fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/12:00
Öğlenci: 12:00/18:30

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu Hakkında

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Çocuk Evi Anaokulu 1994 yılında kurulan 26 yıldır el değiştirmeden eğitim veren köklü bir kurumdur. Çocukların gelişimleri, sağlığı, güvenliği ve hijyeni ön planda tutularak dubleks, sitelerin içerisinde nezih bir ortamda eğitim verilmektedir. Çocuğa özgü bir ortamda, ne istediğini bilen, kendisini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, problem çözebilen, iletişim kurabilen, mutlu, başarılı, araştırma duygusu geniş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaki değerlere önem veren çocuklarımızın okulöncesi dönemlerini en mutlu şekilde geçirmeleri en büyük amacımızdır. Resmi tatil ve kar tatili haricinde 12 ay okulumuz açıktır. Okulda 9-9.30 sabah kahvaltısı, 12.00-12.30 öğle yemeği ve 15.00-15.30 ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün bulunmaktadır. Yemekler okulun mutfağında, kendi personelleri tarafından sağlıklı ve hijyenik ortamlarda pişip, aylık menülerimiz gıda mühendisi tarafından hazırlanmaktadır.

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Odaklı Eğitim

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu Yorumları (7)

  • ES

    Merhabalar, öncelikle tüm samimiyetimle çizmeli kedi ailesine teşekkür ederim. Sınıf öğretmeni Sümeyra Hanım'dan Esra Hanım'a kadar hepsi çok ilgili ve işlerini severek yapıyorlar. Belki de diğer yerlerden ayıran en önemli özellikleri tüm okul ailesinin içten güleryüzleri ve sıcak aile ikliminin oluşmasıdır.Oğlumuz Erdem 23 aylıkken bu kreşe başladı ve annesinin tüm endişelerine rağmen alıştırma süreci çok hızlı ve güzel geçti. Çocuğumuzun her okula gidişinde yüzünde mutluluğu görebildik. Biz ev-ofis-kreş ulaşım rotasının sorun olmasından dolayı 6 ay devam edebildik ve kreş değiştirmek durumunda kaldık. Bu ayrılık sürecini bile okul ile birlikte çok güzel yönetebildik. Esra hanım'ın bu noktada da bize yardımları oldu ve yeni kreşte nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda fikirlerini paylaştı. Artık biliyoruz ki oğlumuzu gözümüz arkada kalmadan emanet edebileceğimiz bir yerimiz daha var. Tekrar çok teşekkür ederiz.

  • Çizmeli Kedi öncesinde evimize arabayla 10 dakika mesafede bahçeli, Montesori eğitimi vs. takip eden, pek pahalı birkaç kreş gezdik. Bizim için açıkçası buranın yürüme mesafesinde oluşu tercihimizde ana kriterdi. Çünkü pandemi dönemiydi ve bir miniği hergün araca indir, bindirmek zor olur diye düşündük. Birkaç duyumumuz olmuştu, olumsuz. Tereddütlerimi açık yürekle dinlendi, yanıtladı başlamadan senelerin deneyimiyle herşeyin farkında olan sevgili Esra Hanım. Kızımın tam ikinci yaş doğumgünüydü, bu özel kuruma başladı. Ve o günden itibaren, iki buçuk sene boyunca, kısa bir süre önce Anadolu yakasına taşınana kadar hiç bir gün gözümüzün arkada kalmadığı sıcak bir yuvası oldu yavrumun. Çok özleyeceğiz, ilgili, deneyimli yöneticilerini, sağduyulu ve ilk günkü gibi her daim sevgi dolu, sabırlı öğretmenlerini, leziz yemekleri, anne özeniyle pişiren aşçısını, ve tabiki herkeste karşılaştığımız o büyük kalbi. Tahmin edebildiğimizin üzerinde bir hizmetti bize sundukları, özellikle pandeminin en derin karanlık günlerinde. Temel bireysel ve sosyal gelişimlerinin yanı sıra, pandemi sırasında ingilizce, drama, seramik eğitimleri de yaptılar, sonrasında keçi, at çiftliği gezileri de.Geliştirmesi gereken değilse de mutlaka korumasını düşündüğüm iki yanı var, bu nadide kurumun: 1. çok çeşitli milletlerin ailelerinden gelen çocuklara kapınız hep bizim yaşadığımız dönemdeki gibi açık olsun. Çocuklar için bu renklilik paha biçilemez. 2. Çalışanlarınızın, yöneticilerin taze amatör tutkusuyla, profesyonel standartlara her daim bağlı, geri bildirime açık oluşları harika bir denge. Dilerim bizi zaman içinde size daha da  bağlayan ve çokça hatırlanmanızı sağlayacak bu iki unsuru asla kaybetmezsiniz.

  • Ek

    Okul Sahibi Esra hanimin deneyimi cok yuksek. Deneyimi ile insana guven veriyor. Kizimin daha once bir okul deneyimi yoktum Fakat cizmeli kedi de ilk gunden beri cok mutlu. Basta Oya ogretmenimiz olmak uzere ogretmenler hem arkadas hemde egitimci olarak cok yardimci oluyorlar. Velilere geri bildirimi cok onemsiyorlar. Duzenli geri bildirimlerimizi aliyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • SA

    Bizim için önemli olan, kızımızı iyi ve çağdaş insanlara emanet etmekti. Çizmeli Kedi’yi tercih etmemizdeki en büyük etken; okulun kuruluşundan beri el değiştirmemesi ve Esra Hanım’ın 25 senelik idarecilik deneyimine duyduğumuz güvendi. Böylece okulun, oturmuş düzeni, velilerle olan seviyeli-canayakın ilişkisi ve öğrencileri tarafından çok sevilen kaliteli öğretmenleri sayesinde biz de çocuğumuz da çok mutlu oldu. Çocukların beslenmesi ve velileri bilgilendirmek amaçlı çekilen okul fotoğraflarının mahremiyeti konusunda ayrıca çok özenliler.Fiziksel imkanları biraz kısıtlı, fakat zaten öğrenci sayısı az olduğu için bahçesi miniklere yetiyor.

  • YK

    Öğretmenler özenle seçilmiş sevgi dolu ve bilgili kişiler, 25 yıldır el değiştirmeden istikrarla eğitimini sürdürmüş bir merkez. Tecrübeleri ve titizlikleri hissediliyor. Gün içinde çok çeşitli güzel etkinlikler yapılıyor, çocukların mahremi son derece korunuyor, fotoğraflar sadece velilerle paylaşılıyor. 3 yaş sonrası verilen ingilizce eğitimi beklentimin üstünde oldu, oğlum daha fazla eğlenir oldu. Covid dönemi öncesi çocuğun dünyasına anlam katan çok güzel geziler de yaparlardı. Covid süresince de çok özenli oldukları için, parklardan daha güvenli bir butik kreş oldukları için devam etme kararı aldık. Beslenme konusunda da çağa ayak uydurmakta, şekerli gıdalar yok, gıdalar mümkün olduğunca doğal. Çocukların hem eğitimleri hem psikolojileri takip ediliyor. Konumu da egzoz olmayan gürültü olmayan temiz sakin bir sokak üstünde.Kreşe özel bir olumsuzluk söz konusu değil, sadece daha büyük bir yeşil alanı olsaydı diye düşündüğüm zamanlar oldu, ancak çocuklar iki küçük bahçesinde de epey koşturuyor, bahçe saatlerini de verimli geçiriyorlar.

  • Me

    Kizim 1.5 yasindan beri devam ediyor su anda 4 yasina girecek cok severek gittigi ogretmenlerini cok seviyor Egitimi ilgilieri sevgileri cok guzel zaten kurum 25 yili askindir ayni yonetici tarafindan isletiliyor bu cok buyuk bir güven ve yemekleri cok guzel seker cikolata yok yogurt kendileri mayaliyo tavuk yumurta hep organik ve dahasi 25 yili askindir ayni kisi tarafından yapiliyor yemekleri de bu bence cok onemli Kizima ev yuva oldu ki benim kizim cok zor alir alanina cok zor guvenir insanlara o sevdiyse zaten sözüm yok Ben cok memnunum ingilizce egitimide var daha ne olsun,Yok ben olumsuz hic bir sey yasamadim

  • ua

    Deneyimli ve guvenilir, gozunuz arkada kalmadan degerli emanetinizi birakabilirsiniz, ben iki cocuk annesiyim, ve bu kurum beklentimi tam olarak karsiladi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sarıyer Çizmeli Kedi Gündüz Bakımevi Anaokulu İletişim Bilgileri

Darüşşafaka Caddesi, Atalar Sokak, No:10-11 Sarıyer/İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum