fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel YeniOkul Anaokulu

Özel YeniOkul Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/16:00

Özel YeniOkul Anaokulu Hakkında

Özel YeniOkul Anaokulu Şişli Esentepe’ de bulunup her türlü ulaşım olanaklarına sahiptir. Kendi deneyimlerini yaşayarak öğrenmelerini sağlanan eğitim grubu 5 yaş grubudur. Okul bünyesinde psikolojik danışmanlık hizmeti bulunup okul giriş çıkış saatleri 08-16’dır. Fiziksel imkanların yerine getirildiği yemekhane, bahçe ve sanat atölyesi var olup, çocukların fazla enerjilerini atmalarını sağlayacak bir de müzik odası vardır.
Özel YeniOkul Anaokulu'nda yer alan hizmetler arasında organik beslenme mevcut olup yabancı dil olarak İngilizce eğitimi sağlanmaktadır. Sportif etkinlikleri arasında jimnastik, çevrebilim bulunup sanatsal etkinlikleri dans ve görsel sanatlardır. Ayrıca bir adet gezi, bir adet müzik ve bir adet de seramik kulübü vardır. Kulüpleri sayesinde çocukların el kol becerileri artarken, görme ve algılama yetisi gelişiyor. Öğrencilerin kişisel ve fiziki ihtiyaçlarını yerine getirmeyi sağlayan bölümler dâhil olmak üzere okul içerisinde temizlik kurallarına son derece önem verilmektedir. Çocuklara her gün uygulanan fiziksel aktiviteler sayesinde bedensel gelişimlerine destek olunurken, çevre bilimi ile toprağı ve bitkileri yakından tanımasına olanak tanınmaktadır. Sanat etkinliklerinin yerine getirildiği sanat atölyesinde çocukların beden dillerini daha rahat kullanmaları sağlanırken el, kol ve beden koordinasyonu sağlamalarına olanak tanınmakta. Ayrıca sanat atölyesi çocukların becerilerini geliştirmelerini sağlamaktadır.
Özel YeniOkul Anaokulu'nda yıl içerisinde iki kez olmak üzere veli ile görüşülerek çocuğun bireysel gelişimi hakkında bilgi verilmektedir. Dans eğitimi verilirken çocukların enerjilerini atmaları sağlanmakta ve görsel sanat etkinlikleri ile dikkat becerileri geliştirilmektedir. Gezi kulübü ile değişik yerleri tanıması sağlanmakta ve seramik kulübü ile farklı konulara olan ilgisi açığa çıkarılırken ayrıntıları görebilme yetisi oluşturulmaktadır. Tiyatro, müze, sergi gezileri ve doğa yürüyüşleri ile çocuklara hem eğitim veriliyor hem farklı alanla görmesi sağlanıyor.

Özel YeniOkul Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel YeniOkul Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel YeniOkul Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel YeniOkul Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel YeniOkul Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel YeniOkul Anaokulu yaş aralığı nedir?
    5-6
  • Özel YeniOkul Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel YeniOkul Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel YeniOkul Anaokulu Yorumları (10)

  • TC

    Sanat, sınıf çemberi, doğa, dans... gibi çocukların mutlu olabildiği ve kendilerini daha iyi ifade edebildiği etkinlikleri barındıran bir okul. Çocuğumuz hangi okula giderse gitsin elbette okuma yazma gibi beklentileri karşılanacaktı ama maalesef sanat ve doğa ağırlıklı etkinlikler ile özgür olabilme ve düşünebilme yetisinden uzakta kalacaklardı. Öğretmenlerin yaklaşımı ve sorunları çözüme ulaştırmada aldıkları kararları beğendiğim, Reggio Emilia eğitimini veren bir okuldur Yeniokul.Müzik eğitimine biraz daha ağırlık verip, stüdyolarındaki aletleri çoğaltabilirler.

  • EB

    Kendi meraklarının peşinden gitmelerine izin verilen, soru sormayı sorgulamayı bilen, merak etmeleri teşvik edilen, böylece daha hevesli ve daha iyi öğrenen çocuklarımız var okulumuz sayesinde. Öğretmenlerimiz çok donanımlı ve her an ulaşılabilir. Çocuklar da okulu çok seviyor, hatta benim ana sınıfındaki kızım okula gidemeyeceğinden dolayı hafta sonları uyandığında üzülüyor bile, koşarak çok isteyerek gidiyorlar. Pandemi döneminde de iyi bir sınav verdiklerini düşünüyorum. Açık alanda olabilmenin avantajlarını sonuna kadar kullandılar ve önlemleri hiçbir zaman gevşetmediler. Uzun süredir okulun açık olmasına rağmen hiçbir çocuğun COVID olmaması bunun en güzel kanıtı. Kısaca aşırı disiplinden uzak, akademik hayata keyifli bir başlangıç, bol açık hava, birinin bilgiyi tepside sunmasından ziyade deneyim kazanması isteniyorsa çocuğun çok doğru bir adres, okulumuzu seviyoruz.

  • DG

    Çocuğum Yeni okulla çok mutlu! Beraber büyüyoruz ve bu çok keyifli...Online eğitim

  • AS

    Öğretmenler gönülden bağ kuran, akıllı ve vizyoner insanlar. Çocuklara bilgi ve deneyimi dayatmaktansa, onların kendi keşif ve öğrenme yolculuklarına rehberlik ediyorlar. Okul yönetimi çevik ve öğretmenleri doğru şekilde destekliyorlar. Okul programı dönemin, çocukların ihtiyaçlarına göre hızlıca adapte olabiliyor. Servis ekibi özenli, insanın gözü arkada kalmıyor. Çocuğumuz okula çok severek gidiyor.Çocuklara ulus bilinci kazandırılması konusunda duygusal yaklaşımlardan başka alternatif yöntemler konusunda geliştirme yapılabilir. Bu sene pandemi şartlarında eğitim gerçekleştirildiği için bu konuda bir şey söylemek çok zor. Ben bu sürecin bir çok okula göre çok iyi yönetildiğini gözlemledim.

  • tc

    Çocuklar ezberci ve kalıp bir eğitim sistemindense tecrübe ederek öğreniyor, üstelik sürekli doğa ile iç içe bir şekilde. Bir çocuğun yaşaması gerektiği şekilde Çamurda oynuyorlar, yağmurda binaya kapanmıyorlar..... Her günü değerlendirdikleri çemberlerde diğer bireylerle empati kurmayı öğreniyor ve sosyal becerileri gelişiyor. Rehberlik süreci de kendi iç dünyalarını keşfetmelerine yardımcı. Branş öğretmenleriyle müzik, sanat, dans konularında becerilerini geliştirirken anadili ingilizce olan öğretmenlerle dil eğitimi alıyorlar. Ek olarak, Pandemi sürecinde de okulun kapalı koridorlarının olmaması, tüm sınıflarının bahçeye açılıyor olması bir avantaj sağladı.

  • SB

    Verimli bir eğitim anlayışı ile çocukları öğretim sürecinin tam merkezine alan, kampüs olarak da herşey çocuklar için düşünülmüş bir okul. Fiyatı yüksek gelebilir ama eğitim için herşeye değer.

  • Öğrencilerini gerçek anlamda araştırmaya, deneyimlemeye yönlendiren proje tabanlı çocuk merkezli süper yöntemler kullanılıyor. Kayıt esnasında söylenenlerin hepsi gerçekleştiriliyor ne eksik ne de fazla.

  • OS

    Reggio Emilia yöntemi ve uygulanması konusunda sadece pazarlama aracı olarak değil bir yaşam ve eğitim biçimi olarak okulun tüm eğitim metotlarının içine işlemiş gerçekten de. Kendini sürekli geliştiren gerçekten de uzman bir öğretmen kadrosu var okulun.

  • GK

    okuldaki öğretmenler gerçekten ince elenip sık dokunarak seçilen işini hem seven hem de uzman kimseler. Anaokulu ve ilkokulla birlikte ilköğretime yeni bir nefes getirdiklerini düşünüyorum.

  • FK

    Çocuğumuz için kocaman bir eğitim ortamı hazırlamışlar, keşfetme ve merak güdülerini ön plana çıkartmak üzerine kurdukları eğitim sistemleri çocuğumu epey geliştirdi.Eğitim Kalitesi yüksek ancak fiyatı da epey yüksek :(

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel YeniOkul Anaokulu İletişim Bilgileri

Esentepe Mah. Sağlam Fikir Sok. No:17 Şişli,
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum