fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yakacık Anaokulu

Özel Yakacık Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 07:30/12:45
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Yakacık Anaokulu Hakkında

Özel Yakacık Anaokulu Kartal'da 3 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim veren bir okul öncesi kurumdur. Okul öğrencilere tam gün ve yarım gün eğitim alma seçeneği sunmaktadır. Kurum sınıflardaki öğrenci sayısını düşük tutarak eğitimcilere öğrencilerle birebir ilgilenme fırsatı sağlamaktadır. Bu sayede öğrenciler öğretmenlerini her an yanlarında hissetmekte ve karakterlerine uygun eğitim almaktadır.

Okul öğrencilerini bünyesindeki çeşitli fiziksel imkanlarla karşılamaktadır. Bu fiziksel imkanlar öğrencilerin eğitimini çeşitlendirmekte ve onlara birçok aktivite gerçekleştirme fırsatı vermektedir. Kurumda bulunan atölyeleri ile öğrenciler ilgilerini çeken branş derslerini kendi alanında uzman öğretmenleri ile eğitim almaktadır. Öğrenciler bu sayede gelişimleri için önemli olan branş derslerini kendi materyalleri ile öğrenme şansı yakalamaktadır. Özel Yakacık Anaokulu bünyesinde bulunan uyku odası fiziksel aktivitelerden yorulan çocukların uyumasına imkan sağlamaktadır. Bu sayede çocuklar gelişimleri için kritik olan öğlen uykusundan mahrum kalmamaktadır.

Özel Yakacık Anaokulu öğrencilerinin karakter gelişimlerini her yönden desteklemeyi amaç edinmektedir. Bu amaçla küçük yaştaki öğrencilere yönelik çeşitli aktiviteler yapılmaktadır. Halk oyunları, dans ve drama gibi sanatsal aktivitelerle çocukların yaratıcılıklarının gelişmesi sağlanmaktadır. Çocuklar için yapılan faydalı etkinliklerden bir diğeri müzik aktiviteleridir. Özel Yakacık Anaokulu'nda bulunan müzik kulübünde öğrenciler müzikle iç içe bir eğitim almaktadır. Öğrenciler bu sayede hem ritim duyguları gelişmekte hem de yeteneklerini keşfetmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yakacık Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Yakacık Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yakacık Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Yakacık Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:45 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yakacık Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yakacık Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yakacık Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yakacık Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yakacık Anaokulu Yorumları (40)

  • MT

    yaşları çok küçük olduğu için özbakımları konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. hatta alışmaları da çok kısa sürdü bu konuda öğretmenlerin katkısından ötürü ayrıca teşekkür ederim.Sadece arada bir de olsa doğal ortamlarında habersizce videolar çekilmesini isterim. haftalık bilgilendirme, gelişimlerindeki ilerlemeyle ilgili görüşlerinizi belirtmeniz çok güzel olur. günlük aktivitelerin bilgisi geliyor evet ama ilerlemelerini takip edebilmek ve yorumlamak da veliler için iyi olur. teşekkürler

  • ŞT

    10/10Okuldan ve öğretmenimiz Zülbiye hoca Gamze hanımdan çok memnunuz diğer öğretmenlerimizde degerli

  • BA

    Gamze hamımın ve öğretmenlerin özverisi sayesinde oryantasyon sürecinden tutunda , eğitimin devamında çok memnun kaldık . 2. Senemiz . Kendi aileme emanet ediyor gibi bırakıyorum . Okulun temizliği ve öğrenciler için gösterdikleri çaba ve özen de taktire şayan . Herkesin emeğine sağlık Yapılması gerekeni Gamze Hanım farkedip bizden önce yapıyor . Aynı zamanda taleplerimizi asla geri çevirmiyor .

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkürler

  • PA

    Çocuğum severek okuluna gidiyor. Her gün yaşına uygun etkinlikler yapılıyor. Öğretmeni kapıda karşılıyor aynı şekilde vedalaşıyor. Sınıflar az sayıda öğrenciden oluştuğundan çocuğun öğretmeni ile iletişimi kolay oluyor. Çocuğuma özen gösteriliyor,üstü ıslandığında yada kirlendiğinde hemen değiştiriliyor.Kahvaltı menüsü zenginleştirilebilir. Meyve,ceviz vb yararlı besinler eklenebilir. Ekid+ uygulaması daha aktif kullanılabilir. Çocuk hakkında uygulama üzerinden daha çok bilgi ve fotoğraf paylaşılabilir. Çocuklar sürekli hasta, sınıf ve ortak alan temizliğine daha çok önem gösterilebilir. Ayrıca çocuğum hep üşüdüğünden bahsediyor. Sınıf sıcaklık dereceleri kontrol edilebilir. Ellerini yıkadığı su için de aynı şekilde soğuk yorumu yapıyor. Bunlar kontrol edilmeli.

  • Okulda 2. Ayımızı dolduracağız. Birçok okul gezdikten sonra bu okulda karar kılmamızı sağlayan en büyük etken derslik sisteminin olması. Çocuklar gün içerisinde hem kendi öğretmenleri ile sınıfta etkinliklerini yapıyor hem de branş derslerinde diğer öğretmenler ile beraber tüm günleri dolu dolu geçiyor. Oryantasyon aşamasında gitmeme isteği olmasına rağmen kızım şuanda hergün okula büyük bir istekle gidiyor ve öğretmenlerini çok seviyor. Okulun imkanlarının yanında okula güvenmek, çocuğumuzun severek gitmesi de bizim için çok önemliydi. Sevgi dolu ortamı çocuklarımıza sunan Emine öğretmenimiz ve Dilber öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    bu güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz

  • T

    İlk gözümüzü Ôzel yakacık okulunda açdık ve 1 njı sınıfa gıdene kadar burada olucas butun ogretmenlerın Müdürümüzun emeklerıne sağlık Gelışımı çok iyi her şeyi sizden öğrendik teşekkür ederim

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür ederiz

  • Nu

    Hersey icin minnettar oldugumuz bir okul gerek okul sahibi gamze hanim gerek ogrermenlerimiz cok iyi ilgili ve anlayislilar iyiki siz

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    sizler de iyi ki varsınız

  • ÇA

    Gözünüz kapalı güvenebilceğiniz bir yer. Çocuğum konuşamıyordu başlayalı henüz üç ay olmasına rağmen mükemmel bir gelişme var çok ilgililer etkinlikleri çok gayet geliştirici. İngilizce İspanyolca drama robatik kodlama orman okulu.. Bir okuldan daha fazlası. Ezbere değil uygulamalı olarak öğretiyorlar herşeyi. Çocuklarımız sıkılmadan eğlenerek öğreniyor.

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz

  • ZG

    Okul yöneticisi ve öğretmenleri çok güleryüzlü ve sevecenler oğlum okulunu çok seviyor gerek etkinlikler gerek sosyal aktive olarak çok eğleniyor hepsine çok teşekkürler sabırları ve ilgileri için

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz

  • BA

    Çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz tek yer biz 2 yıldır buradayız ve çok mutlu huzuruyuz iyiki varlar

  • Özel Yakacık Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    sizler de iyi ki varsınız ❤️

  • Henüz yolun çok başındayız. Okulumuzla, değerli öğretmenlerimizle ve kıymetli mesai arkadaşlarıyla yeni tanıştık ancak kısa süre içinde bile doğru karar vermiş olduğumuzu düşünüyoruz. Öncelikle sağlık, hijyen ve güvenlik çok önemli kriterler. Ayrıca çocuğumuzun her anından haberdar olabilmek, dilediğimiz an bilgi alabilmek ve hatta bizim isteğimize gerek kalmadan okul tarafından bilgilendiriliyor olmak çok kıymetli. Yavrumuzun sabah "yaşasın okula gidiyorum" diye sevinç çığlıkları atarak evden çıkışını, okuldan gülen gözlerle öğretmenlerine sarılarak ayrılışını görmenin mutluluğu tarif edilemez. Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci.. Belli ki öğretmenlerimiz mutlu. Bu durumda alkışlamak, okul yönetimini tebrik etmek gerek. Çizgisinde, elbette gelişerek yoluna devam etmesi dileğimle, teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Öncelikle anlayışı sabrı ve güleryüzü için Zülbiye öğretmenime çok teşekkür ederim.pandemi sebebiyle çok fazla sosyalleşemeyen oğluma okula adapte olma ve alışma sürecinde emekleri çok büyüktür. Ayrıca her soruma cevap vererek her daim iletişim de olduğu ve bir annenin tüm merakını giderdiği içinde ayrıca teşekkür etmek istiyorum.okulumuzda etkinliklerimiz derslerimiz her gün için ayrı ayrı düşünülmüş organizasyonlar sayesinde oğlumun ilk günden bugüne geldiği nokta inanılmaz.okuluna arkadaşlarına ve öğretmenlerine bayılıyor.okuluna severek gidiyor bu da bizi mutlu ediyor.her zaman her soruma bıkmadan yorulmadan cevap verdikleri için de teşekkür ederim.umarım karşılıklı olarak aynı düzeyde eğitim ve hoşgörü ile ilköğretime başlayana kadar devam ederiz.Gün içerisinde okulda yapılan ders programı ve etkinliklerin veliye raporlamasını çok isterim.ayrıca yapılan etkinlik çalışmalarını hatıra olarak öğrenciye veya veliye verilmesini, sınıfımızdaki öğrencilerin velileriyle de tanışmak bir whatsapp grubu kurarak karşılıklı fikir ve öngörülerin de paylaşılmasını talep ediyorum.

  • SY

    Okulumuza başlayalı 1 ay bile olmadı ama 3 yaşındaki oğlum keyifle gidiyor. Öğretmenlerin sevgisi ve etkinlikler ile katliteli vakit geçiriyor. Benimde aklım kalmıyor. Aynı zamanda orman okulu ile çocuklara doğa sevgisi, hayvan sevgisi, özgüven, bağışıklık ve güzel hatıralar katıyorlar. Yüzme, binicilik, su oyunları her gün yeni bir heyecan okula gidiş için sevinç kaynağı oluyor. Her şey için teşekkürler güler yüzlü öğretmenlerimiz ve müdürümüze :) Her şey çok güzel teşekkürler

  • Gy

    Gönül rahatlığıyla kızımı emanet ettiğim kaliteli ve profesyonel bir kurum öğretmenleri guleryuzlu ve sıcakkanlı

  • Nu

    Oglumuzu bu okula yazdirdik ve egitimi olsun duzen tertip temizligi olsun hocalarimiz olsun cok ilgili ve alakalilar cok tesekkur ederiz .

  • ZA

    Aklımızda bir çok soru işaretleriyle birlikte Çocuğumuz için Bir çok okul ile görüşmemizden sonra Yakacık Anaokulunda karar kıldık Yakacık Anaokulunu seçme sebeplerimizden bahsetmek isterim ilk başta sizleri güleryüzle kendinden emin sizlere güven veren bütün sorularımızı içtenlikle yanıtlayan bizleri çocuğumuz adına rahatlatan bir kurucu karşılıyor daha sonra okulun hijyen kurallarına dikkat etmesi sınıflarından uyku odalarına lavabolarına kadar her köşesi tertemiz günlük temizlendiğini gördük okula girer girmez bunu görüyorsunuz daha sonra tek bir sınıf yerine birden fazla atölye sınıflarında çocukların farklı eğitimleri ayrı ayrı aldıklarını gördük tam bir kolej kalitesinde diyebilirim çocuklara sunulan oyun alanları oldukça fazla oyun ihtiyaçlarını oldukça karşılıyor birde görüşme için gittiğimizde İspanyolca hocalarıyla karşılaştık yabancı dil eğitimini yabancı hocalarla yerinde vermeleri bizi çok etkiledi çocuğumuz mutlu bizler mutlu ne kadar doğru bir karar verdiğimizi zaman içinde yaşayarak gördük bütün beklentilerimizi karşıladıkları için emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz

  • UB

    Özel Yakacık Anaokulunu çok beğeniyoruzBilgi ve becerileri her geçen gün artıyor

  • AD

    Merhabalar okul arayışı icerisindeydim.yakacik anaokuluyla tanıştım.Okulu ilk tercih etme sebelerindem bir tanesi çok temiz olması.ogretmenlerin guler yüzlü ve samimi olması.yonetimle anlasabilmemiz ve bir problem olduğunda hemen ulasabilmemiz beni memnun eden kriterler arasındaydı.Gamze hanım ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

  • MY

    Gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet edebildiğim eğitim ve temizliğine güvendiğim tavsiye edebileceğim bir okul

  • AS

    Her şey için emeğinize sağlık güzel anlamlı bir eğitim yuvası çocuğum severek gidiyor öğretmenlerini çok seviyor umarım hep bu şekil devam eder.

  • Şş

    Her Anlamda güven veren Öğretmenlere sahip İlgi alaka konusunda oldukça insanı tavır sergilenmekte okulumuzu ve ögretmenlerimizi seviyoruz teşekkürler ☺️

  • Okulumuz gerçekten çok iyi özellikle Zülbiye öğretmenimiz kızıma anne şevkatiyle yaklaşıyor.

  • ED

    yaklaşık bir yıldır oğlumun okulu. ilk başlarda oldukça zorlanmıştık, gitmek istememeler, ağlama krizleri... ancak okula adaptasyon süreci çok başarılı geçti. öğretmeni ve yönetim çok sevecen ve şefkatli yaklaştı. en önemlisi ben güvenle her sabah teslim ediyorum çocuğumu. emeği geçen herkese çok teşekkürler.

  • Oğlum okulunu ve öğretmenini çok seviyor çok ilgililer ve alakalilar teşekkür ederiz

  • Okulumuzdan çok memnunuz eğitim ilgi alaka etkinlikler çok güzel öğretmenlerimize ve yönetime çok teşekkürler

  • Sy

    Hersey için çok teşekkürler.Çocuklarımız için her şey düşünülmüş cocuğum her gün severek gidiyor kreşe

  • HT

    Çocuğum çok severek gidiyor. Kurucusu müdüru öğretmenler tüm çalışanlar o kadar sevgi dolu, çocuklarla ilişkileri o kadar güzel ki iyiki diyoruz. En önemlisi güvenle evladımızi teslim ediyoruz. Okul da gayet güzel özellikle kapalı alanda top havuzu ve oyun alani olması çocukları çok mutlu ediyor soğuk havalarda gönüllerince eglenebiliyorlar.

  • Okulumuzu seviyoruz; bu sene mezun olacak oğlumuz; değerli öğretmenlerimiz hepinize çok teşekkür ederiz güzel bir nesil etiştirdiğiniz için

  • 4 yıldır tam gün olarak oğlumuz okula devam etmekte. İlkokula başlayıp bu güzel yuvayı bırakacağımız için üzülüyorum. Oğlum iyi bir insan olacaksa buradaki öğretmenlerin katkısı çok büyüktür.Geliştirilmesinden ziyade bu sınıftaki tüm eğitim kurumlarına, devletin karşılıksız destekler vermesi gerekiyor. Çünkü bu çocuklar bu ülkenin geleceği. Ve bu kurumların ay sonunu nasıl getiririz telaşında olmaması gerekiyor.

  • AD

    Gönül rahatlığı ile oğlumu bıraktığım, oğlumun okul yönetiminden mutfaktaki ablaya kadar herkesi tanıyıp çok sevdiği herkese tavsiye edebileceğim bir okul . İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim .

  • My

    Bizim toplamda bir yılımız doldu. Nasğl unuturum ilk günümüzü. Tüm okul olarak sıcacık sarmalandığımızı. Şevval çok çok zor yemek yiyen, birilerine çok zor alışan ve sabit kıyafetler giyinen bir çocuktur. Ama öyle iyi geldi ki okul arkadaşları ve öğretmenleri. İlk öğretmenimiz zülbeya hanım anne sıcaklığı ile yanımızda kol kanat oldu. Şimdi buse öğretman ama tüm okulu çok sevdik iyi ki arya anaokulu...Virüs sonrüsı yaz etkinlikleri için yüzme derslari hayvanat bahçesi gezileri ve tiyatro günlükleri ilk aklıma gelen

  • UF

    Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, Ulu Önder Atatürk gibi geleceği aydınlatacak olan çocuklarımıza ışık tutabilen yegane okul öncesi kurumlardan biridir hatta ve hatta tektir. Emekleri ve özverileri için onlara minnettarız. İyi ki sizi tanıdık Özel Arya Anaokulu...Gelişim önce ailede başlar...

  • Dt

    Merhabalar... Bu yuva demek istiyorum ne desem az kalır sanırım. Yasemin öğretmeni 10 seneden fazla oldu tanıyalı ve iyi ki yollarımız seneler önce kesişmiş. Ahlaki değerlere bağlı güvenli huzurlu öğretmeyi seven çocuklara bağlı mükemmel bi ailesiniz. Bütün öğretmenlerinizle özenli ve şefkatlisiniz.Hepinize çok teşekkür ediyor emeklerinizi takdir ediyoruz. Hakkınızı ödeyemeyiz biliyoruz. Seneler sonra bile iyikii diyorum, iyi ki

  • EF

    Okulumuzdan ve öğretmenlerimizden çok memnunuz. Temiz ve güvenilir. İyi ki sizi tercih etmişiz.

  • AA

    Okulumuzu ve değerli öğretmenlerimizi çok seviyoruz, güzel,kaliteli ve sevgi dolu eğitim ve öğretim alıyoruz, oğluma ve bize çok şey öğrettiniz, her zaman anlayışlı, saygılı,sevgi ve umut dolu oldunuz, herşey için çok teşekkür ederiz,iyki varsınız♥️Güzel havalarda Okul dışı etkinlikler organize edilebilirse çocuklarımız daha da mutlu olacaktır.

  • Yaklaşık iki yıldır kızım okula gidiyo Başta Yasemin Hanım okul sahibimiz olmak üzere Ve Diğer sevgili öğretmenlerimiz in ilgisi güler yüzü ve çocuklara olan sevgileri beni ve eşimi cok mutlu ediyo kızımı güvenle emanet edebileceğimiz bir okul iyiki varsınız

  • Ka

    Biz buse öğretmenin sınıfındayız. Kesinlikle mükemmel bir okul öğretmenleri de okul gibi harika. Oğlumu gözüm kapalı emanet ediyor içim rahat isime gidiyorum

  • SB

    İlk başta bilmediğim bir okul diye tereddüt ettim. Ama daha sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm. Başta yasemin hanım olmak üzere tüm öğretmenler okadar ilgili ki . Çocuğumu bırakmak için bi an bile tereddüt etmedim. Kendi çocukları gibi ilgilendikleri için arya okuluna Teşekkürlerimi borç bilirim. Ve herkese Önerebileceğim bir okulHer yönü ile çok güzel olduğu için bir öneride bulanamam. Zaten yeteri kadar branş dersi var. Herhangi bir önerim yok.

  • Herkese merhaba, özellikle bu aylarda yeni okul arayışında olan ebeveynlerin tatlı ve bir o kadar da tedirgin telaşlarını ben de 3 yıl önce yaşadım. Okul öncesi kurum seçimi, bana göre çocuğun tüm eğitim hayatına etki edeceği için çok çok önemliydi. Hem kural,düzen,disiplin ögrensin, hem eğlensin, hem anne şefkatiyle sarılıp sarmalansın istiyordum. Çünkü evden,anneden ,aileden ilk defa ayrılıp tekrar bağ kurduğu, hayata atıldığı yer ilkokul gibi algılansa da günümüzde artık bu görevi okul öncesi kurumlar aldı. Şahşım adına bir gün dahi pişman olmadığım, aksine her gün iyi ki dediğim yerdeyim, aklımdaki beklentilerimi fazlasıla karşılayan, hatta aklımda olmayanları da bana, bize veren yer oldu Arya. Okulun fiziki yapısı, sınıfların genişliği, ders çeşitliliği, aktivitelerin çokluğuna ek olarak, bir de pamuk kalpli çocuk dostu ögretmenlerin varlığı için mutlaka gelip görülesi, tanışılası bir kurum kesinlikle. Kurucusundan yöneticimize, ögretmenimizden lezzetli yemek yapan oğlumun ablalarına kadar hepsi şahane insanlar, hepsine tekrar burdan da teşekkür ediyorum. Bu yıl oğlumun ilk mezuniyetini birlikte yaşayacağız, bir süre ara veriyoruz ama bu ara çok sürmeden kızımla , tekrar veli olarak geri döneceğim :))

  • En

    Birçok anaokulu gezdik hiçbirinde böyle samimiyet böyle itina görmedik tedirginliklerim vardı ancak okulda alınan önlemleri gördüğümde güvenebileceğim anaevi gibi bir anaokulu olduğunu gördüm görevli personele sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yakacık Anaokulu İletişim Bilgileri

Yakacık Çarşı Mah. Kıyı Sok. No: 11 Kartal / İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum