fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçelievler Emir Anaokulu

Özel Bahçelievler Emir Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:30

Özel Bahçelievler Emir Anaokulu Hakkında

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Özel Bahçelievler Emir Anaokulu 3-6 arası yaştaki çocuklara eğitim vermektedir. Okulda sınıflar yaş gruplarına göre oluşturulmuştur. Okul müstakil bir binaya ve geniş bir bahçeye sahiptir. Okul binasında bulunan sınıflar, yemekhane, tuvaletler, oyun alanları çocukların en iyi şekilde zaman geçirebileceği şekilde çocuklara göre hazırlanmıştır. Okulda çocukların en iyi şekilde gelişim gösterebilmesi için birçok eğitim verilmekte ve etkinlik düzenlenmektedir. Özel Bahçelievler Emir Anaokulu çocukların fiziksel yapılarının gelişmesi için bu yaşların çok önemli olduğunu vurgulamaktadır. Bu yüzden okulda jimnastik dersleri verilmektedir. Bu dersler çocukların fiziksel olarak gelişmelerine temel hazırlamakta, esneklik kazanmalarını sağlamakta ve zihinsel rahatlamalarına olanak sağlamaktadır. Çocukların kendilerini ifade edebilmeleri oldukça önemlidir. Bunu en iyi şekilde yapabilmeleri için verilen tiyatro ve drama dersleri çocukların yaratıcılıklarını geliştirerek kendilerini iyi bir şekilde ifade edebilmelerine olanak sağlamaktadır. Özel Bahçelievler Emir Anaokulu çocukları eğlendirirken ilkokula hazırlamayı da kendine hedef olarak belirlemiştir. Bu yüzden okulda yapılan birçok etkinlik çocukların bu hazırlık aşamasını tamamlamasını sağlamaktadır. Dikkat-konsantrasyon çalışmaları çizgi çalışmaları gibi etkinlikler bunlardandır. Küçük yaşlarda çocukların merak duygularını köreltmeden birçok etkinlik yapan kurum gezi ve fen doğa etkinlikleri ile bunu desteklemektedir. Bu etkinlikler çocukların gözlem yaparak araştırarak deney yaparak meraklarını desteklemektedir. Özel Bahçelievler Emir Anaokulu çocukların sanatsal olarak da gelişiminin önemli olduğunu vurgulayarak müzik ve görsel sanatlar etkinlikleri ile çocukların yaratıcılıklarını ortaya koyarak sanatsal yönlerini geliştirmesini sağlamaktadır. Mutfak atölyeleri ile de çocukların besinlerle yakın temasta olması besinleri inceleyip öğrenmesi hem el becerilerini geliştirip hem de beslenme alışkanlığını desteklemesi sağlanmaktadır. Özel Bahçelievler Emir Anaokulu çocukların beslenmesi için okulda 3 öğün yemek hizmeti vermektedir, yemekler çocukların yaşlarına göre özenle ve titizlikle hazırlanmaktadır. Okulun yaz okulu alternatifi de bulunmaktadır. Yaz okulu çocukların keyifle vakit geçirerek çeşitli şeyler öğrenmesini sağlamaktadır. Yaz okulunda yüzme, jimnastik, binicilik, dans gibi etkinlikler ile çocukların fiziksel gelişimi desteklenmektedir. Kum oyunları, yarışmalar, kukla, resim, müzik etkinlikleri ile sanatsal ve el becerileri olarak gelişmeleri sağlanmaktadır. Yaz okulunda çocukların matematik, fen doğa gibi branş dersleri alması da sağlanmaktadır. Beyaz Bayrak ve öğrenci dostu mutfağa sahip olan kurum, ailelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir yuvadır.

Özel Bahçelievler Emir Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Bahçelievler Emir Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçelievler Emir Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçelievler Emir Anaokulu İletişim Bilgileri

Bahçeli̇evler Mah. Şehi̇t Pi̇lot Rasi̇m İşeri̇ Cad. No:50 Bahçeli̇evler / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum