fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Hadımköy Bambu Anaokulu

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu Hakkında

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu, çocukların sağlıklı gelişimi ve öğrenmeleri için ideal bir ortam sunmaktadır. Sınıflarımız, çocukların doğayla iç içe olabileceği şekilde tasarlanmış olup tamamen ahşaptan yapılmıştır. Bu doğal ortam, çocukların rahatlamasını ve öğrenme süreçlerini desteklemesini amaçlamaktadır. Her sınıfın belirli bir kapasitesi vardır ve bu kontenjan dahilinde çocukları kabul etmekteyiz, böylece her bir çocuğa bireysel ilgi gösterebilmekteyiz. Anaokulumuz, organik beslenme ilkelerine sıkı sıkıya bağlı olarak, diyetisyenimiz tarafından özenle hazırlanan beslenme programıyla çocuklarımıza sağlıklı ve dengeli bir beslenme sağlamaktadır.

Atölye sınıflarımızda ve bahçemizde, çeşitli kulüp dersleri düzenleyerek çocukların ilgi alanları doğrultusunda keşfetmelerini teşvik ediyoruz. Eğitim kadromuz, alanında uzman kişilerden oluşmakta olup, çocuklarımızın her birinin potansiyelini en üst düzeyde geliştirmeye odaklanmaktadır.
Teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanmayı tercih eden bir okul olarak, sıfır ekran ilkesini benimsemekteyiz. Teknolojik aletleri sadece robotik kodlama derslerinde kullanmaktayız, böylece çocuklarımızın yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktayız.

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu, farklı eğitim modellerini harmanlayarak çocukların özgüvenle keşfettikleri, başarıyla büyüdükleri ve hayal güçlerini genişletmek için birçok fırsat sunduğu bir okuldur. Okulumuzda, çocuklarımız gün içinde tam zamanlı yabancı dil eğitimi alarak küresel bir perspektif kazanmaktadırlar. Çocukların her yönüyle sağlıklı bir gelişim göstermelerini desteklemek amacıyla düzenli olarak gelişimsel tarama testleri uyguluyoruz. Gelişimsel tarama testleri ve bireysel takip sürecimiz, çocukların bireysel ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş bir eğitim ve gelişim süreci geçirmelerini sağlamak amacıyla önem taşımaktadır. Bu süreç, ebeveynlerle iş birliği yaparak çocukların gelişim raporlarını düzenli olarak paylaşmamızı ve evde de desteklenebilecek aktiviteler konusunda önerilerde bulunmamızı sağlar.

Doğaya duyarlı yaklaşımımızla, Özel Hadımköy Bambu Anaokulu çocuklarınızın sağlıklı bir gelecek için en iyi başlangıcı yapmalarına yardımcı olmaktan gurur duyar.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- P4C Eğitim Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Hadımköy Bambu Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu Yorumları (6)

  • BB

    Merhabalar, yaklaşık 1 yıl önce Özel Bambu Anaokulu ailesine dahil olduk. Geçen süre boyunca veli olarak öğretmenlerimizin ve çalışanların içten, samimi ve her koşulda çözüm odaklı yaklaşımları; kaygı ve tereddütlerimizin zamanla yok olmasına yerini güven duygusuna bırakarak ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi. Bizim en büyük önceliğimiz olan sevgi, şefkat, anlayış ve doğru iletişimi sağlayan, destek olan, yön veren öğretmenlerin olması hem çocuklarımız hem bizler için büyük bir şans. Elini hiçbir zaman bırakmadığımız, gözümüzü ayırmadığımız en kıymetlimiz çocuğumuzu okula teslim ettiğimiz andan itibaren arkamızı dönmeden güvenle bırakabilmemizi sağlayan Özel Bambu Anaokulunun öğretmenlerine emeği geçen her bireye şahsım ve çocuğum adına çok teşekkür ederim. Özel Bambu Anaokulunda olmaktan çok mutluyuz.

  • Ö

    Öncelikle Hepinize teşekkür ederek başlamak istiyorum🙏Bizlere ve en önemlisi çocuklarımıza gösterdiğiniz önem özen ilgi alakanız ve güler yüzünüz için bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.1 yılımızı doldurduk çok şükür bir problem olumsuzluk yaşamadık.samimiyetinize ve güler yüzünüze güveniyoruz.çocuklarımızın gelişimi için sarf ettiğiniz emekleriniz etkinlikler ders programlarınız çocuklar için keyifli bir hale gelmiş olup,okula her zaman istekli bir şekilde gitmek istemeleri mutlu bir şekilde gün sonunda almamız biz velilerin en büyük arzusudur.bu yüzden size minnettarız.🙏🙏🙏

  • Nt

    Oğlumun okul hayatı başlangıcı için vermiş olduğumuz en iyi karar ve ebeveyn olarak çok mutlu ve huzurluyuz. Bir yıl daha sürecek olan eğitim sürecimiz bu sene daha da verimli geçeceğinden hiç şüphem yoktur. Bölgenin üstünde kapasitede olan okul çift dil eğitimi ile bölge dışındaki yıldızlı okullara bile fark atıyor bizzat deneyimleyerek gördüğümü söyleyebilirim. Aile ortamı ,öğretmen kadrosu ve geliştirici, etik eğitim modeli, beslenme ve temizlikte titizliklerinden çok memnunum. Ayrıca özel günlerdeki çocuklar arasında her zaman eşitliği sağladıkları içinde ayrıca teşekkür ederim.Her yıl üstüne katarak ilerleyeceklerini düşünüyorum. Çok yönlü ve vizyoner insanlar olduğunu düşünüyorum.

  • ÖK

    Yaz okulu için kayıt yaptırdık bu hafta 3.haftamız ve olumsuz hiçbir şey yaşamadık. 4 yaşında oğlum ilk günden itibaren çok hızlı adapte oldu ortamı arkadaşlarını öğretmenini çok sevdi. Demet öğretmen ve keriman öğretmen o kadar tatlı hanımefendiler ve bir o kadar ilgililer ki siz sormadan aklınızdaki tüm soruları cevaplıyorlar.Fotoğraf paylaşımlarının az olduğunu düşünüyorum. Öğretmeleri de anlıyorum çocuklarla mı ilgilensinler fotoğraf mı çeksinler ama bizler veli olarak bütün gün çocuklarımızı göremiyoruz ve çok özlüyoruz gün içerisinde ya da akşamında küçük bir anını görmek bizi de çok mutlu ediyor.

  • Öncelikle ilk şunu söylemek isterim ki eğitim sistemi harika çocuklara katıkları değerler öğrenimler süper bir çok etkinlik bir çok deneyim sağlanıyor. Oğlum bambu anaokulunu öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok seviyor O yüzden herkese böyle bir okulu ve eğitimi tavsiye ediyorum 😇

  • gk

    çocuklarimizi güvenerek birakabilceğin bu çevrede tek yer bi okuldan çok daha fazlasi çocuklar her anlam da cok mutlu olabilecekleri bi sistemleri var hersey en ince ayrintisina kadar düşünülmüş ilgi alakalarini çocuklara gösterdikleri şefkati sevgiyi sabra birebir şahit olan bi insan olarak sonuna kadar herkese tavsiye edebildiğim tek kurum burdaki çocuklar çok sansli gerçekten

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Hadımköy Bambu Anaokulu İletişim Bilgileri

Hadımköy Mah. Kervan Saray Sok. No:14 / 1 Arnavutköy / İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum