fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Atafen Koleji Anaokulu

Özel Atafen Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 4-6
Psikolojik Danışman: Var

Özel Atafen Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Atafen Koleji Anaokulu'nda öğrencilerin ilerleyen dönemdeki davranışları olumlu bir şekil almaktadır. Okul öncesi dönem öğrencilerin gelecekteki tutum ve davranışlarını biçimlendiren ve yönlendiren bir niteliktedir. Küçük yaştaki öğrencilerin eğitime ilk adımını attıkları bu basamakta en doğru eğitimi alabilmesi oldukça önemlidir. Zihnin bilgileri almaya ve öğrencinin öğrenmeye en açık olduğu bu dönemde doğru bilgi edinimi ilerleyen seviyelerde de etkisini göstermektedir. Atafen Anasınıfı'nda öğrenciler bilgiyi beceriye dönüştürebilmektedir. İlkokul sürecine etkili çalışmalarla hazırlık sağlayan özel anaokulu uyguladığı çalışmalarla ön plana çıkmaktadır. Kalıcı öğrenmeyi sağlamak amacıyla eğitimi hayatın içinden örneklerle desteklemektedir. Öğrenciyi merak etmeye ve araştırmaya iten eğitim programları sayesinde hayat boyu öğrenme ilkesini onlara aşılamaktadır. Özel Atafen Koleji Anaokulu, öğrenciyi ezberden uzaklaştırmak amacıyla onları eğitime teşvik edici içerikler oluşturmaktadır. Öğrencilerin görsel, işitsel ve duyusal gelişimlerini çeşitli çalışmalarla desteklemektedir.
Özel Atafen Koleji Anaokulu, küçük yaştan itibaren öğrencilerine yabancı dil eğitimi vermektedir. Bu sayede öğrenciler ilerleyen dönemlerde zorluk çekmemektedir. Başarılı bireyleri hayata hazırlama konusunda aktif eğitim programları sunulmaktadır. Öğrencilerin bireysel becerileri ve farklılıkları dikkate alınarak etkili eğitim modellemeleri uygulanmaktadır. Özel olarak hazırlanan eğitim programları ile öğrencilerin gelişimleri desteklenmektedir. Öncelikle Türkçe dil bilgisi gelişmiş bireyler olmalarını desteklemekle birlikte yabancı dil eğitimi de verilmektedir. İngilizce dil eğitimi anasınıfından itibaren yoğun bir tempoda aktarılmaktadır. Çeşitli oyunlar, tekerlemeler, sayılar ve renklerle başlayan dil eğitimi ilerleyen seviyelerde de yoğunluğunu artırmaktadır. İnteraktif oyunlarla, eğlenceli eğitim kitaplarıyla bir proje halinde ilerletilen dil eğitimi öğrencilere doğrudan katkı saplamaktadır. Öğrencilerin sosyal hayatta aktif ve kültürel bilgi birikimine sahip bireyler olması sunulan eğitim modelleri ile desteklenmektedir. Öğrenci merkezli çalışmalar sonucunda hazırlanan eğitim binasında samimi bir aile ortamı oluşturulmaktadır.

Özel Atafen Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Atafen Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Atafen Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    4-6
  • Özel Atafen Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Atafen Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Atafen Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Tüysüzler Mah. Fatih Cad. No:90 İzmit / Kocaeli
0 262 321 22** Numarayı Göster
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum