fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Madenler Erse Anaokulu

Özel Madenler Erse Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 07:00/13:00

Özel Madenler Erse Anaokulu Hakkında

İstanbul Ümraniye de eğitim-öğretim veren Özel Madenler Erse Anaokulu 2 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet vermektedir. Anaokulu 3 katlı büyük bir bina ve geniş bir bahçeye sahiptir. Anaokulunda okul saatleri 07:30 ile 19:00 arasında devam etmektedir. Anaokulunda sürekli olarak kurumda bulunan bir psikolojik danışman bulunmaktadır. Anaokulunun eğitim anlayışında çocukların duygularını, tüm ihtiyaçlarını ve bireysel farklılıklarını ön planda tutarak eğitimsel yaklaşımlarda onların tüm gelişim alanlarını desteklemek vardır.
Özel Madenler Erse Anaokulu'nda yemekhane de çocukların gelişimlerine uygun yemekler verilmektedir. Beslenme programları ve yemek listeleri uzmanlarca hazırlanmış olup çocukların sağlıklı gelişimine önem verilmektedir. Anaokulunda uyku odası bulunmakta olup çocukların en önemli ihtiyacı olan uyku için tam donanımlı odalar hazırlanmıştır. Oyun alanları gerekli malzemelerle donatılmış olup çocukların eğlenerek öğrenmesi için gerekli tüm malzemeler ve materyaller mevcuttur. Sınıflarda masalar, sandalyeler, panolar, yazı tahtaları doğal ahşap malzemeden tercih edilmiş olup çocukların sağlıklı ortamlarda eğitim görmesine önem verilmektedir. Anaokulu bahçesi güvenlik açısından tam donanımlı olup park da çocukların sağlıklı zihinsel ve psiko motor gelişimi için gerekli tüm oyuncaklar bulunmaktadır. Anaokulunda servis hizmeti sunulmakta olup birçok semte ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sırasında servislerde güvenliği sağlayan servis görevlileri bulunmaktadır. Güvenlik hizmetleri güvenlik görevlileri ve kameralarla sağlanmaktadır.
Özel Madenler Erse Anaokulu'nda rehberlik hizmetleri psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenleri tarafından verilmektedir. Oyun grupları küçük yaşlarda eğitime başlayan çocuklarda uygulanmakta olup eğlenerek öğrenmelerine zemin hazırlanmaktadır. Anaokulunda verilen yaz okulu sistemiyle yaz aylarında da çocukların bilişsel gelişimi ihmal edilmemektedir. Anaokulunda organik beslenmeye dikkat edilmekte olup sağlıklı ve doğal gıdalar, şişe sütler tercih edilmektedir. İngilizce dil eğitimi verilen anaokulunda görsel materyaller ve eğlenceli kartlarla yabancı dilin içselleştirilmesi sağlanmaktadır. Jimnastik eğitimi verilen anaokulunda sağlıklı psiko motor gelişimi için çeşitli spor aktiviteleri yapılmaktadır. Çocuklara görsel sanatlar ve dans eğitimleri verilerek sanatsal alanlarda gelişimleri sağlanmaktadır. Müzik kulübü, gezi kulübü gibi çalışmalar yapılıp aktif yaşantılar geçirerek öğrenme üzerinde durulmaktadır. Seramik çalışmaları yapılmakta ve yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleşmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Madenler Erse Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

Özel Madenler Erse Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Madenler Erse Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Madenler Erse Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Madenler Erse Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Madenler Erse Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Madenler Erse Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Madenler Erse Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Madenler Erse Anaokulu Yorumları (15)

  • HA

    Merhabalar, kızım Erse ye başladığında 3.5 yasındaydı. 2 yıl kreş 1 yıl anaokulu eğitimini bu kurumda tamamladık. Kurumun veliye yaklaşımından ,öğretmenimizin öğrenciye yaklasımından gayet memnun kaldık. Öğretmenimize ve kurum yetkilisine tesekkur ederim

  • Kaliteli eğitiminin yanında güvenli, hijyenik, güler yüzlü ortamı ile sevgiyi hissettiren bir okul. Hayatı yeni keşfetmeye başlayan oğlumuz büyürken çevresine karşı sevgi dolu, saygılı, araştıran, merhametli, adil, arkadaş bağları kuvvetli bir çocuk yetiştirmemiz için yardımcı olan tüm Özel Erse Okulları Anaokulu ekibine destekleri için sonsuz teşekkürler.

  • do

    Daha önceki olumsuz kreş deneyimimizi bize unutturan güler yüzlü ve fedakar ögretmenlerimize ve cocuklarla kendi çocuğu gibi ilgilenen, onlari gozlemleyen, bizimle dusuncelerini paylasan, ticari kaygilarin onune cocuklarin mutlugunu ve sagligini koyan yönetime cok cok teşekkür ederiz.

  • AH

    Merhaba önce yeğenim şuan kızım için her şeyini araştırarak başladığım güvendiğim bir okul. Gerçekten öğretmenleri çok sevecen sıcakkanlı, çocukları bir anne sevgisiyle ve özeniyle yetiştiriyorlar. Kızım ayakkabısından dolayı takılıp düştüğünde kendi çocuğu düşmüş gibi öğretmeninden idari kadrosuna varana kadar herkes çok üzülüp gerekli tüm müdahaleleri yapmışlardı. Erse her zaman bizim ikinci yuvamız. Önce güven, sevgi ve eğitim anlayışları aile olarak hepimizi çok memnun etti.

  • GK

    Gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebileceğiniz gerek yönetim gerekse öğretmenlerin sizden birisi gibi olması en önemlisi aile sıcaklığının hissedilmesi bir çocuğu kreşe vermek için en büyük etken. Temizlik, yemek, kişisel bakım açısından fazlasıyla iyi öğretmenlerin bir anne bir abla gibi yaklaşımı çocuk için ayrı bir güven sebebi her şey için çok teşekkür ediyorum yine çocuğum olsa yine hiç düşünmeden emanet edebileceğim tek adres teşekkürler, iyi ki varsınız iyi ki çocuğum sizin ellerinizde güvenle yetişti.

  • Kreş seçiminizde her anne baba gibi bizde birçok kurum ziyaretinde bulup okulu gezdik fakat çoğunun samimi gelmemesi ve para odaklı olmaları açıkçası bizi çok cezbetmemişti, Erse ile tavsiye üzerine tanışmıştık. Çevremde Erse’yle gönül bağı kurmuş bütün aile dostlarımızla görüştüm, bir tek olumsuz bir bilgi bile almadım. Bir kurum nasıl böyle çalışabilir diye düşünüp Erse Eğitim Kurumları’nı ziyaret ettik. Gerçekten anlattıkları kadar vardı. Başta kurum müdürümüze ve bu zor süreçte destekçimiz olan sınıf öğretmenimize sonsuz teşekkür ediyorum. Oğlumu Erse’ye gönül rahatlığıyla gönderiyorum. Kafamda asla olumsuz bir düşünce olmuyor! Kendi evindeymiş hissini bana her seferinde tattıran sınıf öğretmenimize minnet borçluyum. Erse’nin eğitim ve sosyal aktiviteler konusunda gerçekten başarılı ve farkındalıkları olan bir kurum olmasının yanında, her çocuğun özel ve kendine özgüdür duygusunu yaşatmaları da ayrıca tercih edilme sebebimizdir. Erse de olmak çocuğumuza çok şey kattığının farkındayız. Oğlumuz Çınar konuşamıyordu ama şuan önceki halinden çok iyi bir şekilde konuşmaya başlaması, arkadaşlarıyla uyum içinde olması, aktivitelere katılması, hayatında kuralların olması ve bunların farkında olması bizim için başarılı bir süreç. Teşekkürler Erse!

  • 5 yıl önce kızım için güvenli bir okul bulup keyifli ve eğlenceli vakit geçirebileceği, eğlenirken güvende olabileceği bir okul arayışındayken Erse ile tanıştım. Kızım okula gittiği günlerde çok keyifli ve mutluydu. Biz de ailesi olarak kızımız güvende olduğu için mutluyduk. Kardeşi dünyaya gelince yeni bir okul bulmak hiç de zor olmamıştı. Çünkü bildiğimiz ve özenli olduğundan emin olduğumuz Erse’ye düşünmeden kaydını yaptırdık. Şimdi de pandemi sürecinde sağlıklı bir şekilde okulumuza devam ediyoruz.

  • SM

    Yuva demek sıcaklık, kendini güvende hissetmek, aile sevgisi, mutluluk, birlikte gülmek ve hayatı öğrenmektir. Erse Anaokulu da, kızımızın evinden sonraki yuvasıdır. Erse, çocuk severse misyonu ile hareket ederek kızımızı evinde gibi hissettirecek kadar sevdirecek ortamı sağlar. Öğretmeni de yeri gelir saçını anne gibi sevgi dolu tarar, yeri gelir üstünü incitmeden değiştirir, yeri gelir uyurken başını okşayarak ailesinin yokluğunu aratmaz. Bu denli gönülden sevgi göstermeseydi, kızımız bu kadar yakınlık hissetmezdi. Hafta sonu tatillerinde bile öğretmenini sorar! Çok şanslıyız ki okulumuzda tüm öğretmenlerimiz çok iyi ve hepsi kızımızı tanıyor. Bu da bize herkesin ilgi ile yaklaştığını gösteriyor. Kısacası okulun kapısındaki güvenlikten tutun, mutfak görevlilerinden, danışmadan, öğretmenlerimizden ve okul müdürüne kadar herkese özveri ve emekleri için teşekkür ederiz. İyi ki tercihimiz Erse’den yana oldu. Sizin yanınızda çocuklarımız daha çok severse, daha çok mutlu bireyler olacaklarına inanıyoruz!

  • NI

    Çalışan bir anne olduğum için 3 yaşında başladı bizim kreş telaşımız. İnternetten bulduğum bir sürü yerle görüştüm ama internette yapılan tanıtımlarla alakası olan yerler değildi. Görüşmeye gidince büyük hayal kırıklıklarıyla döndüm. Yönetimi iyi olsa kreş binası çok kötüydü, bina iyi olsa yönetimin çocuk gelişiminden haberi yoktu. Dolayısıyla hiçbiri içime sinmemişti. Erse ile görüşmeye gittiğimde işte burası dedim ve listemde olan diğer hiçbir kreşle görüşme gereği bile duymadım. Kapıda güvenlik olması, okulun tamamen okul öncesi çocuklara göre dizayn edilmiş olması, temizliğe ve çocukların beslenmesine verilen önem, sinema salonu, oyun alanları, bahçesi, okul etkinlikleri, kısacası bir çocuk için gerekli her şey düşünülmüştü. Bunun dışında kurumsallığı, çalışanların güler yüzlü olması, Erse yönetiminin ilgi alakası… Bir sürü artısı olan yer Erse! Oğlum çok şanslı onun gibi bir öğretmenle başladı eğitim hayatına. Çocuklarının giyimi, beslenmeleri ve eğitimleri ile o kadar ilgili ki; bir anne-baba başka ne isteyebilir bir öğretmenden! Bize göndereceği bir mesajda bile oğlumun ismiyle değil oğluşum diye hitap etmesi çocukları çok sevdiğinin ve bu işi para kazanmak için yapmadığının bir kanıtıdır bence. İyi ki Erse’yle kesişmiş yollarımız. Erse okullarında görev yapan siz güzel insanlara çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız!

  • Erse’yi ilk keşfettiğimizde 2 yaşından küçüktü kızımız. Görüşmeye gittiğimiz birçok okul çoktan konuşmayı öğrenmiş kaydını alabiliriz dediklerinde, Erse okul yönetimi hiçbir ticari kaygı gütmeden biraz daha büyümeli dedi, çok da haklılardı. Yine de gezdik okulu. Kocaman temiz ferah sınıfları, mutfak tasarımı, ayrı sanat ve dans sınıfları, bir bahçeden geçip ana binaya girilmesi, yeterli bir açık alanı/bahçesi olması, depreme dayanıklı olması kısacası okul olarak düşünülüp okul olarak inşa edilen konforlu yeni bir bina olması göz dolduruyordu. 3 yaşındayken üstelik pandemi döneminde kızımızı tekrardan getirdik Erse’ye. Doğru karar verdiğimizi ve iyi ki Erse’deyiz dediğimizi hep tekrarladık. Şimdi ise her gün öğretmenine koşarak sarılan, evde sürekli öğrendiklerini tekrarlayan ve neredeyse okuldaki tüm öğretmenlerinin adını öğrenmiş kocaman bir ailesi olmuş kızımız var. Erse çatısındaki başta öğretmenimizden, tüm süreçlere hakim olan müdürümüzden, kapıdaki güvenlikten ve lezzetli yemekler yapan aşçılarına kadar memnunuz biz Erse’den. Erse’de mutluyuz, teşekkürler Erse!

  • Ş

    Okulun eğitim, öğretmenlerin çocuklarla iletişimi, yaklaşımı çok iyi. Bina olarak güvenli. Çocuklarımı gönül rahatlığı ile emanet edebiliyorum. Hastalık vs durumlarında da çok ilgililer

  • EY

    Geniş bahçesinde çocukların rahat rahat oynayabildiği ve koşabildiği. Öğretmenlerin her zaman çocukların yanında olduğu. Her dersi uzman bir öğretmenin verdiği. Gelişime ve eğitime doğru şekilde yaklaşmayı bilen harika bir okulumuz var. Onlara ne kadar teşekkür etsek az

  • FG

    Seramik çalışmaları ve el işi ile yapılan görsel derslere büyük önem veriyorlar. Daha sık ve aslında daha çocukları eğlendirme odaklı geziler yapsalar iyi olabilir

  • GA

    Çocukların müzikle iç içe olmalarını sağlayan bir kurum. Hem ritim çalışmaları yapılıyor hem de müzik enstrümanları çocuklara aktif şekilde kullanılarak onların kulak ve ritim algıları geliştiriliyor.

  • YE

    Seramik dersleri çok beklediğim gibi çıkmadı açıkçası ama el sanatları eğitimlerine büyük özel gösteriyorlar. Çocuklar hem el yeteneği hem alet kullanma becerilerini kazanıyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Madenler Erse Anaokulu İletişim Bilgileri

Madenler Mah. Ali̇ Kuşçu Sok. No:17, Ümrani̇ye / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum