fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu

Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30

Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde yer alan Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu alanında uzman eğitmen kadrosu, donanımlı sınıfları ve kaliteli eğitim programları ile 3-6 yaş aralığındaki çocuklara okul öncesi eğitim vermektedir. Okul Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak çalışmalarını yürütmektedir. Okulda her yaş grubu için ayrı olmak üzere 15 er kişilik sınıflar mevcuttur. Okulda çalışan ailelerin en önem verdiği ideal çalışma saatleri uygulanmaktadır. Eğitim sabah 07:00 itibari ile başlamakta, akşam 18:30 itibari ile sona ermektedir. Okulda dış mekan ve iç mekan oyun alanları mevcuttur. Dış mekan oyun alanında çocukların doyasıya eğlendikleri oyun parkları vardır. İç mekan oyun alanında ise çocukların zarar görmeyeceği niteliklerde oyun araç gereçleri mevcuttur. Hava koşullarına göre çocukların hangi mekanda oyun oynayacağı belirlenmektedir. Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu 'nda sınıfların haricinde bulunan bir yemekhane ve bir de uyku odası mevcuttur. Okul sadece kış aylarında değil, dileyen ailelerin çocuklarının eğitimi sürdürecekleri yaz aylarında da yaz okulu olarak hizmet vermektedir. Yabancı dil eğitimi yabancı uyruklu ve Türk eğitmenler eşliğinde İngilizce olarak eğitim verilmektedir. Spor alanında da çocukların bedensel gelişimlerine katkı sağlayan jimnastik ve yüzme eğitimleri verilmektedir. Çocukların sanatsal yönlerinin keşfedildiği, gizli kalmış yeteneklerin ortaya çıkarıldığı modern dans eğitimi ve görsel sanatlar eğitimleri verilmektedir. Okulda satranç kulübü, müzik kulübü ve gezi kulübü kurulmuştur. Gezi kulübü öğrencilerin başında öğretmenleri eşliğinde aile izinlerine tabi olarak eğitsel gezilere, tiyatro ve sinemaya götürülmektedir. Okula öğrencilerin ulaşımını sağlamak amacı ile servis hizmeti verilmektedir. Okul servisleri bakımları rutin olarak yapılan sağlıklı ve öğrencilerin yaş gruplarına uygun koltuklardan oluşmaktadır. Tam gün eğitim programı uygulanan Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu 'nda çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek servis edilmektedir. Yemekler okulun yemekhanesinde aşçılar tarafından özenle hazırlanmaktadır. Yemeklerin taze ve organik olmasına dikkat edilmektedir. Okulun sunmuş olduğu hizmetler arasında yer alan yaz okulu programında çocuklarla birlikte basketbol, voleybol, tenis, dekoratif sanatlar, lego, jimnastik, müzik, futbol, İngilizce, seramik ve satranç gibi birçok eğlenceli aktivite yapılmaktadır.

Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu Yorumları (3)

  • GB

    Çocuğun güvenle iyi bir başlangıc yapması için Ted'i tercih ettik. Yanılmamışız. Rahat ve huzurlu bir ortamda deneyimli öğretmenlerle kaliteli eğitim.

  • FA

    Öğrenci öğretmen ilişkisinin yanında velilerle öğretmen iletişimi çocuğun ilerleyişini daha iyi izleyebilme açısından çok önemli. Değerli öğretmenleri sayesinde çok yol katettik. Bir çok imkana sahip çok yönlü bir okul.

  • TS

    Ted kalitesine güvenerek kaydımızı yaptırdık. Düşünen ailelerin mutlaka çocuklarını göndermelerini tavsiye ediyorum. Zaten çizgisini bozmayan her şubesinde aynı sistemde ilerleyen bir kurum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atakent Ted Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mahallesi, 221. Sokak, No:17 Küçükçekmece/İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum