Akran Dostluğu Seminerimizle Sağlıklı İletişimi Destekliyoruz
Rehber öğretmenimiz Niyazi Kaya tarafından gerçekleştirilen Akran Dostluğu Semineri’nde velilerimiz, çocukların sosyal ilişkilerini güçlendiren, iletişim becerilerini destekleyen ve sağlıklı arkadaşlık kurmayı kolaylaştıran bilgilerle buluştu. Bu değerli seminer, öğrencilerimizin duygusal gelişimlerini desteklemek ve pozitif sosyal bağlar oluşturmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlendi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Panosu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Panomuz hazır. Özel EndaCan Anaokulu öğrencilerimiz bu güzel panomuzun önünde sınıfça hatıra fotoğrafı çekiliyor. 🎈🐥 Bursa Mudanya’nın en büyük anaokuluna gelmeye ne dersiniz?
Bursa Ebeveyn Zirvesi ve Resim Yarışması
Bursa Uludağ Üniversitesinde katılım sağladığımız Bursa Ebeveyn zirvesi ve Anaokulları Resim Sergimizden bir kaç fotoğraf. 3-6 yaş çocuklarımızın resimlerini sergilemek ve onları ailelerin izlemesi gurur verici ☺️
EndaCan Anaokulu Maske Boyama Etkinliği
EndaCan Anaokulunda çocuklarımızın el becerilerini geliştirebilecekleri harika bir etkinlik başlıyor ‼️ Herkes rengini ve hayal gücünü kullanarak kendi maskesini hazırlıyor 🎭🎨