLINI VE BENLIK SAYGISI GELiSMIS, TOPLUMDA BIREY OLARAK YER ALDIGININ FARKINDA OLAN, PAYLASIMCI,
KENDiNI |FADE EDEBILEN, SORUMLULUK SAHIBI, KENDI HAKLARINI KORURKEN BASKALARININ HAKLARINA SAYGI GÖSTEREN, GELENEK VE GÖRENEKLER|MiZE KARSI DUYARLI, DOGAYI KORUYAN VE ATATÜRK ILKE VE DEVRIMLERINE BAGLI BIREYLER OLMAK ÜZERE EGITIM ALIRLAR.
KURUMUMUZDA AÇIK KAPI POLITIKASI IZLENMEKTEDIR; BASTA VELILERiMiZ OLMAK ÜZERE ISTEYEN HERKES ANAOKULUMUZU ZiYARET EDEBILiR. ÖZEL MARMARA DEHA ANAOKULU OLARAK, AILELER/MIZIN KATILIMINI GÖNÜLDEN DESTEKLEMEKTE, ONLARA KENDiLERiNi ÇOCUK EGITiMi VE GELISiMiYLE ILGILI KONULARDA GELiSTiREBiLECEKLERI, ÖGRETMENLERiMiZLE BiRLiKTE
COCUKLARININ EGiTIMiYLE ILGiLI SORUMLULUKLARI PAYLASABILECEKLERI VE SINIFLARINDA
ÇOCUKLARIYLA BIRLiKTE VAKiT GEÇiREBiLECEKLERi BiR ORTAM SUNMAKTAYIZ.
ViZYONUMUZ
COCUKLARA KENDI ETKiNLiKLERiNI SEÇEBiLDiKLERI ORTAMLAR HAZIRLAYARAK, ONLARIN, PLAN OLUSTURMA, IZLEME, UYGULAMA, TAMAMLAMA VE YORUM YAPARAK KENDiLERiNI IFADE ETME VE ÖZ DiSIPLiN YETENEKLERiNI GELiSTIRMELERiNE OLANAK TANIYAN,
*COCUKLARIN BILGI EDiNMEDE OYUN, GÖZLEM VE DUYGULARINI KULLANARAK HEM KENDILERINI VE BIRBIRLERINI TANIMAYA, HEM DE DÜNYANIN NASIL ISLEDIGiNI ANLAMAYA CALISMALARINI TESVK EDEN,
*ÇOCUGUN ÖGRENMEDE ETKIN, SEÇiCi VE KARAR VERiCI, ÖGRETMENiN iSE DAHA PASiF, TESVIK EDICI, ÖGRENMEYi KOLAYLASTIRICI BiR GÖREV ÜSTLENMESiNI SAGLAYAN,
*COCUGUN ÖGRENME VE BILGi EDINMEDE ZiHiNSEL KAPASiTESINI KULLANABILMESI ICIN CEVRE ILE
ETKiLESiMiNi SAGLAYAN,
*COCUKLARIN BIREYSEL ILGiLERINE GÖRE, OKUL iÇiNDE BILiM ODASI, SANAT ODASI, MÜZIK ODASI
GiBi ALANLAR OLUSTURABILEN,
*AYDINLATMA, SES DÜZENI, GÜVENLiK, HAVALANDIRMA, TEMiZLiK, YASAM/OYUN ALANI KONULARINDA ULUSLARARASI STANDARTLARA UYAN VE YENI STANDARTLARIN GELiSTiRiLMESi IÇiN
YOL GÖSTEREN,
*TÜM VELILERIN EGiTSEL ETKiNLiKLERE KATILIMINI SAGLAYARAK, COCUGUN EV YASANTISI iLE OKUL VASANTISINI BiRLESTIRMESINE VE COCUK-AiLE iKiLiSiNiN BiRLiKTE ÖGRENMESiNE KATKIDA BULUNAN,
*TOPLUMUN ÖZELLIKLERINE UYGUN ANCAK EVRENSEL ÖZELLiKLERI DE GÖZ ARDI ETMEYEN,
*PERSONELINiN YÜKSEK MOTiVASYONLA ÇALISTIGI VE BU MOTiVASYONUN GETIRDIGI OLUMLU
ÖZELLIKLERI COCUKLARA YANSITTIGI,
*ISTANBUL ILINDE BULUNAN TÜM ANNE VE BABALARIN COCUKLARINI, GEREK FIZiKSEL KOSULLAR GEREKSE EGITIM AÇISINDAN, OKULUMUZA KAYDETTIRMEK |ÇIN ÇABA SARF ETTIGI,
*CALISANLARININ VE VELiLERiNiN BU OKULDA OLMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYDUGU,
*COCUKLARA, ONLARIN DAHA SONRAKi EGITIMLERiNE TEMEL OLUSTURACAK KALITELI EGITIM VEREN,
*TÜM OKULÖNCESI ALANINDA CALISANLARLA KARSILIKLI ETKiLESiM iÇiNDE, SEFFAF, GERi
BiLDiRiMLERE DAYALI ISTEKLER DOGRULTUSUNDA GELISMEYE AÇIK,
*PERSONELININ, VELILERININ VE ÖGRENCILERiNiN PARÇASI OLMAKTAN MUTLULUK VE GURUR DUYDUGU, ARASTIRMACI KiMLIGiNI YENI PROJELERLE DESTEKLEYEN, BILIME KATKIDA BULUNAN VE SÜREKLI GELiSIM GÖSTEREN, BIR OKUL OLMAKTIR.
TEMEL DEGERLERiMiZ
*ÜLKEMIZDE VE DÜNYADA OLUSAN OLAY VE OLGULARI ANALiZ EDEN, SORGULAYAN VE DEGISIMLERE YÖN VEREBILECEK, ÖRNEK OLABiLEN DUYARLI BiR NESiL YETiSTIRMEK ICIN ÇALISIRIZ.
*KENDI HAKLARINI BILEN, KORUYAN; TOPLUMUN VE ÜLKESiNIN MENFAATLERiNI KENDi
MENFAATLERININ ÜSTÜNDE TUTABiLEN, ÜLKESINi EN AZ CANI KADAR SEVEN BiR NESIL YETISTIRMEK iÇiN VARIZ
*ÇEVREYE DUYARLI BiR TOPLUM iCiN HER BiR BIREYiN EMEK VE GAYRETi iLE KATKIDA BULUNMASI
GEREKTIGiNE iNANIYORUZ.
*EDINILMIS DEGER VE GÜZELLiKLERIN SADECE KORUNMASI DEGiL AYNI ZAMANDA GELiSTIRiLMESi
GEREKTIGINE iNANIYOR, BUNUN iÇIN DE FERDi FARKLILIKLARA ÖNEM VERiYORUZ.
*HER FERDIN KESFEDiLMEYi BEKLEYEN BIR SIR OLDUGUNA VE BUNU KESFETMEK iÇiN BiRLiKTE
HAREKET ETMEK GEREKTIGiNE iNANIYORUZ.
AMAÇLAR
BiLGiVi EZBERLEMEKTEN COK BiLGiVE ULASABiLEN, BiLGiVi KULLANABiLEN, ÜRETKEN, KiSiLiKLi,
EVRENSEL VE KÜLTÜREL DEGERLERi KAZANMA YOLUNDA GELiSiM GÖSTEREBILEN, AYRICA DAHA SONRAKI GELiSIMi IÇiN GEREKLi OLAN BECERILERIN FARKINDA OLAN VE BUNA SÜREKLiLiK
KAZANDIRABILEN BiREYLER YETISTIRMEK.


EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ


DİKKAT VE HAFIZA TEKNİKLERİ
Dikkat toplama, insanın dikkatini bilinçli olarak belirli bir noktaya toplayabilme becerisidir. Dikkat, öncelik belirleme, sıraya koyma, planlama ve düzenleme işlemlerinin tümünü içeren genel bir kavramdır. Yaptığı işin amacını bilmek, öğrencinin bu işi benimseyip ona sahip çıkmasına ve iş için kendisini güdülmesine yardımcı olur.


DRAMA
Günümüzde önemi giderek artan okul öncesi eğitimde drama etkinliklerine yer verilmekte ya da drama bir yöntem olarak kullanılmaktadır. Drama öğrencilerin zihinsel kapasitelerini artırır. Drama yoluyla yaparak, yaşayarak öğrenme gerçekleşir. Kavram geliştirmeyi sağlar.


DEĞERLER EĞİTİMİ
Çocuklarımızın sağlıklı kişiliğinin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerleri kazanmalarını ve kişiliklerinin her yönüyle geliştirmelerini sağlamak, onları bu değerleri bir yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla uygulanan Değerler Eğitimi projesiyle milli ve manevi değerlerini tanıyıp bilen ve tüm evrensel inanç ve değerlere saygılı nesillerin yetişmesi sağlanmaktadır.


SPOR VE JİMNASTİK
Hem vücut sağlığı, hem ruh sağlığının iyileşmesi, kendine güven kazanmak, vücudun daha güçlü olmasının verdiği keyif ve diğerlerine saygılı olmayı öğrenmek sporun çocuklara kattığı olumlu özelliklerdendir. Disiplin ve kuralları özümsemeyi eğlenceli hale getiren spor ve jimnastik faaliyetleri eğitimimizin olmazsa olmazıdır.


MÜZİK VE RİTİM
Müzik, çocukların bütün alanlarda öğrenmesine katkı ve yeni bir bakış açısı sağlamakta, müzik çalışmalarına katılan, yaratan, üreten çocuk kendisi ile gurur duymakta, başarı duygusunu tatmaktadır ve böylece çocukların kendilerine güvenleri ve özsaygıları artmaktadır.
,

İNGİLİZCE
Özel Marmara Deha Anaokulu' muzda yabancı dil eğitimi haftanın 5 günü tam zamanlı olarak verilmektedir.. Bu sayede çocuklar yabancı dil eğitimini daha fazla saat görürler. Ayrıca yabancı dili konuşma şansı buldukları için de çok daha iyi öğrenirler.
Dil, tüm zihinsel süreçlerimizle ayrılmaz bir şekilde iç içe geçmiştir. Düşünmek, hatırlamak, kavramak, dikkatini yöneltmek, algılamak vb. tüm zihinsel faaliyetlerde dil vardır. Dil ve zihin birbirine paralel gelişmektedir. Bu nedenle çocuğun dil gelişimi onun tüm zihinsel gelişimini desteklemektedir.


KİTAP VE OKUMA ETKİNLİKLERİ
Kitap, çocukların kelime hazinesini oluşturur, geliştirir. En basit kelimeden uzun ve karmaşık cümleler kurmasına kadar onun için rehber niteliği taşır. Yaşadığı dünyayı anlamlandırmasında yardımcı olur. Hikaye kitapları ise; onların sosyal becerilerini geliştirir, duyguları ve insan ilişkilerini anlamasına yardımcı olur. Okulumuzda çocuklarınız kitaplarla dost olur ve onları hayatlarının başucuna koyar.


YÜZME
Yüzme sporu ile çocukların düz kasları yani istemsiz kaslar gelişim gösterir. İnsan vücudunda; solunum, dolaşım ve sindirim sistemi yüzme sporu sayesinde gelişerek sağlıklı duruşunu geliştirdiği gibi çocukları obeziteden de korumaktadır. Ayrıca iştahsızlık çeken veya yeme bozukluğu olan çocuklarda sarf ettikleri enerji ile orantılı olarak iştah artmaktadır.


SANAT ETKİNLİKLER,
Sanat, insanın çevresiyle etkileşim içinde olmasını, etrafında olan bitene daha duyarlı olmasını, özgür düşünebilmesini ve kendini özgürce ifade etmesini sağlar. Okulumuz çocuklarımızın sanatsal duyarlılık kazanabilmeleri, el-göz koordinasyonunu güçlendirip el becerilerini geliştirebilmeleri için farklı yöntem ve teknikler kullanarak ilk kez karşılaştıkları sanatsal faaliyetlerle eğlenirken öğretmeyi sağlamaktadır.


AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan zeka oyunları çocukların zihinlerini açan ve yeni şeyler öğrenmelerini sağlayan oyunlardır. Çocukların kendi yeteneklerini geliştiren zeka oyunları, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme ve olasılık hesaplama mantığını geliştiren oldukça faydalı oyunlardır.


TÜRKÇE DİL ETKİNİKLERİ
Çocuklarımızın dil konuşma becerilerinin gelişmesi, buna bağlı olarak da kendilerini her yaş ve dönemde doğru ve etkili bir biçimde ifade edebilmeleri için öncelikle Türkçemizi tanıyıp sevmeleri gerekmektedir. Okulumuz çocuklarımıza küçük yaşlarda dil gelişimlerini destekleyici ana fikir içerikli şiir, şarkı, tekerleme ve bilmecelerle, soru cevap ve beyin jimnastiği gibi yöntemlerle geleceğe hazırlamaktadır.


MUTFAK ETKİNLİĞİ
Çocuklar, mutfakta besin hazırlama çalışmalarında karşımdaki her bir maddeyi ölçme, karıştırma, yiyeceklerin yapı, renk değişimlerini inceleme, karışımları koklama ve tatma gibi pek çok şeyi öğrenebilirler. Çocuklar mutfak çalışmalarında yönergeleri takip edebilirler. Sağlıklı ve iyi yiyecekleri tadabilirler.


PİYANO
Piyano eğitimi öncelikle el-göz koordinasyonunu geliştirdiğinden çocukların yazı yazmayı kolay öğrenmelerini sağlar. Bunun yanı sıra güzel el yazısı yazma yeteneğini geliştirir. Küçük yaşlardan itibaren düzenli piyano eğitimi almanın bireylerin konsantrasyon sürelerinin gelişmesine ve sol beyin fonksiyonları üzerindeki etkisi dolayısıyla matematik öğrenmeye olumlu katkısı olduğu kanıtlanmıştır.


FEN VE TEKNOLOJİ
Bu etkinlikler sayesinde çocuklar, sözel iletişim becerilerinin, bağımsız düşünme ve yorumlama yeteneklerinin gelişmesi, zihinsel bakımdan uyarılmaları, çevreye karşı daha duyarlı hale gelmeleri gibi alanlarda desteklenmektedir.

.
İstanbul Pendik'te bulunan
Pendik Marmara Deha Anaokulumuzda Mobildiri uygulaması vardır. Veliler IOS ya da Google Play ile uygulamayı indirip çocuklarını takip edebilirler. Anaokullarından velilere SMS ile gönderdikleri şifreleri girerek sisteme entegre olacaklardır. Böylece sadece kendi çocukları ile ilgili tüm erişime ulaşabileceklerdir. 7/24 çocuklarıyla ilgili bilgileri takip edebilecekler. Mobildirveli ile anaokulun arasında cep telefonu üzerinden sağlıklı ve doğru bilgi akışını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde veliler, çocuklarıyla ilgili resimleri, öğün öğün yemek raporunu, günlük faaliyetlerini, bültenlerini, yemek listelerini, aylık programlarını, fiziksel gelişim çizelgesini, videolarını cep telefonundan takip edebilmektedir. Ayrıca velilerimiz anlık olarak kurumla veya öğretmenle mesajlaşabilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Marmara Deha Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Eklektik Yaklaşım

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Marmara Deha Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Marmara Deha Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Marmara Deha Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Marmara Deha Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Marmara Deha Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Marmara Deha Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Marmara Deha Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Marmara Deha Anaokulu Yorumları (57)

  • SD

    İdari ve öğretmen kadrosuyla, eğitimiyle, aktiviteleriyle ilk günden bu yana çok doğru bir tercih yaptığımızdan eminim.Kızım her gün severek gidiyor okuluna, Marmara Deha Anaokulu ailesinin bir üyesi olmaktan çok mutluyuz

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için,çok teşekkür ederiz :)

  • Ap

    Merhabalar oglum okula basladiktan sonra güzel gelismeler yasiyoruz. Yemegini kendi yiyor, dikkati gelisti, saglik problemi yoktu sadece konusamiyordu gelisti konusmasi kendisini zorluyor. Okulun ingilizce ve spor dersleri cok keyifli ve basarili. Marmara Deha nin tüm ogretmenleri guleryuzlu ve sinifinda olmayan cocuklara da cok hakimler. Sınıf ögretmenimiz Nimet Hocamız cok guler yuzlu ve basarili. Kurucu Tuğba Hocamıza tesekkurler kadrosu guvenilir.3 yaş grubu velisi olarak şuan beklentilerim karşılanıyor.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)

  • Merhabalar… okul öncesi eğitimde evlatlarımızı ilkokula tam donanımla,özgüveni yüksek şekilde bir birey olarak hazırlayan, bilime dayalı,eğitim anlayışına sahip,hijyen kurallarına üst seviyede olan bi anaokulu. Okula hizmet veren tüm emekçi öğretmenlere ve çalişan arkadaşlara teşekkürler… başarilar dilerim ❤️❤️

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz,yorumlarınız için :)

  • VA

    Biri 4 yaşında biri 6 yaşında 2 çocuğumuzu 2 yıl önce kayıt ettirdik Marmara deha anaokuluna , 3. Sene de devam etmeyi düşünüyoruz.uzun arayışlar sonunda her anlamda içimize sinen bir yer oldu. Ne kadar doğru karar verdiğimizi çocuklarımızın geldiği seviyeyi gördükçe anlıyoruz ve mutlu oluyoruz. Emeği Olan herkese de buradan tekrar çok teşekkür ederiz. Emekleri gerçekten ödenemez. evlatlarımız oradayken hiç gözümüz arka da kalmıyor.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.güzel yorumlarınız için :)

  • Ne

    Okuldaki Aslı öğretmenimiz ve Özge hanım okula alışma ve diğer tüm konularda çok destek oldular.Ayrıca tüm çalışanlar sevgi dolu, güvenle çocuğumuzu emanet ediyoruz.ingilizce ve cimnastik dersi çok faydalı oldu.Branş derslerin arttırılmasıyla müzik/drama/robotik kodlama gibi daha da faydalı olabilir.Genel olarak disiplinli.Yemekler ve porsiyonlarla ilgili velilere daha fazla bilgi verilmeli.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz,yorumlarınız için :)

  • BU

    Oğlum 1 yıldır Marmaha Deha Anaokuluna gidiyor, iyi ki yollarımız kesişmiş. Sadece kendi öğretmenimiz değil tüm öğretmenlerimiz, müdürümüz, Özge ablamız, ingilizce öğretmenimiz,Emine ablamız, Sevgi ablamız herkes çok güleryüzlü. Oğlumu gönül rahatlığıyla gözüm arkada kalmadan bırakıyorum

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz, güzel yorumlarınız için :)

  • SB

    Özel Marmara Deha Anaokulu açıldığından bu yana sürekli üstüne katarak büyüyen bir kurum..eğitimcilerinden idarecisine kadar herkes sıcak samimi ve dürüst.Çoçuklarla birebir ilgileri hijyene gösterdikleri önem ile tercih edilebilecek bir kurum..pendik civarındaki en kaliteli okul diyebilirim..Başarıları daim olsun..

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine üzel dönütler almak bizi çok mutlu etti . Tek amacımız Mesleğimizi en iyi şekilde icra etmek.

  • H

    Mükemmel bir eğitim verildiğini söylemeden geçemeyeceğim. Çocuğumu farklı aktivitelere göndermiştim fakat hiç birine gitmek istemedi ama buraya gitmek için can atıyor. Aldığı eğitimden çok memnun . Verilen eğitim çocuğuma yeterli geliyor . Yemek konusun da çok seçici evde bile zor yemek yediriyorum. Sevmediğini yemekleri bu okul sayesinde yemeye başladı. Temizlik konusunda 1 numara . Bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • SI

    Merhaba, Marmara Deha Anaokulundan öğretmenlerinin ilgi ve alakasindan çok memnunum ve minnettarım. Gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz. Tüm öğretmenleri guleryuzlu . Sınıf öğretmenimiz Aslinur Semiz çok anlayışlı , guleryuzlu, sevgi dolu ve en önemlisi iyi bir eğitmen çocuğunuzu güvenle emanet edebilirsiniz. Özge Hanım, göründüğü gibi her daim kibar ve guleryuzlu. Sena öğretmen çok naif biridir değerler eğitimini veriyor. Ayperi Öğretmen alanında çok başarılı ,guleryuzlu bir öğretmen. dönem başından beri kızıma ingilizce dil bilgisini çok iyi verdi biz çok memnunuz .

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Eb

    Yaklaşık 6 ay önce kreş araştırmasına başladığımda görüşmeye gittiğimizde beğendik Son derece detaylı ve güven veren Özge hanım sayesinde hiç soru işareti kalmadı aklımızda. Acaba kayıt olana kadrmı diyor insan ama asla.. her bir öğretmen okadar naif güleyüzlü sevgi dolu insanlarki.. oryantasyon sürecinde alışmasına son derece çocuğun yapısını ve kişiliğini çok iyi tespit ve gözlemler sonucu yaklaşım sergiliyorlar canım Gamze öğretmenimiz

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Hi

    Pendik capında en iyi anaokulu bence. Yeğenlerim bu okulda egitim aldı. Kurucusu, ogretmen ve yöneticileri samimi güler yüzlü ve işini lağıyla yapan kişiler. Oncelikle okulu ziyaret etmenizi tanişmanizi daha sonrasında cocuklarınızı gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • EB

    Üç kızım var ve hepsi burda eğitim aldılar.her sene üzerine birşeyler katarak daha özverili,güvenli ve samimi olarak yola devam ettiklerinden hak ettiği yerde olduğunu düşünüyorum.hic bir zaman sorun yaşamadık okul konusunda.cocugumla alakalı bir durum olduğunda ise pedegog,öğretmeni ve benle beraber çözümler üreterek sonuca vardık.hic terddutsuz ve gönül rahatlığıyla çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir kurum.iyi ki Marmara Deha anaokuluSiz her zaman en iyisini yaparsınız.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • n

    Öyle bir okul düşünün ki çocuğunuzu gözünüz kapalı bırakabileceğiniz yer olsun. Yönetim ve ekip çalışanlarına Güleryüz ve samimiyetden ötürü teşekkür ederiz. Özellikle okulun öğretmenleri, temizliği,yemekleri ve kalitesi tartışılmaz. Kalite asla tesadüf değildir...

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • DK

    Kızım 2 yaşındayken kreşe başladık. Küçük olması nedeniyle çok endişeliydim.Suan aklım hiç kalmıyor .Özge hanıma aşık. Okulunu ve calışanların hepsini seviyor herkes de kızımı aynı şekilde bunu hissedebiliyorum. Herşey için teşekkür ederim

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz,güzel yorumlarınız için :)

  • MS

    Oğlumu 2,5 yaşında çok büyük endişelerle okula başlatmak durumundaydım. En başından beri tüm sorularımıza endişelerimize çok içten ve önemseyerek yaklaştılar . Benim kreşten beklediğim ilk şey oğlumun mutlu vakit geçirmesiydi . Akademik beklentim hiç bir zaman öne geçmedi. Ancak akademik olarak da çok planlı ,zamanı kaliteli geçiren bir kurum. Bizi ve çocuğumuzu önemsediklerini hissediyoruz en önemlisi de bu zaten .

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • İlk kreş deneyimimizdi ve uzun araştırmalar sonucu bulduğumuz bir okuldu bizim için.Oğlumun severek gittiği bir yer oldu. Eğitimi ilgileri güzel her zaman güler yüzlü ve özverili bir yaklaşım gördük. Oryantasyonu sıkıntısız tamamlayıp güvenle gönderdik ve göndermeye devam ediyoruz.Aldığımız eğitimden ve bize kattıklarından memnunuz.başta sınıf öğretmenimiz melike hocama, havva,ayperi ve sena hocama teşekkür ederim…güler yüzlü ve tatlı özge hanıma da ayrıca teşekkür ederim ☺️

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • hd

    okulumuz çok güzel okul içi herkonuda çok ilgili oğlum çok mutlu okula çok severek gidiyor özellikle melike öğretmenime ve özge öğretmenime çok teşekkür ediyorum okula ilk başladığımızda her çocuk gibi bizde zorlandık ancak öğretmenlerimiz sayesinde çok kısa bir zamanda aştık şuana kadarki zaman zarfında çok şeyler öğrendi oğlum özgüvenli daha da arttı buradan bütün öğretmenletimize çok teşekkür ediyorum ilgili alaka 100 üzerinden 100

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • ÇA

    Oğlum da konuşma geriliği vardı. Çoğu doktor kreş ortamının iyi olucağını söyledi ve araştırmaya başladık. Baktığımız kreşler arasında bana en sıcak en samimi ve en içten geleni marmara deha anaokulu oldu. Oğlum okula gittiğinden beri daha sosyal daha aktif ve artık herşeyi kendisi yapmak istiyor bu da benim çok hoşuma gidiyor. Her konuda bize destek oldukları için ve hep güler yüzlü oldukları için bütün okul çalışanlarına teşekkürler. ❤️❤️❤️❤️

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • SG

    Kızım iki buçuk yaşındayken marmara deha anaokuluna başladı. Okula başladığı günden bu yana Çocuğum daha aktif sosyal ve kendine guvenen bir cocuk oldu .Basta nimet öğretmenimize ve diğer öğretmenlerimize çok teşekkür ederim gerçekten temizlik ve eğitim acısından kaliteli bir okul emeğinize sağlık iyiki varsiniz

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • DI

    Aynı apartmanda olmamız sebebi ile önceden de takip ettiğim okula oğlumu iki yaşında yazdırdım. Yeni doğan kardeşi olduğu için oluşan sorunları birlikte konuştuk ve çözüm yolları aradık. Severek gidiyor ilk günden beri çok ilgililer. Melike öğretmenimin ilgisi ve sevgisini hissediyoruz. Koşarak gidiyor ve hafta sonu kapalı diye üzülüyor. İngilizce ve interaktif dersler sayesinde yaşayarak öğreniyorlar. Yeme konusunda da takip ediyorlar. Kim ne yediyse ilgileniliyor. Tuğba hocama ve Ayşe hocama Sevgi ablaya Seçil ablaya ve diğer öğretmenlere teşekkürler.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • SF

    Kızımın çok güzel anılar biriktirdiği, eve geldiginde gözlerinin parladığı, sabah heyecanla yola düştüğü, eşi bulunmayacak bir kurum. Can öğretmenimiz Hatice Hanım, yavrularımıza iş gözüyle değil sevgiyle ilgiyle tüm kalbiyle bakıyor. Kurum her anlamda göz dolduracak donanıma sahip. Evime yakın 7-8 kreş ve anaokulu olmasına rağmen benim tercihim bu kurumdan yana. Büyük meleğim bu kurumdan mezun olacak kardeşleri icinde tek adresim burası. Marmara Deha'ya giden bir annenin tek derdi sadece yavrusunu özlemek. Gerisi gönül rahatlığı.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Merhaba oğlumu konuşması geciktiği için pandemi döneminde yalnızlığına çare olarak okul aradık. Gördüğüm en hijyenik en temiz okul diyebilirim. Bahçe bizim düşündüğümüzden de güzel Çınar koşarak güzel vakit geçiriyor.Bütün çalışanlar kapıdan başlayarak herkes güleryüzle yardımcı olmaya çalışıyor . Özellikle Ayşe hanım müdüremiz bir telefon uzağınızda her daim destekçini her şey çok güzel gidiyor umarım böyle devam ederiz . Siz veliler için yazma gereği duydum ben kendim de yorumlardan yola çıkarak emanet ettim oğlumu .

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • GG

    Gözümüzün nuru biricik oğlumuz Göktuğ Rüzgar'a 2 yıl önce kreşe vermeye karar verdik ve araştırmalara başladık. Bir kaç kreş araştırdıktan sonra yolumuz Marmara Deha Anaokulu ile kesişti ilk görüşme randevusunda kurucusu Tuğba hanımla görüşmemiz olumlu ve samimi geçti bize verdiği güven ile buraya başlamaya karar verdik. Bir engelimiz vardı oturduğumuz yer okula uzaktı bir günde taşınmaya karar verdik bir haftada taşındık. Oğlumuz kreşe başladı başladığında 3 yaşındaydı konuşmayı tam olarak konuşamıyordu 1 ay içerisinde tamamen konuşmaya başladı, paylaşmayı öğrendi, kendine güveni arttı okula giderken her sabah koşarak ve mutlu gidiyor. Bizde çok mutluyuz güvenle bırakıyoruz gözümüz arkada kalmıyor. Öncelikle Okul Kurucusu Tuğba hanım'a, Okul Müdüremiz Ayşe hanım'a, Öğretmenimiz Aslınur hanım'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerine personelinden aşçısına güler yüzlerinden ve verdiği emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. İYİKİ VARSINIZ MARMARA DEHA ANAOKULU

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • EB

    3 kız çocuğum var 3 de Tuğba hanımın önderliğinde, profesyonel eğitimcilerin elinde büyüdü diyebilirim.hic bir zaman aklım arkada kalmadı ve hiç birseyden tereddutum olmadı.her zaman kendi cocuklariymis gibi ilgili ve alakalı oldular çocuklarıma karşı..okulun imkan ve şartları için söylenecek kelime bulamıyorum.bence bu çevrede 1.kaliye bir okul.kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Öa

    Okul öncelikle içimize çok sindi,çok severek başladık,öğretmenlerimiz de çok ilgililer sağolsunlar,elinden geldikleri kadar fazlasını da yapmaya çalışıyorlar..gözümüz arkada kalmıyor,ilgilerinden dolayı öğretmenlerimize ve diğer çalışan ablalarımıza çok tşk ediyoruz..Şuanda bir problemimiz yok

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Üa

    İki dil öğrenmesi nedeniyle konuşması geri olan çocuğumu Marmara deha Anaokulu’na verdiğim ilk haftadan itibaren ciddi bir fark farketmeye başladık. Temizlik ,tek tek her çocukla ilgilenme, sevgi ,Veli bilgilendirmesi vs herşey gayet yeterli.Malesef 5. okulumuz ve ilk defa bir okulda ,çocuğu okula göndermediğim bir gün bile çok şey kaçırdığını düşünüyorum.Sadece bakım hizmeti vermeyip, gerçek bir eğitim kurumu olduğunuz için içtenlikle teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • EY

    Kızım ingilizce yi güzel öğrendi, tavsiye ederim.Kıyafet zorunluluğu kaldırılması gerekli, Dış aktiviteler artırılması gerekli "Hayvanat Bahçesi, Müze Gezileri, Okul içi Mini Konser" vb.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Önerileriniz değerlendirilecektir.

  • ZG

    Her zaman her koşulda "İyi ki" dedirten, en kıymetlinizi emanet ederken gözünüzün arkada kalmayacağı, okul müdüründen öğretmen ve çalışanlarına kadar herkesin güleryüzüyle karşılaşacağınız ender kurumlardan birisidir Marmara Deha Anaokulu. Okulun imkanları, hijyen kurallarına hassasiyetleri ve eğitim anlayışı bakımından da çok iyi bir kurum.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • EA

    Kızım 5 yaşında ve inanın hiç pişman olmadan güvenerek verdiğim bi okul, ki bu konuda her anne gibi araştırarak en iyisi olduğunu düşündüğüm gönül rahatlığıyla en değerli varlıklarımızı emanet ettiğimiz yer.Okulumuz her anlamda kendini fazlasıyla aşmış durumda benim burdaki tek diyeceğim şey ıyiki varsınız marmaradeha anaokulu...

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Fs

    Cocugum bir senedir marmara deha anaokuluna gidiyor ve toplamda 3 krestirmis bir aile olarak suan okuldan ogretmenlerinden her seyinden cok memnunuz ilk okula kadar da kresini degistirmeyi dusunmuyoruz Allah onlardan razi olsunHer sey super

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • ŞA

    5 yaşındaki oğlum hic okula gitmedi . Hiç ayrılmadık cok tereddütlerim vardi ama çok kısa sürede okula alıştı . Tabiki öğretmenlerimizin cok büyük emeği var bunda .hepsine cok tesekkur ederim Herşey muhteşem bence .

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Öncelikle oğlum başladığından beri değişimi ve gelişimini çok ilerleme gösterdi bunun için öğretmenlere tüm personele teşekkür ediyorum yemeklerinin organik olması ayrıca bir anne olarak içimi rahatlatıyor

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Oğlumun 3 yaşında başladığı 2.senesinde de severek devam ettiği bir okul özellikle öğretmenlerinin merhameti ve ilgisiyle gözünüzü arkada bırakmayacak idarenin ise yenilikçi özelliği ile çocuklarımıza kaliteli sevimli bir okul ortamı sunmaları sebebiyle kesinlikle tercih edilme konusunda tavsiyeciyimdirTeknolojik(akıllı tahta vb) ve sınıf içi materyal (eğitici kutu oyuncakları) açısından biraz daha desteklenebilirse çok daha ileri seviyelerde yer alacağına inandığım bir okul

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti . Öneriniz değerlendirmeye alınacaktır.

  • Cocugum guvenilir ellerde icim rahat. Okulla olan iletisim cok guclu. Herhangi bir sorunu paylastigimda ilgilenip geri donus yapılması benim icin onemliydi ve bu okulda bunu buldum. Teşekkür ederim. Cocugum mutlu bizler mutlu. Elinize emeginize saglik. Her sorana gonul rahatligiyla tavsiye edebiliyorum.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Ea

    Henüz yeni başlamış olsakta menuniyetim üst düzeyde güvenle ve huzurla emanet edebileceğiniz güzel öğretmenlere ve idarecilere sahip bir okul .

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Oğlum 3,5 yaşında ve dil gelişimde gerilim olduğu için uzun araştırmalar sonunda Marmara Deha Anaokuluna yazdırdık. Oğlum konuşmadığından tereddütlerim vardı ama ilk 2 hafta da bu tereddütlerim geçti. Çünkü çok ilgili bir ekip. Melike öğretmenin ve diğer öğretmenlerin de ilgisi ile oğlum 3 ay sonra yavaş yavaş konuşmaya başladı. İletişimi arttıkça hırçınlığı da yavaş yavaş geçti. Okulda olmayı çok sevdi ve çok mutlu. Hem dil gelişimi konusunda çok yol aldık bunun yanında da sosyalleşti ve akademik olarakta çok şey öğrendi. Günleri kaliteli ve dolu dolu geçiyor. Oğlum okuldayken gözüm arkada kalmıyor. Her çocuk özeldir ve özel ilgiyi hakeder bunun içinde Marmara Deha Anaokulu tam adresi. Melike Akyüz öğretmene, okul kurucusu Tuğba Hanım'a, okul müdürü Ayşe Hanım'a, diğer bütün öğretmenlere ve çalışan herkese çok çok teşekkürler.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • SD

    Kızım Masal Zeynep için okul arayışım hiç de kolay olmadı.Aslında değinelecek cok fazla konu var okul konusunda.Benim için en önemli olan konulardan biri de pandemi döneminde yaşacağımız oryantasyon süreciydi .Bu beni çok düşündürdü benden ağlayarak ayrılması güveninin kırılması en korktuğum durumdu.Ama işin ehli insanların yardımı ile bu minumum seviyede yaşayarak atlattığımızı düşünüyorum.Buraya yorum yazmamın sebebi annelerin en iyi yol göstericisi diğer annelerdir.Evladımız ise bizim en kıymetlilerimiz .Sizin verdiğiniz sefkati hassasiyeti arıyorsanız doğru yoldasınız sevgili anneler.Bizde emeği çok büyük olan Müdüremiz Ayse Hocama ve diğer öğretmen arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Öt

    Çocuğun gayet keyifli vakit geçiriyor ve burda hem yemek hem uyku alışkanlıkları hem daha düzenli hale geldi hemde yemediği yemekleri diğer çocuklardan da görerek yemeye başladı günlük fotoğraflarını yediği yemekleri görebiliyorum güzel etkinlikler yapıyolar ingilizce ve müzik eğitimide varOkulun zorunlu formalarını hiç sevmedim aşırı derecede boya veriyor ve çok pahalı bu konuya bi çare bulmaları şart yani

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • MD

    Bu çevredeki fiziki şartları en iyi okul öğretmen kadrosu lisans mezunu ,okulun daimi bir psikoloğu var ,yardımcı öğretmenler de bulunuyor, yeterli sayıda personel mevcut. Yeni başlayan biri olarak okula alışma sürecinin psikolog ve öğretmenler eşliğinde olmasi güzel. Yaş grubuna göre birçok sınıfi var. Yeni basladigimiz için şuan bunları paylaşıyorum. Okul arayışında olan herkese kolaylıklar diliyorum.Mobildiri adında uygulamalarını daha aktif kullanılmasını öneririm. Gün içerisinde video resim paylaşımları sadece etkinlikler için kullanılıyor. Bizler veli olarak doğal hallerini de görmek istiyoruz. Yemek yerken uyurken yada arkadaşları ile oyun esnasında, öğretmeni ile sohbet ederken yada okula girdiği o ilk anlarda ağlıyor mu adaptasyonu nasıl bilmek bizi de çok rahatlatan şeyler.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti . Öneriniz en kısa sürede değerlendirilecektir.

  • GS

    Okul öncelikle güller yüzlü ve sevecen eğitimcilere dolu. Çocuğunuzun kendisini iyi hissetmesi için öncesinde Çocuğunuz ile ilgili bilgi yazısı alip oryantosyon sürecini bu bilgiler ile yürütüyorlar. An an görüntü ve etkinlik paylaşımakta ve uygulama üzerinden Çocuğunuzu ile ilgili bilgilere sahipsiniz ve cevap alabiliyorsunuz. Umarım kaliteli insanlarla devam ederler. Çünkü canımız emanet. Ötesi yok.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • AK

    Kızım severek gidiyor, gerek süreç gerekse kızımın gelişimiyle ilgili öğretmeni okul müdürü heran destek, ulaşılabilir. Öğrenciler arası iletişimde oluşabilecek ufak durumlarda öğretmenimizin gözlem dönüş ve önerileri sayesinde çocuklar sağlıklı iletişim kurarak; sosyal ve mutlu okullarina gidiyor .Pandemi döneminde gözüm hiç arkada kalmadan çocuğumu emanet ettiğim kızımın ikinci evi iyi ki varlar

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • DI

    Ben de çocuğumu iki yıldır gönderiyorum. Okul kapalı olunca ağlıyor. İkinci çocuğum büyüyünce onu da yollayacağım. Sevgi dolu ilgi eğitim her şey var.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • TY

    kızımı daha önce başka okula göndermiştim gitmek istemiyordu öğretmenleri ise bu isteğinin normal olduğunu ve her çocuğun yaşadığını ifade ettiler tabi etrafımdaki deneyimli ailelerde aynı yorumu yapınca 2 ay zorla götürdük (tabi iki ayın neredeyse 3 haftası hastalıkla geçti))) en son pes edip aldık okuldan. Komşumun önerisi ile kısa bir aradan sonra Özel Marmara Deha Anaokuluna gelip konuştuk başımızdan geçen okul hikayemizi anlattık Kurum Müdürü Ayşe Hanım o kadar anlayışlı ve samimiydiki kızımdan önce ben sevdim :) şimdi kızım mutlu tabi o mutlu olunca bizde mutlu oluyoruz (tabi hala gitmek istemiyorum diyor ama ağlamıyor ve gidince kapıdan gerisin geriye dönmüyor) gönül rahatlığı ile bırakıyorum kızımı. Bu arada sadece okulun fiziki şartları değil yada öğretmenleri değil çalışanlarında çok anlayışlı ve güler yüzlü kızımı okula bırakırken bir kere bile asık yüzle karşılanmadım. Emek veren , emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Ekip çalışmasını bilen ve güler yüzlü bir kurumBence şu an herşey tam sadece bir anne olarak yapılan bildirilerin genel değilde her çocuk için gün içinde yapılan aktiviteleri detaylı anlatan bildiriler olursa harika olur.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • SK

    Güvenerek gönderebilirsinizİngilizce eğitimi arttırılırsa, çok daha başarılı olacaklardır.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Kaliteli ve güzel bir eğitim var ilgi alaka noktasında çok memnunuz Okulöncesi eğitimi ile seneye ilkokula başlayacak çocuklarımız donanımlı hazırlanıyor. En önemlisi güleyüz buda fazlasıyla var. Teşekkür ediyorum bunun işin.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Kesinlikle öğretmen kadrosuna diyeceğim yok. Eğitim anlamında sonuna kadar güveniyorum. 3 yıldır çocuğum burada . Güvenim sonsuz.sadece destek eleman kısmında daha hassasiyetli olunabilir. Su dönemde maske mesafe çocukların el temizliği, genel temizlikleri biraz daha dikkat edilebilir...

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • IA

    Gözü kapalı çocuğumu emanet ettiğim bir okul oglumda çok severek gidiyor Eğitimi de çok güzel

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Ey

    Çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir kurum

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Kızımın sabahları koşa koşa gittiği 2.evi. Bütün çalışanlarını çok seviyoruz. Kattıkları anlatmakla bitmez. İyiki Marmara Deha diyorum.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • YK

    2 yıl önce çocuğumu emanet ettiğim her zaman sabırla guleryuzle yaklaşan personeli ile çocuğumun gelişiminin gözle görülür ölçüde ilerleme kattettigi bir kurumdur çok teşekkür ederim iyiki varsınız

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Öncelikle pandemi sürecinde gönül rahatlığıyla bırakabildigim kalitesinden ödün vermeyen masraftan kaçınmayan bir kurum çok büyük bir okul bahçe alanları ferah sınıfları ile ilgili personel ile şahane bir okul

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • ŞK

    Kızım 3 yaşındayken başladık. Eğitim konusunda, temizlik konusunda,hijyen konusunda, öğretmenler konusunda tek kelimeyle kusursuz bir okul. Kızım şuan 5 yaşında hala devam ediyoruz gerçekten okulunu çok severek devam ediyor. Kalite kesinlikle tesaduf değildir.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Cb

    2 sene boyunca yeğenim eğitim gördü. Çok hırçın, paylaşmayı sevmeyen bir çocuktu. Burada eğitime başladıktan sonra bambaşka biri oldu. Şimdi nerede böyle bir çocuk görsem hemen böyle eğitimi güzel bir anaokuluna yönlendiriyorum. Herkese Marmara deha yı tavsiye ediyorum. Tereddütsüz gönderebilirsiniz benceBence olumsuz hiçbirşeyi yok

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • As

    Okulumuzdan çok memnunuz çocuğum okula mutlu gelip mutlu çıkıyor üstelik akademik ve beceri yönünden çok şeyler kazandı çocuğumuz okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi arz ederiz

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Yk

    Gerek egitimcileri, gerek okul ortamı olarak çocuklarıma uygun buldugum en iyi şartlarda olan Anaokuludur . Çocuklarım ve biz sizlerden çok memnunuz teşekkürler ilginize ve sevginize

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Çocuğum okuldayken hiç aklım kalmıyor ve biliyorumki oradaki öğretmen müdür çalışan vs. Herkes tarafından seviliyor ve bu benim için önemli. Profesyonel olarakta eğitim kalitesinden çok memnunum.

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

  • Öncelikle şunu söylemeliyim ki; okuldaki çalışanların hepsi öğretmeninden müdürüne temizlikçi sinden sınıf öğretmenine kadar hepsi çok güleryüzlü ve samimî. Her öğrenciye tek tek ilgi gösteren, sıcak,sevimli öğretmenlerle dolu bir okul... Ve en önemlisi hijyene temizliğe çok dikkat ediliyor bu en önemli bir ayrıntıydı aradığım kriterler arasında.. Çocuğum okula başladığından beri daha aktif ve sosyal bir cocuk oldu her yönde olumlu sonuçlar aldım ve cok memnun kaldim

  • Özel Marmara Deha Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Siz değerli velilerimizden böylesine güzel dönütler almak bizi çok mutlu etti .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Marmara Deha Anaokulu İletişim Bilgileri

Esenler Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi No:85 Marmara Royal Sitesi A Blok, Pendik/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum