fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Mudanya İlkokulları

Mudanya ilkokulları; fiyatları, fotoğraf galerileri, ortalama sınıf mevcutları ve detaylı tüm bilgilerine hızlıca ulaşın! Evinize en yakın özel ilkokulları keşfetmek isterseniz Mudanya özel ilkokulları sayfamıza göz atabilirsiniz.
7 okul bulundu.
Özel TED Bursa Koleji İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Mürsel Mah.
Özel TED Bursa Koleji İlkokulu

Özel TED Bursa Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bademli Sınav Koleji İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Bademli Sınav Koleji İlkokulu

Özel Bademli Sınav Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:00
Özel Emine Örnek Okulları İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Hasköy Mah.
Özel Emine Örnek Okulları İlkokulu

Özel Emine Örnek Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Mudanya Bilfen Okulları İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Mudanya Bilfen Okulları İlkokulu

Özel Mudanya Bilfen Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Bademli Kültür Okulları İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Mürsel Mah.
Özel Bademli Kültür Okulları İlkokulu

Özel Bademli Kültür Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Yedi Renkli Çınar Okulları İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Bademli Mah.
Özel Yedi Renkli Çınar Okulları İlkokulu

Özel Yedi Renkli Çınar Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Bademli Bahçeşehir Koleji İlkokulu Özel Okul
Mudanya / Çağrışan Mah.
Özel Bademli Bahçeşehir Koleji İlkokulu

Özel Bademli Bahçeşehir Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00

Bursa Mudanya İlkokulları

Mudanya Bursa ilinde yer alan ve ilkokul eğitimine oldukça önem veren bir ilçedir. Mudanya bölgesinde birçok devlet ilkokulu ve özel ilkokul bulunmaktadır. Okul.com.tr'nin sizler için hazırladığı bu listede Mudanya ilkokulları hakkında birçok bilgiyi görüntüleyebilirsiniz. Okulların fiyat bilgisi, fotoğrafları, fiziksel imkanları, kulüp aktiviteleri, eğitim saatleri ve dil olanakları gibi bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


Mudanya bölgesindeki özel ilkokullarda öğrenci odaklı eğitim programları sürdürülmektedir. Uluslararası nitelikte eğitim programlarının uygulandığı Mudanya ilkokullarında öğrencilerin gerekli temel eğitim ve kazanımları alması hedeflenmektedir. İlkokul eğitimi, öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimleri açısından en önemli kademe olarak görülmektedir. Bu noktada öğrencilerin sosyal ve akademik hayatlarında etkin bireyler olabilmeleri için ilkokul eğitiminin doğru ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi büyük önem taşımaktadır. Okulların eğitim prensipleri, uyguladıkları dersler ve öğrenci yaklaşımları hakkında bilgi sahibi olmak için Mudanya İlkokulları listemizi inceleyebilirsiniz. Yabancı dil eğitiminin büyük ölçüde önem arz ettiği günümüz şartlarında ilkokullardaki dil eğitimine büyük pay düşmektedir. Sizler de öğrenciniz için eğitim almasını tercih ettiğiniz yabancı dilleri görüntüleyebilir, uygun gördüğünüz okul hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bireysel yeteneklerin fark edildiği, sosyal ilişkilerin güçlendirildiği, çevre farkındalığının geliştirildiği ilkokul döneminde öğenci için doğru okul seçimi çok önemlidir. Okul.com.tr üzerindeki Mudanya özel ilkokulları ve devlet ilkokulları listesi ile bu bölgedeki bütün okulları kıyaslayarak öğrencinize en uygun okulu seçebilirsiniz. Velilerin yaptıkları yorumlar ile onların görüşlerinden faydalanarak okul hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Spor ve sanat eğitiminin çocuk gelişimine olan etkisi her geçen gün daha fazla anlaşılmaktadır. Özellikle günümüz değişen dünya düzeninde teknolojiyle daha iç içe olan çocuklar daha az hareket etmekte ve bu nedenle fiziksel ve zihinsel gelişimleri eksik kalmaktadır. Bu noktada spor ve sanat imkanları fazla olan okullar ön plana çıkmakta öğrencisine okul arayan veliler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Mudanya kolejleri arasından öğrenciniz için en doğru okulu seçebilirsiniz. İlkokul döneminde yaratıcı düşünme güçleri oldukça fazla olan öğrenciler için bu yetinin geliştirilmesi onların hayatın ilerleyen aşamalarında yaratıcılıklarını verimli bir şekilde kullanabilen ve fark yaratan bireyler olabilmeleri açısından yaratıcı düşünme dersleri bulunan okulları araştırabilir, psikolojik danışman bulunan okulları görüntüleyebilirsiniz.


Çocuklarının eğitimine büyük önem veren veliler okul araştırması yaparken, okul seçimlerinde pek çok etken bulunmaktadır. Mudanya ilkokulları hakkında yaptığımız liste ile Mudanya ilkokullarının fiyat bilgisi , okul duyuruları, tanıtım yazıları, veli görüşleri, haritadaki konumları, psikolojik danışmanlık hizmetleri, sanat ve spor etkinlikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


Mudanya İlkokulları listesini incelemek için yeterli zaman bulamıyorsanız Okul.com.tr'nin sizler için sunduğu Ücretsiz Eğitim Danışmanları ile hemen iletişime geçebilir, size en uygun okulu bulmaları için yardım isteyebilirsiniz.


Mudanya İlkokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum