fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/15:00

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu Hakkında

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında açılan Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu Tuzla Şifa Mahallesinde 3-6 yaş aralığındaki çocukların anaokulu eğitimleri için sabah 07:00 akşam 19:00 aralığında hizmet vermektedir. İstanbul’un Tuzla ilçesinde bulunan anaokulumuzda yaş gruplarına uygun olup çocuklar için özenle hazırlanmış ekipmanları dikkatle seçilmiş 3 ayrı sınıf bulunmaktadır.

Her katta çocukların kolaylık ve hijyeni düşünülerek ayrı ayrı tuvaletler yapılmıştır. Geniş bir alana sahip olan sınıflarda çocukların özgürce hareket etmeleri amaç edinilmiştir. Öğrencinin keyif alabileceği farklı düşünen, fark edilen, özgüveni ile inisiyatif alabilen butik bir anaokulu atmosferi ortaya koyulmaktadır. Özel Minik Bilginler Anaokulu öğrencilerinden ve velilerinden aldığı güçle hizmet yelpazesini hızla büyütüyor.
Eğitim dünyasının içinden, aynı zamanda bir anne olan Handan Kaya, insan gelişimine ve eğitimine, çocuk yetiştirme yöntemlerine, çocuklara adanmış mesleki tecrübesi güçlü kurum olarak geleceğe yön vermektedir.

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu'nda yaş gruplarına uygun olarak okul öncesi eğitimin tüm içeriği mevcuttur.

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu'nda Milli Eğitim Bakanlığı odaklı eğitim sistemi uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra branş öğretmenleri tarafından Satranç, Robotik Kodlama eğitimi verilirken, English Kids Academy koordinatörlüğünde İngilizce dersleri mevcuttur.
Çocukların Psikolojik Danışman eşliğinde gelişimleri takip edilmekte, özgüvenlerinin gelişmesi amacıyla çalışmalar yapılıp çocuklar hayata hazırlanmaktadır. Yaz okulunda alan gezileri, binicilik yüzme gibi çeşitli yaz etkinlikleri yapılmaktadır.
Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu'nda çocuklarımızın kullandığı her alan 7 gün 24 saat izlenmektedir.

Yemekhanemizde yemeklerimiz günlük olarak hazırlanıp, sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı şeklinde sunulmaktadır. Tüm oyun, eğitim ve kullanım alanlarında, çocuklara yönelik uygun ürünler kullanılan okul binasında hijyen ve temizlik standartlarına önem verilmektedir.
Okul arayışı içerisindeki siz değerli velilerimizin aklındaki her soruyu cevaplamaktan ve sizlere kendimizi tanıtmaktan mutluluk duyarız.

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Oyun Temelli Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 15:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu Yorumları (31)

  • Es

    Gerçekten birebir çocuklarla ilgilenen ve eğitimde verimli çalışan öğretmenlerimiz var çocuğum özgüven ve kendi başına birşeyleri tasarlamaya ve öğrenmeyi asiladilar.Herşey geliştirilmiş potansiyelde

  • NS

    Benim çocuğum özel bir çocuk okula koşarak gidiyor.Bu da okulun iyi olduğunu gösteriyor yoksa hiç kimse oğlumu okula sokamazdi.Her geçen gün üzerine katarak devam ediyor.Ilk acildigi zaman soradan bir kresti. Şimdi santraç ,ingilizce ve robotik kodlama var.

  • GA

    Bir eğitimci olarak iyi ki oğlumu minik bilginlere gönderdim diyorum. Yöneticisinden öğretmenine herkes oldukça özverili, çocukların kişisel ve bilişsel gelişimini oldukça destekleyici eğitim verilmekte oğlum da oldukça güzel ilerlemeleri gözlenmekteyiz.

  • ND

    Tuzla'da bir anaokulu aradığımız dönemde, yeni açılan bu güzel okulla karşılaşmamız büyük şans oldu bizim için. Okulda ki öğretmenlerin her biri çocuklara çok özenli yaklaşıyorlar ve eğitim tam da hayal ettiğimiz gibi. Oyunları, özel günlerin etkinlikleri, yemekleri son derece güzel. Anaokulu Minik Bilginler Tuzla'ya çok güzel bir okul kazandırdı. Kendimiz ve çocuğumuz adına çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.Her türlü eğitimden ve davranıştan son derece memnunuz. Böyle devam etmesini yürekten diliyoruz. Sevgiler.

  • Ak

    Eğitim kalitesi çok iyi.Öğretmenler çok sevecen bilgili. Okul tertemiz ve yemekleri güzel. Gönul rahatligiyla cocuklarimizi emanet ediyoruz

  • KG

    Yemek, temizlik ve güvenlik konusundaki hassasiyetleri bizi memnun etti. Dönem başında uyguladıkları oryantasyon programı sonrası kaygılarım büyük oranda azaldı, oğlum kısa sürede okula alıştı ve okulda güzel vakit geçiriyor. Oğlum Öğretmeni, yöneticisi ve diğer personeller hakkında evde güzel bahsediyor. İyi ki bu okula kaydettirdik diyoruz şimdi.Okuldan memnunuz. Tek önerim okulun bahçesinin iyileştirilmesi, havaların ısınmasıyla zaten bunu gerçekleştireceklerinden şüphem yok.

  • Ak

    Egıtım anlayısı ve deneyımlı kadrosuyla gereklı ozvelı calısma ıle cocuklarımızı, guvenle teslım edıp ıcımız rahat bır sekılde teslım alacagımız duzgun bır egıtım ıle calısan mukemmel bır okul

  • ET

    Güvenilir ve işinde çok iyi kadrosuyla, güler yüzlü bir eğitim ortamı arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir

  • Kn

    Gelecek nesillerin özenle yetiştirilmesinde ve en ufak detayları bile minik serçelere çok görmeyen günümüzün ve geleceğin vizyonlarından biri olan robotic kodlama, yabancı dil eğitimlerini anlaşılır şekilde öğreten bu saygın okulların çoğalması dileğiyle başarılarınız daim olsun.Minik serçelerin bakış açılarını ve gelişimlerini dikkatle gözetlenmiş olduğundan velileride bu şekilde aydınlatma sunumları gerçekleştirebilirsiniz. Belkide yapıyorsunuzdur.

  • CD

    Bir çok okul denedik,ilk defa böyle bir kurumla karşılaştık. Kurucusu Handan hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hep aynı heyecanla daha da büyüyerek yola devam edersiniz.

  • YE

    Bir velinin tüm beklentilerini karşılamaya yetecek kapasiteye sahip bir okul. İyiki özel minik bilginler anaokulu ile tanıştık.

  • CK

    Gözümüz arkada kalmadan çocuklarımızı emanet edebileceğimiz bir eğitim kurumu.. Profesyonel eğitim kadrosu ile başarı odaklı bir okul.

  • Kaliteli eğitim lezzetli yemekler ve ekstra branş dersleriyle eğitimde başarılı olacağına inanıyoruz.Daha fazla tanıtım ile kailitesinin duyurulması.

  • Kk

    Okuldan son derece memnunun daha önce yaşamış olduğumuz bir okul faciasından sonra burası bize ilaç oldu çocuğumun gelişimine inanılmaz katkı sağladıkları için öz güvenli çocuklar yetiştirdikleri için sonsuz teşekkürü borç bilirim akademik anlamdada okul olarak çok çok iyi bir profil çizdiklerini söyleyebilirim kurucusundan okuldaki yardımcısına kadar hepsinin şevkati beni bu okula daha çok bağladı herkese teşekkür ederim emeğinize sağlıkHer konuda oldukça başarılı bir kurum olduğu için bu konuda söyleyecek bir şey yoktur

  • KK

    Şifa mahallesi ve çevresinde istisnasız en güvenilir, donanımlı ve kaliteli anaokulu.

  • HH

    Kızım için geleceğine en güzel şekilde yön verecek bir kurum .. Yediği yemeklerden aldıkları eğitimlere herşeyi düşünen çocuklarımız için hassas ve titizlikle çalışan bir eğitim merkezi .. Güler yüzlü öğretmenlerimiz sabırlı ve sukunetli davranışları ile gönlümüz de yer edindiler çocuklarımız için bir anne şefkati gibi gözümüzü kapatıp emanet ettiğimiz muhteşem bir yer ❤️ iyiki minik bilginler iyiki handan hoca iyiki Miraç öğretmenimiz

  • ZE

    Yollarımız iyi ki kesişmiş kızım çok mutlu okulunuzda 1.5 yıldır gözüm arkada kalmadan işime gidebiliyorum

  • Bk

    Okuldan genel anlamda memnunuz. Handan hanım her türlü durumda yardımcı olmaya çalışıyor. Öğretmenleri çok tatlı ve Güler yüzlü kadınlar. Şerife öğretmenimizin yeri de bizde ayrı ilgi ve alakasıyla bizim içimizi rahatlatırken kızımın okula alışmasını ve sevmesini sağladı diyebilirim. Yemeklerinden hiç şikayet etmedi çocuğum. Okulunda mutlu :) her türlü durumda bizi bilgilendirmeleri içimizi çok rahatlatıyor.Geliştirmek değil de öğlen giden çocuklarda sabah işlenen derslerden faydalanabilse çok daha güzel olur.

  • 3yaşındaki çocuğum için hem güvenli hem iyi eğitim veren bir okul arayışındayken tanışdık gezdiğimiz diğer kreşllerden hem donanım hem de yönetim olarak işininin uzmanı olması buraaya olan güvenimizi artırdı okul öncesi öğretmeni bir anne olarak tüm beklentimi karşıladı kesinlikle tavsiye ediyorum

  • My

    Herşeyden önce çocuğumun memnuyeti benim için cok önemli ve dönem arası gelmesine rağmen hiç bir zorluk çekmedi öğretmenleri bir anne abla kardeş gibi güzel.ilgileniyor gözüm hiç geride kalmıyor eğitim konusu oda göz ardı edilmiycekkadar iyi cok kısa sürede cok güzel.seyler öğreniyor yemekleri cok iyi ekstra yemek ihtiayci olmuyor bu eğitim kurumu benim için mükemmel bir yuva Kendini sürekli yenileyen bir kreş değişmesi gerektiğini düşündüğüm bir şeyi yok

  • ZY

    Öğretmenler ilgili anlayışlı, eğitim içeriği güzel ve eğitici.Belki kahvaltı öğünleri olabiliri

  • ŞÖ

    Oğlum iki yıldır bu okulda gerek Handan hanım gerekse öğretmenlerimiz çok ilgililer. Çocuklarımız için daha faydalı ve gelişimlerine destek olabilecek çok güzel eğitimler veriliyor. Çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kurum.

  • Sk

    Çocuğunuzun mutlu olacağı, eğlenerek öğreneceği,sağlıklı besleneceği, ahlak ve görgü kurallarını öğrenip, sizin de gözünüzün arkada kalmadan güvenerek bırakabileceğiniz, beklentilerinize karşılık verebilecek çok güzel bir okul

  • RY

    Güvenilir anlayışlı ve tatlı dilli oluşlarıŞuan aklıma bir şey gelmiyor

  • Sg

    Çok ilgili ve başarı odaklı bir kuruluş gerek beslenme gerek ingilizce eğitimi gerek dini bilgiler bir çocuğun ihtiyaçı olan bütün bilgiler burada hiç tereddütsüz çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebilicek bir kurum

  • Cf

    Çocuklar için çok güzel etkinlikler yapılıyor çocuk gelişimi için çok güzel bir okul

  • MB

    Merhabalar Biz yaklaşık 4 aydır bu okula devam ediyoruz ve okul yönetimi olsun , öğretmenlerin çocuklarla ilgisi olsun okul etkinlikleri, yemekleri olarak tam olarak beklentileri karşılayan bir okul . Evde yemek yemeyen oğlum okulda neredeyse tabağının hepsini bitiriyor . Sosyal ilkeleri olarak da okulun bize çok katkısı oldu . Genel olarak utangaç bir mizaca sahipti o çekingenliği üzerinden atti . Bu tarz kurumların çoğalması dileğimle.

  • Ös

    Oğlum için ne kadar iyi bir karar verdiğimi her gün bir kere daha anlıyorum. Eğitim kalitesi, uzman kadrosu , profesyonel sistemiyle en iyisini sunuyorlar . Temizlik , yemekler, aktiviteler, en önemlisi de verdikleri eğitim 5 yıldızı sonuna kadar hakeder. İyi ki varsınız...

  • ZG

    İlgili merhametli ogretmen kadrosu çocuğuma çok güzel eğitim veren bir kurum

  • Gb

    2.5 yıldır kızımızın güzel zamanlarını eğitim ve eğlenceli geçen her gününü minik bilginler ve değerli öğretmenleriniz sayesinde geçirdik. Gelistirmesini dusundugumuz yanı Sosyal faaliyetlerin tiyatro gezi sanat gibi etkinliklerin daha fazla yapılması yönünde olacaktır.

  • Yk

    Ben oglumu yaklaşık 4 aydır gönderiyorum ve o kadar memnunumki hiç aklım okulda kalmıyor. Öğretmenleri çok ilgili, yemekleri çok iyi oğlundan biliyorum okula başlayalı kilo aldıKeske 2 yaş grubu içinde sınıf olabilse.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tuzla Minik Bilginler Anaokulu İletişim Bilgileri

Şifa Mah., Fatih Cad., No:56A, Tuzla/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum