fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Aslantürk Koleji Anaokulu

Özel Aslantürk Koleji Anaokulu

ellipse-icon
school-icon
Özel Okul
ellipse-icon
phone-icon 0 262 204 0981

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Yabancı Diller:
İngilizce

Özel Aslantürk Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Darıca Aslantürk Koleji Anaokulu, çocukların okul öncesi dönemdeki tüm gelişim alanlarını destekleyen kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır. Bu program, çocukların bilişsel, sosyal-duygusal, dil, psiko-motor ve öz bakım becerilerinin geliştirilmesini hedeflemektedir. Gelişim alanlarının her biri için program; çocuklarda kalıcı öğrenmenin sağlanması amacıyla merak etme, araştırma, sorgulama ve problem çözme becerilerini teşvik eden bir içerikle tasarlanmıştır.
Çocuğun okula ve öğrenmeye yönelik olumlu tutumlar geliştirebilmesi için, olumlu bir benlik algısı oluşturması, kendini değerli hissetmesi ve akranları ile öğretmenleriyle karşılıklı etkileşime girebilmesi büyük önem taşımaktadır. Bu süreçte çocukların etkinliklere aktif olarak katılmalarına fırsat tanınmakta ve desteklenmektedir. Böylece, çocukların özgüvenlerinin artması, sosyal ilişkilerinin güçlenmesi ve öğrenme süreçlerine daha olumlu yaklaşmaları amaçlanmaktadır.
Ayrıca, çocukların içinde bulundukları toplumun milli, manevi, kültürel ve evrensel değerlerini tanımaları ve benimsemeleri için özel bir vurgu yapılmaktadır. Eğitim programı, çocukların sorumluluk bilincine sahip bireyler olarak yetişmelerini, farklılıklara saygı göstermelerini ve farklı özelliklere sahip bireylerle uyum içerisinde bir arada yaşayabilmeleri için gerekli deneyimleri kazanmalarını desteklemektedir. Böylelikle, çocuklar toplumsal değerlere duyarlı, empati sahibi ve sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak gelişmektedir.
Özel Darıca Aslantürk Koleji Anaokulu, sevgi, saygı, hoşgörü ve empati gibi değerlerle çocukların zihninde, kimliğinde ve vicdanında bu değerleri yerleştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, Kur’an-ı Kerim eğitimini yaş düzeyine uygun bireysel hedeflerle desteklemekted,r. Okul, 21. yüzyıl becerilerini kazandırmayı amaçlayarak, inovasyon, yaratıcılık, eleştirel düşünme, iletişim ve dijital okuryazarlık gibi yetenekleri ön plana çıkarmaktadır. Öğrencilerinin hem akademik hem de manevi gelişimini destekleyen bütünsel bir yaklaşım benimseyerek, onları geleceğe hazırlamayı amaçlamaktadır.
Özel Darıca Aslantürk Koleji Anaokulu'nda dil edinimi, eğitim programının en önemli ve öncelikli kazanımlarından biridir. Çocukların dil becerilerini oyun ve eğlenceli etkinlikler yoluyla geliştirmeye yönelik özel bir yaklaşım benimsenmektedir. Bu sayede, çocuklar dil öğrenme sürecini doğal ve keyifli bir şekilde deneyimlemekte, dil becerilerini günlük aktiviteler ve oyunlar aracılığıyla pekiştirmektedir.
Kurumda, haftalık 16 saatlik İngilizce dersi verilmektedir. Bu yoğun dil eğitimi, çocukların erken yaşlardan itibaren İngilizce dilini öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamak için tasarlanmıştır. Bu dersler, çocukların dil becerilerini geliştirirken aynı zamanda onların dil öğrenmeye karşı olumlu bir tutum geliştirmelerine de yardımcı olmaktadır. Bu kapsamlı dil eğitimi, çocukların gelecekteki akademik ve sosyal başarıları için sağlam bir temel oluşturmayı hedeflemektedir.


Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz! icon

Özel Aslantürk Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

pin-icon Osmangazi̇ Mah. Fati̇h Cad. No:157/A, Darıca / Kocaeli
phone-icon 0 262 204 0981
Harita
Okul ile Ücretsiz İletişime Geç!
Ad Soyad Lütfen ad soyad giriniz
E-posta Lütfen e-posta giriniz
Telefon Lütfen telefon giriniz
pink-phone-call-icon
Ücretsiz Eğitim Danışmanlarımızın yardımıyla aradığınız okulu bulabilirsiniz.
Hemen Arayın
0216 706 68 80
Özel Aslantürk Koleji Anaokulu

Özel Aslantürk Koleji Anaokulu
Kocaeli / Darıca

star
(0)
ellipse-icon
school-icon
Özel Okul
)

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum