fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Adakent Koleji Anaokulu

Özel Adakent Koleji Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:15/19:00
Sabahçı: 07:30/12:30
Öğlenci: 12:30/19:00

Özel Adakent Koleji Anaokulu Hakkında

İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Özel Adakent Koleji Anaokulu 2-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim hizmeti vermektedir. Anaokulu eğitiminde okulumuzu farklı kılan geliştirmiş olduğu yeni yaklaşımlarıdır.

Bu yaklaşımlar;

Adakent Erken Çocukluk Eğitim Metodu, Çift Dil Çift Öğretmen Sistemi, Tematik Derslik Sistemi, Dijital Çağ ve Akıllı Çocuk Eğitim Programı, Future Class Lab. Geleceğin Sınıfları, Zengin Ders Programı, Sağlıklı ve Çok Yönlü Eğitim Ortamı..



ADAKENT ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİM METODU
Montessori, Reggio Emilia, Waldorf, PYP ,Hıgh Scope vb. eğitim metotları incelenerek ve kendi ailevi, kültürel ve toplumsal yapımız ile harmanlanarak oluşturulan eğitim metodumuz uygulanmaktadır.


ANAOKULU EĞİTİM PROGRAMIMIZ
İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan Özel Adakent Koleji Anaokulu'nda çocukların yaşları, gelişim hızları, ilgi alanları, öğrenme şekilleri ve hızları kapsamında hedefler koyarız. Zihinsel ve sosyal beceriler kazanmaları için her çocuğun kendi gelişim seviyesine uygun çalışmalar seçeriz. Bu çalışmalarla çocuklarımızdaki gözlem, araştırma, buluş ve yaratıcılık özelliklerini geliştirmeyi amaçlarız.
Tüm çalışmalarda deneyimi esas alırız. Çocuklarımıza hem yöntem ve stratejileri aktarır hem de uygulamalarla ilgisini, bilgisini arttırmaya ve en önemlisi yeteneklerinin gelişmesine odaklanırız.
Çocukların farklı duyu organları ile oyuncakları keşfetmeleri sağlayacak özgür bir ortam oluşturulur. Minikler araştırmaya teşvik edilir, ilgi ve merak uyandırılır, öğrenmede deneyim esas alındığından aktivite, gezi ve deneylerle öğrenme gerçekleştirilir.
Her çocuğun kendi kapasitesine odaklanması sağlanır. Özgüven, inisiyatif, düzenlilik ve başkalarına olan saygıyı geliştirmeyi hedefleriz.



TEMATİK DERSLİK SİSTEMİ
Okumuzda öğrencilerimiz derslerini kendileri için özel olarak tasarlanmış sınıflarda işlerler. Eğitim ortamı sıkıcı ve tekdüze olmaktan çıkar. Eğitim eğlenceli, öğretici ve dinamik bir düzende devam eder.



ÇİFT DİL ÇİFT ÖĞRETMEN SİSTEMİ
Uluslararası Akreditasyon Sertifikalı İngilizce Eğitmenlerimiz sayesinde çocuklarımızın anadil düzeyinde İngilizce konuşmaları, anlamaları ve düşünmelerini sağlamaktır. Uluslararası Akreditasyon Sertifikalı İngilizce Eğitimimiz ile çocuklarımız sadece İngilizce konuşmayı, yazmayı değil, İngilizce düşünmeyi öğrenmeleri amaçlanmaktadır.




FUTURE CLASS LAB. GELECEĞİN SINIFLARI
Okulumuzda kurulan FCL içinde mini 3d sinema salonu, green screen kayıt stüdyosu, artırılmış gerçeklik duvarı, robotik kodlama atölyesi, etkileşimli anfi dil alanı, drama alanı, mini kütüphane, bireysel çalışma alanları, grupla çalışma alanları, stres ve yaratıcılık duvarları vb. alanlar bir arada bulunur.



DİJİTAL ÇAĞ VE AKILLI ÇOCUK EĞİTİM PROGRAMI
AÇEP DİJİTAL ÇAĞ programımız alanında uzman öğretmenler tarafından 3 yaştan itibaren zekâ gelişimi, öğrenme becerileri ve teknolojik dili kullanmaya yönelik bilimsel dersleri içerir. Robotik-Kodlama, ,Akıl oyunları ve Satranç, Hafıza gelişimi, Düşünce eğitimi, 3d tasarım – 3d sinema, Artırılmış gerçeklik, Green screen ve benmaker atölyeleri


TÜM DERSLER
Okuma Yazmaya Hazırlık Dersleri, Erken Matematik, İngilizce Dersleri, Dijital Çağ ve Akıllı Çocuk Eğitim Programı Dersleri, Satranç ve Akıl Oyunları, Robotik Kodlama, Hafıza Gelişimi ve Düşünce Eğitimi, Sanat Dersleri, Drama, Dans ve Bale, Müzik, Spor Dersleri Jimnastik, Bisiklet ve Trafik Eğitimi, Okçuluk, Buz Pateni, Atlı Binicilik, Basketbol, Voleybol, Futbol Dersleri,



MUTFAK VE YEMEK
Mutfak ve yemekhane ile uyku odası da yer almaktadır.
Özel Adakent Koleji Anaokulu çocukların sağlıklı beslenebilmesi için okulda 3 öğün yemek hizmeti vermektedir. Okulda organik beslenme fikri benimsenmiştir ve yemekler bu şekilde hazırlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Adakent Koleji Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Kaba Motor Becerileri

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

Özel Adakent Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Adakent Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:15 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Adakent Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Adakent Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Adakent Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Adakent Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Adakent Koleji Anaokulu Yorumları (25)

  • SK

    Oğlumuz icin okul arayışında iken bana sorulan bir soru ile baska okul aramama gerek kalmadı. Sevgili Elif hanım ile yapılan görüşmede dogru yerde olduğumuzu düşündük. 1 yıldır oğlumu gözüm arkada kalmadan Okulumuza bırakıyoruz. Türkan hanım bir öğretmenden fazlası bence. Iyi ki ailemizin bir parçası olmuşsunuz. Okul reklamından ziyade gerçek anlamda insana değer veren bir kurum .onceliklerimizin ortak paydada olması mutluluk verici. Evlatlarimizin uzerinde emeği geçen herkese teşekkürler. Bu yılda beraberiz insallah.Çocuklarla oyun terapisi yapılarak kişiye özel analizler yapılıp aileler ile paylaşılabilir. Gerekirse ailelerde dahil.edilebilir.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok tesekkür ederiz.Kurumumuz olarak söyleneleri dikkatte alacağız.

  • AK

    Kreş bölümü gayet iyi insan odaklı bir anlayış sahip eğitimcilere sahip. Bizi cezbeden konu açıkçası bu oldu diğer tüm okullar okulun sahip olduğu imkanlardan bahsederken burada ki eğitimciler özellikle Elif hanım ve Türkan Hanım çocuğumuzun alerjilerinin olup olmadığından tutun tuvalet alışkanlığını kadar detaycı bizi de gayet mest eden bir yaklaşım içine girdiler.Psikolojik danışmanlık sadece sorunları olan çocuklara değil rutin olarak tüm çocuklara günlük ilişki içerisinde olmalı.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok tesekkür ederiz.Kurumumuz olarak söylediklerinizi dikkate alacağız.

  • HK

    Oğlumu 32 aylıktan beri Adakent kolejine gönderiyorum. Genel olarak okul ve öğretmenlerinden memnunuz. Özellikle tüm öğretmenlerin güleryüzlü ve cana yakın olması güzel. Öğrenci ile herhangi bir problem olduğunda anında iletişim halinde olmaları ve kendi problemleri gibi ilgileniyor olmaları daha samimi, öğrencinin eğitimi ve geleceğine ne kader önem verdiklerini gösteriyor.Haftanın bir günü özel menü olabilir ( örneğin ev yağımı hamburger veya ev yağını pizza vs. ) Etkinliklerin en az 10-15 gün önceden haber verilmesi biz veliler ve öğrenci için etkinliğe hazırlanma sürecini daha sağlıklı yürütülmesini sağlayacaktır.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • EY

    İki çocuğumun kayıtlı olduğu Adakent Koleji yönetiminden gayet memnunum-

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • ET

    Türkan hocamız bizim için gerçekten çok değerli, bir öğretmen ve anne olarak sabrı ince ince işleyişi her çocuğu kazanmaya çalışması ve de adaletli davranması… Kısacası oğlumuzun şansı oldu, kızımızda seneye onunla olacak inşallah Takip için whatsapp yerine bir uygulama ile devam etmeleri onlar için daha kolay olacağını düşünüyorum.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • İg

    Eğitim seviyesi çevre okulların çok üstünde ,ders dışı aktiviteleri çocuk gelişimine çok uygun

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim.

  • ÖK

    Türkan öğretmenimiz ve diğer tüm öğretmenlerimiz, okul müdürümüz harikalar çok memnunuz

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim.

  • Tk

    Oğlum 22 aylık başladı şimdi 36 aylık oldu. Türkan öğretmen çok harika bir öğretmen. İlgisi veli bilgilendirmesi çocugu gözlemlemesi çok güzel. Kurum sahibi Elif hanım da çok ilgili. Tüm adakent koleji ailesine teşekkür ederim

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • EA

    Kızım 5 yaşinda yaz okulunda başladik daha yeni olmasına rağmen okulunu sevdi ve çabuk alisti okul zaten çok güzel türkan öğretmen her konuyla gerçekten çok ilgili kendisine tekrar teşekkür ederiz.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • RY

    cok ilgili ve anlayıslı bir ekibe sahipler gönül rahatlıgı ile cocuklarnızı emanet edebilirsiniz

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • GC

    Gerek okul müdürümüz Elif hanımdan öğretmenlerimizin ilgisinden çok çok memnunuz teşekkürlerimizi iletiyorum

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • EK

    İlgili ve branşında uzman öğretmenleri ve çözüm odaklımuzman kadrosundan çok memnunuz.Çocuklarımızı okula değil de aileden birine bırakıyor gibiyiz.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • TY

    Benim oğlum okula çok zor gidebilecek bir çocuk geçen sene anaokuluna bir ay gönderebilirim ama bu okulu bulduktan sonra keşke bu okulu tercih etseymişim dedim çünkü çok güzel alıştırdılar okumayı çözdüler daha 7 yaşına yeni girdi oğlum ben çok memnunum kendileri öğretmenler ilgilerinden temizliğinden yemeklerinden gayet memnunum gerçekten kaydetmeyi düşünürseniz bence güzel bir tercih yapmış olursunuz

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • is

    4 yildir sorunsuz ve mutluyuz yoneticilere ve ozellikle ogretmenimize tesekkurler

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Se

    Guzel bir okul ogretmenlerimiz cok ilgiliOkulumuz bu konuda gerekli seyleri yapmaktadir.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • ÇK

    2 yıldır Adakent Kolejine devam ediyoruz kızım ilkokul 2.sınıf öğrencisi.Butik bir okul olması kalabalık olmaması,çok büyük yaş gruplarının okulda olmaması tercih sebeplerimizin arasındaydı,kurum sahibi Elif Hanım her daim yanımızda oldu bizi dinledi ve bence kurum sahibine istediğin zaman ulaşabilmek büyük bir lüks.Kızım okulunu çok seviyor ve bu yaş grubu için en önemli şey gittiği yeri ve insanları sevmesi.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Oğluma kreş ararken tam olarak nasıl bir seçim yapacağımı bilmiyordum. Bir yerin şu özelliği başka bir yerin bu özelliği derken Adakent ile tanıştık. Fiziki şartları gerçekten çok güzel ama beni Adakenti asıl tercih ettiren şey öğretmenlerin ve okul içinde bulunan a'dan z'ye herkesin içten samimi güven verici olmasıydı ilk günden itibaren gözüm arkada kalmadan oğlumu emanet ediyorum. Bizim öğretmenimiz Türkan hocam. Dünya tatlısı bir insan neşesi güler yüzü bunun yanında deneyimi. Biz çok şanslıydık. Sizin gibi bir ekiple karşılaştık. Teşekkürler.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Çocugunuzu gözünüz arkada kalmadan bırakabileceğiniz bir kurum. 3 yaşında kızım hiç bir uyum sorunu yaşamadan koşarak gittiği kurum

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Et

    Fiziksel konumu öğretmenlerin yaklaşımı tecrübesi akademik açıdan süper bir butik okul.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Bk

    Gerek Öğretmenleri̇ gerekse yöneticileri işini severek yapıyor.Çocuğum okula koşarak gidiyor ve çok mutlu.Şahane eğitimleri de bonusu.Çok memnun herkese tavsiye ederim.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Sy

    Uc çocuğum da iki yıldır adakent kolejinde. Çocuğunuz kalabalık büyük okullarda kaybolmasın, yeteneği ilgisi zayıf.yonleri fark edilsin istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Adakent koleji ailesi seviyorum hepinizi

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • A

    Anaokulu arayışı içerisindeydim ve tavsiye üzerine gittiğimde aile ortamı sıcaklığını bana geçirdiler.Güler yüzleri ve tecrübeli oldukları gayet belliydi.Doğru bi karar verdiğimi zamanla anladım.Birçok branş dersinin olması benim için artıdır.Diğer çocuğum adını vermek istemediğim bi okulda ilkokul eğitimi almaktaydı.Sınıf mevcutlarının az olması butik ve kaliteli bir eğitim verdikleri için bu sene erken kayıt döneminde burada eğitimine devam edecektir.İyiki sizleri tanıdım okulumuzdan çok memnunuz.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • OB

    Alanın da daha yeni bir okul ama acemiliğini kısa sürede atlatarak çok güzel işler başarabileceğine inandığım bir kurum olduğu için tercih ettik.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok tesekkür ederiz.

  • FK

    Donanımlı ve tecrübeli personeli ile bakım evi çalışma tarzının dışına çıkarak küçük üniversite mantığıyla işleyen okulu bizlerle buluşturan insanlara ne kadar teşekkür etsek az.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • A

    Okuldaki personel her şeyden önce güler yüzlü, ve eğitim odaklı faaliyetlerle öğrenci merkezli bir egitim modeli uygulandağı hemen anlaşılıyor. Özverili çalışmalarınızı kutluyor, başarılarınızı devamını diliyorum.

  • Özel Adakent Koleji Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Adakent Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Barış Mahallesi, Çiftlik Caddesi, Adakent Villaları, No:46-48, Beylikdüzü/İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum